Seniilin valinta=KIA

Meniköjuna

Kun ei enää olla junassa mukana valitaan KIA:) Junassa mukana olevat valitsevat usein mersun,bmw:n,volvon tms kunnon auton:)

23

356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MyKiaRioIsMY16

      Kia on ennakkoluulottoman, dynaamisen, uutuuksia mielellään hankkivan menestyjän valinta joka arvostaa myös laatua ja luotettavuutta joten häntä puhuttelee mm. Audi TT:n suunnittelijan, Peter Schreyerin design ja 7-vuoden takuu.

      • Kiaseniilit

        Hahahha..kuolen nauruun:))) kia ja audi TT...no audi TT on homojen parturipoikien auto joo mutta että itäkialla olisi mitään tekemistä oikeesti minkään laatuauton muotoilun kanssa niin aika kaukaa haettua. Kian ajo-ominaisuudet kun ovat mitä ovat ja laatu välttävää. Kialla ja menestyksellä ei ole tekemistä keskenään vai mitäs luulet ostaako nuo laine ja aho ja muut menestyjät rahaa saatuaan kian talliinsa?:))) juu näimpä:)


      • MyKiaRioIsMY16

        Kuole pois vaan trolli. Kaltaisiasi ei jää kukaan kaipaamaan.


      • Näinmielestäni

        Oma kokemukseni halpisautoista on se että ulospäin ovat käytännössä samaa peltiä kun paremmatki mutta sisustan osat on käytännössä aina vähän eripari tavaraa ja suunnittelu on käytännössä jätetty pois. Suuripiirteisesti vaan isketty ratti ja polkimet johonkin kohtaan ja keppi paikalleen. Sit jos haluaa laatua jossa ei ole eripari sisustaa niin se maksaa paljon enemmän.


    • skbkskgkskg

      Tennistähti Jarkko Nieminen ajaa KIA Sportagella joten revi siitä trolli!

      • Eivalitseei

        Niin ajaa kun sille siitä maksetaan. Minäkin voisin ajaa kialla jos saisin siitä rahaa. Myös robert helenius ajaa kialla koska se on vähän pakko ajaa sponssiautolla. Etkai oikeasti luule että joku jolla reippaasti fyrkka on valitsisi kian?


      • Kialla_mennään

        Mulle on ihan sama ajaako naapurin Pena tai joku muu Mersulla vai Fiatilla ja eipä se mulle paljo kuulukaan. Ite ajan Kialla ja oon tyytyväinen, en oo mikään toisten perässä kulkija vaan teen ite valintani.


      • Tällästäseon

        Kia on ihan hyvä kun ei vaadi autoltaan enempää. Itsellä vaatimus on vähintään250 hevosta ja alle 6 sek 0-100kmh. Sitten tulevat ne muut asiat.


      • iivanajulmanen
        Tällästäseon kirjoitti:

        Kia on ihan hyvä kun ei vaadi autoltaan enempää. Itsellä vaatimus on vähintään250 hevosta ja alle 6 sek 0-100kmh. Sitten tulevat ne muut asiat.

        Tyypillisen teinin valinta. Noilla ominaisuuksilla ei tee mitään Suomen teillä. Sitten ollaan viikonlopun yön tunteina päin koivua loivassa mutkassa ja yhteiskunta maksaa loppuelämän pyörätuolissa.


      • Seniilitt

        Kia kuski on tottunu nuhaisiin 150hevosvoiman tehoihin ja autoon jossa ominaisuudet loppuvat 60kmh rajoituksen jälkeen niin ymmärtäähn sen että ketuttaa. Ai että noilla ominaisuuksilla ei tee mitään suomen teillä?? Millä suomen teillä? Tekeekö ruotsin teillä tai tanskan teillä sitten? Ovatko ne jotenkin erillaisia ne tiet siellä? Mielestäni suomen asvalteilla nimenomaan tekee juuri paljon kovalla alustalla ja matalilla kiekoilla sekä tehokkaalla moottorilla. Mielestäni millään tiellä ei tee mitään alle 150hevosvoiman autoilla. Ovat tien tukkeena ja niillä on vaarallista ohittaa. Vielä kun aatellaan se seniili rattiin ja heikkotehoinen aito niin yhditelmä on vaarallinen. Olen kerran ollut seniilin kyydissä kialla ja hengenvaarallista menoa oli vaikka matka lyhyt.


      • Kun_kasvat_isoksi

        No, kunhan ajokokemusta (ja muutakin kokemusta) kertyy niin varmasti mieli muuttuu. Se on miehestä kiinni.


      • OnnellinenKianomistaja
        Eivalitseei kirjoitti:

        Niin ajaa kun sille siitä maksetaan. Minäkin voisin ajaa kialla jos saisin siitä rahaa. Myös robert helenius ajaa kialla koska se on vähän pakko ajaa sponssiautolla. Etkai oikeasti luule että joku jolla reippaasti fyrkka on valitsisi kian?

        Yritysjohtajat isoissa rahoissaan ajavat hyvin varustellulla Kialla. Kia on myös todella sporttinen, joten se sopii erinomaisesti itsestään huolehtiville miehille ja kauniille naisille. Perheautoksi sitten Kian isommat mallit. On meinaan monelle vanhan Volvon omistajalle tullut tippa linssiin kun näkevät Kian, miten hienosti se soljuu liikenteessä ja ytyä löytyy moottoritiellä.

        Kia on kasvava automerkki, luotettavuuden ja toimivan suunnittelun osalta. Muotoilu on huippuluokkaa, onhan Kian muotoilijana ja suunnittelijana Audin romut taaksensa jättänyt suunnittelija.


    • håkanjuna

      Tarkoitatko ns. ruåtsalaisjunaa?

    • KIA_kuskin_onni

      KIA kuskit eivät pönkitä seksuaalisia puutteitaan tarkkaan valitulla automerkillä.

      Joillekin automerkin valinta on näyttö kyvyttömyydestä ja narsismista.

    • effin.haters

      Kia ja Suzuki -palstojen trolli taitaa olla Kuopiosta, kas kun meikäläinen on omistanut Suzukin ja Kian niin yllättäen molemmilla palstoilla on samanlaisia trolliviestejä...

    • Kaikenlistaaa

      Kia ja suzuki on saman tason kippoja. Seniileille juuri sopivia. Automiehet ostaa sitten ihan muuta.

      • puurastaja

        Uusi Sportage on hyvä auto. Ei liikoja tehoja , mutta hyvin ehtii tuolla muitten joukossa. Jos jollakin kiire niin antaa mennä ohitse.


      • Sorrrrento

        Mun Kia Sorentossa on 200 heppaa. Entä sitten? Ei se musta vielä miestä tee!


      • Sorrrrento

        Lienee korjaus paikallaan, jottei tule kenellekkään paha mieli, Eli kyseessä ei ole minun Sorento, vaan rahoitusyhtiön. Minä olen haltuja.


      • Sorrrrento

        Ikävä kyllä tuottaa köyhälle ja kateelliselle kansalaiselle pettymys. Oma on ja voisin ostaa pari lisääkin parilla klikkauksella verkkopankissa, mutta kun en tarvitse kuin yhden :)


      • hienoauto
        Sorrrrento kirjoitti:

        Mun Kia Sorentossa on 200 heppaa. Entä sitten? Ei se musta vielä miestä tee!

        Kia kiihtyy 0-100 km/h 4,2 sekunnissa parhaillaan, laittakaapa paremmaksi. Kialla ne autokollit ja -kimmat ajelee.


    • Olet_oikeassa

      Kia sopii seniileille, homoille, lespoille sekä meille vireeleille heteroille eli kaikille löytyy sopiva malli ja kaikille myydään, myös ketjun aloittajalle (seniilille?) jos pystyy ostamaan ja saa holhoojaltaan luvan?

    • slkfsdkljdfsklsd

      Kian ostajalle jää rahaa muuhunkin kivaan auton oston jälkeen, mersu jne. kalliiden autojen ostajat sen sijaan hermoilevat koko ajan että jatkuuko työ riittävän pitkään että osarit tulee maksetuksi vai tuleeko yt-neuvotteluissa kenkää, käyvät leipäjonoissakin kun rahat ei riitä edes ruokaan, talvirenkaat käydään varastamassa yön pimeydessä huoltoaseman roskiksesta rahanpuutteessa jne. mutta tärkeintä on että pihassa seisoo kiiltävä mersu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3056
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1451
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1189
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1157
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1147
    Aihe