MIten pakolaiset tulevat Suomeen?

Miten_homma_toimii

Mitä kautta pakolaiset tulevat Suomeen, eikö kauttakulkumaan rajalla estetä maahantuloa? Jos turvapaikanhakijat tulevat taas salakuljettajien mukana, niin kuinka huonosti Suomen tulli oikein toimii? Muutamat kymmenet grammat huumeita löydetään auton rakenteista tai muutama ylimääräinen ginipohjainen Hartwall lonkerolaatikko, joita saa tuoda ohjesäännön mukaan 10 litraa(vajaa 1,5 laatikkoa), mutta rekkalastillinen ihmisiä saadaan maahan tuosta vaan???

15

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • outoa

      Eikö kukaan tiedä?

      • Takapirut

        Soinin johtama Perussuomalaiset on Kokoomuksen apupuolue, jolla kerätään tyhmimpien työmiesten äänet.

        Tältähän se tuntuu, työväestö ja muu tavisluokka on saatu hajotettua kahtia eu/maahanmuuttokriittisiin perussuomalaisiin ja vihervasemmistoon. Tappelevat keskenään ja kokomusta porvaristo eli kokoomus, kepu, rkp EK:n, elinkeinoelämän ja pääomapiirien alaisuudessa sumuttavat massoja varastaen valtionomaisuuden ja varallisuuden sekä purkavat hyvinvointivaltiota, hyvinvointipalveluita ja työehtojärjestelmää, kuten vastaavat piirit myös muualla EU:ssa.

        Mutta onko tavispuolueissa oikein kokomustia myyriä?


    • kuka-kuljettaa

      Minäkin haluaisin tietää!

    • jani1234512345

      täälläkin haluttaisiin tietää

    • kuka-kuljettaa

      Jaa-a. IS:n yhdessä jutussa: "Turvapaikanhakijoita majoitetaan teltoissakin Turussa. Kaksi nuorta miestä kertoi IS:lle matkastaan Suomeen auton tavaratilassa." Toinen maksoi salakuljettajille 11.000e. IS:n toisessa jutussa "... rautatieasemalla Budapestissa. Yksi heistä on Syyrian Alepposta kotoisin oleva Hasan, 26. ... Hasan kertoo tulleensa itäiselle rautatieasemalle 10 päivää sitten, määränpäänään Saksa. Hän pakeni Alepposta reilu vuosi sitten Turkkiin, työskenteli siellä ja keräsi rahat päästäkseen meriteitse Eurooppaan. " Jaa, että näitäkö ne pakolaiset siis ovat??? Tekee töitä Turkissa, jotta pääsee paremman leivän ääreen??? Pakeni Turkkiin, miksei jäänyt sinne, kun ei ollut enää pelkoa???

    • Surfailu

      Tätähän se, eivätkö nämä kyseiset pakolaiset ole huutaneet kurkku suorana että haluavat Saksaan koska siellä leveämpi leipä, mikään muu maa ei kelpaa? Tämä on täyttä elintasosurffailua. Naiset ja lapset poljetaan jalkoihin, ei se näissä kulttuureissa ihme ole, vaan normaalia toimintaa.

      • UKK-Instituutti

        EU-politiikka on täysin väärää.


      • ghfjgjg

    • SuuriKusetusKäynnissä

      MIten pakolaiset tulevat Suomeen?
      Miten_homma_toimii

      "Mitä kautta pakolaiset tulevat Suomeen, eikö kauttakulkumaan rajalla estetä maahantuloa? Jos turvapaikanhakijat tulevat taas salakuljettajien mukana, niin kuinka huonosti Suomen tulli oikein toimii? Muutamat kymmenet grammat huumeita löydetään auton rakenteista tai muutama ylimääräinen ginipohjainen Hartwall lonkerolaatikko, joita saa tuoda ohjesäännön mukaan 10 litraa(vajaa 1,5 laatikkoa), mutta rekkalastillinen ihmisiä saadaan maahan tuosta vaan???"

      Pakolaisten massavyöry -Mitä tällä nyt peitellään?
      JotainSuurtaMenossa
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13773022/pakolaisten-massavyory--mita-talla-nyt-peitellaan

      • mitävaan

        Kukan ei mitään tutki.. Hyysärit reppu levällään vastassa!


    • kuka-kuljettaa

      Kyllä tullin pitäs nyt tehdä jotain rajanylityksille! Vastaanottokeskukset ei enää riitä, millon aletaan asuttamaan ihmisiä pakolla suomalaisiin koteihin. Siltä tuntuu EU:n hyysääminen joka asiassa!

    • niinnemeitähuijaa

      Samaa ihmettelen minäkin - mitään kuvamateriaalia pakolaisvirroista en ole nähnyt niin lentokentiltä, satamista tai rajanylityspaikoista ja silti vastaanotto-keskusten pihat on yht'äkkiä täynnä merkki-vaatteisiin pukeutuneita, kuta-ketjuilla koristautuneita 15-25 vuotiaita "pakolaisia" hipelöimässä äly-kännyköitään - jokin ei nyt vain täsmää ja räknää kohdilleen.

      Mitä nämä "pakolaiset" lopultakin ovat - pikku-rikollisia Malmön lähiöistä?

      Muutenkin koko touhu vaikuttaa joltain surrealistiselta touhulta - jengi vaeltaa läpi Euroopan ilman mitään henkkareita tai matkustus-asiakirjoja kenenkään estämättä - esim. muutama vuosi sitten Ranska potki romanit pois maasta, vaikka EU:n säännösten mukaan heillä oli oikeus olla alueella ja taas nyt Calais'n "pakolaisten" annetaan leiriytyä mitenkään siihen puuttumatta ja mistä nämäkin "pakolaiset" ilmestyivät.

      Jotenkin tämä "pakolais-kriisi" ei oikein ynnää yhteen - toki ymmärrän, että koko Eurooppa oli lomilla elokuussa ja työvuorossa olevat eivät osanneet/halunneet tehdä oikeita päätöksiä, mutta silti - jotenkin tarkoituksellinen maku koko "pakolais-kriisin" hoitamisesta jää ja se maku ei ole hyvä.

      • HyvinOrganisoitu

        Eiköhän massamaahanmuutto sovittu Bilderberg ryhmän kokouksessa 2015, jossa Alexander Stubb kokoomuksesta oli Suomen verorahoilla vaikkei saa mitään kertoa kokouksesta (todella demokraattista). Toinen suomalainen 2015 Bilderberg groupin kokouksessa oli Suomen omistajan ääni Matti "Pressiklubi" Apunen.

        Pakolaiset lienee tuotu ison rahan avulla Välimeren yli ja sen jälkeen kuorma-autoissa mm. Ruotsiin ja Suomeen. Vai miten kuvittelette heidän päässeen Tornion korkeuteen Ruotsin puolella?

        Poliisi: "Yksistään Tornion kautta tulee nyt 300 turvapaikanhakijaa päivässä"

        Tornio on ohittanut suosiossa entiset pääsaapumispisteet Turun ja Helsingin. Poliisi ei kerro, kuinka paljon muita reittejä pitkin tulee, mutta ei liene yläkanttiin arvio, että Suomeen tulee tällä hetkellä puolisen tuhatta turvapaikanhakijaa päivässä. Se tekee viikossa enemmän kuin Suomeen on tullut edellisen vuosikymmenen aikana keskimäärin vuodessa. Se tekee sellaisen 175 000 turvapaikan hakijaa vuositasolla. Eli Turun kaupungin asukasluvun verran.

        Ennen tätä nykyistä kehitystä Suomessa oli n. 50 000 muslimia. Vuoden päästä on nykyisellä tahdilla 200 000, koska mikä tulijoiden virran katkaisisi? Talven viileys korkeintaan hieman hidastaa ja kevät taas vilkkaannuttaa. Mutta tulijoiden virtaa ei estä juuri mikään muu paitsi ainoastaan Schengenistä eroaminen ja rajojen sulkeminen, ei juuri mikään muu. Tai sitten tukien raju leikkaus ja muu vetovoimatekijöiden vieminen.

        Tuollaisia päätöksiä ennen hajoaisi todennäköisesti hallitus, koska EU:n mallioppilas Kokoomus ei sellaiseen suostuisi, ja tapahtuisi paljon muuta.
        Näissä uusimmissa luvuissa ei vielä edes ole Sipilän pr-tempauksen vaikutusta mukana. Sehän on uutisoitu maailmalla laajalti ja kantautunut myös mafian salakuljettajien ja turvapaikanhakijoiden korviin. Eli luku voi vielä kasvaa!

        Halukkaita tulijoita on miljoonia ja taas miljoonia (tällä hetkellä n. 50-60 miljoonaa). On nyt 2015, on vuonna 2020 ja on vuonna 2030. Tämä maailma muuttuu ennemmin tai myöhemmin. Kestämätön ei kestä loputtomiin. Entä mitä se on, mitä sitten tapahtuu?

        Elämme todella ratkaisevia aikoja Suomen historiassa.

        Lähde: http://iltalehti.fi/uutiset/2015090720310642_uu.shtml


    • Ruotsinläpi

      Aika kertoa mihin niille rakennetaan kaupunki kaikineen ja millä rahalla. Niitä kohta jo parin kaupungin asukasluku!

      • toisillesitäsamaapaskaa

        Mitä jos bygättäisiin sinne Stubbidon, Hihhulin, Salen ja muiden "ymmärtäväisien" fuulistien naapuriin - eikö onnaa, no johan on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2072
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1946
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe