Historia toistuu

Olenkosmonautti

Jos Suomi nyt alkaa "vehkeilemään" vielä enemmän NATOn militaristi porukoiden kanssa kohta huomataan että historia toistuu. Suomi on kohta toisen maailmansodan aikaisessa tilanteessa jolloin Suomi "vehkeili" Natsi-Saksan kanssa niinkuin kaikki tiedämme


Ja se valehtelu mitä siitä vehkeilystä väitetään että silloin käytiin erillis sotaa samalla rintamalla ja mentiin aina Petroskoihin asti, muutettiin se Äänislinnaksi ja tuhottiin suuti määrä Venäläisiä siviilejä tuhoamisleiteillä.

Jos Suomi nyt liittyy tai tiivistää vielä lisää suhteitaan NATOon ties kuinka paljon tuhoa setuottaakaan.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ryssänhelvetti

      Turpa kiinni paskaryssä trolli!!! Me ei sinun ryssäpaskapropagandaa sulateta!!!

      Ja siten venäjä, koska se on syvältä ryssänperseestä oleva paskakaatopaikka. Oikea maailmanlopun persiinura kaikkine valehtelevine ja kieroine, ylimielisine ryssineen päivineen!!! Toivottavasti asteroidi tuhoaisi koko paskakasan nimeltä venäjä!

      • Oi jollakin on nyt oikein känkkäränkkä. Kylläse siitä.

        Ps. Jos nyt asteroidi tuhoaisi koko venäjän samalla tuhoutuisi koko loppu maailma joten hähää eip onnistunut


    • sanonvaan

      Eiköhän venäläisiä siviilejä ole eniten tuhonneet venäläiset itse, omilla leireillään ....

      • Kyllä se niinkin on mutta ei saa unohtaa noita Suomenkaan tuhoamisleirejä Petroskoissa puhumattakaan Euroopan ensimmäisistä tuhoamisleireistä Suomen sisällissodan aikana


      • ValettaPukkaa

        Kyseessä oli siirtoleirit eikä niissä teloitettu ketään!


      • Turha-valehdella

        Itä-Karjalassa ei ollut tuhoamisleirejä. Ihmiset oli siirretty turvaan sotatoimialueilta. He kävivät töissä ja saivat palkkaa.
        Talvella 41-42 oli ankara elintarvikepula, joka johti kuolemiin.

        Sisällissodan aikana ei ollut tuhoamisleirejä. Antautuneet punaiset suljettiin sotavankileireille, jotka 15.9. 18 muutettiin valtion vankiloiksi.
        Pääosa vangeista armahdettiin tai päästettiin ehdonalaiseen jo -18.

        Euroopan ensimmäiset keskitysleirit perustettiin bolsevikki-Venäjällä lokakuussa -17.


    • SeAvarakatseinen

      Venäjän virallinen historia tietää, että sota Saksaa ja siinä sivussa Suomea vastaan alkoikin vasta joskus ... ja mikähän sota tuo onkaan nimeltään Venäjällä?
      Suomessa sitä kutsutaan jatkosodaksi.

      R Y S S Ä T ovat pyyhkineet hyökkäyksensä Suomeen = TALVISOTA pois historiankirjoistaan epämieluisana. TS. sen esittämien ei kerro Venäjän historiasta" edullisessa valossa". (voitosta voittoon)

      Jotkut ovat sentään perillä asioista ja historiasta ITÄ-rajan takanakin!

      "Historia kirjoitetaan aina voittajan ehdolla, valitettavasti", kertoi baikerikerhon puheenjohtaja ja tämä pätee erityisesti talvisodan suhteen, josta Venäjän koulukirjoissa ei kerrota enää mitään: "Maininnat talvisodasta ovat puhdas nolla eivätkä nuoret enää tiedä mitä on tapahtunut".

      http://karelnovosti.ru/society/karelskie-bajkery-potrebovali-nalogi-kak-v-chechne/?ocom=295

    • troltroltrol

      "suuti määrä Venäläisiä siviilejä tuhoamisleiteillä." :-D
      Eiköhän tuo kerro kaiken :-D

    • edistystä-sekin

      Tarkkis on oppinut jo rekisteröitymään.

    • Bror-Erik

      Valistuneet kansalaiset kyllä pitävät huolen etteivät Suomen natolaiset pääse peliään pitämään ja vehkeilemään Isänmaan etua vastaan.

      • terässsss

        No sittenhän sinulla ei ole mitään huolenaihetta.


    • Historia-ei-toistu

      Avaus on taas kerran lapsellista tietämättömyyttä edustava yritys vertailla nykyaikaa ja 30-lukua.

      Suomi joutui ongelmiin Saksan ja NL:n 23.8. 39 tekemän MR sopimuksen takia.

      Tänään kukaan ei suunnittele hyökkäystä Suomeen tai Suomen alueen hyväksikäyttöä hyökkäyksessä Venäjälle.

      Naton kannattajat hakevat vain turvaa Venäjän uholta. Ainoa vaara uhkaa siletä. Pieni on sekin.

      • NLoliVikapää

        Lisäksi Neuvostoliitto itse ajoi Suomen Saksan turviin Välirauhan ajan painostuksella ja uhkailuilla.

        Kaikki huipentui NL:n ulkoministeri Molotovin ilmoitukseen neukkujen halusta miehittää Suomi!

        Lue itse!

        Lähde: William L. Shirer: Kolmannen Valtakunnan nousu ja tuho II

        Siinä kerrotaan kappaleessa Molotov Berliinissä 12.11.1940 seuraavaa:

        Ratkaiseva välienselvittely oli siten vain lykätty, mutta ei estetty, ja seuraavana aamuna, kun Hitler ja Molotov jatkoivat neuvottelua, Neuvostoliiton ulkoasiainkansankomissaari oli aivan säälimätön. Ensinnäkin Suomen suhteen, jonka takia molemmat joutuivat pian katkeraan ja ivalliseen kiistaan. Molotov vaati, että Saksan oli vietävä joukkonsa pois Suomesta. Hitler kiisti, että "Suomi olisi saksalaisten joukkojen miehittämä". Joukot olivat vain matkalla Suomen kautta Norjaan. Mutta Hitler halusi tietää aikoiko Neuvostoliitto ryhtyä sotaan Suomea vastaan. Saksalaisten pöytäkirjan mukaan Molotov "vastasi tähän hiukan vältellen" eikä Hitler ollut siihen tyytyväinen.

        "Mitään sotaa ei saa syttyä Itämeren piirissä", Hitler vaati. "Se rasittaisi raskaasti Saksan ja Neuvostoliiton suhteita", hän uhkasi lisäten hetkistä myöhemmin vielä uhkauksen painoa sanomalla, että sellainen voisi aiheuttaa "arvaamattomia seurauksia". Mitä muuta Neuvostoliitto sitten Suomesta halusi? Hitler tiedusteli ja hänen vieraansa vastasi Neuvostoliiton haluavan "saman mittakaavan järjestelyt kuin Bessarabiassa" -joka tarkoitti ehdotonta Venäjään liittämistä. Hitlerin vastavaikutus on mahtanut saattaa jopa tämän häiriintymättömän neuvostoliittolaisenkin levottomaksi, sillä tämä kiiruhti kysymään Johtajan "mielipidettä siitä asiasta".

        Diktaattori vastasi vuorostaan hiukan vältellen sanoen vain "ettei Suomea vastaan saanut käydä sotaa, koska sellainen selkkaus voisi johtaa kauaskantoisiin seurauksiin".
        "Tämä asenne on tuonut uuden tekijän tähän neuvotteluun", Molotov jyräytti vastaan.

        Keskustelu oli käynyt niin kiihtyneeksi, että Ribbentrop, joka siihen mennessä oli varmaan käynyt hyvin pelokkaaksi, keskeytti sanoakseen saksalaisen pöytäkirjan mukaan, että "ei ollut mitään syytä tehdä Suomen asiasta kiistakysymystä. Kenties oli tapahtunut vain väärinkäsitys".


      • odotahaaaaik

        Kyllä ne tänne tulee saavutettuun vuoden 1991 rajat.


    • NLOliSeJokaVehkeili

      "Suomi on kohta toisen maailmansodan aikaisessa tilanteessa jolloin Suomi "vehkeili" Natsi-Saksan kanssa niinkuin kaikki tiedämme"

      Se oli NL, joka vehkeili natsi-Saksan kanssa pieniä rajavaltioita vatsaan Stalinin laajentumispyrkimyksien takia, oli kaikki sopimukset salaisin pöytäkirjoineen joiden mukaan NL sai vapaat kädet pieniin naapureihinsa nähden. Mutta NL sai maistaa omaa lääkettään kun Saksa hyökkäsikin NL kimppuun.
      Suomi ei vehkeillyt missään vaiheessa vaan halusi omat roistovaltion anastamat alueensa takaisin.

      • Kyllä puhut totta että Neuvostoliitto vehkeili Natsi-Saksan kanssa joka sitten johti talvisotaan, mutta tuo että kiistät Suomen vehkeilyt Natsi-Saksan kanssa ja vielä se että väität että Suomi vain halusi anastetut alueensa takaisin täyttä paskaa. Oliko Petroskoi muka joskus ollut Suomen alueella? Ei ole. Siinä oltiin valtaamassa Suurta-Suomea ja menossa kohti Uraalia.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Barbarossa

        Jos et usko kyllä se oikein wikipeiassakin näkyy että Suomi oli käytännössä mukana Operaatio Barbarossassa eli Natsi-Saksan sotilas operaatiossa vallata Neuvostoliitto elintilaksi arjalaiselle rodulle.


      • TarkkisValehtelee

        "Kyllä puhut totta että Neuvostoliitto vehkeili Natsi-Saksan kanssa joka sitten johti talvisotaan, mutta tuo että kiistät Suomen vehkeilyt Natsi-Saksan kanssa ja vielä se että väität että Suomi vain halusi anastetut alueensa takaisin täyttä paskaa. Oliko Petroskoi muka joskus ollut Suomen alueella? Ei ole. Siinä oltiin valtaamassa Suurta-Suomea ja menossa kohti Uraalia."

        Tarkkispoika on tavanomaiseen tapaansa tyhmä! Suomi ei jäänyt kesällä 1941 vanhalle rajalle vaan etsi turvakseen lyhyen maarajan linjalla Syväri, Äänisjärvi, Maaselän kannas. Tämän linjan Suomi pystyi pitämään mahdollisimman pienillä rinta,majoukoilla.

        Siomi ei suostunut edes Saksan pyynnöstä etenemään Syväriltä Tihvinään (ja sulkemaan saartorenkaan) vaan jäi Syvärille odottamaan sodan ratkaisua.

        Ja se ei ollut, kuten tiedämme, Suomelle suotuisa!




        http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe