Nyt meijän jengi hoitaa tän Syyrian jutskan!

KTSEiKirj

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sota_on_kauhea

      Se on hyvä, että ISIStä vastaan taistellaan, vaikkakin asialla on Venäjä. Surullista on se, että sisällissodan arvellaan jatkuvan vielä 10 vuotta!

      Itse en edes oikein ymmärrä, mikä on USA:n rooli tässä sodassa. Olen lukenut uutiseni huonosti.

      • KTSEiKirj

        No USA:n rooli on se että sekin on yrittänyt pommittaa Isisiä mutta ilman maatukea se on vähän kuin muniin puhaltelua.

        Venäjän ilmavoimat on saanut nyt maatuekseen Syyrian, Iranin, Irakin, Kiinan ja Hizbollahin jalkaväen joten nyt mennään eikä meinata.


      • GOLDENGATE

        Mutta mutta; mitäs kun ei siellä Syyriassa kerrota juuri enää olevan isisiä? Eikös niitä ole kehotettu lähteä Eurooppaan räjähtelemään ym. satanistisia tekojaan yrittämään? Ja tällöin tapporykmentti Syyriassa jatkaa Assadin vastustajien tuhoamista..suuri osa siviilejä, aseettomia, maltillisempaa joukkoa. Tosin usa on tämän joukon puolella..eikö ole 3.maailmansodan ainekset koossa? Jeesus noutamassa omiaan tulelta suojaan. Ja maanpäällisen riehunnan kestettyä 3.5-7 v. Hän palaa JERUSALEMIIN TUHANNEN TUHANSINE PYHINEEN (jotka ylöstemmattu uskovien joukko)...lukekaa loput Raamatusta.


      • Usanpimeäpuoli

        USA:n rooli on se, että USA tukee salaa ISIS:tä. Tarkoitus on aiheuttaa levottomuuksia ja syöstää vallasta hallitsijat, jotka haluavat pitää yllä itsenäistä keskuspankkia. Kansakunnilla ei saa olla hallussa omaa rahanluontioikeutta vaan raha pitää lainata korkoa vastaan kansainvälisiltä keskuspankeilta. Valtiot yritetään kaikin tavoin saada velkaantumaan, jonka seurauksena itsenäisyys menetetään pala palalta. Maailmanhallitus on tulossa.


    • hukka.perii

      Mahdollisimman sotkuinen tila mukana politiikka uskonto, Suurin syyllinen Assad nyt suurvallat etupiireineen, ei neuvottelu kosketusta, ilman yhteistä maajoukkojen toimia ei ratkea. Jos Venäjä yhdessä Assadin kanssa käy maa sotaan ja vielä saavat maltilliset ja isiksen nujerrettua on Assad edelleen vallassa ollaan alkutekiöissä siis mikään ei ole muuttunut miten USA liittolaisineen tuskin katsovat sivusta. Sotkua vaan.

    • öljystäonkysymys

      Putin on Syyriassa öljyn takia. Putin haluaa luoda sellaisen sekasorron ja niin valtavan sodan, että öljyn hinta kaksinkertaistuu!

      Tästä ja vain tästä on kysymys Putinin toimissa.

      USA jätti Lähi-idän avoimeksi Venäjälle ja nyt Venäjän Putin käyttää tilaisuutta hyväkseen. Rauhaa sinne ei olla luomassa, vaan yhä rankempaa sotaa.

      Pakolaisten määrä tulee pompsahtamaan miljooniin.

      Öljystä oli kysymys, kun USA meni Irakiin ja öljystä on nytkin kysymys.

      • luettua

        Yhdysvallat on tulossa omavaraiseksi öljystä ruskohiilen avulla.


    • * Kolmannen maailmansodan ainekset alkaa olla koossa, tätä tulipesäkettä lähellä on Israel, syyrian naapuri, ja juuri sopivat sotajoukot yhdistyneet, isis mielelssään, näkyvänä kohteena, mutta kohta aseet kääntyy israellin päin, siellähän se koko itäisen maailman perivihollinen on, ja nyt on alkanaut niiden kokoontuminen syyrian maaperälle, joka ei koskaan ole ollut "sydämellisessä" naapuruus suhteessa keskenään. Mutta mitä Jeesus tästä sanoo uskovilleen, " Nostakaa päänne, teidän vapautuksenne on lähellä, aivan ovenedessä " ! Jeesus tulee !

      • ennustettu

        Ei tule kolmattamaailman sotaa, lähi-itä kuohuu pitkään ja jeesus kieltäytyy tulemasta.


    • 8odldl6

      Muslimieukolle naimisiinmeno on suunnilleen sama asia kuin vankilaanmeno.

    • Njiet.hyysäreille

      Mulla ei ole hajuakaan kuka tappelee ja miksi ja ketkä on oikees, ketkä vääräs. Sen tiedän, että Venäjä tukee Assadia. Onko se hyvä, vai paha?

      Tapelkoot siellä. Ongelma ei saa olla meidän. Häpeällistä, että ihmiset hylkäävät isänmaansa ja tulevat loiselämään muiden riesaksi, lietsomaan meille vihaa, estämään suomalaisten demokraattisia oikeuksia, nk. hyysäreiden tuella.

      • sipiländiä

        Tänne on tuotu 15 500 irakilaista miestä ja syyrialaisia n. 19 000 tulijasta about se 2%. Stubido painotti STV:llä eurooppalaista ratkaisua? Kyllä-kansa-tietää-Soini ilmoittaa, että meidän on kannettava vastuumme. Mitä ihmettä?


      • einousehissiylösasti

        KTS:skö se hoitelee sen syyrian "jutskan"? Ompa suuruuden hullu mies.
        Ihmisiä tapetaan ja kts:stä se on joku"jutska". Ei ole kaikki palikat kasassa.


    • kohtisuurtasotaa

      Tässä voi olla nyt Damaskoksen tuho lähellä. USAn haukat eivät pidä enää Venäjän touhuista ja voi olla kiire panna Assadin hallinto matalaksi.

      Mihinkä tuo sitten johtanee - se on jo aika pelottavaa. Paholainen kokoaa joukkojaan.

      • OletkoSinäJeesuksessa

        Synnin mitta ollee Suomenkin yllä löyhkäämässä täytenä Herran Sebaotin (Raamatun Jumalan) sieraimiin. Se vaan on niin, että synnin palkka on kuolema.

        Mutta...JUMALAN ARMOLAHJA ON IANKAIKKINEN ELÄMÄ JEESUKSESSA KRISTUKSESSA (=Messiaassa).
        ja vain Hänessä.


    • SyyrianTilanne

      ISRAEL UPDATE by Gavriel Eskel KESKIVIIKKO 07.10.15

      http://israblockupdate.blogspot.fi/ GAVRIBLOCK

      //LEHTIMAJANJUHLAN(Sukkot)viimeinen päivä oli myös Shimchat Torah-juhla(Tooran
      antamisen riemujuhla). Kastellin viereisen synagogan väki kokoontuu illalla sen edustalle,
      josta saattue lähtee kulkemaan Toora-kääröä kantaen, laulaa ja tanssii.
      Israelin kansailoitsee Herran JHVH Israelin Jumalan juutalaisille uskomasta Sanasta, eikä
      koe sitä raskaana velvollisuutena.


      PÄÄMINISTERI(Rosh HaMemshalah)Benjamin Netanjahu uskoo Sanan voimaan, ja
      hän myös käyttää oman sanansa voimaa. Rabin ja Sharon sotilaina ja armeijan
      johtajina olivat tottuneet antamaan joukoilleen vipinää ja tehtäviä suoritettaviksi.
      He painottivat toiminnan merkitystä, ja toimivat sen mukaisesti. Sekä ulkomailla että
      etenkin kotimaassa Olmertin katsottiin tunnustaneen oman henkilökohtaisen pelkonsa
      sodan seurauksiin. Hän ei osallistunut kertaakaan YK:n avajaisten puhetilaisuuksiin,
      mutta Netanjahu osallistui niihin yhtä lukuun ottamatta joka vuosi.


      NETANJAHUN YK:n puheissaan esittämistä faktoista kaikki kuulijat eivät varmaan ole
      täysin samaa mieltä , mutta hänen puhujanlahjojaan ei pysty kyseenalaistamaan.
      Hän luo tylsiin tilaisuuksiin vaihtelua, jonka huomaa sekä kokousväki että maailman media,
      joka mielellään referoi Bibin puheita.


      NETANJAHUN edellinen puhetilaisuus tapahtui P5 1-maiden ja Iranin välisten neuvottelujen ollessa kuumimmillaan. Hän esitteli siinä laatimansa kuvan pommista sytytyslanka valmiina sytytettäväksi osoittaen, miten lähellä ydinpommin rakentamista Iran oli silloin, ja mitä vaaroja
      sen rakentaminen merkitsisi Israelille ja koko maailmalle.
      Netanyahu jatkoi yksinäistä taisteluaan myöhemmin USA:n kongressiin vastoin USA:n presidentti Obaman tahtoa. Netanyahu voitti kongressin puolelleen, mutta sai päälleen maailman mahtavimman valtion johtajan vihan, joka on eriasteisena kytenyt heidän välillään, siitä lähtien kun he ensimmäistä kertaa tapasivat valtionjohtajina.

      YK:n istuntokauden avajaistilaisuuden Netanjahun viimeisintä puhetta oli, ehkä ulkoisen painostuksen vuoksi, miedonnettu hänen haluamastaan, mutta hänen pitämänsä 45 sekunnin täydellinen hiljaisuus vaikutti. Hänen esitettyään ennen sitä, miten maailma on äänettömänä seurannut juutalaista kansaa kohdanneita hyökkäyksiä ja terroria, jonka tarkoitus on eliminoida koko Israelin kansa maailmankartalta. Tämä uhkaa Israelia kun Iranille on myönnetty ydinpommin rakentamislupa, mitä Wienin P5 1 maiden ja Iranin välinen sopimus käytännössä tarkoittaa.


      NETANJAHUN varoitukset ”arabikevään” alkaessa eivät saaneet maailman huomiota. Kuten eivät monet muutkaan syntyvästä tyhjiöstä varoittaneet, USA:n vetäytyessä syrjään Lähi-Idän kahinoista, mikä on rohkaissut ja voimistanut terrorijärjestöjä. Ja synnyttänyt uusia uhkakuvia, joista ISIS on vaarallisin.

      USA:n vetäytymisen jättämään tyhjiöön ovat tulossa Venäjän ja Kiinan asevoimat ja seuraukset ovat arvaamattomia. Historioitsijat aikanaan käsittelevät kysymystä, olisiko Netanjahun pitänyt antaa käsky hyökätä Iranin ydinlaitoksia vastaan, tilanteen vielä ollessa siihen sopiva ja lentäjien harjoitellessa pitkän matkan pommituslentoja. Käsky jäi antamatta, eikä tilanne ole enää suotuisa Venäjän hallitessa Syyrian ilmatilaa ja valvoessa tutkalaitteillaan Israelinkin pohjoisosan lentoliikennettä. Otollisin tilaisuus menetettiin, eikä uutta näy.


      VENÄJÄN armeijan yleisesik. apul.komentaja kenr. Nikolai Bogdanovski saapui 2 päivän vierailulle Israeliin 06.10. suuren delegaation kanssa näiden maiden armeijoiden liikkeiden koordinoimiseksi erehdysten välttämiseksi. Bogdanovskin tänne tuoma viesti poikkeaa paljon presidentti Putinin ja pääministeri Netanjahun aiemmin sopimasta. Venäjän puolustusministeriö ilmoitti 02.10. sen laivaston risteilijä Moskvan, jossa on 64 uudenaikaista S-300 ilmatorjuntaohjusta, sijoittamisesta Syyrian rannikolle Latakian edustalle.


      VENÄJÄ on, ilmoittamatta sitä julkisesti, muodostanut lentokieltoalueen: Suureen osaan Syyriaa ja Israelin pohjoisosaa; osaan Turkin eteläosaa; USA:n Turkkiin sijoitetuille koneille; Englannin Kyprokseen sijoitetuille koneille; ja USA:n koneille Jordaniassa. Venäjä myöhemmin kielsi
      USA:n koneiden lennot Syyrian ilmatilassa.


      FAKTOJEN perusteella USA:n johtaman koalition ja Israelin koneiden tulee koordinoida lentoliikenteensä Venäjän kanssa. USA:n koalitiolla ei ole stelth-koneita Lähi-Idässä ja raporttien mukaan Venäjän tutkat ovat entistä tehokkaampia. USA:n ainoa stelth-kone F22Raptor on joutunut vaikeuksiin, eikä 5.sukupolven F-35 ole vieläkään valmis. Israelille luvatusta 19:sta F35 koneesta ensimmäiset lienevät lentokunnossa ensi vuoden aikana.


      USA suunnitteli lentokieltoalueen perustamista Syyrian alueille, mutta presidentti Obama ei antanut lupaa siihen. Epäröintiä ehkä vaikutti Obaman pyrkimys välttää tilanteita joissa USA:n ja Iranin intressit risteävät, Iranin parlamentin edelleen harkitessa Wienin sopimuksen hyväksymistä./7

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe