Vanha juttu, mutta edelleen tämä tekee samaa

tunnistinkyl

18

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zddddrr

      Joo joo mitäs ootte noin tyhmiä

      • viistöistä

        Olet varmaankin tuleva / nykyinen loiseläjä, joka pitää sitä normaalina tapana elää.


    • e3hcuyr4e3

      Tuo "zddddrr" kirjoittama viesti on tyypillinen tampion viesti, ei tajua elämästä yhtään mitään, todennäköisesti roikkuu mutsissaan vielä kiinni vaikka on jo aikuinen. Jakelee noita saman tyyppisiä kommenttejaan täällä, ei tajua että että hän itse on se tyhmä ja taitaa kaiken lisäksi olla homokin vielä koska ei naisille myötätuntoa löydy.

      • näitä_tampioita

        Sinähän sen tiedät amis finninaama pysy äitis tissillä ja tule sitten vasta koputtamaan nokkaas kun tajuat oikeasta elämästä jotain


    • loviisax

      Niin, onko vika naisessa, joka uskoo miehen puheita välittämisestä ja rakkaudesta ja nainen rakastaa itse. Eikö lähtökohtaisesti ihmiset puhu totta-näin minulle on opetettu. Karu totuus sitten iskee silmille näitten huijareitten taholta-miesten, joilla ei ole mitään kykyä asettua toisen kenkiin. Kunhan itsellä vaan menee hyvin ja saa hyödynnettyä muita minkä ehtii. Onko lopultakin pahinta menettää rahaa vai usko ihmisiin..

    • ghghgh

      Toivottavasti ei ole lapsia, tosin tiedän yhden miehen, joka elää noin ja lapsia on monelle naiselle. Kai ne lapset on sitten tapa koukuttaa nainen itseensä.

    • reinotjalassa

      Tunnen nuoria naisia jotka parisuhteessa joka ei sivullisin silmin näytä normaalilta, mikä nyt sitten normaalia mutta jos nainen käy työssä ja mies vain vetelehtii eikä edes tee kotitöitä vaan kaikki kauppareissuista siivoukseen yms jää naiselle kun nainen tulee töistä ja monella miehellä alkoholi päivittäin mukana kuvioissa niin ei sellaisessa suhteessa kovin ruusuinen tulevaisuus naisella tule olemaan, silmät auki naiset ja järki hieman mukaan ja uutta matoa koukkuun jos vaikuttaa siltä että homma ei toimi, ei kannata jäädä yhtään pidempään odottamaan sitä parempaa päivää. Yksi esimerkki tuossa naapuri rivitalossa.

      • reppupykälään

        Ukko mäkeen jos ei muu auta kossupullo korvaa naisen ja sillä ryyppäämisellä näistä tulee impotentteja alleen kusevia spurguja,,,


    • varoituksensanax

      Pahimmillaan nainen sairastuu itse, kun yrittää pitää kodin pystyssä työn ohessa ja viinaa menee ajastaan äijällä yhä enemmän. Lapsiakin jos kuviossa, niin on siinä kasvuolot sitten. Naisen kurittaminenkaan ei ole harvinaista näissä jutuissa.
      Jos mies on tuollainen vastuuton urvelo, niin äkkiä eroon.

      • voivoinäitä

        Naiset nyt vaan on tyhmiä ukko lirkuttaa pään pyörryksiin ja lupaa parantaa tapansa.Ja eukko antaa anteeksi joka kerta sitten napsahtaa korvien välissä ja tulee ruumiita..


      • reinotjalassa
        voivoinäitä kirjoitti:

        Naiset nyt vaan on tyhmiä ukko lirkuttaa pään pyörryksiin ja lupaa parantaa tapansa.Ja eukko antaa anteeksi joka kerta sitten napsahtaa korvien välissä ja tulee ruumiita..

        Ei naiset tyhmiä ole vaan yrittävät uskoa että kyllähän nyt miehinen mies sanansa pitää jos vannoo että nyt kaikki kääntyy parhain päin mutta turha heidän on sellaista katsella yhtäkään vuotta, ei muuta kun kamat autoon ja omaan asuntoon, tuossa naapuri rivarissa äijä ei niinkään ryyppää vaan hommailee omiaan, keittiön ikkunan edessä istuu netissä, varmaan tumputtaa nettipornoo, herää vasta 10-11 kun muija lähtenyt töihin jo ennen seitsemää, ei viitsi edes aamupalaa vaimolleen tehdä, näkyy selvästi kun itsekin istun keittiön pöydän ääressä ja vastapäätä tuo talo, sääliksi käy tuo nainen, töistä tulee ja raahaa kauppakasseja selkä vääränä ja tää luuseri hiippailee alushoususillaan päivät sisällä.


    • viljovaa

      Jos mies ei käy töissä tai edes hae töitä, on jotain pahasti vinossa. Nuoret opiksleijat on sitten asia erikseen. Jos on sovittu miehen olevan kotona ja nainen töissä, tai päinvastoin, on asia kunnossa.
      Miehen loisiessa kotona dokaamassa ja naisen tienatessa on kyllä homma päin v****a.
      Naiset, menkää mahdollisimman pian käymään miehen kotona, tavatkaa miehen kavereita ja sukua. Kertoopi yllättävän paljon eli kannattaako jatkaa koko juttua. Ja etenkin jos mies ei halua esitellä ketään.

    • siistiii

      Mut ei nuo reppanamiehet ees tiedä tekeväsä mitään väärin. Sit itkee seuraavalle naiselle, miten se edellinen kohteli huonosti kun ei ymmärtänyt ja heitti pihalle ilman syytä. Ja taas uusi nainen alkaa hoivata ja rahoittaa...aikansa.

      • parempisinkkuna

        Viisainta kun ei ota ukkoa ollenkaan ne on kuin kulkukoiria.Yks kun pistää ulkoruokintaan niin toinen tyhmä ottaa hoiviinsa..


    • omatupaomalupa

      Parempisinkkuna, olet oikeassa. Yksin parempi kuin rahoittaa jotain psykopaattialkoholistia.

    • löytöjee

      Kyl noista uroista kannattaa ihan kilpailla.

    • mitääh

      Siiis mitä? Onko tuo hoitaja? Varastaa rahaa ja lääkkeitä ja viinaa. No varmasti onkin sairaala hyvä työpaikka. Mutta ei potilaitten kannalta tuollainen hoitaja.

    • oujeeh

      Nuo huijarit vaan jalostuvat iän myötä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe