Tänne tulleet pakolaiset halutaan välittömästi

Työtäkaikille

työelämään mukaan ,maassa jossa on kohta puolimiljoonaa kansalaista vailla työtä ajatus lienee mahdoton toteuttaa ammattiliitot jo ärähtivät tästä ei saa tulla yhteiskunta jossa työtä ei myydä alehintaan . Kuka ihmeessä ottaa kielitaidottoman töihin vaikka jonkinlainen ammattipätevyys olisi olemassa . Tänne tulee viitisensataa pakolaista joka päivä kuinka kauan yhteiskunta tätä kestää ? kielitaito on melkein välttämätön edellytys ei enää ole sellaisia työpaikoja kuten ennen joissa pystyi työskentelemään vähäisellä kielitaidolla .

26

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 55566

      Kun katselee noita turvapaikkakeskuksian ympärillä pyörivää porukkaa tuskin siellä on montakaan joka olisi kiinnostunut tekemään töitä ,suurin osa on eliittiporukkaa jotka kulkevat merkkivaattet päällä ja rahaa niillä tuntuu olevan ei ne lähde paskasia käymälöitä siivoamaan .

      • eimullamuuta

        "tuskin siellä on montakaan joka olisi kiinnostunut tekemään töitä ,suurin osa on eliittiporukkaa "

        Tuolla kortistossa on paljon suomalaisiakin jotka kokevat olevansa liian hienoja siihen vessansiivoamiseen.


    • töihin-vaan

      "Kun katselee noita turvapaikkakeskuksian ympärillä pyörivää porukkaa tuskin siellä on montakaan joka olisi kiinnostunut tekemään töitä ,suurin osa on eliittiporukkaa jotka kulkevat merkkivaattet päällä ja rahaa niillä tuntuu olevan ei ne lähde paskasia käymälöitä siivoamaan ."

      Ei ole mitään havaintoa siitä, että suurimmalla osalla maahamme asumaan jääneillä maahanmuuttajilla ei olisi työhaluja. Päinvastoin, kaupungissa kuin kaupungissa nuo ovat työllistäneet itsensä, yksityisyrittäjähenkisesti. Aika moni maassamme aamuyöllä myyty ruoka-annos on maahanmuuttajan valmistama. Löytyy ihmisiä pizzayrittäjistä lääkäreihin.

      Jos länsimaat ovat tuhonneet Irakissa mahdollisuuden työntekoon ja normaaliin elämään, niin ei se ole kohtuutonta että kannamme asiassa vastuun ja annamme mahdollisuuden samaan täällä.

      • Kaikkitöihin

        Pitzerioita on tässä maassa liikaa omistajat vaihtuvat tuhkatiheään verot,sotut yms velvoitteet jätetään maksamatta aina löytyy suvusta uusi yrittäjä jatkamaan yritystä . Kaikki kuitenkaan ei voi toimia yrittäjinä jos oikeasti halutaan näitä tulleita työllistää niin tänne on kehitettävä samanlainen matalapalkka ala kuin Saksassakin on tehty .


      • Outoa

        Kertoisitteko hyysärit mille alalle voisi työllistyä kielitaidoton vuohipaimen tai kirurgi joka tietenkin voisi soveltua kynsienleikkamiseen vanhainkodissa muuta virkaa ei kielitaidottomalla alansa ammattimiehellä ei ole jos tämä edes pitää paikkaansa tänne tulleet ovat aina esittäneet parenpaa kuin todellisuudessa ovat kuten Lieksankoneinsinöörit .


      • PihinäVartiainen
        Outoa kirjoitti:

        Kertoisitteko hyysärit mille alalle voisi työllistyä kielitaidoton vuohipaimen tai kirurgi joka tietenkin voisi soveltua kynsienleikkamiseen vanhainkodissa muuta virkaa ei kielitaidottomalla alansa ammattimiehellä ei ole jos tämä edes pitää paikkaansa tänne tulleet ovat aina esittäneet parenpaa kuin todellisuudessa ovat kuten Lieksankoneinsinöörit .

        Poliitikoksi tieteskii.


      • matomaomato

        Vastuunkantaja :USA Iso Britania : NATO .nato ,nato.


    • Suomalainentyömies

      Varsinkin Ahrikkalainen rotu on työtä vieruksevaa kuten täälläkin nähdään ´nuoret Somalimiehet vetelehtivät kuppiloissa räpläävät kännyköitä kun vastaavat nuoret Suomalaiset miehet raatavat jotka kustantavat tämän kaiken .

      • PihinäVartiainen

        Sompuista johtajia valtionhallintoon. Torkkupeitto lahjaksi ja hommathan sujuu....


      • Hommaspedet

        Onko noin? Jumalauta, somali näprää kännykkää! Mielen osotus pystyyn!

        Ja sosiaalisena ja eksoottisena komistuksena vie kuppilassa hommafoorumille koko elämänsä omistaneen, pottunokkaisen pulllukan kantasuomalaisen luuserin naiset...


    • omasyy

      No kukahan esim. ajelis niitä busseja Helsingissä jos ei maahanmuuttajataustaiset. Jotkin työt ei vaan kelpaa kantaväestölle.

      • Hallaahon-äänestäjä46

        suomalaiset eivät aja busseja edes sen jälkeen kun ne lopetaan kun metro tulee espooseen ja kaikki sanotaan irti metron tieltä kortistoon

        siksi Helsinkiin tarvitaan busseja ja moskeijoiden vahtimestareita ja lämmittäjiä koska on kylmä jos tulee ulkomailta eikä kylmässä voi olla jos on lämpimään tottunut

        kantaväestölle sopii parhaiten eläke ja kortisto ja yleiset olot

        ON RAKENTAVA JÄRJESTELMÄ ETTÄ KANTAVÄESTÖ ON KORTISTOSSA PALKAT TAIVAISSA JA MAMUT SOSSUSSA ja KAIKKI SOVUSSA


    • miesyrittäjä

      Mamut tulee takuuvarmalla paremmin töihin kuin suomi-poika, joka ei vaan jaksa, viitsi tai on liian krapulassa jotta jaksaisi nousta aamuvuoroon. Palkkaan mieluummin ahkeran maahanmuuttajan kuin veteläperse suomalaisen, toki suomalaisissakin on poikkeuksia, eli ahkeria, mutta yleensä aika vetelää sakkia, joita kiinnostaa enemmän tupakkatauot ja sairauslomat kuin työnteko.

      • Hallaahon-äänestäjä46

        ONGELMAN TEKEE VAIN RUOTSALAISET MAMUT JOS NIILLÄ ON SIESTA PÄIVÄLLÄ JA RUKOUSHETKI PERJANTAISIN EI SAA TEHDÄ TÖITÄ

        5 KERTAA PÄIVÄLLÄ BUSSI PYSÄYTETÄÄN MEKKAAN PÄIN JOS ON AKTIIVINEN USKONHARJOITTAJA JA MUU ON RASISMIA


      • Niinsitäyrittäjää

        Sinäet todennäköisesti ole palkannut yhtään tekijää, et suomalaista etkä mamua. Jos olet palkannut, on palkka jäänyt heiltä saamatta. Tuskin edes itse olet oikeissa töissä, yrittäjää voit tietty olla veronmaksajien tuella. Lyhyt on se tie. Että semmoinen painoarvo sinun sanoillasi.


      • Kaikkitulotarpeen

        Kaikenlaisia yrityspellejä meissä suomalaisissakin on.
        Toisaalta on ihan tervetullutta, että hommailet mamujen kanssa euroja yhteiseen kirstuun. Epäilyttää kyllä sinun tuottavuutesi suomen eteen.


      • Yrittäjätonerikseen

        Teksteistäsi jo tunnistaa ettei sinulla ole sen paremmin todellisuuspohjaa teettämisestä kuin tekemisestä.
        Luukutellen sossua ja loukutellen leukoja mamut mielessä muiden siivellä.


    • Hallaahon-äänestäjä46

      Pakolaisille joita tulee tänä vuonna 50 000 ja ensivuonna 100 - 400 000
      pitäisi järjestää työpaikkoja pakolaisneuvonnasta ja moskeijoista ja osin voitaisiin ajatella että eduskuntaa laajennettaisiin
      siten

      että sinne otettaisiin jäseniksi ei-suomalaisia muuta kymmentuhatta vuosittai avustajiksi mamuista

      näin mamu pääsisi työnsyrjään kiinni ja
      ketku-Sipilä pelastaisi kasvonsa

      nimittäin Sipilä tuo ne pakolaiset asumaan Kempeleen sijoitusasuntoonsa ja sieltä on pitkä matkustaa Helsinkiin töihin pakolaisneuvontaan ja eduskuntaan

    • JUOPPOKEPULAINEN

      työnsyrjään kiinni pakolaiset ja heti

      Suomessa voidaan alkaa rakentaa vedettäviä moskeijoita, tehdä niitä pakolaisvoimin ja myydä Moskovaan ja Tukholmaan lomakäyttöä varten

      Moskovassa on jo vedettäviä krematorioita joita Putin kuljettaa sotatantereelle Syyriaan Ukrainaan jne.

    • Yrittäjäävoiolla

      Sinä miesyrittäjä; sinä et ole palkannutkaan yhtäkään suomalaista, etkä mamua. Et ole itse mitään osaaja työelämässä. Suuta ja tekstiä voi lässyttää miten tahtoo. Että semmoinen painoarvo sinun yrittämisellä.

    • Amerikanmalliin

      Päivi Räsänen ja Halla-aho ovat päätyneet samaan tulemaan, että irakilaiset ja somalit ovat heikoimmin työelämään löytäneet.
      Näin on lupa nähdä totena, että näin on. Miksikähän näin on käynyt. Oliskohan niin, että nämä iraki-somalimamut eivät ole tulleetkaan ensisijaisesti töitä tekemään. Voiko olla niin. Nyt pitäisi EK:n Häkämiehen seuloa nämä nyt tulleet hyvinvoivan oloiset ja työkykyisen ikäiset nuoret miehet. Onko heistä suomen työnantajille tarjolla oikeita yhteiskunnan, tai edes häkämiesten elintadon ylläpitäjiksi.
      Kovin on julkisessa sanassa ja valtamediassa jyri ollut asiantuntijan asemassa. Amerikoissa yritykset kotouttavat tulijat työntekijöiksi, ei yhteiskunta. Muista jyrihäkä tämä.

    • Kukasuomeapuolustaa

      Miettikääpä, miten suomen johto, joka ei uskalla ruotsilta edellyttää eu-sopimusten mukaista menettylyä, että rekisteröimättömiä tulijoita ei tule eu-maasta toiseen, että tämmöinen valtiojohto reagoisi venäjän putinin rajatilaloukkauksiin mitenkään jyrkästi. Jos pahin alkaisi toteutua ja rajoista tultaisiin tankein yli, antaisiko Sipilä sen toisen talonsa välitankkauspisteeksi. Nyt on ruotsikin halukas 'neuvottelemasn' sotilaallisesta yhteistyöstä, kun kokevat tarvitsevansa taas kerran alusmaataan suomea lihasmuuriksi itään. Myyvät tänne hyvällä hinnalla hornetin korvaajia.
      Eikö suomi ole historiasta oppinut mitään. Näyttäisi, että ei. Mikä yhteistyökumppani ruotsi on suomelle sotilaallisesti.
      Sieltä oli joku sata vapaaehtoista jatkosodassa, mutta eivät he korvanneet sitä vajetta, ettö ahvenanmaslla ei ole asevelvollisuutta, eikä länsiranan ruotsinkielisistä ollut suomenkielisiin marssikäskyihin.

    • Tääonisompijuttu

      Näin se menee. Ruotsi asennoituu suomeen alusmaa-asenteella. Tarkkaanottaen ovat aina suhtautuneet suomalaisiin rasistisella asenteella. Mutta se on sivistyneisyyden opettamista meille alemmille.
      Rasismin kun määrittelee rasisti itse.
      Nyt on ihan oikeesti ruotsi huolissaan venäjän touhuista ja siksi alkaa taas löytyä suomen tarpeellisuus rajanaapurina. Halukkuus myydä sotakoneita meille, hyvällä hinnallakin vielä. Tärkeintä heille on, ettei omat joudu tankkien eteen. On hulppeaa olla humaaninen, kun on taas kerran osoittanut olevansa korkeampaa sivistystasoa.
      Muut ovat alkukantaisia ja johdateltavia juntteja.
      Olisikohan Viro ja Norja todellisempia kumppaneita meille. Olkoon ruotsi omillaan.
      Stuppi- ja Sipilänössö tähtää eu:n yhteispuolustukseen. Tuliko se yhteistyö nähtyä ja toteen näyttäytyen jo tässä pakolaisten hoidossa.
      Oikeet pakolaiset seulottiin sinne saksaan-ruotsiin osaamiselle ja palautettavat johtuivat tänne missä auttajia riittää.
      On lottahenkeä, diagoniaa taivaaseen asti. Olipa ihanaa päästä toteuttamaan lähimmäisenrakkautta lähtemättä, te tulitte. Johdatusta.

    • Eipaskaajäisellemaalle

      Niinhän se on, että kepulit ja kokulit hoitelee julkisuudessa oikeita pakolaisia ja ne irakisomalimamut on jätetty persujen kontalle. He kun uhosivat kykyä hoidella elintasounelmistit.
      Pelin politiikkaa, sen kepulit osaa, kun ei muuta vaadita.
      Kepu on niin juoni ja osaava organisaatio.
      Sipilää osoitellaan, mutta räsynukke hän on. Taustalla on ollilaa-ahoa-vanhasta kyynelsilmin tukemassa, kun paska käryää omiin silmiinkin.

    • Vanhastenviisauksia

      Matti Vanhanen tässä joku viikko sitten valitteli ettei ammattijärjestöt ole vuosiin tuoneet mitään rakentavaa neuvottelupöytään.
      Kuitenkin on vuodesta 2008 lähtien nämä järjestöt tarjonneet maltillista palkkaratkaisus kilpailukyvyn eteen ja niin on sovittu.
      Palkan ostovoima on koko ajan miinustunut.
      Tää mattivanhanen on isänsä tatun poika. Tatulla oli viisaus, että värillinen on osoitettu olevan geenitasolla tyhmempi kuin valkoinen. Matilla on periytynyt viisaus, että palkansaaja on tyhmempi kuin palkanmaksaja. Mattihan ei ole palkanmaksaja ollenkaan. Lahjustuppilaudat riitti päättämään hänen unelmat ja jennykin tietty.
      Raakile ihmisenä, on raakile neuvonantajaksi valtiotasolla.

    • Kepulitvaeltaa

      Esko Aho oli muinoin kannuksen elinkeinoasiamies.
      Sittemmin suomen pääministeri. Muistatte varmaan.
      Nyt hän on Sipilän neuvonantajien joukossa.
      Mitä se tarkoittanee... Ymmärrätte varmaan.
      Onko luvassa rupisia pernoita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe