Törkeä sananvapauden rikkomus-- missä

lex-fin---

Suomi24-prof.palsta nettirikospaikkana



Suomi24 profetia-asioiden keskustelupalstalla kasvoi, kumuloitui täyteen tasoon 2013-2016 näyttö nettirikoksista. Asia on edennyt tutkintaan 55--/R/23256/16.
Viestiaineisto on koostettu myös kirjaksi VihaMissio 2013-2016.

Kirjaa lukeva haukkoo henkeään. Miten voi olla totta? Miten on mahdollista, ettei mikään eikä kukaan pysäyttänyt, rajoittanut, saati lopettanut tuota törkeääkin törkeämpää kirjoittelua, jota palstan Vihakirjoittaja harjoitti sumeilematta, häikäilemättä. Kohteena yksi ja sama ihminen. Oikealle Nimellään herjattuna. Sadoissa ja sadoissa viesteissä!

Kaikki alkoi keväällä 2013. Vihan kohteeksi otettu henkilö kirjoitti tuossa vaiheessa nimimerkillä. Monta kuukautta jatkui likainen viesteillä ”pommitus” ulos, ulos, ulos tältä palstalta! Kesäkuussa 2013 Vihakirjoittaja eteni sellaiseen tasoon, että Henkilö päätti lopettaa kaiken kirjoittamisen palstalla. Pitkän irtioton ja tauon perästä Vihakirjoittaja iski heti maanisella kiihkolla, kun luuli vihansa kohteen olevan palstalla. Tuli komentoviesti: LOPETA HETI, et kuulu palstalle!

Mistä oikein oli-on kysymys?

Suomi24 profetipalstalla Vihakirjoittaja on tuttu juttu. Hän on ollut riesana palstalaisille jo kauan. Hän on saanut nimen Palsakeisari, copy-paste-häirikkö. Hänen tyyliinsä kuuluu täysin despoottinen ja mielivaltainen ote. Hän komentaa ja käskyttää palstalaisia, toimii vain anonyymien nikkien takaa.
Patologinen dominointi on jatkuvaa. Käskytyksen kohteena on on ollut useitakin kirjoittajia, joita Viakirjoittaja pomottaa pois keskustelemasta. Koska hän katsoo ”omistavansa” Ylimmän Vallan palstalla?
Laajat rikosnäytön tasoiset kirjoitukset Vihataho on sen sijaan kohdistanut ihan Oikeaan Henkilöön, tunkien henkilön nimeä kroonisesti Profetiapalstalle, häpäisy-ja solvauskirjoitusten kanssa. Useita vuosia siis. Todistenäyttöjen (satoja viestejä) yhteenveto todistaa yhdensuuntaisesti, ett' kysymyksessä oli – ja on – tarkoitushakuinen, motivoitu, systemaattisen jatkuva hanke. Eli Kriminaalisuuden näyttö sekä teon että tarkoituksen osalta.
Vihakirjoittajan rikosnäytöissä näkyvät mm. seuraavat rikoslajit, Suomen lakien vastaisuudet.

A) RL 24:8-9 §. Kunnian-ja yksityiselämän loukkaaminen, jatkettu häpäisy ja solvaus. Uskomattoman järkyttävä ja laaja paketti satoja solvaus- ,häpäisy- ja mustamaalausviestejä.
Valheita ja vääristettyjä tietoja, henkilön nimeen yhdistettyinä.

B) RL 25:7 a §. Vainoaminen. Nettivaino, stalkkaus. Siitä on enemmän kuin täysi näyttö, ja näyttö kumuloitui alkuvuonna 2016. Vihakirjoittajan agenda oli, että hän kaiveli netistä ”tietoa” vihansa kohteena olevasta Henkilöstä. Valikoi sieltä muutamia pätkiä, kopio niitä, ja toi kopiot Suomi14 profetiapalstall. Otsikkona erilaisia häpäisytekstejä. Katsokaa millainen tuo henkilö on! Olen googlettanut, googlettaa tekin, niin uskotte minua! Ei tuollainen saa TÄÄLLÄ kirjoittaa. Varokaa sen blogeja, ne ovat – hm --- saastaisia! Varokaa tätä Henkilöä! Jne, jne.
Tätä agendaa, eli googlettamista, kopioiden tunkemista Suomi24 profetiafoorumille, lyömis-ja mustamaalaustarkoituksessa - sitä jatkui 2013 alkaen. Lopuksi häväistyskirjoitukset olivat aina Henkilön Omaan nimeen suunnattuina!
Eli on enemän kuin täysi näyttö rikoksesta vainoaminen, RL 25: 7 a §. Hänen rikokseensa yhdistyi kyttääminen, netistä tietojen kaivelu, teksteillä herjaaminen, häpäisy, ja samalla on näyttö,



C) Lainmukaisen sanan-ja mielipiteen vapauden rajoittamisyrityksestä. Vihakirjoittaja ei vain koettanut estää ( ja esikin jatkuvasti) vihansa Kohteen kirjoituksia Suomi24 profetiapalstalla. Se ei hänelle riittänyt. Hän koetti kieltää Henkilön Blogien lukemista, jne. Kyttäämisen ja vainoamisen viestien yhteydesäs näkyy kiistaton laillisen sanan-ja mielipiteenvapauden vaientamisyritys. Likaisilla, laittomilla, Suomi24 sääntöjen ja rikollisilla kirjoitusnäytöillä.

D) Tietenkin todistenäyttö osoittaa täydellisen viharikoksen. Toimintaa leimaa uskomaton viha-additkio. Loppumaton varasto aggressiota kohteeseen suunnattuna. Kuin usean vuoden verbaalista tykkitulitusta. Mutta surkuhupaisaa on tämä? Hän puolusti laittomia menettelyjään, esitti edustavansa ”uskovia” ja että palsta on ”uskovien palsta” se on ”profetiapalsta”. ( Jossa vain hänen hyväksymänsä saavat kirjoittaa ja keskustella...)
Jokainen järjellinen ihminen voi tajuta, ettei kukaan tavallinen uskova, kristitty toimi siten kuin Vihakirjoittaja! Kun kirjoittajan sisuksista nousee vuosikausien ajan vain valhetta, vihaa, herjaa, solvausta, lähimmäisen häpäisyä, vainoamista, oikeuksien rajoittamisen yritystä.... sellaisessa agendassa ei Jumalalla, ja Jumalan rakkaudella on mitään osaa eikä arpaa! Pimeys ja Valkeus eivät ole konsensuksessa!

Eli, täysi näyttö nettirikoksista.
http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net

9

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lex-fin---

      jatkuu.. aloitus

      Eli, täysi näyttö nettirikoksista.

      Eikö sitten kukaan tehnyt mitään? Kyllä. Häpäisykirjoittelun kohteeksi otettu Henkilö itse oikaisi valheita, vastusti aktiivisesti sääntöjen vastaisia, lainvastaisia ja rikollisen näytön viestejä. Vihakirjoittaja herjasi tätäkin, pilkkasi jopa ylläpitoa ja poliisejakin, kun tuli muistutus, että hänen viestinsä näyttävät rikollisen tason kirjoituksia. ( Rl 24:8-9-§)

      Muut Suomi24 profetiapalstan käyttäjät? Monet voivottelivat. Palsta on pilalla! - Vaadimme takaisin entistä kukoistusta! Jne. Toisinaan joku muistutti Palstakeisaria, laihoin tuloksin.
      Näytti siltä, ettäpääosa palstan käyttäjistä pelkäsi ja samalla vaikeni, eli he alistuivat ja kumarsivat valheen valtoja, pahuuden agendaa! Ja tämä oli uskomatonta?
      Kun häpäisty henkilö vastusti valheita, saastaisuuksia yhtä tiukasti kuin niitä oli tungettu palstalle, jotkut palstan käyttäjät ryhtyivät ns. ”huutosakkiin” Vihakirjoittajan kanssa: He kirjoittivat pommituksen kohteena olevalle: Häpeä, HÄPEÄ! (Koskaan ei samaa viestiä kukaan kirjoittanut Palstakeisarille, joka kertoo jotakin...)
      Eli valtaosa palstan käyttäjistä ilmeisesti katsoi, että Nimellä Leimattua Henkilöä sai vuosikausien ajan solvata, häpäistä, nimitellä, vihata, vainota? Näin näyttö näkyy. Vain muutama kirjoittaja uskalsi vastustaa Vihakirjoittajan mielivaltaa. Vain muutama? Jotakin se kertoo palstalaisten ”uskovaisuuden” laadusta? Pimeyttä vai Valkeutta? Pyhyyttä vai pahuutta?

      Lopuksi

      Nettirikokset ovat tämän päivän faktoja. Nettikiusaamista, stlakkausta, vihakirjoituksia, häpäisyä, kaiken lajin kyttäämistä, aggresioiden purkupaikkana. Viimeisin rikosnäyttö oli, että 13.7.2016 vihakirjoittaja toi palstalle terveystietoja, ja koetti leimata niillä vihansa kohdetta. Se meni överiksi. Kirjoitti erään keskussairraalan nimenkin. Tekojen Paketti on enemmän kuin suuri!

    • säännöt-ovat

      Suomi24 ylläpito on kai tehnyt jotakin (?) koska em:lla palstalla meninki on siistiytynyt. Silti siellä on alvariinsa ihmisiä, nimeltä mainittuina mustamaalauksen ja vihakirjoitusten kohteena. Nimiä. Milloin kukakin loistaa likaisten solvauskirjoitusten otsikoissa. Ja, ylläpito näyttää siivovavan tuon sääntöjen rikkomisen ja laittomuuden.

      Suomi24 säännnöt eivät anna lupaa ja oikeutta, pitää palstoja mielivaltaisesti käyttöön otettuina "haukkumis-paikkoina".

    • törkeää-on

      Rikollinen agenda jatkuu ko. palstalla. Tänään 1.9.2016 on palstaa dominoinut (?) tyyppi taas iskenyt saman tahon kylkeen, jotka on stalkannut jo useita vuosia. TÖRKEÄÄ sananvapauden väärinkäyttöä on että ryhtyy röyhkeästi kirjoittamaan Toisen Henkilön Nimissä ja nimellä!!!

      No, eihän ole ollut rikostutkinta sisi aiheetonta!!

    • nähdään-taas

      Vieläkin se profetipalstan härikkö ja kiusantekijä koettaa onneaan. Viime aikoina haukkumisen kohteena on ollut eräs Jar... ja tätä ennen eräs Matt.... ja nyt taas vihamissio keksi koettaa ryhtyä iskemään samaa tahoa ML jota on vainonnut ja solvaNnut vuosia! Mutta kiitos ylläpidon nuo likaiset viestit aika äkkiä siis katoavat.

    • palstalainen

      Poliisi haluaa perustaa verkon vihapuheeseen keskittyvän yksikön: "Kuvitellaan, että netissä voi laukoa ihan mitä vaan"

      http://yle.fi/uutiset/3-9188077
      Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen muistuttaa, että myös sosiaalisen median vihapuheista voi joutua rikosvastuuseen.
      23.9.2016 klo 15:16päivitetty 23.9.2016 klo 15:59


      Poliisiylijohtaja Seppo KolehmainenJarno Kuusinen / AOP
      1504
      Poliisihallitus valmistelee parhaillaan erityistä yksikköä, jonka tehtävänä olisi tutkia, ehkäistä ja paljastaa verkon vihapuhetta.
      Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen perustelee yksikön tarvetta sillä, että nyt tarvittaisiin käytännön keinoja, joilla voitaisiin puuttua vihapuheeseen ja sen levittämiseen sosiaalisessa ja sähköisessä mediassa.
      – Nyt on jo korkea aika puuttua vihapuheeseen, sillä sosiaalisessa mediassa käytävä keskustelu on lähtenyt täysin käsistä, Kolehmainen sanoo Ylen haastattelussa.
      Poliisiylijohtaja muistuttaa, että myös sosiaalisessa mediassa ja sähköisessä maailmassa voidaan syyllistyä rikokseen ja joutua rikosvastuuseen.
      – Sananvapauteen kuuluu myös vastuu. Kuvitellaan, että netissä voi laukoa ihan mitä vaan, Kolehmainen toteaa.
      Poliisiylijiohtaja korostaa, että kansalaisten sananvapauteen ei haluta puuttua.
      "Kansalaisetkin kyllästyneitä vihapuheeseen"
      Kolehmaisen mukaan yleinen ilmapiiri on kiristynyt ja hän nostaa esiin kaksi viikkoa sitten Helsingin rautatieasemalla tapahtuneen pahoinpitelyn, josta epäiltynä on uusnatsistisen Suomen Vastarintaliikkeen jäsen. Pahoinpitelyn uhri kuoli vajaa viikko myöhemmin ja Vastarintaliikkeen jäsentä epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta.
      – Vihapuhe on yksi ensimmäinen askel fyysiseen väkivaltaan, Kolehmainen sanoo.
      Kolehmaisen mukaan ääriliikkeiden toiminta pitäisi ehdottomasti ottaa nyt haltuun.
      – Nähtävillä olevaa toimintaa ei voida sallia, hän tähdentää.
      Kolehmaisen mukaan poliisin ja muiden viranomaisten operaatiokyky pitäisi kyetä turvaamaan niin, että tilanteeseen pystyttäisiin puuttumaan.
      Poliisihallitus kertoikin tällä viikolla selvittelevänsä mahdollisuutta Suomen Vastarintaliikkeen lakkauttamiseksi. Tänään perjantaina poliisiylijohtaja Kolehmainen kertoi, että kannetta ei ole vielä nostettu.
      – Poliisihallituksen ja valtakunnansyyttäjänviraston edustajat pohtivat tätä kysymystä ja keskustelussa päädyttiin siihen, että asian eteenpäin viemiseksi hankitaan vielä lisäselvityksiä. Eli asiassa edetään koko ajan.
      Kolehmaisen mukaan kanteen nostamista on harkittava tarkkaan, koska kyseessä on perusoikeuteen eli kokoontumis- ja yhdistymisvapauteen puuttumisesta.
      Sisäministeri Paula Risikko (kok.) totesi viimeksi eilen torstaina eduskunnan kyselytunnilla, että väkivallalle, vihapuheelle ja rasismille on oltava nollatoleranssi. Poliisiylijohtajan mukaan myös kansalaisilta on tullut viestiä, että he ovat kyllästyneitä kasvavaan vihapuheeseen ja sen hillitsemiseksi kaivataan aktiivisia toimia.
      Kolehmaisen mukaan poliisi linjasikin jo keväällä, että vihapuheeseen puututaan aktiivisemmin. Jotta linjaus voidaan toteuttaa, poliisi tarvitsee lisää voimavaroja, Kolehmainen sanoo. Hänen mukaansa yksikön toiminta voitaisiin käynnistää hyvinkin nopeasti, jos vain poliisille on osoitettavissa lisää resursseja sen perustamiseksi.
      Suunnitteilla olevan yksikön toimintamalli on vielä auki, mutta Kolehmaisen mukaan se voisi toimia esimerkiksi niin, että toiminta keskitetään yhteen poliisilaitokseen ja muut yksiköt otetaan mukaan toimintaan yhdyshenkilöiden avulla.
      Lopulta uuden yksikön perustamisen ratkaisee valtiovalta.
      ___________________

      Kommenttia

      Pitää paikkansa. Vihapuheet ja kirjoitukset ovat väkäivaltaa, henkisen väkivallan näyttöä. Siitä on vain lyhyt askele TEKOIHIN. Joka "vihaa" puheissaan, se vihaa oikeasti.

    • Ystävä----

      edelleen Suomi24 profetipalstan härikkö näyttää koettavan vahingoittaa tätäMLH:a, näkyy jatkuvasti tuovan vanhoja kopioita, härintä-ja kiusaamistarkoituksessa. Mutta kiitettävästi ylläpito valvoo ja siivoaa pois laittomuudet.

    • SivustaSeurannut

      Ansioiden mukaisesti. Sitä saa mitä tilaa, sanotaan.

    • asiaa----
    • Iltalehden.blogi

      Vauva.fi on pahempi kuin mikään miesten sikailurinki
      05 tou 2017
      Kirjoittanut Tuomas Enbuske | 59 Kommenttia

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe