Miksi mamukriitikot kieltävät holokaustin?

kysm

Miksi he noin vähättelevät äärioikeistolaisia tekoja?
Sitäpaitsi holokaustin kieltäminen on sairaus.

67

563

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tieto.on.viisautta

      Viisaat ihmiset aikoinaan kiistivät senkin että maapallo on pannukakku ja myöhemmin myös sen että aurinkokunta ei kierräkään maapalloa.
      Pitkään meni ennen kuin kaikki uskoivat sen.
      Sadan vuoden päästä huomataan että holokausti oli yksi aikamme suurimpia huijauksia.

      • LueEnemmänLuuleVähemmän

        Sinä olit siis paikalla katsomassa, olet suorittanut historiaan liittyvän tutkimuksen ja julkaisit sen, puhut taas jälleen kerran paskaa ja täysin varmaa mutua, kuten kaikki teikäläiset ?


      • TukehdunTaasNauruun

        Kysymys kuuluu: Miksi ihmeessä uskoisimme jotakuta täysin anonyymiä nimimerkkiä "tieto.on.viisautta" ja tyhjäntoimittajaa Suoli24-palstalla, kun aiheesta on ihan oikeaa tutkittua faktaa olemassa. Aivan oikein, ei yhtään minkään syyn takia. Olikos sulla muuta ?


      • PannariEnska
        LueEnemmänLuuleVähemmän kirjoitti:

        Sinä olit siis paikalla katsomassa, olet suorittanut historiaan liittyvän tutkimuksen ja julkaisit sen, puhut taas jälleen kerran paskaa ja täysin varmaa mutua, kuten kaikki teikäläiset ?

        Ei kaveri ollut katsomassa pannukakku-maata!
        Sodan voittajavaltioille siinä mielessä "hatunnosto", että ovat todella kusettaneet ihmisiä vuosikymmeniä. Ei meitä kiinnostanutkaan nuo asiat Suomessa eikä näistä koulussa koskaan puhuttukaan, joten jäi aivan ulos asioista.
        Nykyään tuo rupesi kiinnostamaan, kun WT-iskuja ennen juutalaiset olivat kameroineen odottamassa koneitten iskua, ihmisiä kummastutti joukko nuoria juutalaisia kameroinensa. Selvisi kuitenkin heille mitä odottivat, sen jälkeen viisikko juhli ja tanssi. Lähtiessään paikalta, ihmiset olivat soittaneet poliisit ja heidät napattiin liikenneruuhkasta ja pistettiin käsirautoihin. Pakettiauton takaosa oli täynnä rähähteitä, sukissa piilossa dollareita roppakaupalla. Kaksi oli Mosadin agentteja, kolme muuta israelilaista. Heidät pidätettiin, mutta siionistinen toiminta Israelin ja USA:n välillä toimi taas ja heidät lähetettiin takaisin Israeliin.
        Ei ole Suomessa uutisoitu lehtien pääotsikoissa, ei millään lailla. USA on vapaampi ja siellä tästä tiedetään enemmän. Kansa onkin vaatinut uusia tutkimuksia Trumpilta ja hän on luvannut...ei ole vielä vaan mitään tapahtunut.


    • TTimo333

      Mainitse nimeltä joku mamukriitikko joka kieltää holokaustin?
      ja älä VAAN sano mun nimeä!

      • mainitsen

        Timpe ja jusu


      • TTimo333

        Oliks toi Matikaisen vai Lahtise Jusu? Ja meinaaks ny Juutilaisen Timpee?


      • FaktaaOn2017

        Netissä on tuhansia nimiä, sen kun vain sieltä katsomaan, jos vihastuttaa jotakuta totuuden tuominen julkisuuteen. Jos ei osaa eikä halua katsoa ja myöntää, että tyhmä olin kun uskoin kaikkea soopaa, kun tietoakin on jaettavana, eikä tarvitse enää uskotella itseään vanhoilla valloittajien tarinoilla.


    • rasmus-valehtelee

      Rasmuslainen paskapää yrittää taas vääntää kaikista maahantulokriittisistä natseja.

      • TTimo333

        No antaa pojan harrastaa!? :D
        Parempi seki et se tääl on näkevinää kuunatsejaan, ku et se ois kylillä autoja polttelee tai mummoja potkimas! ;) :D


      • Koko_talo_haltuun
        TTimo333 kirjoitti:

        No antaa pojan harrastaa!? :D
        Parempi seki et se tääl on näkevinää kuunatsejaan, ku et se ois kylillä autoja polttelee tai mummoja potkimas! ;) :D

        Kun luet mitä tutkijat ovat saaneet selville, näet, että Israel on aktiivisesti ajamassa valtioita sotiin ja karkottamassa asukkaita Euroopan maihin, jotta heille olisi helpompi ottaa lisää maita taas haltuunsa. Syy tietysti on aina muitten, kieroa peliä.
        Heitä haastateltaessa eräs kertoikin, että me olemme nyt parvekkeella asumassa, mutta kyllä me otamme kohta haltuumme koko talon.


    • qåaäzm

      Minä en kiellä sitä. Näinä lopunaikoina kun antisemitismi nostaa päätään, se tietenkin kielletään ja totuus vääristellään. Mv-lehden juutalaisvastaisuus pännii mua enkä sitä sulata kyseisessä lehdessä. Muuten kyllä luen sen juttuja. Ei kaikki sen lehden kommentoijista vihaa juutalaisia mutta osa kyllä. Ei ole koko juutalaisen kansan syy jos joku Soros tai vastaava tekee väärin. Tätä en tajua että koko kansaa syyllistetään vääryyksistä joita joku yksittäinen tekee. Sitä kansaa pitää Raamatun mukaan siunata eikä kirota.

      • Mitähäntaroitat

        Mikä on soros?


      • qåaäzm
        Mitähäntaroitat kirjoitti:

        Mikä on soros?

        Miljardööri liikemies. Maailman ehkä vaikutusvaltaisin siinä hommassa. Hänen sanotaan vaikuttavan taustalla tässä turvisvyöryssä. Minä en tiedä onko niin. Hänhän taisi myös rahoittaa Hillarya miljoonilla.


    • Viäree_tietoo

      Äärivasemmistolaista NSDAP:a syytetään holokaustisesta, ei äärioikeistoa.

    • Olikomitenkään

      Miten se olikaan?

      https://www.youtube.com/watch?v=WCgZNI1wLhY

    • Has.Bara

      Holokaustia vai Hasbaraa? Molemmat alkavat samalla kirjaimella. On myös arveltu että Holokausti äännetään oikeaoppisesti Hasbara.

    • gdhhhgdhdhgdhgd

      Miksi sinä uskot holokaustiin sellaisenaan? Siksi että sinulle on niin sanottu? Oletko lukenut paljon holokaustista tai vaihtoehtoisista holokausti näkemyksistä?

      • KoskaTiedänEnemmän

        Olen kuullut, nähnyt, haastatellut ja opiskellut. Holokaust on totta ja piste. Kieltäjät kuuluu samaan kastiin kuin kaikki muutkin salaliittoteoreetikot, helvetisti luuloa, uskomusta ja omaa tulkintaa. Kaikki faktat loistaa poissaolollaan, eivätkä he niitä kykene millään vakavasti otettavalla foorumilla esittämäänkään. Kukaan ei ole väitellyt, eikä tule väittelemään missään tiedekunnassa aiheesta "Holokaust on vale"


      • kgrrgre
        KoskaTiedänEnemmän kirjoitti:

        Olen kuullut, nähnyt, haastatellut ja opiskellut. Holokaust on totta ja piste. Kieltäjät kuuluu samaan kastiin kuin kaikki muutkin salaliittoteoreetikot, helvetisti luuloa, uskomusta ja omaa tulkintaa. Kaikki faktat loistaa poissaolollaan, eivätkä he niitä kykene millään vakavasti otettavalla foorumilla esittämäänkään. Kukaan ei ole väitellyt, eikä tule väittelemään missään tiedekunnassa aiheesta "Holokaust on vale"

        Sellaisenaan holokaustiin ei oikein voi uskoa, jos on uskaltanut lukea kiellettyjä sivuja. Ensiksikin: miksi on täytynyt a) kieltää kritiikki, b) lähettää maailmalle niin paljon väärennettyjä valokuvia, c) vähätellä kaikkea, joka todistaa, että totuus on 'siellä jossakin'. No tottakai tiedetään, että kysymys on myös rahasta.

        a) hiukankin virallista totuutta epäilevät tekstit poistetaan välittömästi tältä areenalta. Katsotaanpas.
        b) väärennetyt valokuvat http://magneettimedia.com/holokaustivalokuva-saksalaisten-teloitus-vaarennettiin-juutalaisten-teloitukseksi/

        "1946 Simon Wiesenthal julkaisi 85-sivuisen teoksen KZ Mauthausen, jossa hän valehteli kokemuksistaan Mauthausenin keskitysleirillä. Wiesenthal on piirtänyt kirjaan kuvia ”kauheuksista”, joiden hän väitti nähneensä ”omin silmin” vankeusaikanaan.
        Eräs tunnetuimmista kuvista on piirros kolmesta tolppiin sidotusta juutalaisesta, jotka ”natsit” Wiesenthalin mukaan murhasivat silkkaa pahuuttaan ja rasismiaan. Wiesenthalin ja koko holokaustiteollisuuden nolostukseksi myöhemmin kuitenkin selvisi, että teloituskuva oli kopioitu Life-aikakauslehden vuoden 1945 numerosta. Lifen eräässä artikkelissa oli valokuvat kolmesta saksalaisesta (!) sotilastiedustelijasta, jotka oli vangittu ja teloitettu Ardennien taistelun aikana."

        Tämä on yksi järkyttävimmistä väärennöksistä:
        https://www.youtube.com/watch?v=ZSS9vQ9eK4w
        Kohta 1:11:10:stä eteenpäin kertoo miten homma on hoidettu.

        "On täysin uskomatonta, että juutalaiset, jotka tuottivat tämän videon, käyttivät kuvia liittoutuneiden Dresdenin palopommitusten saksalaisista uhreista propagandaansa juutalaisten kansanmurhasta. Ironisesti, nämä viattomat saksalaiset siviilit kuolivat oikeassa holokaustissa, kun liekit peittivät heidän kotinsa ja pommisuojansa, monet kuolivat hiilimonoksidimyrkytykseen. Jotkut paloivat elävältä. Eikö tämä ole kansanmurha?"

        Lisää väärennöksiä:
        http://lovkap.blogspot.fi/2014/10/holocaust-fake-pics-3.html
        http://lovkap.blogspot.fi/2014/09/holocaust-fake-pics-2.html
        http://lovkap.blogspot.fi/2014/09/holocaust-fake-pics-1.html

        c) Syyskuussa 1944 saksalaiset kutsuivat Punaisen Ristin Auschwitz-Birkenaun keskitysleiriin, koska liittoutuneiden propaganda julisti, että saksalaiset tuhoavat leireissä juutalaisia myrkkykaasulla. Punaisen Ristin delegaatio sai täysin vapaasti keskustella juutalaisten ja kenen tahansa kanssa, myös leirin yhteyteen majoitettujen englantilaisten sotavankien ja leirissä työssä käyvien vapaaehtoisten siviilityöntekijöiden kanssa, joita leirissä oli varsinaisten asukkien ja sotarikollisten lisäksi. Nämä ryhmät työskentelivät toistensa yhteydessä, joten he tiesivät toistensa asioista.

        Delegaatit tutkivat leirin huolellisesti, eivätkä he havainneet minkäänlaisia kaasutuspaikkoja. He tiedustelivat kaikilta ryhmiltä, myös siviilityöntekijöiltä ja englantilaisilta, tiesivätkö he mitään ”moderneista suihkuista”, joissa internoituja kaasutettaisiin ryhmissä, kuten propaganda väitti. Ei kukaan, ei yksikään juutalainen, ei yksikään englantilainen, ei yksikään siviilityöntekijä eikä kukaan muukaan tiennyt sellaisista mitään. Delegaatit eivät löytäneet mitään ”kaasukammioita”. Raportissaan he joutuivat toteamaan, ettei Auschwitzissa ole kaasukammioita.

        Sodan jälkeen Punainen Risti ja Vatikaani haastattelivat leireillä olleita, eivätkä asukit puhuneet kaasukammioista mitään (Punaisen Ristin dokumentti nro 9925, kesäkuu 1946).
        Kolmiosaisessa raportissaan (Geneve, 1947) Punainen Risti toteaa keskitysleireistä: ei ole mitään todisteita kansanmurhasta.


      • lainaaja
        kgrrgre kirjoitti:

        Sellaisenaan holokaustiin ei oikein voi uskoa, jos on uskaltanut lukea kiellettyjä sivuja. Ensiksikin: miksi on täytynyt a) kieltää kritiikki, b) lähettää maailmalle niin paljon väärennettyjä valokuvia, c) vähätellä kaikkea, joka todistaa, että totuus on 'siellä jossakin'. No tottakai tiedetään, että kysymys on myös rahasta.

        a) hiukankin virallista totuutta epäilevät tekstit poistetaan välittömästi tältä areenalta. Katsotaanpas.
        b) väärennetyt valokuvat http://magneettimedia.com/holokaustivalokuva-saksalaisten-teloitus-vaarennettiin-juutalaisten-teloitukseksi/

        "1946 Simon Wiesenthal julkaisi 85-sivuisen teoksen KZ Mauthausen, jossa hän valehteli kokemuksistaan Mauthausenin keskitysleirillä. Wiesenthal on piirtänyt kirjaan kuvia ”kauheuksista”, joiden hän väitti nähneensä ”omin silmin” vankeusaikanaan.
        Eräs tunnetuimmista kuvista on piirros kolmesta tolppiin sidotusta juutalaisesta, jotka ”natsit” Wiesenthalin mukaan murhasivat silkkaa pahuuttaan ja rasismiaan. Wiesenthalin ja koko holokaustiteollisuuden nolostukseksi myöhemmin kuitenkin selvisi, että teloituskuva oli kopioitu Life-aikakauslehden vuoden 1945 numerosta. Lifen eräässä artikkelissa oli valokuvat kolmesta saksalaisesta (!) sotilastiedustelijasta, jotka oli vangittu ja teloitettu Ardennien taistelun aikana."

        Tämä on yksi järkyttävimmistä väärennöksistä:
        https://www.youtube.com/watch?v=ZSS9vQ9eK4w
        Kohta 1:11:10:stä eteenpäin kertoo miten homma on hoidettu.

        "On täysin uskomatonta, että juutalaiset, jotka tuottivat tämän videon, käyttivät kuvia liittoutuneiden Dresdenin palopommitusten saksalaisista uhreista propagandaansa juutalaisten kansanmurhasta. Ironisesti, nämä viattomat saksalaiset siviilit kuolivat oikeassa holokaustissa, kun liekit peittivät heidän kotinsa ja pommisuojansa, monet kuolivat hiilimonoksidimyrkytykseen. Jotkut paloivat elävältä. Eikö tämä ole kansanmurha?"

        Lisää väärennöksiä:
        http://lovkap.blogspot.fi/2014/10/holocaust-fake-pics-3.html
        http://lovkap.blogspot.fi/2014/09/holocaust-fake-pics-2.html
        http://lovkap.blogspot.fi/2014/09/holocaust-fake-pics-1.html

        c) Syyskuussa 1944 saksalaiset kutsuivat Punaisen Ristin Auschwitz-Birkenaun keskitysleiriin, koska liittoutuneiden propaganda julisti, että saksalaiset tuhoavat leireissä juutalaisia myrkkykaasulla. Punaisen Ristin delegaatio sai täysin vapaasti keskustella juutalaisten ja kenen tahansa kanssa, myös leirin yhteyteen majoitettujen englantilaisten sotavankien ja leirissä työssä käyvien vapaaehtoisten siviilityöntekijöiden kanssa, joita leirissä oli varsinaisten asukkien ja sotarikollisten lisäksi. Nämä ryhmät työskentelivät toistensa yhteydessä, joten he tiesivät toistensa asioista.

        Delegaatit tutkivat leirin huolellisesti, eivätkä he havainneet minkäänlaisia kaasutuspaikkoja. He tiedustelivat kaikilta ryhmiltä, myös siviilityöntekijöiltä ja englantilaisilta, tiesivätkö he mitään ”moderneista suihkuista”, joissa internoituja kaasutettaisiin ryhmissä, kuten propaganda väitti. Ei kukaan, ei yksikään juutalainen, ei yksikään englantilainen, ei yksikään siviilityöntekijä eikä kukaan muukaan tiennyt sellaisista mitään. Delegaatit eivät löytäneet mitään ”kaasukammioita”. Raportissaan he joutuivat toteamaan, ettei Auschwitzissa ole kaasukammioita.

        Sodan jälkeen Punainen Risti ja Vatikaani haastattelivat leireillä olleita, eivätkä asukit puhuneet kaasukammioista mitään (Punaisen Ristin dokumentti nro 9925, kesäkuu 1946).
        Kolmiosaisessa raportissaan (Geneve, 1947) Punainen Risti toteaa keskitysleireistä: ei ole mitään todisteita kansanmurhasta.

        Näin pitkää juttua ei juuri kukaan taida viitsiä lukea, muuten mainio. Tiivistä seuraavaksi tai jaa useaan osaan, ihmisillä on nykyisin kovin 'lyhyt pinna'.


      • HistoriaToistuu
        kgrrgre kirjoitti:

        Sellaisenaan holokaustiin ei oikein voi uskoa, jos on uskaltanut lukea kiellettyjä sivuja. Ensiksikin: miksi on täytynyt a) kieltää kritiikki, b) lähettää maailmalle niin paljon väärennettyjä valokuvia, c) vähätellä kaikkea, joka todistaa, että totuus on 'siellä jossakin'. No tottakai tiedetään, että kysymys on myös rahasta.

        a) hiukankin virallista totuutta epäilevät tekstit poistetaan välittömästi tältä areenalta. Katsotaanpas.
        b) väärennetyt valokuvat http://magneettimedia.com/holokaustivalokuva-saksalaisten-teloitus-vaarennettiin-juutalaisten-teloitukseksi/

        "1946 Simon Wiesenthal julkaisi 85-sivuisen teoksen KZ Mauthausen, jossa hän valehteli kokemuksistaan Mauthausenin keskitysleirillä. Wiesenthal on piirtänyt kirjaan kuvia ”kauheuksista”, joiden hän väitti nähneensä ”omin silmin” vankeusaikanaan.
        Eräs tunnetuimmista kuvista on piirros kolmesta tolppiin sidotusta juutalaisesta, jotka ”natsit” Wiesenthalin mukaan murhasivat silkkaa pahuuttaan ja rasismiaan. Wiesenthalin ja koko holokaustiteollisuuden nolostukseksi myöhemmin kuitenkin selvisi, että teloituskuva oli kopioitu Life-aikakauslehden vuoden 1945 numerosta. Lifen eräässä artikkelissa oli valokuvat kolmesta saksalaisesta (!) sotilastiedustelijasta, jotka oli vangittu ja teloitettu Ardennien taistelun aikana."

        Tämä on yksi järkyttävimmistä väärennöksistä:
        https://www.youtube.com/watch?v=ZSS9vQ9eK4w
        Kohta 1:11:10:stä eteenpäin kertoo miten homma on hoidettu.

        "On täysin uskomatonta, että juutalaiset, jotka tuottivat tämän videon, käyttivät kuvia liittoutuneiden Dresdenin palopommitusten saksalaisista uhreista propagandaansa juutalaisten kansanmurhasta. Ironisesti, nämä viattomat saksalaiset siviilit kuolivat oikeassa holokaustissa, kun liekit peittivät heidän kotinsa ja pommisuojansa, monet kuolivat hiilimonoksidimyrkytykseen. Jotkut paloivat elävältä. Eikö tämä ole kansanmurha?"

        Lisää väärennöksiä:
        http://lovkap.blogspot.fi/2014/10/holocaust-fake-pics-3.html
        http://lovkap.blogspot.fi/2014/09/holocaust-fake-pics-2.html
        http://lovkap.blogspot.fi/2014/09/holocaust-fake-pics-1.html

        c) Syyskuussa 1944 saksalaiset kutsuivat Punaisen Ristin Auschwitz-Birkenaun keskitysleiriin, koska liittoutuneiden propaganda julisti, että saksalaiset tuhoavat leireissä juutalaisia myrkkykaasulla. Punaisen Ristin delegaatio sai täysin vapaasti keskustella juutalaisten ja kenen tahansa kanssa, myös leirin yhteyteen majoitettujen englantilaisten sotavankien ja leirissä työssä käyvien vapaaehtoisten siviilityöntekijöiden kanssa, joita leirissä oli varsinaisten asukkien ja sotarikollisten lisäksi. Nämä ryhmät työskentelivät toistensa yhteydessä, joten he tiesivät toistensa asioista.

        Delegaatit tutkivat leirin huolellisesti, eivätkä he havainneet minkäänlaisia kaasutuspaikkoja. He tiedustelivat kaikilta ryhmiltä, myös siviilityöntekijöiltä ja englantilaisilta, tiesivätkö he mitään ”moderneista suihkuista”, joissa internoituja kaasutettaisiin ryhmissä, kuten propaganda väitti. Ei kukaan, ei yksikään juutalainen, ei yksikään englantilainen, ei yksikään siviilityöntekijä eikä kukaan muukaan tiennyt sellaisista mitään. Delegaatit eivät löytäneet mitään ”kaasukammioita”. Raportissaan he joutuivat toteamaan, ettei Auschwitzissa ole kaasukammioita.

        Sodan jälkeen Punainen Risti ja Vatikaani haastattelivat leireillä olleita, eivätkä asukit puhuneet kaasukammioista mitään (Punaisen Ristin dokumentti nro 9925, kesäkuu 1946).
        Kolmiosaisessa raportissaan (Geneve, 1947) Punainen Risti toteaa keskitysleireistä: ei ole mitään todisteita kansanmurhasta.

        ON ! Saksalaisia todella tapettiin Churschillin murhan- ja kostonhimossa Saksalaisia kohtaan ja tällaisesta tyypistä yritettiin sitten vielä tehdä sankari, hän on selvä sotarikollinen ja olisi tullut se kohtalo, mikä tuli monen viattoman saksalaisen kohtaloksi juutalaisten kostonhimossa.
        Kaasukammioista ei todella koskaan puhuttu, eikä ollut, mutta mitä ei kostonhimossa joku kertoisi välittämättä siitä, että joutuu itse vielä valheista kiinni.
        Kansanmurhaksi tuota Dresdenin, Hampurin, Kölnin ym pommituksia voi sanoa, koska sotakin oli jo loppu käytännössä tuolloin!
        Sairas on maailma ollut mutta jatkuu se vieläkin, Gazassa tehtiin myös kansanmurha 2014.


      • EiPitkäJuttu
        lainaaja kirjoitti:

        Näin pitkää juttua ei juuri kukaan taida viitsiä lukea, muuten mainio. Tiivistä seuraavaksi tai jaa useaan osaan, ihmisillä on nykyisin kovin 'lyhyt pinna'.

        Ei tuo nyt mikään pitkä juttu ollut, jos haluaa todella tietää totuuden. Minä ainakin olen lukenut tuhansia kertoja pidempiä juttuja!


      • AivoPesu
        KoskaTiedänEnemmän kirjoitti:

        Olen kuullut, nähnyt, haastatellut ja opiskellut. Holokaust on totta ja piste. Kieltäjät kuuluu samaan kastiin kuin kaikki muutkin salaliittoteoreetikot, helvetisti luuloa, uskomusta ja omaa tulkintaa. Kaikki faktat loistaa poissaolollaan, eivätkä he niitä kykene millään vakavasti otettavalla foorumilla esittämäänkään. Kukaan ei ole väitellyt, eikä tule väittelemään missään tiedekunnassa aiheesta "Holokaust on vale"

        Olet tainnut olla juutalaisten järjestämässä tilaisuudessa, jossa ei nähdä kuin suora tie, ei mitään muuta!


      • kgrrgre

        https://en.wikipedia.org/wiki/Rheinwiesenlager
        Tuolla sivulla on kuvia, jotka voi suurentaa.

        http://yle.fi/uutiset/3-5853290

        "Israel pysähtyi holokaustin muistopäivänä
        Vuorokauden kestävä muistopäivä alkoi keskiviikkoillalla Jerusalemin Jad Vashem muistomerkillä. Maassa elää vielä 200 000 vainoista ja keskitysleireiltä selvinnyttä."

        Tämä herättää ajatuksia: Näitten ihmisten on täytynyt olla lapsia tai melko nuoria silloin, 70 vuotta sitten. Ei siis ainakaan kaikkia lapsia heitetty suoraan kaasukammioon tai joukkohautaan, niinkuin 'silminnäkijät' ovat kertoneet.


      • Saro82
        KoskaTiedänEnemmän kirjoitti:

        Olen kuullut, nähnyt, haastatellut ja opiskellut. Holokaust on totta ja piste. Kieltäjät kuuluu samaan kastiin kuin kaikki muutkin salaliittoteoreetikot, helvetisti luuloa, uskomusta ja omaa tulkintaa. Kaikki faktat loistaa poissaolollaan, eivätkä he niitä kykene millään vakavasti otettavalla foorumilla esittämäänkään. Kukaan ei ole väitellyt, eikä tule väittelemään missään tiedekunnassa aiheesta "Holokaust on vale"

        Ei taida poika olla lukenut muuta kuin sitä propagandaa väärennetyin kuvin ja väärennetyin sekä väärin kuvatuin filmein. Monta filmiä on kuvattu jättäen pois juuri niitä tärkeitä yksityiskohtia, mistä näkisi huijauksen.
        Todistajien lausuntoja on jopa tv:ssä näytetty ja ovat monet myöntäneet valheiksi. Raha oli tiukalla ja ymmärtäähän sen, korvauksia, sitten kirjojen kirjoitteluja ja esitelmiä. Täytyi tulla sodan jälkeen toimeen ja kun kaikki oli mennyt niin ymmärtää sen, mutta valehtelu on sairasta kuitenkin.


    • realismi

      holokaustilla ei ole mitään merkitystä tämä päivän kusetuksiin?

      • MuseoRahastus

        On sillä merkitystä, koska tuosta kusetuksesta saatiin miljardeja ja taas miljardeja dollareita ja se rahatulva ei ole tyrehtynyt.
        Saksalaisia pakotetaan pitämään yllä noita joutavia leirejä, samoin muistomerkkejä, vaikka tilan voisi käyttää hyödyllisestikin. Sen sijaan todella historiallisia rakennelmia on tuhottu jo välittömästi sodan aikaan.
        Taitaa olla niin, että kuitenkin juutalaiset ottavat siivun tuolla Amsterdamissa tuosta Anne Frankille nimetystä museosta, tietäisikö joku? Kuitenkin on sellainen tunne, että tuosta haluaa joku hyötyä. Emme käyneet tuolla kun olimme kaupungissa. Sen sijaan kävimme katsomassa israelilaisen koneen putoamispaikalla muistolaattaa. Siellä putos isralilaisten kone, josta löytyi sariini-kaasun valmistukseen aineksia!


    • SuuPuhtaaksi

      Uusi elokuva tuli viime vuonna, jossa holokaust todetaan suureksi huijaukseksi, se nimi taisi olla "Denial" ja löytyy varmaan ainakin tuo traileri elokuvasta.
      Tämä suuri huijaus suorastaan räjähti käsiin viime vuonna ja hyvin moni tietää, ken haluaa tietää tästä. Joitakin se ei kiinnosta, mutta se vaikuttaa vieläkin meidän elämään.
      Moni maa pistää vankilaan jos tästä puhuu, aika omituista eikö vain?
      Suomen mediakin haukkui vanhempaa saksalaisrouvaa "Natsimummoksi" kun hän kertoi tästä suuresta huijauksesta. Hän sai jopa 10kk vankilaa ja on melkein 90 vuotias, hän uskaltaa puhua, moni ei.

      • SalattuTotuus

        Kymmenillä tuhansilla saksalaisilla olisi ollut varmasti kertomista ja todistuksia leireistä, mutta kyllä ymmärtää miksi eivät uskaltaneet kertoa, kun saksalaisia sotilaitakin pakotettiin kiduttamalla ja perhettä uhkaamalla sekä jopa kiveksiä murskaamalla kertomaan ns. totuuden.
        Tuossa tilassa sotilaat sai tunnustamaan mitä vain...mutta tuomittavaa se on vielä nykypäivänäkin, eikös vain?


    • Mikähän_Sairaus

      Mikähän sairaust tuo olisi? Voitko kuvailla oireita, ihminen puhuu yleensä kokemuksesta kun tällaisia asioita suoltaa.

    • Internet_paljastaa

      Voit aloittaa vaikka tästä videosta, jossa eräskin "todistaja" valehtelee. Hänen täytyy olla tyhmä kun ei tiedä, että tämän sortin valheesta jää kiinni hyvin helposti.
      Todisteita kaasuttamisista ei ole. Suurimmassa osassa leirejä tämä kyltti on laitettukin jo näkyviin, että "täällä ei kaasutettu ihmisiä". Nämä leirit on annettu tutkia, sen sijaan muutamia ei ole annettu tutkia vapaasti, vaan ylläpidetään vanhaa "voittajien" tekemää tarinaa. Todisteita on kuitenkin näistäkin otettu ja vahvistettu USA:ssa, joka tukee sitä, että kaasua käytettiin vain vaatteiden desinfiointiin. Museo on tehty jälkeenpäin ja kriittisiä osia ei näytetä, koska se asettaisi kysymyksiä, joihin on vaikea vastata ja herättäisi lisäkysymyksiä. Tästä tärkein tuo vaatteiden desinfiointiin kuulunut suuri rakennus, sinne ei opas vie, ei liioin kanttiiniin, ei katsomaan uima-allasta jne.

      https://www.youtube.com/watch?v=K2U8uQgqbdU

    • MakeM55

      Kun on kuunnellut noita todistajia leireiltä, uskon paremminkin niihin, jotka ovat nähneet ufoja.

    • qåaäzm

      Kumma juttu kun ihmiset puhuvat natsien hirmutöistä ja siitähän tämä natsien kavahtaminen (heitä pitääkin kavahtaa) on luullakseni saanut alkunsa, mutta samaan aikaan tehdään samaa kuin natsit teki eli vihataan juutalaista kansaa. Pata kattilaa soimaa, sanoisin.

      • qåaäzm

        Puhun tietenkin antisemiiteistä, vihervassuista ja kaikista jotka heitä vihaavat.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Puhun tietenkin antisemiiteistä, vihervassuista ja kaikista jotka heitä vihaavat.

        He tavallaan samaistavat itsensä natseihin. Ainakin tulevat osalliseksi Israelin vihaamisen synnistä. Sehän on syntiä koska asia on Jumalan mielen vastaista.


    • TotuusAlkaaPaljastua

      Nykyään, varsinkin nuoriso amerikassa on jo niin valveutunutta, että tajuavat tuon holokaust-huijauksen, eli ovat perehtyneet noihin naiveihin valheisiin, joitten paljastuminen ei kauan vienyt, mutta vapaan sanan kieltäminen esti sitä pitkään leviämästä.
      Nyt on netti ja sana leviää hyvin nopeasti ja todisteet ovat käsillä, mutta eivät ole holokaustin kannattajilla, he ovat mykkiä ja vihaisia, moni suorastaan saa primitiivireaktion kun kertoo nykytiedoista.
      Usko ei ole tietoa ja nykyään on perustavaa laatua olevat todisteet, että tämä kaikki on pirullista voittajavaltioitten ilkeämielistä oman edun tavoittelevaa valehtelua ja panettelua saksalaisista.

    • ereterertetett

      Holokausti on totta , mutta maahanmuuttokriitikolle on luonteen omaista kieltää se.

    • Hitlerin.hurmaava.itsari

      Holokausti on pahimpia Hitlerin kansallissosialismin tekemiä mokia itseään vastaan. Samalla tavalla kuin tuurijuoppo yrittää selitellä noloja viimeyön kännitapahtumia,, väittämällä, että kyllä se baarijonon nainen lavasti itse oman pahoinpitelynsä mustelmat, eikä ole yhtään tapahtuman tapahtamattomuudesta huolimatta viaton, koska hänen tavallinen duunariperhe on vastuussa koko maailman sodista, köyhyydestä ja mustasta rutosta,, yrittävät Hitlerin fanaattiset oppilapset selitellä tätä julmuutta usein myös lieventäen murhattujen määrää, ihankuin "vain" 30 000 viattoman miehen, naisen, lapsen ja vanhuksen murha olisi ohitettavissa pelkällä olankohautuksella.

    • Ti3mo

      Vastakysymys:

      Miks maahanmuuttokritiikitön kieltää kaikki mamutuksen aiheuttamat ongelmat? Mä oon useampaan eri otteeseen pyytäny suvakkeja erinäisissä yhteyksissä mainitsemaan edes YKS haittamaahanmuutosta aiheutunu ongelma, ja joka kerta ihan jokaikinen suvakki on jäätyny ihan täysin, kuten jos mä olisin tuntemattomana ihmisenä kysyny heidän hurjinta seksuaalifantasiaansa!? :D Joten subävakit on TÄYSINnirtautuneita todellisuudesta, koska eivät kykene edes käsittelemään ja tiedostamaan noin selkeää jantöysinnpäivänselvää faktaa et maahanmuutosta aivan oikeasti ON myös ongelmia! :)

      Joten eikös moinen denialismi ole PALJON valavampi ongelma kuin joku holocaustin kietäminen, koska mamutuksen aiheuttamat ongelmat aiheutuu NYT, ihan tänäpäivänä ja parast'ikaa ja ihan koko SUOMESSA, eikä paljon yli 50 vuotta sit jossain Saksanmaalla! Ja jos asioista ei voida edes kesksutella, kun ne vaan yksinkertasesti yksinkertaisten toimesta kielletään, niin miten vitussa asioihin voisi puuttua tai tota asiantilaa parantaa, jos keskustelua pitäis käydä lähinnä mielenterveysongelmaisten kanssa? :)

      Mut kiva huomata et teillä suvakeilla on erinomainen kyky priorisoida asioita *köh* oikein! :)

      • Hitlerin.hurmaava.itsari

        Timo kulta, milloin ymmärrät, että kansallissosialismin kannattaminen on myös tämän päivän kysymys. Pohjoismainen vastarintaliike haluaa perustaa Pohjoismaalaisen valtion, joihin kuuluu Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Vastarintaliike vastustaa ja haluaa eroon juutalaisista, mutta samalla vastustaa Israelin valtiota, joka olisi pakopaikka pohjoismaiden juutalaisille. Kysymys kuuluu, mihin juutalaisparat ängetään? Uuniin??


      • Ti3mo

        Hotlerin hurmaava itsari kulta! :)

        Milloin sinä, lapsirakas, ymmärrät että Suomessa on kansallissosialisteja paaaaaljon paljon vähemmän kun kääpiöitä! :) Vaikka te sekopäät ny kuunatsejanne joka puolella näettekin! :D
        Samoin ton marginaaliryhmän vuosittain tekemien rikosten määrä on takuulla TUHAT kertaa vähäisempi, mitä haittamaahanmuutosta aiheutuu, joten millos sinä herranterttu ymmärtäisit tämän ihan hyvinkin helposti todistettavan 100 % faktan? :)
        Sit kun heräät unelmakoomastasi? Ja millais prinssi tarttettais "pussaamaan" teidät suvakkiruususet ulos tosta unestanne? Joukkoraiskaus?

        PS: Ja anarkistit haluaa lakkauttaa kaikenlaiset nykymuotoiset valtiot, se ei o kenellekään mikään ongelma? Miksi?
        Ja antaa vastarinnan unelmoida mistä tahansa? Eikö? :) Sattehanmte suvakismiinkiin kajahtaneet unelmoida ihan höpö-höpöjänne ihan vapaasti, joten mikseivät he?! :D Varsinkaan niin kauan ku noi unelmat pysyy pelkällä unelma-asteella, koska toteutustasollaanhan noi alkaakin hieman sit rikkomaan lakeja.
        Toisaalta sekään ei o MUN ongelmani, koska en o poliisi, enkä lakimies! Miksi SINÄ kuvittelet olevasi poliisi tai lakimies?


      • Hitlerin.hurmaava.itsari
        Ti3mo kirjoitti:

        Hotlerin hurmaava itsari kulta! :)

        Milloin sinä, lapsirakas, ymmärrät että Suomessa on kansallissosialisteja paaaaaljon paljon vähemmän kun kääpiöitä! :) Vaikka te sekopäät ny kuunatsejanne joka puolella näettekin! :D
        Samoin ton marginaaliryhmän vuosittain tekemien rikosten määrä on takuulla TUHAT kertaa vähäisempi, mitä haittamaahanmuutosta aiheutuu, joten millos sinä herranterttu ymmärtäisit tämän ihan hyvinkin helposti todistettavan 100 % faktan? :)
        Sit kun heräät unelmakoomastasi? Ja millais prinssi tarttettais "pussaamaan" teidät suvakkiruususet ulos tosta unestanne? Joukkoraiskaus?

        PS: Ja anarkistit haluaa lakkauttaa kaikenlaiset nykymuotoiset valtiot, se ei o kenellekään mikään ongelma? Miksi?
        Ja antaa vastarinnan unelmoida mistä tahansa? Eikö? :) Sattehanmte suvakismiinkiin kajahtaneet unelmoida ihan höpö-höpöjänne ihan vapaasti, joten mikseivät he?! :D Varsinkaan niin kauan ku noi unelmat pysyy pelkällä unelma-asteella, koska toteutustasollaanhan noi alkaakin hieman sit rikkomaan lakeja.
        Toisaalta sekään ei o MUN ongelmani, koska en o poliisi, enkä lakimies! Miksi SINÄ kuvittelet olevasi poliisi tai lakimies?

        Miksi Timo otat "kuunatsit" jatkuvasti siipesi alle? He pierevät yleiseen suuntaasi!

        "Maahanmuuton ongelmat alkoivat valjeta keskivertokansalaisille käytännössä vasta siinä vaiheessa, kun niiden huomattiin syövän ennen yksinomaan heille kuuluneiden sosiaalipalveluiden resursseja. Sosiaaliturvan leikkaukset ja vähitellen lisääntyvä rikollisuus yhdistelmänä edesauttoivat ”konservatiivisten” ja ”maahanmuuttokriittisten” puolueiden syntyä ja antoivat niille jalansijaa. Tänä päivänä näemme, kuinka ne edelleen lisäävät suosiotaan tilanteen pahetessa."

        "Nämä puolueet vastustavat muslimien maahanmuuttoa lähes yksinomaan yhteiskuntajärjestykseen ja talouteen perustuvista syistä rodullisten ja kulttuuristen syiden sijaan."

        "Juuri tästä syystä näitä näennäisnationalistisia ryhmiä ei tule pitää hyväuskoisina ja ”harhaanjohdettuina” hölmöinä vaan tosiasiallisina aitojen nationalistien vihollisina." Lainattu vastarintaliikkeen sivulta.

        "PS: Ja anarkistit haluaa lakkauttaa kaikenlaiset nykymuotoiset valtiot, se ei o kenellekään mikään ongelma? Miksi?"

        PS: Ja antaa anarkistien unelmoida mistä tahansa? Eikö? :) Varsinkaan niin kauan ku noi unelmat pysyy pelkällä unelma-asteella, koska toteutustasollaanhan noi alkaakin hieman sit rikkomaan lakeja.
        Toisaalta sekään ei o MUN ongelmani, koska en o poliisi, enkä lakimies! Miksi SINÄ kuvittelet olevasi poliisi tai lakimies?


      • Ti3mo

        Niin? Minkähän takia otan? :) Ehnä nyt sit ihan sattumalta vaan koen et työ suvakit näätte natseja joka puolella, kun muokin *köh* kehutaan natsiks useemman kerran vuorokaudessa, joten kenenkähän syytä? :D :/

        "Niin metsä vastaa, kuin sitä hakataan!" (vaimitensemeni?)

        PS: Ja kiitos lainauksisasi, mutta ei kiitos! Koska muo ei vois PVL jutut vähempää kiinnostaa (ainakaan ennen ku koen tarvetta tsekata joku väittämänne heistä) ja osaan kyllä itsekin googlata varsinnhyvin, kiitosta vaan! :) Ja muo lähinnä hämää, et miks SUO kiihottaa noinmpirustimjoku PVL?! En minäkään käy varmaan ees kerran viikossa jossain Rasmuksen tai Takun saitille kauhistelemassa et mitä viholliselle kuuluu?! :D
        Antaa vajaaälysten vouhottaa ihan rauhassa! ;)

        jamesgonzo.files.wordpress.com/2012/08/natsitkiusaatanelia.jpg


      • Jarkki53
        Hitlerin.hurmaava.itsari kirjoitti:

        Timo kulta, milloin ymmärrät, että kansallissosialismin kannattaminen on myös tämän päivän kysymys. Pohjoismainen vastarintaliike haluaa perustaa Pohjoismaalaisen valtion, joihin kuuluu Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Vastarintaliike vastustaa ja haluaa eroon juutalaisista, mutta samalla vastustaa Israelin valtiota, joka olisi pakopaikka pohjoismaiden juutalaisille. Kysymys kuuluu, mihin juutalaisparat ängetään? Uuniin??

        Montako pakolaista ovat Israel ja USA ottaneet näistä Eurooppaan pyrkivistä?


    • ihanepätietoinen

      Joku kun kertoo minulle että miten täimyrkyllä tapetaan 6 miljoonaa ja ruumiit hävitetään niin että niistä ei jää jälkeäkään ? Sitten voidaan puhua asiaa.

      • teollinen.metodi

      • kaasut

        Useimpien tuhoamisleirien kaasukammioissa käytettiin auton pakokaasua.
        Zyklon B:tä käytettiin vain Auschwitzissa ja Majdanekissa.


      • AnteroM

        Sodan jälkeen näitä juutalaisia muutti vapautetuilta leireiltä elossa mm. Venäjälle Siperiaan jne lukematon määrä, nekin on laskettu varmaan kuolleisiin, kuolivathan he siellä toki vanhuuteen ainakin, mutta eivät mihinkään pilkkukuumeisiin eivätkä keuhkotauteihin. Tappelivat nuo vangit keskenäänkin, kuten muutkin ihmiset ja jengielämässä tappoivat jopa toisiaan ja tätyihän noita riidanhaastajia sitten vartijoiden hoidella jotenkin, vaikka pakkokeinoin.


    • n87uhtygr

      Ei pidä unohtaa Stalinia, Maoa, Idi Aminia, Hutsit ja Tutsit -massatappajaisia, Vietnamin tappajaisia jne. Riittäähän näitä hulluja hamasta historiaa lähtien. Arpuutella voi, kuka/ketkä seuraavaksi alkavat järjestää peijjaisia tai onhan nuo tappamiset todellisuutta tälläkin hetkellä. Uskonnolliset sodat eivät lopu maailmastamme koskaan.

    • keps

      Aloittajan kaltaiset idiootit on juuri suvakkeja kuten aloituksesta nähdään! Minä olen maahanmuuttokriitikko ja sen asian kanssa ei ole mitään tekemistä holokaustin kanssa, tokihan se tapahtui. Mutta mitä tekemistä näillä asioilla on keskenään? Maahanmuuttokriitikko ei ole natsi tai tai rasisti, on ihan tervettä järkeä kritisoida nykyistä maahanmuutto politiikkaa, se ei ole kestävää kehitystä, ei Suomi pysty elättämään miljoonia pakolaisia.

      Myös jos haluaa säilyttää Suomalaisen kulttuurin, se ei ole rasismia tai natsien kanssa mitään tekemistä jotka lahtasi juutalaisia.

    • näinpäinoikeasti

      holokausti on hölöhölöä, sen tietää kaikki älylliset, tyhmiä tietysti vedätetään edelleen.

      • Kuopan_kaivaja

        Tyhmiä todella ovat "voittajavaltiot" vetäneet nenästä pitkään! Nyt nettiaikana varsinkin amerikkalaiset ovat tuoneet totuutta julki.
        Ei kukaan täysissä järjissä oleva voi edes kuvitella saksalaisten kaasuttaneen yli 2300 ihmistä tunnissa vuosien ajan. Ilmakuvissa ei näkynyt koskaan mitään jonotusta kaasukammioihin eikä edes savua ollut ilmassa. Kuviin savua joskus lisättiin retusoimalla näitä alkuperäiskuvia, joita nyt Venäjältä sen sortumisen jälkeen saatiinkin nähtäväksi.
        Tästä toiminnasta eivät englantilaisetkaan mitään julkistaneet, koska sitä ei yksinkertaisesti tapahtunut, enigman salaus oli purettu, eikä sielläkään mitään tietoa tullut väitetyistä tapahtumista.
        Ihmisnahasta tehty lampunvarjostin oli myös todella törkeä väite, sehän on jo dna testattu ja on pässin nahkaa...lisää voi lukea kiinnostuneet.
        Tämä on historian suurin huijaus. WT iskuthan olivat myös toinen, jota on yritetty salata, ihmisiä pidetään tyhminä, mutta tyhmiä ovat juuri nämä syylliset, he kaivavat maata altaan ja putoavat vielä kuoppaan, jota kaivavat itselleen.


    • Vihreä_Valhe_hyvä_kirja

      Ensimmäinen arvio kuolleista oli kolme miljoonaa.

      Holokaustin kokokieltäjillä on vihreät tunnukset.

    • PatologiEvp

      Sairas se on patologinen valehtelijakin, oman edun tavoittelija ja vihan lietsoja saksalaisia kohtaan.

    • tiedoksenne5

      Holokaustin kieltäjä = rikollinen mv-lehden lukija

      • pierusuvakki

        No sitten niitä on yli puolet suomalaisväestöstä.Kaikki lukee mv...sinäkin tyhmyri.


    • Holokausti_on

      yksi maailmanhistorian suurista julmista joukkotuhonnoista.

      Yksi muiden joukossa.

      Ei etnispuhdistuksellisesti tehokkain, eikä edes lukumäärällisesti suurin.

      Tuomittava kuitenkin.

    • herää_pahvi

      Miten voi kieltää jotain jota ei ole edes tapahtunut!!?
      Kukahan tässä sairas on, lue vähän faktaa, jota on todella paljon tarjolla varsinkin USA:sta, joka on tässä suhteessa vapaa maa puhumaan.
      Jos ei asiasta ilman vankilaa saa edes puhua ja kyseenalaistaa, se on sairaus jos mikä!

    • Nykyaika2017

      Ei sitä voi kieltää kun sitä ei ole edes koskaan tapahtunut. Yksinkertaista, mutta totta.

      Kaikki mikä on kiellettyä, kiinnostaa jo lapsiakin. Mikä on se, että monessa maassa on puhekin kielletty, no hyvin yksinkertainen on tässäkin vastaus - kun totuus voi paljastua!

      Amerikkalaiset ovat perusteellisesti käyneet tutkimassa ja ottaneet jopa näytteitä, myös DNA-näytteitä ja todenneet kaiken olleen voittajavaltioitten sepittämiä tarinoita Saksaa vastaan.
      Saksan toiminta oli hyvin toimivaa ja sotavangeilla työleireillä ei ollut nälkäkään, kunnes liittoutuneet tuhosivat huollon ja nälkä oli myös tavallisilla kansalaisilla.
      Eikä unohdeta mustalaisten "holokaustia", rikollisten ja kansanvihollisten...on inhottavaa nähdä vain omahyväistä muistelua, muitakin leireillä kuoli mm. pilkkukuumeeseen ja vanhuuteen, myös työn ääreen, mutta sitä tapahtuu tänäkin päivänä

      Eikä unohdeta koskaan israelilaisten hyökkäystä 2014 Gazaan, jossa vielä nyt nykyaikana käytettiin kaasua palestiinalaiten tappamiseksi ohjuksissa. Palestiinalaiset pyysivät jopa apua, mistä kaasusta oli kyse, mutta eivät edes israelilaiset halunneet auttaa paljastamalla mistä oli kyse ja miten saisi vasta-ainetta. Hengityslaitteet eivät pelastaneet kaikkia.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1642
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1369
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1076
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      838
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      713
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe