Hyviä uutisia Nazimalle - Kotiinpaluun aika

Intti_Ranne_10010

Demareiden julkkisturhakkeen ja itsensä edustajan Suomen eduskunnassa, Nazima "Raasu" Razmyarin olisi nyt hyvä aika tehdä itselleen palvelus ja palata pysyvästi oikeaan kotiinsa, Afganistaniin.

Itse asiassa noin kolme miljoonaa hänen maanmiestään on nyt palaamassa kotiin Pakistanista. Pakistan antoi lähellä vuodenvaihdetta takarajan tälle kesäkuulle, jotta aiemmin tulleet pakolaiset muuttaisivat Afganistaniin. Aikarajan umpeuduttua Pakistan otti käyttöön rajatarkastukset tärkeällä raja-asemalla Torkhamin solassa. Nyt Afganistanista tulevilta edellytetään asianmukaisia matkustusasiakirjoja rajan ylitykseen.

Pakistan ilmeisesti muuten otti nuo pakolaiset vastaan aiemmin, koska nämä kuuluivat ns pashtuneihin. Pashtunit ovat itä-iranilainen kansa, joka asuu Afganistanin ja Pakistanin alueella. Pakistan siis ei katsonut, että se tekisi merkittäviä monikulttuurikokeiluja, koska pashtunit soveltuisivat maahan kansallisuuden puolesta ja alistuisivat islamilaiseen identiteettiin ennemmin kuin afganistanilaiseen nationalismiin. Kuitenkin Pakistanin hallitus ilmeisesti tuli toisiin ajatuksiin, kun Pakistan-vastainen Taliban alkoi vahvistua 9/11 iskun jälkeen.

Mutta nyt olisi Nazimalle hyvä hetki toteuttaa sydämensä unelma ja muuttaa asumaan aitoon kulttuuriympäristöönsä, Afganistaniin ja osallistua maan uudelleenrakentamiseen. Tämä taloudellinen kasvu oli puheena Istanbulin prosessissa vakaan ja turvallisen Afganistanin luomiseksi, ironisesti samoihin aikoihin kun Pakistan antoi määräajan afgaanien muutolle:

http://foreignpolicy.com/2015/12/08/stability-in-afghanistan-is-regional-stupid/

Joten kaikki näyttäisi olevan kohdallaan Raasun paluulle aitoon kotimaahansa. Muitakin on palaamassa ja nyt olisi tilaisuus saada maan talous kasvuun. Joten mitä Raasu vielä mahtaa odotella? Varsinkin kun hänen muuttonsa Afganistaniin varmaan ilahduttaisi sekä hänen maanmiehiään siellä että suomalaisia täällä. Win-win tilanne parhaimmillaan.

P.S. Palstademari, joka muuten hiljattain väitti minua valehtelijaksi toimittamatta mitään (pyynnöstäni) konkreettisia todisteita väitetystä valehtelusta, on näemmä taas aktivoitunut rekisteröimään nimimerkkimuunnoksiani. Näemmä vielä tavallista kovemmalla kiimalla. Miten olisi jos kaapisi vaihteeksi niitä konkreettisia todisteita kokoon. :DDD

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MaryamHussein

      Nazima voi lähteä heti, niin hänen elämä paranee.

    • HyvääMatkaa

      Joko nasuma meni?

      • Kestoloinen

        Ei taideta olla niin onnekkaita. Mikäs täällä ollessa kun palkka juoksee samalla kun ajaa maata suohon.


      • nistandatsun

        Meni vaan lomaileen ja sukulaisia tapaan. .. ja jamaan infoo. Se on todella paha juttu. Mutta suojelua ei Suomessa enää tarvitse. A-nistan on maailman turvallisin maa kiihkomuslimille.


    • onsekuplajoo

      Nazima ei mihinkään lähde, nytkin kirjoittelee itselleen uhkauksia iltalehdessä jotta saa uhrinviitan itselleen. Toivottavasti äänestäjät vähän järkevöityvät seuraaviin vaaleihin mennessä jotta saadaan Nazimakin töihin, jää höpökirjoitukset vähemmälle.

      • Intti_Ranne_10010

        Demareiden tyypiiliseen tapaan hän siis laatii julkilausumia, joita ei pysty perustelemaan, kuten opetusvideolla kohdasta 1:15 eteenpäin:

        https://www.youtube.com/watch?v=GGfCC3BszHY

        Halla-aho siis piti Raasua "sirkushuvina". Minäkin saattaisin pitää, jos tuossa korppikotkannenäisessä kuvotuksessa olisi jotain etäisesti huvittavaa. Tietenkin jos asuu jossain Timbuktussa ja seuraa siellä telkusta näitten demaritolvanoiden kuten Raasun edesottamuksia niin kaipa se silloin vaikuttaa sirkushuvilta.

        Siinä kun roomalaiset antoivat kansalle sirkushuveja, he myös jakoivat leipää. Panem et circenses kuten sanonta kuului. Demareilta on turha leipää odottaa, ellei ole oikeaa a) pigmenttikerrointa b) uskontoa ja c) alkuperämaata, joka siis on jokin muu kuin Suomi.


    • Näkyy.tapansa.olevan

      Nazima ei mihinkään lähde, nytkin kirjoittelee itselleen uhkauksia..

    • bhyu

      eihän se mihinkään lähe isän kanssa tehään vokki bisnestä ja kansamaksaa

    • Intti_Ranne_10010

      Muuten natsit ja kommarit eivät sinänsä ole kovin vaarallisia, mutta tulevat sellaisiksi, jos heillä ei ole vastavoimaa pitämässä kurissa.

      Tällä hetkellä vasemmistorähisijät ovat paljon isompi yhteiskuntauhka kuin natsit SVL:ssä. SVL:n aktiivijäseniä kun on vain muutamia kymmeniä.

      Yksi ratkaisu olisi seurata vasemmistohörhöjen kommareiden riehumista mediassa ja viranomaistyössä yhtä isolla innolla kuin SVL:n edesottamuksia.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe