Nuoret Moniksella

Mäntsälään-muuttanut

Hävettää teidän käytös Mäntsälään muuttaneita kohtaan. Jotkut muuttaneet eivät ole koskaan saaneet asua päivääkään kotimaassaa ja tällainen on vastaaotto tällä perähikiällä.
Onkohan persujen penskoja kun eivät osaa käyttäytyä muiden ihmisten jokuossa.
Ei tuollainen käytös kumpua muualta kuin kotoa.

42

1167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Realisti_123
    • Katoikääpersujen

      Ne on kyllä vähän rikkaampien kersoja, ainakin ne ketkä siellä notkuu. Kokkareiden ne on.

    • Kokkareet

      Rikkaiden kokkareiden kersoilla on mopoautot kun "isi ostaa".
      Kaikista pahimpia kusipääkersoja.

    • Tapahtui taas moniksella, ja faces syyllistetään taas paikallisii. Tiedetään miten oikeesti kävi.

    • Petterer

      Oliko matut asialla

      • Siellä tyttöö ahisteltii, ja siihen oli puututtu. Myöhemmin tää soitti koko porukan paikalle. Ja ne alko haastaa riitaa, onneks joku vanhempi(lähi-itäläinen) tuli paikalle ja hääti omat takas kotiin. Nyt sit syyllistetään paikallisia, ja tytön oma vika, ja kuuluu kuulemma vieraaseen kulttuuriin, ja meidän pitäis muuttua, ei niiden.


    • Fhju6k

      Liittyyköhän tämä viime viikolla jaettuun tiedotteeseen (Ehnroosin koulun rehtori):

      "Tiedote 4.5.2017

      Saamieni tietojen mukaan joukko suomalaisia nuoria on ahdistellut, käyttäytynyt uhkaavasti ja provosoinut pakolaisnuoria. Suomalaisten nuorten joukossa on tietojeni mukaan ollut oppilaita Ehnroosin ja Riihenmäen koulusta sekä Keudalta. Isommat välikohtaukset ovat tapahtuneet ilta-aikaan tai pyhinä viime viikonlopun ja tämän alkuviikon aikana. ..."

      Tuon mukaan vika ollut pelkästään suomen nuorissa.

      • KunniakansalaisillaOnOik

        Niin aina


      • Tossa tiedotteessa oli kyse useammasta tapauksesta, osa moniksella tapahtunutta, osa blackhillis ja muualla Mäntsälässä.


    • 4566

      Kaikki on nykyään kantasuomalaisten syytä ja vaikkei oliskaan niin sen sanotaan olevan. Milloin on tultu tähän että isänmaani jota rakastan vihaa minua näin paljon.

      • pezii

        .05.2017
        Itä-Uusimaa
        Nuorten aiheuttamat häiriöt ja ilkivaltatyyppiset tapaukset ovat lisääntyneet Mäntsälässä ja poliisi on selvittänyt niitä. Nuorten keskuudessa on noussut esille myös vastakkainasettelua Mäntsälässä asuvien maahanmuuttajien ja muiden nuorten välillä. Kyseessä on ollut vihamielinen ja halveksuva kielenkäyttö, mutta on myös käyty käsiksi, ja näitä tapahtumia Itä-Uudenmaan poliisi nyt tutkii.

        Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen ennalta estävän toiminnan lähipoliisi ylikonstaapeli Matti Koski on selvitellyt noin kuukauden ajan lähinnä muutaman nuoren ei-toivottua käyttäytymistä maahanmuuttajia kohtaan. Koulusta, nuorisotoimesta ja asukkailta on tullut lukuisia yhteydenottoja, joissa kuvataan rasistisin motiivein tapahtuneita kohtaamisia, jossa uhkailuin, kiinnikäymisin ja provosoinnein on yritetty saada maahanmuuttajat toimimaan siten, että paikalliset nuoret saisivat oikeutuksen omille tarkoitusperilleen ja toimilleen. Myös aikuisten kirjoittelut sosiaalisessa mediassa huolestuttavat, koska siellä kommentoidaan asioita osin vahvistamattomien tietojen perusteella.
        - Muutama rikosilmoitus on tehty toukokuun aikana ja asioita selvitetään aktiivisesti. Poliisille ilmoitetut tapahtumat ovat henkeen ja terveyteen kohdistuneita tai kommenteilla on tarkoituksella haluttu häiritä ihmisten vapaa-ajan viettoa. Kokonaisuus huomioon ottaen, ne mahdollisesti täyttävät viharikosten tunnusmerkistön, toteaa rikosylikomisario Petri Eronen.

        Komisario Joni Tonteri Itä-Uudenmaan poliisilaitoksesta haluaa puolestaan muistuttaa, että yksittäisistä tapahtumista saatetaan esittää mielipiteitä ja näkemyksiä, joilla ei välttämättä ole tekemistä todellisen tapahtuman tai tilanteen kanssa. Poliisin kanta nettikirjoitteluun on se, että vaikka kaikilla on sananvapaus, sanomisistaan pitää kantaa vastuu myös netissä.
        – Nimimerkin takaa on helppo huudella, mutta siinäkin voi syyllistyä joko tahallisesti tai tietämättään rikokseen. Sananvapauslain säätämissäkin puitteissa pystytään kirjoittamaan paljon erityisesti yleisellä tasolla, kunhan huolehditaan siitä, ettei keskustelu rönsyä asiattomuuksiin, Tonteri sanoo.
        Poliisi seuraa ja on seurannut aktiivisesti Mäntsälässä, erityisesti nuorten, mutta myös vanhempien käyttäytymistä. Häiriökäyttäytymiseen, sekä muuhun epäasialliseen toimintaan tullaan puuttumaan.

        Poliisi haluaa tuoda myös esille sen, että yleisestikin valtaosa aikuisista ja nuorista ovat hyvin käyttäytyviä ja muut huomioon ottavia. Mäntsälässä kyse on ilmeisesti pienestä ryhmästä, jossa tyhmyys on tiivistynyt.
        Takaisin
        YHTEYSTIEDOT
        Toimipisteet
        Sähköposti:
        [email protected]
        Anna palautetta
        Asiakaspalvelu


    • jussipussipoks

      Ihmisten eriväriset silmät ovat kaikkein suurinta kulttuurillista rikkautta mitä olla voi! Nauttikaamme ja iloitkaamme siitä kun se vielä on mahdollista!

      *mikäli amerikan alkuperäisasukkaat olisivat hallinneet luvattoman maahantunkeutumisen niin tänä päivänä he eivät eläisi reservaateissa*

    • rasistit_hirteen

      Aina saa hävetä ku jotkut pelkää erilaisia ihmisiä, helvetin rasistit!

      • Suvakkiääliö

        Sinisilmäiset suvakit ovat pahimpia rasisteja ja idiootteja.


    • Rikkaudesta_ei_tietoa

      "Viattomat" pakolaisnuoret tuntuvat uhrautuvan. Röyhkeydellä, seksuaaliselta ahdistelulla, ryhmäväkivallalla ei maahantulijoilla ole mitään rajaa. Yhteiskunnan kukkaro kiinnostaa niin ikään rajattomasti. Miten tiedotusvälineet onnistuvat tämänkin kääntämään päälaelleen?

    • huomioitsija

      Mitäs tulitte sieltä Volgan mutkasta Mäntsälään, suomalaiset. Vika on teidän ja esivanhempienne.

      Odottelen tässä, että joku suvakki käräyttää 93-vuotiaan vaarini venäläisten ampumisesta jatkosodassa. Kai isänmaan puolustaminen lasketaan nykyään viharikokseksi.? Miten on reksi ja urhoolliset nettijeparit?

    • aaaaaaasssaa

      Persujen penskoja? voi vittu mikä idiootti olet? kunnon suomalaisia nuo teinit ovat ei suomeen tarvitse ottaa tuollaista roska sakkia,niilä ei ole mitään käytöstapoja. Ruotsissa 15 vuotta asuneena tiedän, muutin takaisin lasteni turvallisuuden vuoksi ja nyt suomea ollaan pilaamassa...

    • PakolaisetIhania

      Kukahan opettaisi näille vapaan kasvatuksen kakaroille, että Mäntsälässä on rasismille täysi nollatoleranssi ja Suomi - myös Mäntsälä - on tätänykyä monikulttuurinen? Toivottavasti ko. natsit ja niiden alkuunpanijat saadaan syytteeseen ja tuntuvat korvaukset rangaistukseksi viharikoksesta!

      • Geelitukkax

        No olipas hauska kirjoitus - ihan vedet silmissä saa nauraa :)


      • Puhtautta.vaalimme

        Suomi ei tule koskaan olemaan monikulttuurinen


    • Kantasuomalaiset häiriköt on saatava kuriin ja edesvastuuseen viattomiin turvapaikanhakijoihin kohdistamistaan teoista.

      Suomalaisten tulee vihdoinkin opetella kunnioittamaan kaukaa saapuneita vieraitamme!

      • 56566

        Vois näiltä "vierailta" kysästä millohan olisivat kotona jos nyt lähtisivät.


    • xcvfgbhjkjhgf

      Hyvä Mäntsälän nuoret geeli-tukille turpaan.

      • OksetatMeitä

        NATṢI!


      • Rikastajat_lähtömaihinsa

        Jep. Köniin vaan.


      • NatsismiTuhottava
        Rikastajat_lähtömaihinsa kirjoitti:

        Jep. Köniin vaan.

        Pakolaiset tulisi aseistaa valtion taholta jo Suomen rajalla konetuliasein, jotta voivat yhdessä antifasistien käydä taistohon natseja vastaan; on käynnissä pyhä sota rasismia vastaan, jota meillä ei ole varaa hävitä!


      • Rikastajat_lähtömaihinsa
        NatsismiTuhottava kirjoitti:

        Pakolaiset tulisi aseistaa valtion taholta jo Suomen rajalla konetuliasein, jotta voivat yhdessä antifasistien käydä taistohon natseja vastaan; on käynnissä pyhä sota rasismia vastaan, jota meillä ei ole varaa hävitä!

        Pyhä sota veronmaksajia, naisia, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, totuuden puhumista, työntekoa, hillittyä keskustelua, väkivallatonta ravintolasta poistumista, kristittyjä, mitä muuta, vastaan?


      • VitunNeekeritSiperiaan-
        NatsismiTuhottava kirjoitti:

        Pakolaiset tulisi aseistaa valtion taholta jo Suomen rajalla konetuliasein, jotta voivat yhdessä antifasistien käydä taistohon natseja vastaan; on käynnissä pyhä sota rasismia vastaan, jota meillä ei ole varaa hävitä!

        Sopii tulla koittamaan.


    • Jhhffghk

      Suomalainen nuoriso käyttäytyy hyvin,matut käyttäytyvät röyhkeästi ja esim. käyvät kiinni tyttöihin väkisin
      Kyllä tuo porukka on saatava pois täältä

    • NoVitEi

      Helsingin keskusta on nykyään nuorille naisille nogo - aluetta. Matut lähentelevät ja huutelevat jokaisen yksinäisen tytön perään. Tätäkö halutaan myös tänne Mäntsälään

    • Uhtt
    • Evakonlapsi

      Ymmärrän jotenkin Mäntsälän nuoria kun ajattelen asiaa oman kokemukseni ja jengitappeluiden pohjalta, joissa olin mukana Malmilla ja Munkkiniemessä. Nahistelu ja kahinat olivat jännittäviä. Mutta näissä lapsien "jengisodissa" on se vaara, että joku voi todella vahigoittua, kuten nuoruudessani kävi. Leikki voi riistäytyä käsistä ja seuraukset eivät ole kenenkään edun mukaisia. Mielipiteitä saa olla, mutta sanoisin Mäntsälän nuorille, että älkää pilatko elämäänne, ettei kohdallenne satu tekoa, jota kadutte myöhemmin.
      Meidän kaikkien tulisi miettiä tekemisiemme ja sanomisiemme seurauksia ja tarkoitan tällä myös meitä vanhempia kun levitämme "huhuja", joista meillä ei ole omakohtaista todistetta ja tietoa.
      Mäntsälään tulleet pakolaiset ovat tulleet oloista ja tapahtumien seurauksena, joita en edes soisi tapahtuvan meidän Mäntsälän nuorille enkä kenellekkään.
      Olen ihmetellyt Mäntsälässä tapahtuvaa ilkivaltaa ja paikkojen rikkomista ja moniksella nuorten käytöstä jo ennen pakolaisten tuloa. Että missä on ymmärrys siitä että kuka maksaa kaiken rikkomisen. Vanhempien ihmisten päällesylkemiset ym.
      Vanhemmat ottakaa koppi näistä nuoristanne; ohjatkaa, opastakaa ja välittäkää.
      Lapseni ovat harrastaneet Mäntsälässä eri urheilulajeja. Jäähalli, pallokenttä ja monis eivät ole lasten hoitopaikkoja jonne lapset jätetään huoltajien hoteisiin. OLKAA KIINNOSTUNEITA LASTENNE ELÄMÄSTÄ!
      PS. Mäntsälän kiintiöpakolaiset ovat lapsiperheitä. HALOO

    • kenenjoukossaseisot

      halloo-on myös muistettava,että meillä paikallisilla asukkaille on taattava elää ilman meihin kohdistuvaa rasismia.-mitkä ovat kansalaisen omat oikeudet.Meillä on sananvapaus.Eikä siivottomuuksia pidä sallia myöskään tulijoiden taholta.
      Tämä katkeruus tulijoita kohtaan sikiää siitä kun omat kansalaiset,arvot asetetaan alisteiseen asemaan tulijoihin nähden.

    • Evakon-lapsi

      Niin,
      onko afkaaniperheet alistaneet sinua. Onko nämä maahanmuuttajaperheet vieneet sinulta pois jotakin omaa?
      Siivotonta käytöstä ja rasismia ei tule sallia ja se miten olen asiaan perehtynyt olen huomannut, että meillä oman maan kansalaisilla näyttää olevan sisäisiä vaikeuksia ihmisyytemme kanssa.
      Mitä muuten tarkoitat arvoilla, jotka on alistettu? Kunnan taholta vai mitä?

    • Wittyz

      Kyllä tämän sekoilun (tolkuton maahanmuutto) maksajallakin pitäisi olla oikeuksia.

    • Evakon-lapsi

      Tolkuton maahanmuutto johtuu pääosin ihmisen itsekkyydestä ja luonnon riistämisestä, josta saamme kaikki syyttää itseämme. Mm.Afrikassa on miljoonia ihmisiä lähtemässä lähiaikoina liikkeelle kohti eurooppaa ravinnon ja paremman elämän toivossa. Sodat ja toisten sortaminen on meidän omaa syytämme.
      Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, mutta meidän kaikkien tulee kantaa vastuu sanomisistamme ja tekemisistämme. Nämä afkaani lapsiperheet eivät ole omasta tahdostaan lähteneet kotimaastaan pakolaisiksi elintason perässä. He ovat henkensä kaupalla paenneet omia heimoveljiään ja heidän paluunsa kotimaahansa ei ole enää mahdollista. Osa heidän perheenjäsenistään on tapettu ja me täällä jatkamme tätä typeryyttä mitä mäntsälässä on tapahtunut.
      Täällä Mäntsälässä meidän lapsipalleromme sitten leikkivät "jengisotaa" näiden afkaaninuorten ja lasten kanssa ja yrittävät provosoida tilanteita; olen itse nähnyt nämä konkelipyörällä ajelevat kultamussukkamme ja enkelimme itse teossa.
      Me vanhemmat voimme, jos haluamme kuitenkin nähdä asioiden taakse, jos haluamme. Meitä onnettomia vaivaa vaan tämä, että tämä on minulta pois asenne.
      Niin, olen ehkä maksaja, mutta kun lunastajani seisoo multieni päällä millään maksuilla ei ole minulle enää mitään merkitystä ainoastaan valinnoillani on merkitys.

    • evakko4

      A kuuleha sie evakolaps.-mie oon iha evakko.Evakoitu lapsi pakkoluovutetulta oman maan alueelta.Se on korutonta kertomaa.Voihan eilisestä Karjala lehdestä lukea Pirkkalan Karjala seuran 70v juhlista jossa juhlapuhujana Matti Vanhanen.Juuret Vuoksenrannassa.
      Mielestäni tänne kiitiöina otetut saakoot rauhassa olla ja elää.
      Alistesuudella tarkoitan sitä,ettei omalla väestöllä ole näinä laumaliikehdinnä aikoina samoja oikeuksia kuin tänne bisnesläisillä tuotetulla populalla.
      Kiitiöt ova asia erikseen vaan tuolta alkuajan hyyssäämisestä tämä kumpuaa.

    • Evakon-lapsi

      Talibanien valtaantulon jälkeen yhdeksänkymmentäluvulla Afkanistanissa elämä kävi mahdottomaksi varsinkin naisille ja tytöille. Naiset pakotettiin kotiin ja nuoria tyttöjä raiskattiin jne. Naislääkärit joutuivat toimimaan salassa ja auttamaan väkivallan uhreja.
      Opikselu länsimaisena paheena kävi Afkanistanissa mahdottomaksia. Yliopiston naisopettaja oli naulattu yliopiston parioviin ruumiin halkaisun jälkeen toinen pulisko toiseen ja toinen toiseen parioveen ja opiston oppilaiden piti siivota paloiteltujen ruumiiden jäseniä yliopiston rakennuksesta. Jotkun opettajat yrittivät antaa kouluopetusta salaisesti henkensä kustannuksella. Eräs naislääkäri oli luennoimassa anonyyminä Ranskassa Afkanistanin oloista. Talibaanien nähdessä videon kaikkin naiset, jotka palaisivat takaisin ulkomailta ohjelman nauhoituksen aikana tapettaisiin ja heidän kotinsa tuhottaisiin. Koko yhteiskuntajärjestelmä petti talibanien valvoessa kaikkea. Talibanien toiminta ei näinolle poikkea raakuudessaan isisin kavereiden tekosista. Että sellainen yhteiskunta.

    • jpr3kv

      Julmuuksia mutta mistä ovat tietolähteesi peräisin.Enkä sinänsä epäile.Menneinä aikoina näitä juttuja tehtiin ihan tarkoituksella.Kyproksen selkkauksissa levitettiin postikortein kuvia ihan tarkoitushakuisesti.Nykyvälineet ovat nopeita.Meilläkin oli tiltut ja käet äänessä.

    • Evakon-lapsi

      Katsoitko eilen 22.5. ykköseltä ohjelmaa Syyriasta. Assadin hallinnon, venäläisten, isisin ja muiden touhuja katsellessa ei liene tarvi ihmetellä ihmisten pahuutta vielä 2000 luvulla. Toivoisin, että täällä pohjoismaissa löytyisi inhimillisyyttä.
      Lähteeni on afkanistanilainen naislääkäri, joka joutui elämään talibanien hallinnon alla. Olen myöskin kriittinen elintasopakolaisiin nähden, mutta leireiltä valitut, kotimaastaan paenneet lapsiperheet, joiden sukulaisia on mielivaltaisesti tapettu ovat oma ryhmänsä. He ovat jo maksaneet kovan hinnan ihmisen pahuudesta ja soisin heidän saavan elää rauhassa.

      Viimeksi eilen kuulin viisi kuusikymppesen miehen haukkuneen Mäntsälän kadulla pieniä afkaanipokia ryssänperkeleiksi. On tainnut miehellä mennä oman elämän valinnat jotenkin pieleen, kun ei pysty itseään hillitsemään. Kyse oli kuitenkin lapsista.
      Medän kantasuomalaisten muksujen tekemisiä kun seuraa uutisista niin hohhoijaa, rikotaan silmittömästi paikkoja niinkuin Sipoossa juuri. Joulunalla poltetaan seimi kahteenkertaan jne. Afkaanipojat ajaa kadulla polkupyörällä ja haukutaan ryssänperkeleiksi ??? Onneksi suurin osa nuorista on ihan kunnollisia.

    • älävain.sanomitään

      Onko todellakin S-marketin kassojen edustasta tullut uusi ruokapaikka?Ravintola on vieressä mutta kassoilta tulevat väistelee näitä äänekkäitä ruokailijoita."Pikaruokailijoita"Kassat hermostuneen tuntuisia.Kai noita ruokakauppoja muitakin kyliltä löytyy.

    • EnsioToisio

      Ei provosointi ennen huolettanut Poliisia.Eräs kertoi Kotkassa joku ajoi ihan takapuskurissa provosoiden ja tämä kiihdytti karkuun.Takanatulija olikin Poliisi siviili autollaan.Sakotti ylinopeudesta,ei kuulemma pidä antaa provosoitua siinä tapauksessa.Vanha juttu,lait ilmeisesti muuttuneet

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe