Mitä nainen haluaa tanssilattialla?

karepoika

Ujona miehenä kaipailen neuvoja seuraavaan: klubeilla tanssiessani käy silloin tällöin niin, että naisryhmässä ystäviensä kanssa tanssiva neitokainen siirtyy suoraan eteeni tai viereeni tanssimaan hyvin lähelle, usein selkä itseäni päin. Siinä sitten leikkii hiuksillaan vähän kuin flirttaillen, ja aistin että jonkin tasoista kiinnostusta on ilmassa. Miten tanssietiketti tässä menee, käynkö kiinni kuin sika limppuun vai välillä hellästi selkämystä hivelen, tanssiessa "vahingossa" hipaisen vai pitääkö olla koskettamatta neitoa lainkaan ennen mahdollista juttusille rupeamista?

Naiset, kommentoikaa mitä oikeasti silloin haluatte kun tulette "iholle" tanssimaan ;)

9

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toiminnanmies

      olet aika mölli jos et tajua..vie nainen hitaille ja kehu kauniiksi ja anna pusuja varoen poskille..ja anna tilanteen viedä..

    • ihan_iisisti_vaan

      No jos tanssilattialla on tungosta, niin pakostihan siinä ollaan lähekkäin. Lisäksi tanssiessa on aika vaikeaa hahmottaa takana olevia ihmisiä, jos esim. on porukassa ja porukka siinä pitää yhteyttä keskenään.
      Jos mitään katsekontaktia ei tule, jota voit yrittää myös itse, niin älä liikoja kuvitele. Ylipäätään kannattaa ajatella asioista, että elämä ei pyöri aina itsen ympärillä, vaan ihmiset käyttäytyvät jotenkin omista tarkoitusperistään johtuen.
      Se on aika säälittävää mennä jollekin väittämään, että sä yritit jotain, kun se yrittäjä ei ole edes huomannut koko tyyppiä.

      • vinkkivinkki

        Näin just! Kyllä sen tajuaa millon toinen on kiinnostunut. Jos tarvii miettiä, että mitä toi lähellä tanssiva meinaa niin silloin se toinen nainen ei ole kiinnostunut.


      • Ofqkc
        vinkkivinkki kirjoitti:

        Näin just! Kyllä sen tajuaa millon toinen on kiinnostunut. Jos tarvii miettiä, että mitä toi lähellä tanssiva meinaa niin silloin se toinen nainen ei ole kiinnostunut.

        Monella miehellä on vaikeuksia lukea sanatonta viestintää. Sen takia en pidä neuvosta "kyllä sen tajuaa...".
        Jos mies on ujomman puoleinen, hän ei välttämättä myöskään usko naisen kiinnostuksen merkkejä todeksi ja monta hyvää suhteenalkua jää toteutumatta.. Suosittelen miehille tutustumaan ns. pelimiesten laatimiin listoihin naisten kiinnostuksen merkeistä!

        Tanssilattialle en osaa muuta vinkkiä antaa kuin että jos tanssitte lähekkäin ja suutelette kiihkeästi, se on miehen tehtävä työntää nainen hellästi puolen minuutin jälkeen kauemmas ja sanoa "vou tää menee liian kuumaksi" ja jatkaa tanssia etäämmässä otteessa kunnes taas hetken päästä uudet suutelemiset ;-)


      • Tkfal

        Monella miehellä on vaikeuksia lukea sanatonta viestintää. Sen takia en pidä neuvosta "kyllä sen tajuaa...".
        Jos mies on ujomman puoleinen, hän ei välttämättä myöskään usko naisen kiinnostuksen merkkejä todeksi ja monta hyvää suhteenalkua jää toteutumatta.. Suosittelen miehille tutustumaan ns. pelimiesten laatimiin listoihin naisten kiinnostuksen merkeistä!

        Tanssilattialle en osaa muuta vinkkiä antaa kuin että jos tanssitte lähekkäin ja suutelette kiihkeästi, se on miehen tehtävä työntää nainen hellästi kauemmas ja sanoa "vou tää menee liian kuumaksi" ja jatkaa tanssia etäämmässä otteessa kunnes taas hetken päästä uudet suutelemiset ;-)


    • gfdgsgdfg

      Itse törmään tuohon samaan kuvioon usein ja ei siitä kyllä ota pirukaan selvää. Odotetaanko peliliikkeitä vai ei? Jos ei, niin miksi tulette hinkuttamaan persettänne vierasta miestä vasten?

      • hipstergirlsrox

        Hyvä ketju, itsellä löytyy kokemusta myös ja olen tätä samaa ihmetellyt. Tuossa joku aika sitten oltiin frendien kanssa kuudennella linjalla bailaamassa. Täytyy muuten todeta että tanssilattialla arviolta 75 % oli naisia ja 75 % näistä kunnon hipsterikisuja.

        Ikää tässä alkaa jo olemaan ja en ole ollut hetkeen tanssimassa vaikka aikoinaan tuli paljonkin bailattua. Joka tapauksessa musa oli loistavaa ja olin siinä dj pöydän edessä tanssimassa, tanssilattia ei kuitenkaan ollut ihan ammuttu täyteen ja edessä oli vielä tilaa. Hetken kuluttua siihen ihan eteen tuli mimmi tanssimaan ja perse melkein osui omaan etumukseeni. Hetken kuluttua tämä lähti pakittamaan ja menin ihan hämilleni ja lähdin peruuttamaan taaksepäin kun en tiennyt mitä tehdä ja olen muutenkin varattu. Mimmi pysähtyi mutta kohta pakitti lisää ja paniikissa meitsi lähti baaritiskille tilaamaan juoman. Kait jos olisi vain halunnut tehdä tilaa niin olisi siirtynyt eteenpäin eikä pakittanut lisää.

        Noh jossain vaiheesssa palasin tanssilattialle ja sama homma mutta eri mimmi. Tällä kertaa ajattelin että en varmasti pakita enkä pakittanut. Perse osui meikäläisen etumukseen ja jatkettiin siinä tanssimista käytännössä niin että takapuoli hinkkasi meikäläisen etumusta koko ajan. Ei tuntunut tyttöä haittaavan eikä siirtynyt siitä eteenpäin. Mitään sen suurempaa ei tästä seurannut enkä tarttunut esim. lantiosta kiinni. Mitä tästä toiminnasta sitten ajatella?


    • Rocketscientist

      Nojaat vähän vastaan ja jos nainen ei karkaa alta, niin sitten vähän pyörittelet ja jos on hyvä boogi niin kokeile vähän kättä lantiolle. Voi vaatia lämmittelyä ennen mimmi tulee ihan iholle ja sit siin ei nyt kauheesti epäselvää enää ole ettäkö olis jonkinasteista kiinnostusta.

      Muuuutta.. sekin voi olla vielä ihan hauskanpitoa. Kyllä mäkin voin tanssittaa aika kuumasti jotain kenestä en lopulta ole ihan hirveen kauheen kiinnostunut.

    • hipstergirlsrox

      Taisin muuten keksiä uuden naistyypin, pakittajanainen xD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4849
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4413
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2871
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1675
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1603
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe