Olenko sairas jos pidän kuolemasta?

19-20v.Nainen

Pidän kuolemasta joten tekeekö se minusta sairaan...? En oikein tunne tarvetta tuoda tätä esille, mutta ehkä se on hyväksi minulle kuulla normaalien ihmisten mielipide asiasta. Nuorena naisena olen hyvin kiinnostunut epätavallisista asioista. Olen Aspergeri ihminen ja sairastan vielä masennusta, mutta käyn psykiatrilla joka toinen viikko juttelemassa ja syön lääkkeitä ja ne auttavat. Olen paljon positiivisempi, rohkeampi ja varmempi itsestäni kuin olin vielä vuosi sitten.

Mutta olen hyvin kiinnostunut kuolemasta. Pidän zombeja, tutkin ja teen teorioita miten ihmiset voisivat parhaiten selviytyä zombie maailmanlopusta, miten zombiet käyttäytyvät, miten ihmisten tulisi suhtautua selviytymiseen, jne. Näen paljon zombie selviytymis unia, joissa joudun taistelemaan zombeja vastaan, puolustamaan tai suojelemaan rakkaitani. Ne eivät ole oikein painajaisia, mutta unissani kuitenkin pelkään zombeja, enkä mielelläni olisi niitä vastassa, mutta minun on pakko.

Rakastan epäkuolleita. Ei zombeja, aivottomia tappokoneita, vaan epäkuolleita, kuolleesta olomuodostaan huolimatta normaalisti toimivia olentoja ja asioita. Olen fantasia fani, pelaaja ja rakastin World of Warcraftin pelaamista ennen kuin lopetin neljä vuotta sitten. Olen harkinnut peliin palaamista, mutta se on aika suuri päätös... Mutta pelaaja voi pelata epäkuolleena, eloon palanneena ihmsenä ja tunnen niin suuren yhteyden heihin ja rakastan heitä. He vain ovat niin... upeita luisilla käsillään, paikattavilla pois tippuvilla leuoillaan ja kuolemanaiheisella tyylillään.

Vanha neljätoista vuotta vanha uskollinen koiramme lopetetaan tänään. En tunne mitään juuri. Onhan se surullista, että se lähtee, mutta en mieluummin ajattele asiaa ollenkaan ja sen lähtö ei edes vaikuta minuun tai elämääni juuri. Asia on kuitenkin suuri äidilleni ja isälleni ja pelkään että mahdollinen tunteettomuuteni asiaa kohtaan koiran poismentyä saa heidät tolaltaan tunteettomuudestani ja kysymään eikö minulla ole yhtään tunteita tai sympatiaa. Olen hyvin sympaattinen ja empaattinen ihminen, mutta minulla on aikani kun en tunne mitään muita kohtaan, kaikilla on.

Siitä huolimatta kun kukaan ei eilen nähnyt, rapsutin ja paijasin koiraamme puolituntia, kun se lepuutti päätään reidelläni ja itkin koko ajan. En voinut mitään, minua vain itketti ja itketti ja ihan kuin koiramme olisi ymmärtänyt se nuoli käsivarttani ja sitten itkuisia kasvojani. Lopuksi halasin sitä ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Puolen tunnin päästä oloni oli taas hyvä ja ehkä helpottunutkin.

Pidän kai väkivallastakin. Kirjoitan tarinoita ja niissä usein esiintyy väkivaltaa esim. selviytymis mielessä, vallankaappauksessa, pahiksen kohtaamisessa, jne. Mutta siinä se, minä kirjoitan jännitystä ja haluan tekstini olevan realistista ja sen takia väkivaltaa tapahtuu, maailma on julma paikka! Vaikka kuinka todella haluisimme ja toivoisimme niin maailma ei pyöri rakkaudella vaan rahalla. En oikeasti halua satuttaa ketään, en seuraa uutisia kaiken sodan ja negatiivisuuden takia ja en kestä minkäänlaisia henkirikos tapahtumia.

En halua katsoakkaan hautakiviliikkeitä, en haluaisi kenenkään oikeasti kuolevan, enkä todellakaan halua satuttaa ketään. Satutan ennemmin itseäni kuin ketään muuta. Ei viiltelyä, ei mitään hätää, vain läpsimistä ja en ole tehnyt enään sitäkään kahteen kuukauteen! Pelkään aikaa kun todella menetän jonkun läheiseni kuten mummini tai ukkini ja itken helposti jos edes ajattelen asiaa.

Mutta äitini ei kai tiedä tai ymmärrä näitä... Hänestä on kauheaa ja miten kieroutunut ja vääristynyt maailmankuvani on. Hän luulee että näen vain kuolemaa kaikessa ja kysyikin tänään että enkö ajattele koskaan mitään hyvää tai iloista? Miksi en lue joskus mitään romanttista tai positiivista? Miksi se on aina kuolemaa ja zombeja, peikkoja ja väkivaltaa? Sanoin että luin juuri kaksi romanttista Harlequinin kirjaa ja hän vastasi syyttävästi että niin nekin varmaan päättyivät siihen, että kaikki kuolivat lopuksi, zombit tulivat ja väkivaltaa!

Yritin sanoa, että vaikka tarinoissani onkin väkivaltaa ja kuolemaa niin niissä on kuitenkin myös romantiikkaa, iloa ja onnellinen loppu, mutta hän oli liian tuohtunut kuulemaan mitä minulla oli sanottavana. Sanoin siis, että kuolema on kiinnostavampaa kuin elämä samalla tavalla kuin naiset ovat enemmän kiinnostuneita pahoista pojista ja ihmiset demoneista kuin jumalasta. Äitini ei kuulemma ole.

Tiedän että hän on huolissaan, mutta aivoni eivät sitä ymmärrä vaan ne luulevat hänen olevan vihainen ja kun luulen että hän on vihainen ja hyökkäävä niin menen nykyään tietenkin hyökkäävään puolustukseen. Äsh, eksyn aiheesta...

Minulle siis heräsi kysymys, että olenko minä sairas? Olenko todella mieleltäni kieroutunut, enkö kelpaa yhteiskuntaan, löydänkö ikinä sitä oikeaa ja tulenko koskaan näkemään asioita kuin normaali ihminen näkee? Otan suurella ilolla vastaan teidän näkemystänne asiasta ja kiitänkin jo etukäteen siitä. Kiitos ja kiitos että jaksoitte lukea tämän.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iloisempiinjuttuihin

      Kun ihminen on masentunut niin mieli pyörii synkissä asioissa ja mielenkiinto kuolemaa kohtaa voi selittyä sillä. Toisaalta tietoinen kuolemaan ja pahaan suuntaaminen masentaa ja syö elämänhalua. Ja kyllä henkimaailma on totta. Jos puuhastelet pimeiden voimien ja fantasioiden kanssa niin pahuuden ote kiertää yhä lisää ja tiiviimmin lonkeroitaan sinuun.

    • A3QR

      Kuolema voi olla käytönnässä koettuna niin hurja juttu että se on kaukana mistään levollisesta ja lepoon pääsemisestä. Esim. ajan kokeminen on ihan omien korvien välissä. Se elämän viimeinen sekuntti voi kestää kokemuksena vaikka 100000 vuotta ennen kuin sun tietoisuus sammuu täysin. Aivot erittää DMT:tä mikä voi olla sellainen hallusinogeenitrippi että oksat pois.. Etkä voi tietää vaikka mitään kuolemaa ei ole ja siirryt vain toisenlaiseen tietoisuuteen joka voi olla huomattavasti överimpi paikka kuin tämä..

    • HerätäUnesta

      Mietin vain sellaista asiaa, että tämä asia on tuttu tunne monelle omaislle, jolle läheinen ihminen nukkuu pois, niin siinä hetkessä kun kuoleman todellisuus, radikaalisuus ja lopullisuus käy päälle, niin omaisena tuntee halun kuolla myöskin, eikä joutua jäämään tänne yksin.

      Kun oma isäni kuoli, niin en olisi halunut enää elää ja jäädä tänne, vaan olisin halunut lähteä isäni mukana sinne, minne isän henki meni.
      Isän kuolemasta tulee kohta 3kk aikaa ja vieläkin kaipaus on sydämessä ja suru tulee, varsinkin kun muistelen isää ja katson hänen valokuvia, jossa isä istuu vielä terveenä sohvalla ja lukee lehteä.
      Ajattelen, että siinä minun isäni on elossa ja vielä terveenä, voi kun olisitkin täällä, etkä kuollut.
      Aamulla herätessä toivoo, että kaikki olisi ollut vain painajais unta ja saisi herätä todeten, että painajaista se vain oli, mutta sitten muistaakin, että kaikki on tapahtunut oikeasti ja mieli masentuu.

      • Surullista

        Ihan samat tuntemukset, tosin en menettäny isääni, mutta hyvin läheisen ihmisen silti. Tosiaan ajatukset ovat juuri ne, että ei olisi halua enää elää täällä. Tuntuu niin pahalta, ettei voi enää koskaan nähdä tai puhua. Ei tunnu vieläkään todelliselta, vaan toivoisi olevan pahaa unta. Mietin, että koska tämän oikein voi "hyväksyä"? Pääseekö kuolemasta ikinä yli? Tuntuu niin ylitsepääsemättömältä. Niin suuri ikävä. Sitä vain miettii mitä tapahtuu kun ihminen kuolee. Tuleeko ikinä näkemään läheisiä, jotka ovat poistuneet täältä..


    • Uuoj

      On ihan normaalia että nuorena kiinnostaa zombit ja demonit ja black metalli jne.. Se on vaan sitä että ihminen on harrastuksissaan erilaisessa maailmassa kuin normaalisti. Se on rentoutumista ja arjen unohtamista. Voi olla että sua sitten vanhempana kiinnostaa toisenlaiset asiat, mutta varmasti tuo aihepiiri saattaa jollain tavalla liittyä tulevaisuudessa sun taiteeseen tai työhön. Esim. kauhuelokuvien fanittaminen ei ihmisestä mitään kerro. Kaikki tykkää mistä tykkää.

      • Viikbb

        Mun mielestä on erittäin tärkeää hyväksyä itsensä ja omat kiinnostuksensa kohteet ja oppia tuntemaan itsensä. Kun vanhenet niin tulet huomaamaan että kaikessa on ollut jonkinlainen punainen lanka läpi elämän. Jo kaikki mistä olet tykännyt lapsena liittyy jotenkin myös siihen mitä teet tulevaisuudessa. Ehkä sä voisit kirjoittaa vaikka kirjan niistä zombeista:)


    • Mode

      Aspergerinfo.foorumi.eu osiossa puhutaan kuolemasta ja kuoleman jälkeisestä elämästä. Foorumiin ei tarvitse rekisteröityä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe