JÄMSÄN OPISTOSEURAT

TÄHTIRYHMÄ

19

518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karmanen

      EN ole lestadiolainen, en hyväksy sitä uskontoa??

      • TÄHTIRYHMÄ

        Huomenta!

        Ei me haluta ketään pakottaa tähän uskoon, pidetään vain esillä tätä asiaa.

        Hyvää jatkoa elämääsi!


    • pysykääsiellä

      Pitäkää ne kakarannekin kurissa jotka meuhkaavat kaupoilla ja kaduilla. Ihan itsekkö olet opettanut keskisormen näytön??? Kamerat surraa ipanat!

      Hyvää jatkoa kurinpitoon!

      • Jämsä-jämsäläisille

        Mitä... !!! Näytteleekö lestapennut keskisormea jämsäläisille? Nyt paviaanit äkkiä takaisin sinne Taka-Hikiälle ja Kärsämäelle, mistä olette tänne tulleet meidän riesaksemme. Täällä ei lestat isottele!


      • Eimitäänongelmaa
        Jämsä-jämsäläisille kirjoitti:

        Mitä... !!! Näytteleekö lestapennut keskisormea jämsäläisille? Nyt paviaanit äkkiä takaisin sinne Taka-Hikiälle ja Kärsämäelle, mistä olette tänne tulleet meidän riesaksemme. Täällä ei lestat isottele!

        Lapset käyttäytyvät ihan hyvin ja ovat mukavia. Täällä on vaan tämä yksi vähän vinksahtanut häirikkö, jonka elämä järkkyy joka vuosi siitä, että kylällä näkyy lapsia.


    • eivouhoteta

      Lestadiolaisuus ei oikeastaan ole mikään erillinen uskonto tai lahko. Toimivat tämän luterilaisen kirkon sisällä. Vähän konservatiivisia ovat tietyissä asioissa. Ihan samanlaista porukkaa muuten kuin muutkin.

    • Märkä1

      Lesot on lappalainen lahko joka riitaantui paikallisiin pappeihin ja tästä omapäisyys kasvoi isoksi porukaksi omapäisiä siittäjiä ei sen ihmeempi juttu eli lukekaa historiaa.

    • Saatananpalvoja

      Voi niitä lessu pentuja kun pääsevät vieraalle paikkakunnalle riehumaa ja häiriköimään kun kotona on kova kuri et täytyy sit kaikki viha purkaa sekoilun merkeissä

      • Lopetavalehtelu

        Ei ole poliisi kertonut mistään sekoilusta.


    • saatana666lessut

      Kyllä ohi ajaneena voin kertoa että voi vittu ei osaa kyllä aikuisetkaan ihmiset autojansa parkkeerata. Elosen suoralla kyltti että ei parkkeerausta ja autoja täynnä molemminpuolin, juuri ja juuri mahtui linja auto siitä välistä kuka kuskasi näitä jumalan lapsia roviolle.
      Aijon ensikesänä järjestää samalle paikalle Saatananpalvojien/Skinien Suviseurat.

    • AlueenNaapuri

      Empä tiedä onko tämä keskustelun aloittaja oikeasti Opistoseura väkeä vaiko iha feikki, mutta kommentoin kuitenkin asiaa.

      Paljon oli porukkaa ja ihan kiva niin, mutta paljon oli myös puutteita järjestelyissä edelleenkin. Ensimmäisenä pysäköinti!! Vaikka oli henkilöautoille pysäköinti Myllymäessä niin siitäkin huolimatta niitä autoja oli taas tien tukkeena joka paikassa. Esim. Säyryläntien alkupää lauantaina noin klo 17 aikaan, siinä oli molemminpuolin tietä seuralaisten autoja parkissa ja todella leveästi. Erittäin hankalaa oli isolla autolla mahtua ohitse. Samoin oli autoja pysäköintikielto merkistä huolimatta teiden varsilla. Ns. Lutikkalinnan talolle menevän tien reunukset ihan tukossa, kun autot oli pysäköity miten sattuun. Jonkun toimesta oli autoihin laitettu lappuja väärin pysäköimisestä, mutta mitäpä se ketään auttaa, jos sinne olisi päästävä. Lisäksi tienlaidat Vaheriin päin oli vallattu hyvinkin leveästi. Pysäköinnin ohjausta toki oli, mutta miksi valvojat eivät olleet levittäytyneet isommalle alalle kuin vain asuntovaunualueille menevien teiden risteyksiin. Onko seura väki niin isomman suojeluksessa, että ei edes Poliisi käynyt siellä sakottamassa. Niin valtavasti oli autoja pysäköity miten sattuun, että olisi valtiolle kertynyt isot rahat.

      Toinen seikka mikä ihmetyttää aina vuodesta toiseen seuroja seuratessa on se nuoriso. Ihmettelen suuresti, että eikö uskovaiset vanhemmat ehdi tai välitä pitää lapsistaan huolta vaan antavat heidän mellestää kaupungilla vielä puolen yön jälkeenkin. Suuri joukko juuri tätä seura nuorisoa oli mekastamassa Akuliinan sekä Wanhan Mestarin alueella. Aika moni tästä porukasta kyseli ohikulkevilta, että voisitko käydä ostamassa heille tupakkaa, kaljaa tai siideriä, kun itse eivät onnistuneet yrityksistä huolimatta sitä ostamaan. Senkin taidon ovat tautoista huolimatta jo oppineet. Myöskin heidän liikkumisensa välillä keskusta opistoalue oli todella holtitonta, muusta liikenteestä välittämättä. Eihän se voi niin olla, että uskossa oleminen pyhittää häirinnän?

      Vastaisuudessa kannattaisi Opistoseurojen puolesta järjestää niitä järjestyksenvalvojia kierrokselle myöskin kaupungille seuraamaan tilannetta. Tämä nuoriso on kyllä helppo tunnistaa ja erottaa paikallisesta nuorisosta.

      Hyvä, että seurojen tilantarvetta kartoitetaan ja toivon mukaan tilaisuudelle löytyisi muukin paikka kuin nykyinen, joka on ehdottomasti liian pieni. Onko seurojen oltava aina Jämsässä, löytyisihän varmasti paikkoja muualtakin päin, etenkin kun järjestämisvuorot menevät eri alueitten mukaan. Paikan vaihtelu voisi tuoda muutenkin uudistusta seuratapahtumaan.

      • Hyvinpääsinkulkemaan

        Mitäköhän todellista haittaa sinullekin aiheutui? Itse kuljin joka päivä kansanopiston ohi monet kerrat. Hyvin pääsin kulkemaan. Ei haitanneet sen enempää autot kuin nuorisokaan.


      • Hyvinpääsinkulkemaan

        Kävellen....


      • Hyvinpääsinkulkemaan

        Äläpä paskanaama käytä toisen nikkiä! Autolla ajoin, eikä ollut tuskan paikkaa.


    • Kyrvänsyylä1

      Kyllä se on niin, että niiden seurojen pidosta ei seuraa kun mieliharmia koko seppolaan. Paskantaa ja sotkee koko kylän. Kai siltä opistolta löytyy rahaa siivota kylä vaiko maksaako kaupunki? Nää perkeleen rakkaudenhedelmät on nii. Vitun huonosti kasvatettu, että en huonommasta tiiä. Minä en oo hupi ukko mutta muutama saatanan roska. Sitä oli. Ens kesänä kuvaan filmin juutuubiin niin katotaan perkele! Onko muuten väärin jos lähtee kylälle pesäpallomailan kanssa opettaan sanaa?? Kun nää uskovaiset ei sitä sanaa opeta! Mua suorastaan vituttaa tää perkeleen lahko mitkä ei ymmärrä että voi roiskia naamallekkin ja muuten vaan nussia. Kyllä kullinpäässä on reikä ja sieltä tulee simeniä!

    • Night_Train_

      Kyllä sinne Kansanopiston mutkaan ensi kesänä saadaan poliisitkin pyörimään siihen samaan sekasortoon mukaan, kun tilataan muutama moottoripyöräilevä liivijengi pitämään kokoontumisajojaan siihen Kansanopiston kulmille. Niissä kerhoissa johtaa ajotapahtumaa sentään Road Captain, mutta lestojen sekopäistä mellastusta ei näytä johtavan kukaan.

      • Hölönpölöä

        No sinun tilauksestasihan ne liivijengit varmaan nöyrästi lähtevät tänne päivystämään. Taitaa olla kakaroiden kirjoituksia nämä lestajutut.


      • voutiverottaja

        Verottaja on laitettu tarkkaileen, tapahtuuko kaikki laillisesti ja tullaanko
        maksamaan verot mistä kuuluu, siellä pyörii iso bisnes mistä ei makseta
        mitään veroa.


    • Kyrvänsyylä1

      Minä olen ainakin keski-ikänen jolla omia lapsia joka opettanu että roskis on roskia varten

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe