Miten paljon asianajajat tienaa?

köyhätjuristit

Miten voi olla, että isojen tomistojen partnereista ei löydy kun aniharva 150 000€ tienaavien verotiedoista. Jemmaako nämä kaikki muka tulonsa jotenkin niin ettei niitä veroteta. Muutama löytyy ja näilläkin max 200 000€ vuodessa. Eikö juristina ollut tarkoituksena ansaita? Vai tarkoitetaanko niillä asianajajien hyvillä palkoilla max 200 000€ vuodessa?? Millekkään miljoona tuloille ei siis ole edes suurimpien asianajotoimistojen partnereina mitään asiaa?

14

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veropakolainen

      Suomessa, tässä kateellisen ja saamattoman vasemmistoköyhälistön luvatussa maassa, kukaan ei saa tienata liikaa. Joillekinhan voisi tulla paha mieli, kun kovalla työllä ansaitun ammatin alimitoitetusta palkasta vain puolet saadaan riistettyä takaisin valtiolle. Näin ollen bruttopalkkojenkin pitää olla "kohtuullistettuja".

      Juristit tienaa täällä jonkun 6000–8000 tonnia kuussa, josta tosiaan veroihin menee about puolet. Houkuttelee tosiaan maksaa verot Suomeen, not.

      • envalittaisi

        Ihan hyvältä ainakin omaan korvaan kuulostaa tilanne jos tosiaan 6-8 miljoonaa tienaa vuodessa täällä Suomessa.


      • valitan

        Painu miljooninesi vittuun täältä. Ei susta ainakaan juristiks oo, tollasel lukutaidolla, saatika luetun ymmärtämisellä.


      • DplomNgnjöör
        envalittaisi kirjoitti:

        Ihan hyvältä ainakin omaan korvaan kuulostaa tilanne jos tosiaan 6-8 miljoonaa tienaa vuodessa täällä Suomessa.

        Hahaha tässä oli päivän paras juttu! Kiitos!


      • miksi_valitat
        valitan kirjoitti:

        Painu miljooninesi vittuun täältä. Ei susta ainakaan juristiks oo, tollasel lukutaidolla, saatika luetun ymmärtämisellä.

        Sullahan sitä lukutaitoa ei oo. 6000-8000 tonnia on eri asia kuin 6-8 tonnia.


    • qweweqweqwe

      Oikiksen sisäänpääsyvaatimuksia tulisi laskea roimasti että saataisiin lisää väkeä alalle. Kun päteviä työnhakijoita paikkaa kohti olisi enemmän alkaisi palkkatasokin alenemaan pian mukavasti sellaiselle tasolle jonka tuon koulutuksen läpikäyneet ansaisevatkin.

      • Ehhh

        Kai nä käsität, jotta toi 6 miljoonaa oli vaan vitsi? 6000 tonnia = 6 miljoonaa.


    • AAkolmentoimistossa

      Isojen toimistojen seniorpartnereiden verotettava tulo ei perustu heidän suureen työmääräänsä ja korkeaan veloitukseen vaan toimiston nuorten juristien vastaavaan. Partnerit toki tekevät ahkerasti pitkähköä päivää.

    • Oikkarinen

      Isoissa toimistoissa tehdään töitä iltaan näkemättä asiakkaita. Hommat ovat selvitelyä ja kapeaa sektoria.

    • Hyttynenperhonen

      Tunnen yhden huippujuristin, joka tienaa about 200 tuhatta per vuosi. Saan ostettua jotain kivaa.

    • mista_tulot
    • NäinSuomiTyöllistyy

      Matut ovat murhaajien kanssa hyviä asiakkaita yhteiskunta maksaa asianajokulut. Murhissa juristille työksi jää vain oikeudenkäynnin pitkittäminen kun tuomio on selvä elinkautinen, siitä voi maksaa syytetylle vähän suolarahaa kun valitsi sinut puolustus asianajajakseen. Sama toimii varmaan näissä elintasopakolaisten valituksissa, rahaa palaa mutta ei hätää, Jari Tervon sanoin ei se maksa meille mitään kun valtio sen maksaa, varsinainen vihervasuri älymystön ajattelija.

    • Suomessa ongelmana on, että lait kirjoitetaan selkeällä suomenkielellä ja hallintokulttuuri on muuttunut. Aikaisemmin oli hallintoalamaisen omaa hölmöyttä, jos ei osannut papereitaan oikealle luukulle viedä.

      Julkinen sektori palkkaa oikeudellisen koulutuksen saaneita lähinnä tekemään hallinnossa asioimisen entistä helpommaksi kumisaapaskansalle. Samalla lakimiehet murentavat vain oman olemassaolonsa perusteita.

      Asianajajia ja lakimiehiä tarvitsevat nykyään vain harvat ketkuilijat, jotka yrittävät pimittää tulojaan ja omaisuuttaan valtiolta.

      Aina on tietysti muutama yhteiskunnasta syrjäytynyt rikollinen, jotka tarvitsevat oikeudenmukaista oikeudenkäyntiään varten asianajajan. Tämä valtionlypsykone onkin optimoitu ja yksinoikeutettu pitkälti vain liiton jäsenille.

      Lupalakimieheksi ja lypsyklubin jäseneksi pääsee tekemällä töitä tuomioistuimessa sämpyläpalkalla. Vaikka palkka pudotettaisiin sämpylästä donitsiin, riittäisi hakijoita silti. Maitoa ei kuitenkaan riitä kaikille ja niinpä murhaajat saavat enemmän ymmärrystä, puolustamista ja pienempiä tuomioita kuin ikinä.


      Lakimiehen ongelma on, vähän niinkuin kotipiialla aikoinaan, että kuka tahansa osaa tehdä hänen työnsä, jos vain viitsii.

      Kotipiikoja ei juuri enää ole, mahtaako lakimiehiäkään olla enää ensi vuosikymmenellä?

      Mitä tapahtuisi jos kaikki Suomen asianajajat ja lakimiehet menisivät lakkoon? Luultavasti hallintokoneisto alkaisi viimein toimia jouhevasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe