Mihin lääkäriin

Vaarallistajo

Vuosia sitten hieronnassa tapahtui jotain jonka seurauksena sydän alkoi muljuta voimakkaasti aina nojatessa. Sydämen muljuaminen tuntuu istuessa ja maatessa mutta seistessä ei tunnu mitään. Vaivan takia on käyty sydänlääkäreissä monta kertaa eikä mitään ole löytynyt. Olen tullut siihen tulokseen että sydänlääkäri on väärä paikka asian tutkintaan. Jokin kehossa painaa sydäntä tai jotain, joka saa aikaan oireet aina nojatessa. Mikä lääkäri on oikea tutkimaan tämän kaltaista asiaa. Vaiva pahenee jatkuvasti ja asialle on pakko tehdä jotain.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisälyönnit

      Ainoa keino selvittää sydämen "käytös" on mennä lääkäriin ja pyytää laitetta joka mittaa esim vuorokauden ajan( tai pitemmän) sydämen sykkeen. Siinä tulee ilmi mahdolliset ajoittaiset rytmihäiriöt joita ei yleensä saa kiinni satunnaisessa ekg-mittauksessa. Luulen, että sinun kohdalla on kyse sydämen lisälyönneistä, joita pidetään vaarattomina ja yleensä ovatkin vaarattomia.

      • vapausonkivaa

        Minulla saattoi olla vuosia sitten sama vaiva kuin kysyjällä. Sain avun fysioterapiasta. Selässä vähän vasemman lapaluun alapuolella on kohta, jonka hierominen tuottaa helpotuksen. Olen sittemmin hoitanut tuota kohtaa tarvittaessa ns kipukoukulla. Vaivan ollessa pahimmillaan esiintyi sekä tiheälyöntisyyttä että lisälyöntejä. Elämää varjosti pelko ja huoli. Nyt tuo kaikki on taakse jäänyttä.


      • Vaarallistajo

        Vuorokausinauhoitus on tehty, eikä sydämessä ole vikaa. Ongelma esiintyy vain nojatessa. Jos sydämmessä olisi vikaa esiintyisi ongelma myös seistessä. Kehossa on oltava jotain joka painaa haitallisesti nojatessa.


    • fghfjnfjkghkhg

      Itselläni tuli rytmihäiriötuntemuksia hieronnassa, kun olen pieni ja hieroja käytti reipasta voimaa. Ei jäänyt pysyväksi, mutta olo oli heikko jälkeenpäin.

      Voihan kehossa olla erilaisia pinteitä, joita erilaiset terapeutit naksauttelevat pois. Tosin tuntuu oudolta, jos joku osa olisi hieronnan seurauksena mennyt väärään asentoon ja pysynyt siinä vuosia. Luulisi silloin syntyneen pahempiakin vammoja.

      Voithan kokeilla jotakin pätevää kalevalaista jäsenkorjaajaa tai vastaavaa. Tosin sekä vaihtoehtoisissa hoidoissa että virallisissa terapeuteissa lienee aika monenkirjavaa laatua.

    • vaarallistajo

      Lääkäri ei uskonut että voimakas muljuaminen johtuu jonkin painamisesta kehossa. Kaikki kokeet otettiin ja mitään ei löytynyt. On se kumma että kun istuu ja nojaa ja on pienessä heilumisliikkeessä niin mitään ei tunnu. Autokyydissä ei tunnu mitään kun auto on liikkeesä mutta jos auto pysähtyy hetkeksi alkaa muljuaminen. Sama juttu jos heilutetaan tuolia jossa istuu niin mitään ei tunnu. Seisoessa vaivaa ei tunnu.

      • holter_avuksi

        Olen melko varma, että sinulla on ajoittain kammiolisälyöntejä, jotka ovat yleensä vaarattomia. Monet kerrat niitä tulee esim iltaisin kun alkaa nukkumaan niitä voi tulla stressistä, valvomisesta, liiasta kahvin juomisesta, krapulasta jne...
        Pyydä lääkäriltä Holter-mittaus, jota on ehdotettu aiemmin. Olettaisi, että 48 tunnin mittaus saa kiinni ainakin muutaman lisälyönnin. Kammiolisälyönti tuntuu muljahduksena, ikään kuin jäisi lyönti väliin. Niin ainakin itse tunnen.

        http://z.cotot.com/luokka/sydan-veri-ja-verenkierto/holter-seurata


    • olerauhassa

      Ei vika ole tullut hieronnassa. Vaikuttaa, että ongelmasi on psyykkinen. Kun pelossa tarkkailet itseäsi, niin sydän alkaa muljuilla tuon odotetun pelon myötä. Jospa hieronta on sattunut ja silloin olet reagoinut niin että sydän on saanut ylilyöntejä. Olet siitä asti ehdollistanut tuon tunteen ja pelon silloin koettuun paineeseen.
      Ihmisen mieli on kummallinen.

    • olerauhassa

      Vielä lisään. Kerroit että ongelma on ollut sinulla jo vuosia ja lääkärit ovat sinut tutkineet. Jos muljuilu olisi ollut vakavaa, niin et enää olisi kertomassa.
      Sinulla on taustalla kuoleman pelko.

    • vaarallistajo

      Vuorokausinahoite otettiin taas eikä mitään uutta löytynyt. Sydämen ultraäänitutkimus on vielä edessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1602
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1202
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      44
      1048
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe