Mitä tekisitte KUN mies kuorsaa?

Nainen27wee

olemme nyt mieheni kanssa olleet kauko-suhteessa elokuun 14. Lähtien.. Eli tapailleet olemme 1,5 kuukautta. Mies on kaikin puolin ihana lojaali saa nauraa mut ja niin edelleen. Kuitenkin tuossa perjantaina miehen ollessa mun luona yön hän kuorsasi välillä (Ei koko yötä kuitenkaan) niin pahoin etten saanut 03 jälkeen unta ollenkaan.. Pätkissä tuli nukuttua.. Eli voiko yhteen muuttoa kuorsauksen takia miehen kanssa yhtään lykätä eteenpäin?? Kun olen tullut nyt kovasti KATUMA PÄÄLLE kun pitäis joka yö kestää mieheni kuorsausta hänen luonaan.. Nyt tahdon apua mitä tähän ongelmaan on apuja? Eli kuorsaus ongelman miten MUUT ratkoneet?

11

816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gigga_gaggonen

      gorfadulbat

    • jäitähattuunsulle

      Ehdottomasti pitää jättää mies joka kuorsaa. Hyi hyi. Eihän kuorsaavaa ihmistä kestä kukaan. Jätä se heti!
      Leikki leikkinä. Kaikki ihmiset kuorsaa välillä. Sinäkin. Et vaan itse sitä huomaa. Passita mies lääkäriin. Kyllä sieltä apu kuorsaukseen löytyy. Yöllä on muuten tapana nukkua eikä kuunnella toisen kuorsausta. Olisit mennyt toiseen huoneeseen nukkumaan.
      Todellisuudessa sulla on pelko perseessä yhteenmuuton suhteen. Keksit kaikenlaisia syitä, ettei se toteutuisi. Nyt löysit miehen kuorsauksesta syyn olla muuttamatta saman katon alle. Olette tunteneet vasta pari kuukautta eli ette tunne toisianne vielä lainkaan. Miten sulle edes tulee mieleen yhteenmuutto jo nyt? Mikä kiire sulla on? Et tiennyt miehen kuorsaavan koska et tunne häntä. Jäitä hattuun nyt.

    • Kaikkeentottuuvarmasti

      Minä nukuin earit korvissa ensimmäiset kuukaudet, sitten tuli toinen korva niiden käytöstä kipeäksi ja mutta jätin earin toiseen korvaan. Olin varma, että en ikinä totu kuorsaukseen, koska olen aina ollut herkkäuninen. Mutta kun suhde on muuten mahtava ja kun kuitenkin oli mukavampi, että se puoliso oli siinä vieressä (eikä toisessa huoneessa), jossain vaiheessa huomasin nukkuvani läpi yön kuorsauksesta huolimatta. Nyt en saa nukuttua jos se kuorsaus vierestä puuttuu :D.

    • 1120

      Kaikki ihmiset kuorsaavat vanhemmiten, se on lääketieteellinen fakta. Kitapurje kun löystyy niin se vain alkaa tärähtelemään hengityksen mukana. Kuorsauksen pystyy minimoimaan patjavalinnalla: Unikulman patjat. Ne eivät ole halpoja, mutta unen laatukin paranee.

      Kuorsausta pystyy eliminoimaan myös sillä että nukkuu riittävästi. Riittävä uni on noin 9h vuorokaudessa ja pitää muistaa että tunti unta ennen puoltayötä vastaa kahta tuntia puolenyön jälkeen. Jos siis nukut esim klo 21:00 - 00:00 välisen ajan, olet levon kannalta saanut yhtä paljon unta kuin 00:00 - 06:00. Ja pitää muistaa että päivänokoset eivät aina ole pahasta. Silloin elimistö ei ole kuoleman väsynyt ja kuorsauskin poistuu useimmissa tapauksissa.

      Ehkä kaikkein helpoin asia kuitenkin on sängyn päädyn korottaminen. Kaikki tietävät että pikkulapsilla pääpuolta pidetään ylempänä. Miksei siis aikuisilla? Ei muuta kuin pari huonokuntoisinta kirjaa päätypuolen jalkojen alle ja kokeilemaan. Kuorsaus loppuu molmemmilta kun pää kohoaa pikuisenkin korkeammalle. Toimii muuten yhteiselämässäkin hyvin kun nainen ei luista alta...

      • wpijeiope

        Kuka pitää pikkulapsilla pääpuolta ylempänä? En ole kyllä pitänyt, enkä ole kuullut kenenkään tutunkaan pitäneen.


      • helppohoitoflunssaan
        wpijeiope kirjoitti:

        Kuka pitää pikkulapsilla pääpuolta ylempänä? En ole kyllä pitänyt, enkä ole kuullut kenenkään tutunkaan pitäneen.

        Moni pitää kun lapsella vaikkapa on kova nuha tai yskä, hengityksen helpottamiseksi.


      • 1224
        wpijeiope kirjoitti:

        Kuka pitää pikkulapsilla pääpuolta ylempänä? En ole kyllä pitänyt, enkä ole kuullut kenenkään tutunkaan pitäneen.

        Jos et ole huomannut niin heti ynnäreilläkin kaikki lasten pääpuolet ovat ylempänä.


    • w09lle

      No onnea vaan etsintään, jos haet miestä joka ei koskaan alkaisi kuorsata... Yksin saat elellä.

      Minunkin mieheni kuorsaa. En minä siihen enää herää. Ehkä joskus vielä kun puolisen vuotta oltiin deittailtu, niin oli niitä levottomia öitä toisen vieressä. Heräsi kaikkeen. Ahtauteen, kuorsaukseen jne. Se on normaalia. Ajan kanssa tottuu. Ja meillä on sopimus, että jos mies kuorsaa pahasti, niin saan tönästä että hän lopettaa.:)

      Miksi puhut yhteen muutosta? Ettehän te sellaista kuitenkaan vielä suunnittele, kun vasta olette tutustuneet? Siis ei nyt liity kuorsaukseen mitenkään, mutta hirvittää jos joku 1,5kk jälkeen on muuttamassa yhteen...

    • ulukomuanpönkkä

      Iske kuule ulukomualainen ukko ne ei kato kuorsoo ikinä pierevät kyllä mutta eivät kuorsoo. Lapsia suat tehä joka vuos mutta sitähän varte naenen on keksitty että se tekkööp mukuloita. :-)

    • Seepappimies

      Onko mies lihava? Onko hän poikkeuksellisen väsynyt päivisin? Tuleeko pitkiä unikatkoksia? Torkahtaako hän, kun katsotte teeveetä, hän lukee, keskustelette tai ajaa autoa? Jos kyllä niin hänellä voi olla uniapnea. Silloin hän saa CPAP-laitteen jolloin kuorsaaminen loppuu siihen.

    • MitäMitäSitäSitä

      Nukkuisin eri huoneesa :)
      Jouduin tähän eri syystä, vaimo ei antanut nukkua rauhassa ja hiplaili pisin yötä ja valvotti löpötyksillään, joten painuin nukkumaan olohuoneeseen, sitten sain oman sängyn ja molemmat nukkui hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1950
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1529
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      137
      1350
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1230
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1029
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      982
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      947
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      113
      917
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      761
    Aihe