Elina Lepomäki Pressiklubissa

gregerag

Elina auttaa keskiluokkaista työttömäksi jäänyttä leikkaamalla ansiosidonnaisen pois
Verotuksesta Elinalla oli myös upea mielipide. Progressio pois koska köyhä ei työllä voi rikastua ja tällainen verotus vain pitää pääomat sillä jolla ne jo ennestään on.
Pitää paikkansa että köyhä ei työllä voi rikastua, mutta progressiolla varmistetaan että köyhä ei ole aivan niin köyhä kuin se olisi ilman progressiota.
Elina voisi vastata kummassa on enemmän suhteessa väkilukuun köyhiä USA/Suomi ja millaiset tuloerot maissa on?
Onko progressiolla jotain vaikutusta suhteelliseen köyhyyteen?

Toivottavasti Lepomäestä tulee Kokoomuksen uusi pomo, nauraisin koko matkan äänestämään seuraavissa eduskuntavaaleissa.

13

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tajuaisti-Hallella

      Toivottavasti Lepomäestä tulee Kokoomuksen uusi pomo, nauraisin koko matkan äänestämään seuraavissa eduskuntavaaleissa.

      Naurun aiheita toki on monenlaisia. Jossakin romaanissa tekijää en muista kerrottiin miehestä joka nauroi kahdesta elämässään. Ensin kun näki Kuusankosken suojeluskunnan marssivan ja toinen nauru siitä kun anoppi kaatui portaissa likaämäprin kanssa ja sai päähänsä sitruunan kuoren. Jos ajatellaan nuo paketissa ymmärrän naurun puheenjohtajalle. Tuskin ilo puheenjohtajavaaleille on aiheellinen. Eihän me ole naurettu itsenäisyydellemmekään. Miten nauraa sille joka on jo myyty ?
      Eiköhän puheenjohtajavaali ole jo käyty "piiskakirjeet" ovat aiankin lähetetty.
      En puutu Lepomäkeen henkilönä mutta mielipiteisiin kyllä. Samoin kun muidenkin nuorten kokoomuslaisten on nuo mielpiteet jo tuoreustakuun ulkopuolella. Niistä haisee vanha "Silakka" hapatus !!

    • opelius

      Mutta jos työllä ei rikastu plus et pitää mennä töihin heti potkut saatuaan eri ammatista toiseen ammattiin, niin nyt se 100 miljardin kysymys? Mitä pitää tehrä? Aivan koulut voi lopettaa ja heti kun ikää on18 v. Ja työkkäriin sieltä se tulee osoitus, joko lääkäriksi poliisiksi, lentäjäksi, eli pelkkää säästöä kun ei tarvitse siinä välissä opiskella, voisi jopa sanoa, aivan fantasti............................

    • Kansantuomari

      Lepomäki on veronkiertäjien asialla. Pörssimeklari itsekin ammatiltaan.

      • sehaisee

        Kyseessä veroparatiisi-elina ja eli talouselämän parasiitti.


    • luhllui

      Lepomäen oppi-isä pistää myös aikamoista tekstiä.
      "Sosiaalietuuksia olisi miljonäärin mielestä myös leikattava, sillä järjestelmä pitää ihmiset pois työelämästä."
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016042221458263_uu.shtml

      Minusta näiden sikarikkaiden omaisuutta pitäisi säännöllisesti palauttaa valtiolle. Se kannustaisi heitä yrittämään saada samallainen omaisuus takaisin.
      Kummallista kun köyhää voi kannustaa ainoastaan tekemällä siitä entistäkin köyhemmän. Kuinkahan köyhä pitää olla jotta nalle olisi tyytyväinen?

      • Liberaalitar

        Kerro Sosialisti minulle Suomen Suurimmat veronmaksajat!

        Voin auttaa, että suurin on:

        1. OP-ryhmä, pankkiala
        Nordea-ryhmä taitaa olla myös aika korkealla ko. listalla

        VÄHEMMÄN VEROJA; ENEMMÄN VAPAUTTA! SUOMI NATOON!


      • hhgfhrt
        Liberaalitar kirjoitti:

        Kerro Sosialisti minulle Suomen Suurimmat veronmaksajat!

        Voin auttaa, että suurin on:

        1. OP-ryhmä, pankkiala
        Nordea-ryhmä taitaa olla myös aika korkealla ko. listalla

        VÄHEMMÄN VEROJA; ENEMMÄN VAPAUTTA! SUOMI NATOON!

        Näillä yritysten ja yksityisten maksamilla veroilla on rakennettu tämä hyvinvointivaltio.
        Kansalaissodan jälkeinen eheytyminen tapahtui kun heikommin pärjäävän väestön asemaa alettiin parantaa ja siihen käytettiin verovaroja. Itse uskon sikailun heikkoja kohtaan johtavan heikkojen sikailuun muita kohtaan ja sitä tuskin kukaan haluaa.


      • Oikee_libertaari

        Avaus oli taas tyypillistä loanheittoa, jota Elina Lepomäki on saanut jatkuvalla syötöllä. Siinä jätetään huomiotta mm se, että Stubbin aikana tämän valtionvarainministerikaudella ansiosidonnainen on jo ollut leikkurissa. Ja sen verran monta muuta seikkaa että en juuri nyt viitsi edes kaikkia luetella. Mutta tästä sinun kommentistasi

        "Kansalaissodan jälkeinen eheytyminen tapahtui kun heikommin pärjäävän väestön asemaa alettiin parantaa ja siihen käytettiin verovaroja."

        Todellisuudessa verotus on sitä, että valtio ryöstää osan ihmisen tuloista itselleen ja jakaa sitten suojateilleen. Tämän ryöstön lopullinen maksumies on aina ollut ja tullee aina olemaan juuri tuo pienituloinen. Miksikö? Kun esimerkiksi mainituille pankeille tulee uusi ry...vero maksettavaksi, se nostaa palvelumaksujaan ja köyhimmät maksavat niitäkin suhteellisesti eniten. Itse asiassa EL on kommentoinut tätä asiaa blogikirjoituksissaan.

        Toisaalta valtion tulolähteistä alv on suurimpien joukossa. Alv puree eniten juuri vähävaraisiin ja pienituloisiin ja tekee ry...verotuksesta alimmilla tuloasteilla regressiivistä.


      • Oikee_libertaari

        Tuota "palautusta" on koitettu huonolla menestyksellä mm USA:ssa 1930-luvulla. Saksassa samoihin aikoihin.


    • EmpatiaElina

      Elina Lepolasse yritti imagokonsultin antamilla ohjeilla vaikuttaa Pressiklubi-ohjelmassa inhimilliseltä. Ei onnistunut. Eihän robotti voi olla inhimillinen vaikka kuinka olisi asennettu tekoälysiru.

      • Krataa

        Hyvin näytti pärjäävän. Toisaalta joku voisi vedota siihen, että vastapuolella oli Sanna Marinin tapainen demugga-idiootti johon tuo kuvauksesi muuten paremmin soveltuu.


    • Oikee_libertaari

      "Verotuksesta Elinalla oli myös upea mielipide. Progressio pois koska köyhä ei työllä voi rikastua ja tällainen verotus vain pitää pääomat sillä jolla ne jo ennestään on.

      Pitää paikkansa että köyhä ei työllä voi rikastua, mutta progressiolla varmistetaan että köyhä ei ole aivan niin köyhä kuin se olisi ilman progressiota."

      Yleensä ihmisillä jää verokeskusteluissa huomaamatta, että verotus itse asiassa on valtion harjoittamaa ryöstötoimintaa. Se ottaa väkivalloin ihmisen tulojen osan itselleen. Vasemmistolaiset näkevät tuon ryöstön vain oikeutenaan pohtimatta oikeutusta tai miettimättä, miten kovan työn takana tuo voitto (Tosin verottajan maksuun määräämät ry...verot ovat ilman oikeuden päätöstä ulosottokelpoisia, joten ne on maksettava vaikka ne olisivat oleellisesti virheellisin perustein asetettuja. Siten ry...verotuksen uhriksi voi joutua vaikka ei tekisi edes voittoa.) itse asiassa on.

      EL ilmeisestikin tajuaa hyvin, että ry...vero tavallaan toimii saman lailla kuin tavaroilla hinta. Kun se on matala, ihmiset helpommin maksavat suosiolla, kun se on korkea alkaa pääomien pako.

      Kun ottaa huomioon, että ry...verotuksen progressio varmistaa vain sen, että rikkaimmat siirtävät maksunsa köyhimpien maksettaviksi (Suomen) valtion tuhlatessa surutta erilaiseen epäkäytännölliseen roskaan, progressio ei ratkaise muuta kuin sijoittajien päätökset sijoittaa muualle.

      Kuulin muuten hiljattain että feministit järjestävät muun ohella tiedottamista päivästä, jolloin kuvitteellinen sukupuolten palkkaero tasaantuu. Siis milloin naisen ansainta muka alkaa hänen "alemmalla" palkallaan. En kuitenkaan ole kuullut, että kukaan järjestäisi "veroansaintapäiviä" tms sen merkiksi, milloin ry...veronmaksujen jälkeen ihminen alkaisi ansaita itselleen. Nykyry...verotuksella päivä ajoittuisi johonkin heinä-elokuun paikkeille.

    • hgfhgd

      Alhainen veroaste ja isot tuloerot yhtälöstä ei tule ulos laadukasta ilmaista koulutusta tai käyttäjälleen edullista terveydenhoitoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 143
      4048
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      111
      3662
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2565
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe