Raamatun Jumala Jeesuksessa pelastaa ihmisiä!

Jumala_on_hyvä

Jumalan evankeliumi eli hyvä uutinen on Raamatussa hyvin selvästi ja Jeesus ristiinnaulittu ja verensä vuodattamalla sovittanut kaikkien ihmisten synnit ja ylösnoussut kuolleista ja taivaaseen Isän oikealle puolelle ja on siellä tänäänkin vaikka lähivuosina Jeesus palaa takaisin Isän enkelien kanssa ja silloin alkaa tuhatvuotinen valtakuntansa kuten Uusi Jerusalem alas taivaasta laskeutuu ja Raamatussa tästä kerrottu hyvin selvästi Ilmestyskirjassa eli Raamatun viimeisessä kirjassa, ja tärkeä ja hyvä jokaisen ihmisen tuntea tämä Jumalan antama profetia sanasta sanaan ja erittäin looginen ja siunattu se ihminen, joka sen lukeaa ja anoaa ymmärrystä ja näin pääseen Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan ristinsä kantaen eli seuraten Mestari Jeesuksen esimerkkiä, kuten evankeliumissa meille tästä kerrottu, ja annetaan lähitulevaisuudessa 144 000 Jeesuksen apostolia ja Pyhän Hengen voitelu jokaiselle sitä hyvää anovalle, ja samoin kaksi säkkipukuista Jeesuksen todistaa on Jerusalemissa sen 3,5 vuotta ennen pahuuden aikakauden alkamista, ja sekin kestää sen toiset 3,5 vuotta, ja sen jälkeen Jeesus palaa ja alkaa hyvä tuhatvuotinen valtakuntansa Jumalan lapsille ja pyhille, ja monia tähän kutsutaan eikä kenenkään ihmisen tarvitse halutessaan jäädä sen ulkopuolelle, mutta voi myös ottaa pedon merkin tahtoessaan tai peloissaan, mutta tämä ei ole Jumalan tahto yhdellekkään ihmiselle vaan tahtoo pelastuksen antaa riemuiten jokaiselle ihmiselle, sillä on hyvä, amen.

Jumalan vastustajana tämän maailman mammonan herran on paha täysin ja eksyttää ihmisiä moninaisesti valheineen ja tuottaa ahneutta ja epätasa-arvoa ja epäuskoa ja haureutta ja valheita ja vihaa ja kaikkea muuta pahaa, ja tekee sen väkevällä eksytyksellä pyrkien esiintymään valkeuden enkelinä ja hyvänä, mutta hedelmistään tunnetaan valheen ja vihan ja kaiken pahan herra, mutta palvelijansa tekevät pahat tekonsa kyllä täysin siitä ymmärtämättään ja tietämättään, sillä ovat hyljänneet Raamatun hyvän evankelimin ja Jeesuksen ja rakastuneet mammonaan ja valheisiin ja siihen huonoon, mitä maailmassamme on paljon, kuten nähdään ja ymmärretään.

20

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus_on_taivaassa

      Isän Jumalan oikealla puolella on Jeesus tänään ja palaa pian, ja ennen sitä tapahtuvat Raamatun Ilmestyskirjassa kerrotut ja jokaisen ihmisen hyvä ne tietää ja ymmärtää Pyhän Hengen voitelussa ja annetaan tämä jokaiselle Jumalan armolahjana kun Jeesuksen nimessä anoo ja lukee sitä hyvää Jumalan profetiaa, ja tietysti samoin hyvä lukea Jeesuksen sanat ja niiden mukaan tehdä, sillä on rakkautta Israelin hyvää Herraa ja Kuningasta kohtaan ja ainoa Jumalan valtakunnassa varmuudella, eikä ole muuta tietä Isän Jumalan lupauksen lapseuteen kenelläkään. Ollaan palavat Jeesuksen tuntemisen tahtomisessa ja rakkaudessa.

    • Uskokaa_Raamattua

      Uskokaa Jeesusta, sillä hedelmänsä on vain hyvä. Saatana eksyttää ihmisiä eroon Jeesuksen hyvyydestä, ja tärkeä tämä ymmärtää jokaisen ihmisen ja tarvittaessa anoa ymmärrystä tässä asiassa ja annetaan varmuudella myös jokaiselle anovalle. Kiitetään maan ja taivaan Luojaa, sillä antanut evankeliumin Raamatun kautta Jeesuksessa.

    • Rakastetaan_kaikkia

      Raamatun Jumalan tahdon mukaan ja niin paljon rakastaa Jumala kaikkia ihmisiä, että antoi rakkaan Poikansa Jeesuksen ristiinnaulittavaksi ja Jeesus anoi anteeksiantamusta häntä vastaan rikkoneille myös ristillä, ja tässä nähdään Jumalan rakkaus jokaista ihmistä kohtaan.

      Vastaanotetaan Jumalan evankeliumi ja pyhitytään totuudessa ja tunnetaan mitä Jumala on opettanut ja millaisessa ajassa myös elämme, sillä edessä on kohta jälleen iankaikkisen evankeliumin julistaminen Jeesuksen 144 000 apostolin toimesta ja sen jälkeen tulee pahuuden valtakunta maan päälle ja sen jälkeen Jeesus palaa ja hänessä kuolleet ja vielä elävät myös kootaan taivaasta alas laskeutuneeseen Uuteen Jerusalemiin, ja maa ja taivas myös uudistetaan, ja Jeesuksen uuden liiton juutalaisuudessa on pelastuksemme, ja Herramme ja Kuninkaamme on hyvä paimen jokaiselle, joka sitä itselleen ihmisenä tahtoo ja viisaus tärkeää tässä asiassa jokaiselle.

    • AESTDRT

      Vaan, entäpä jos olettekin väärässä ?

      • oikeassa.ne.ovat

        Siitä ei minulla ainakaan ole enää minkäänlaista pelkoa, olen myös tullut uskoon.


      • pakanainpalvoja

        Olen miettinyt useesti, että mikä on oikein ja mikä väärin. Jotenkin tuntuu, että sen myötä kun länsimaissa on luovuttu uskosta, on annettu jalansijaa paholaiselle. Suvaitsevaisuuden nimissä on päästetty paha sisälle ja nyt eletään viimeisiä aikoja. Kristus ei olisi ikinä hyväksynyt tälläistä pakanien palvontaa.


      • tosi.juttu

        Paholaista ja Jeesusta ei ole kukaan todeksi näyttänyt. Monet uskovat Shivaan tai Allahiin samalla uskonvarmuudella.


      • nää_on_näitä
        pakanainpalvoja kirjoitti:

        Olen miettinyt useesti, että mikä on oikein ja mikä väärin. Jotenkin tuntuu, että sen myötä kun länsimaissa on luovuttu uskosta, on annettu jalansijaa paholaiselle. Suvaitsevaisuuden nimissä on päästetty paha sisälle ja nyt eletään viimeisiä aikoja. Kristus ei olisi ikinä hyväksynyt tälläistä pakanien palvontaa.

        Jätä se suvaitseminen pois mielestäsi ja ota tilalle anteeksianto hyvä pakanainpalvoja

        Anna itsellesi anteeksi ajatuksesi hänestä, sydämessäsi oleva pyhyys huolehtikoon sinusta pois kaiken syyllisyyden häntä ja itseäsi kohtaan. Rakasta itseäsi.
        Jeesuksen sanoin: Mene äläkä enää syyllistä ystävääsi älä itseäsi. Ei ole ihmisen tehtävä tuomita, myöskään itseään, käytöksensä eli ajattelemisensa voi muuttaa. Ajatuksesta lähtee kaikki teot.
        Suvaitseminen ei ole mitään, rakkaus on kaikki. Kun ei tiedä mitä pitää tehdä, älä tee mitään. Loputon kärsivällisyys tuo ikuisen ilon.
        Suvaitsemiseen sisältyy ajatus että minä nyt häntä tai tuota siedän omasta hyvyydestäni käsin. Anteeksianto luovuttaa kaiken tietämisen isompiin käsiin ja luottaa siihen.
        Enhän kuitenkaan todella voi tietää kenenkään olemisia enkä elämää, liekkö omaanikaan?
        Sitten on aivan eri asia tämä maallinen oikeuslaitos. Se ei jaa oikeutta se jakaa tuomioita. Se on sen tehtävä. Vankiloissa opetetaan asiakkaille ihmisoikeuksia.

        Taitelijat, säveltäjät, yrittävät "näyttää todeksi" omat mielikuvansa tosi.juttu nimimerkille vai kuinka. Ihmisoikeudet on hyvä alku ajatukselle hyvyydestä toista luontokappaletta kohtaan. Jotkut aloittavat lapsensa kanssa, lyödä ei saa. Vähitellen siitä kehittyy elämänkatsomus että hyvyys kuuluu kaikkeen ihmisyyteen. Jumalien nimittelystä huolimatta.
        Kysynkin sinulta millä tavoin hyvyys tai viha pitää todista todistaa sinulle tosi.juttu


    • Anotaan_hyvää

      Jeesuksen nimessä ja annetaan ja tunnetaan Jumalan tahto jokaista ihmistä koskevana ja uudistutaan näin hyvään siitä maailmallisesta ja jopa uskonnollisesta ja voi olla myös farisealaista ihmisen elämä vaikka Jeesus on tuttu Raamatusta.

    • Niin_paljon_rakkautta

      Isällä Jumalalla meitä kaikkia ihmisiä kohtaan, että antoi Poikansa Jeesuksen Uhrilampaana Israelin Jerusalemin Moorian vuorella ristiinnaulittuna ja Jeesus kuoli ja heräsi kuolleista kalliohaudassa siinä lähellä puutarhassa, ja monet seuraajansa hänet näkivät, ja sen jälkeen Jeesus nousi taivaaseen, ja Pyhän Hengen vuodatus annettiin helluntaina ja sen jälkeen myös tätä tapahtui. Pyhän Hengen hedelmänä rakkaus Jumalaa ja lähimmäisiä kohtaan todellisuutta myös tänään. Ollaan kestävät kaikessa ja pidetään esillä hyvää Jumalan evankeliumia. Nyt on päivä ja hyvä työtä tehdä, ja pian tulee yö, eikä silloin voida enää työtä tehdä julkisesti, sillä riivajavallat saavat aikaan hävityksen kauhistuksen.

    • okkigaam

      Perkele kylvää ja kyntää. Miksi suomalaisille köyhille joita varmasti on myös Kemijärvellä, ei jaeta ostokortteja. Menin ja ostin tänään kalafikuuri pinssin Primeeristä Ja aion pitää sitä hiljaisena mielenosituksena kaulassa ketjussa. Kun Jeesuksen seuraajia vainottiin oli se heidän keskinäinen salainen merkkinsä, josta toisensa tunnistivat ---> kaikkea tuo kirkon pakolais rikollisuuden suosiminen saa minussakin aikaan

    • Kiitetään_Jeesusta

      Jeesus on hyvä Jumalan valtakunnan Herra ja Kuningas, janotaan hyvyyttään.

    • Tunnetaan_hyvä

      Tunnetaan hyvä Jumala Jeesuksessa, ja hedelmistään hyvä puu tunnetaan. Maailman hengen puut myös tunnistetaan hedelmistään, eikä kestä Jumalan tuomiolla.

    • Selvä_todistus

      Luojasta nähdään luomakunnassa, eikä yksikään atomi voisi syntyä itsestään vaan ne on rakennettu alkuainataulukon mukaan ja Luoja on järjestyksen Jumala. Perimässä on tietoa erittäin taidollisesti pakattuna, ja tietoa ei voi syntyä myöskään itsestään vaan aina tietoa voidaan tuottaa vain tiedonkäsittelijän toimesta, ja jos joku muuta olettaa, niin SETI projekti on mielettömyyttä.

      • dsfhgdfghdfgh

        Hörhö. Pysyisit vain tuossa kökköjulistamisessa etkä yrittäisikään puhua fysiikasta tai tieteistä mitään, kun et niistä mitään tajua.


    • Kannattaa_anoa

      Jeesuksen nimessä Jumalalta hyvää hengellistä armoa ja pyhittyä totuudessa ja Raamatussa on Jumalan ilmoitus kaikille ihmisille ja Pyhä Henki antaa myös uutta moninaisesti.

    • Jumalan_hyvyys

      Jeesuksessa on todellisuutta jokaiselle ihmiselle, ja tämän maailmanruhtinaan eli Saaanan pahuus ihmisiä kohtaan on selvää jokaiselle uudestisyntyneelle ja totuudessa pyhittyneelle, ja tuhoaseina ydinaseet Saatana saanut ihmiset tekemään ja voi sitä päivää, kun Saatana saa ihmiset niitä käyttämään, voi hävityksen kauhistusta.

      Jeesus antanut hyvän esimerkin Jumalana kuinka rakastaa jokaista lähimmäistään ja parannukseen kehottaa myös niitä ihmisiä, jotka hänet ristille huusivat ja ristiinnaulitsivat ja anoi Isältä Jumalalta myös "anna heille anteeksi, sillä eivät tiedä mitä tekevät". Näin on myös nykyään ja lähihistoriassa ja nykyisessä nähdään paljon valheen isän ja vihan isän toimintaa kuten ahneus ja valheet ja pahuus on nähtävissä moninaisesti ihmisten yhteiskunnissa ihan vallitsevana arvopohjana.

    • Janotaan_hyvää

      Jeesuksen nimessä, ja näemme tässä maailmassa sitä pahaa ihan riittävästi.

    • Jeesus_on_totuus

      Jumalan Valtakunnan ainoana Israelin Herrana ja Juutalaisten Kuninkaana ja koko maailman Vapahtajana! Usko Jeesukseen ja ano nimessään se hyvä uudestisyntyminen ja annetaan anoville ja uudistu Raamatun ilmoituksen kautta anoen Pyhän Hengen voitelua, ja annetaan, ja kiitä myös Isää Jumalaa Jeesuksen nimessä, sillä hyvä jokaisen luodun kunnioittaa Luojaa ja samoin kiittäen ottaa vastaan sen hyvä pyhitys totuudessa.

    • Evankeliumi_hyvää

      Raamatun Jumalalta ja Jeesuksen nimessä annetaan, joten anotaan itselle ja myös toisille kuten myös Jeesus tahtoo hyvää kaikille ja annetaan anoville ja sen tähden ei ole jos ei anota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe