lämpölux ikkunaremontit

JyväskylänMatti

Hei,
Meillä kävi ikkunaremontti asioissa Lämpöluxin edustaja laskemassa tarjouksen kymmenestä ikkunasta, 15500e. Meinasin kahvit hörppästä väärään kurkkuun. Hinta kuulosti naurettavalta, onko muilla kokemuksia kyseisestä yrityksestä?

Puhelimitse ottivat yhteyttä ja kertoivat että suunnittelija tulee käymään, pari miestä tulikin juttelemaan niitä näitä. Ikkunasta suostuivat kertomaan tunnin kiertelyn ja kaartelun jälkeen.

Kerroin alkuun heti, että julkisivun saneeraus on tilattu ja ikkuna-asioista olen kiinnostunut vuoden päästä aikaisintaan. Tuon kohdan he sivuuttivat. Kertoivat heidän ikkunan olevan paras mahdollinen, jota heti hieman epäilin.

Kertokaa mikä heidän akkunasta tekee niin paljon paremman, että hinta on kolminkertainen rautakaupan Pihla ikkunaan asennettuna.

19

2019

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esi_merkki

      Lämpölux ei valmista omia ikkunoita vaan ostaa ne joltain toiselta valmistajalta, eikä edes myy pelkkiä ikkunoita vaan ikkunanvaihtoja.

      Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

    • KuurotkoAsialla

      Lämpöluxin kaupustelijat eivät ole suorittaneet kuullun ymmärtämiskoetta.

    • lämpöäluksisita

      Lämpölux iski jälleen. Samat koijarit huijasi takavuosina ecolaattori nimellä.
      Lämpölux on siis vaan bulvaani. Ne ei tee eikä tuota mitään. Joppailevat toisten tuotoksia ja vetää välistä kaikki mikä irtoaa.
      Nämä on just niitä joista on iltapäivälehdissä varoitettu eläkeläisten lapsia ja edunvalvojia. .

    • MeNu63

      Tarjottiin nosto-ovi, vaakaura rappaus ruskea, langaton seinäpainike, koodilukko, kynnyspaneeli asennettuna 4043,-€. Hinta tuntuu korkealta. Rakenne; polyuretaani vaahto, teräspelti, galvanointikerros, esimaalaus, polyesteripinnoite / hiljainen, turvallinen) 10 v-takuu ruoste ja 2 vuoden takuu tuotteen varusteineen sekä asennus.
      Vertasin muita netissä olevia hintoja, eikö hinnassa ole liikaa ilmaa

    • sesiitäsittenvbn

      Joo, meillä Lämpölux antoi arvion 16000-17000€, ikkunat ja 1kpl ulko-ovi. Toinen tekijä voitti kilpailun, ja hinnaksi tuli 10800 euroa. Kyseessä samanlaiset alu-puu ikkunat ja ovikin samanlaatuinen.

    • Reiska555

      On kokemusta. Lämpöluxin miehet kävivät myös ilmaiseksi kartoittamassa ikkunoitamme 2015. Tekivät tarjouksen ja olettivat että tilaan samantien. Pyysivät nimen paperiin. En laittanut. Heidän tarjoushintansa 14000 e. Soitin kolmelle eri ikkunatoimittajalle ja hinta-tarjoukset olivat 5500 - 6500 haarukassa toimitettuna pihalle samoin speksein. Jäi huijauksen maku suuhun. Ikkunatoimittajillakin on kate hinnassa. Asennus ei maksa 9-10000 €. Soittivat sattumalta noin tunti sitten taas ja pyysin etteivät koskaan enää soita. Harmittaa sellaisten ihmisten puolesta jotka ovat tottuneet rehelliseen kauppaan ja heiltä yritetään vedättää härskiä ylihintaa. Härskiä kusetusta.

      • kusetettu

        Lämpölux on lestamafian pyörittämää ryöstöä. Myyvät eskopuun ovia ja ikkunoita järkyttävään hintaan. Samat ikkunat ja ovet saat ercomalta, ja hommaat sitten kirvesmiehen vaihtamaan ne jos itseltä ei onnistu. Säästät 1000€/ovi


      • Voivoivoi

        Samanlaiset kokemulset. Ei pystytty tekemään tarjousta, ennenkuin ikkunat mitattu, aikaa siihen olisi mennyt kaksi kolme tuntis, kaikki ikkunat ovat samankokoisia. Erittäin outoa myynti tyyliä, ei. Ikinä meille tule Lämpöluxia.


    • vankuksiahuijataan

      Lukekaa mitä sanoo kilpailu ja kuluttaja viraston asiamies tiedotteessa.
      Lukekaa mitä sanoo Et lehti kirjoituksessaa vanhuksia varoittaa en.
      Lukekaa mitä kertoo kirjoitukset Suomi 24 palstoilla ,( on myös henkilökunnan kirjoituksia)
      Eli kun on omaa kokemusta ,muiden kertomaa ja yllä mainitut tahot varoittaneet ,ketkä viellä ostavat näiltä kiertäviltä ikkuna -putkiremontti- katto ja remontti " asiantuntijoilta".

      Tänään soitto tuli ,esitteli lämpö lux tuotteiden myyjäksi ,olisi tulossa tarkistamaan meidän ikkunoita ,kun ovat lähi alueelle tulossa ja kun muka olemme pyytäneet yhteyden ottoa ,muuten ei ole pyydetty , no annoin puhua ,mutta otti päähän kun tunsin asioita mitä mm yllä olevissa tahoilla on tuotu esiin ja on jopa kokemusta paikallisten myyjien hinnoista ja tavasta toimia ,ja ottaa päähän kun vanhukset ovat ostaneet ikkunat ja ovet tai putkiremontin ,jonka hinta on kalliimpi kuin mökki
      .
      Tämä myynti tapa on samaa yritys taustaa kuin oli ne Jätevesijärjestelmät aikanaan.
      Eli sanelin hänelle osan noista yllämainituista asioista hänelle ,ja sen että myyvät vain muiden tehtaiden tuotteita ( yritti viellä väittää että on heillä tehdas ,tietojeni mukaan ei ole totta
      sekään , vaan ostavat mm Virosta ja olisiko mm pihlan ikkuna eräs toimittaja,) ,ja huijaus hinnoistakin taisin mainita ,jolloin tämä " myyntitykki" sulki puhelimen korvaani!
      Näitä kiertäviä " myyntitykkejä" pitää karttaa ,ja kertokaa naapurille jos huomaatte näiden "vieraspaikkakuntalaisten " kiertelevän asuinalueella , sitä ihmettelen kun eräs pakko myynnistä syytetty putki remontti yritys on saanut kehujakseen Omakoti asujien edustavan liiton puheenjohtajan . ( yritys Koti Sun ja liitto on Suomen Omaktiliitto,) ihmettelen!

    • Naatiskelija

      Meilläkin kävi 31.8. puhelimessa sovittuun aikaan Lämpöluxin myyjät. Keskustelu alkoi siivosti, mutta ikkunoiden mittauksen ja niiden sopimusvihkoon piirtämisen jälkeen olisi kauppa pitänyt heti hyväksyä heidän tälle alueelle aikomanaan rakennusaikaan tehtäväksi. Kun olin jo puhelimessa käynnistä sovittaessa ilmoittanut heille tiedoksi, ettemme tänä vuonna tulisi tekemään tätä remonttia, vaan he tullessaan olisivat tästä seikasta tietoisia, kuitattiin käynnin aikana toistamani puhelinkeskusteluilmoitus jokseenkin siten, että "puhelimessa sanotaan niin paljon sellaista mitä ei tarkoiteta". Koska olimme hiljattain jo teettäneet katto- ja aurinkopaneeliremontit ja koska vakavamielisenä tolkun henkilönä en puhelimessa yleensä sano mitä en tarkoita, minua jotenkin hämäsi tämä, ettei puolisoni tai minun sanomisillani ollut "neuvottelun" aikana mitään painoa. Samoin se, että puolisoni kanssa halusimme harkinta-aikaa, koska kyseessä ei ollut mikään nappikauppa, ei olisi ollenkaan käynyt päinsä, koska myyjät sanoivat olevansa "viimeistä päivää tällä alueella" ja seuraavaksi olisi ilmeisesti alkanut asentaminen sovituissa kohteissa. Myöskään asentamisajankohtaan emme olisi voineet mitenkään vaikuttaa vaan se olisi tällä alueella tapahtunut loka-marraskuussa, mikä myöskin oli vastoin sitä tahdonilmausta, jonka jo puhelimessa olin ilmoittanut.
      Nyt hieman äksöniä: myyjien "neuvottelu"tapaan ja meidän kantojemme täydelliseen sivuuttamiseen kyllästynyt puolisoni poltti päreensä ja sananmukaisesti näytti myyjille ovea avaten välioven ja ulko-oven valmiiksi lähtöä varten. jolloin myyjät alkoivat pakata papereita laukkuunsa ja tehdä lähtöä toisen yrittäessä vielä inttää, miksei sopimusta voi tehdä näin hyvin ehdoin, sillä hän oli vielä pomolleen soittamalla hankkinut summaan jonkinverran alennusta. Se lausumani, ettei hinnalla ollut merkitystä silloin kun hankinta- ja asennus olisi tapahtunut vastoin omia suunnitelmiamme ja halujamme ei myöskään ylittänyt myyjän tajuamiskynnystä. Annoin puolisoni jatkaa häätämistä eli tehdä likaisen työn, mikä ei suinkaan merkitse, etteivät mielihaluni olisi olleet samansuuntaiset, mutta tyydyin kuitenkin suuresti huvitettuna seuraamaan sivummalta myyjien lähdöntekoa. Kennelmannina kättelin poislähtevät puolisoni pysytellessä kiukkua puhisten sivummalla.
      Myyjiä oli kaksi, joista toinen nuoremmalta vaikuttanut ja muuten tolkullisen oloinen ei osallistunut myyntiin tai väittelyihin vaan näytti enemmän ehkä oppipoikana seuraavan sivummalta kaikkea tapahtunutta.
      Puolisoni verenpaine näytti olleen vielä illalla mitatessamme hieman kohollaan.

    • Kyllästynyt

      Eilen kärvähti käämi Lämpöluxin edustajaan. Kuluneen vuoden aikana eilen oli neljäs kerta kun sama Lämpöluxin myyjä pelmahti ovelleni valehtelemaan että alueella alkaa parin viikon kuluttua ikkunaremonteissa yhteishanke, johon olisi vielä mahdollista ottaa osaa. Mikä tarkoitti että samoin tein oli suunnilleen mono oveni välissä ja äijä väkisin varaamassa aikaa "suunnittelua" varten. Mitään yhteishanketta ikkunoista tässä kylässä ei ole, olen itse asiassa ihan varma ettei uusia ikkunoita ole tulossa kenellekään Lämpöluxilta. Seuraavalla kerralla taidan soittaa paikalle poliisit.

    • timburi

      Meillä kävi myös lämpöluxin myyjä laskemassa tarjousta 1,5h. Vaimo meinas heittää pihalle kun se apina vaan samaa jankutti kotimaisista asentajista ja huippulaadusta mihin muut ei pysty..
      Yli 5000€(!) kahdesta n.2m2 ikkunasta ja yhdestä terassinovesta. Laskin samat tuotteet piklaksen verkkokaupassa kummenessä minuutissa ja hinta oli 1500€ kotiinkuljetettuna.
      On siinä asennukselle hintaa, menee kuulemma 4h ammattimiehiltä. Jos saan ne 8h aikana asennettua, tulee tuntipalkaksi n.437€..
      Lisäksi lämpöluxin ikkunat olisi asennettu eri tavalla kuin taloon aikaisemmin vaihdetut ikkunat, jolloin ne olisivat olleet erinäköiset.

      En päästä enää yhtään myyjää sisälle, onneksi ikkunatkin saa nykyään ostettua verkkokaupasta.

      • Osa-aikaeläkeläinen

        Meillä kävi viime syksynä sen firman kauppamies kaupukitalossani. Huvitti kun ikkunoiden hinta tuli ryminällä alas kun sanoin että emme edes järin paljon asu täällä, ja lämmönkutuspuolikin on kunnossa. Ei kiinnosta. Kysyin samaan aikaan ikkunoiden hintaa vakitimpuriltani, ja hänen hintansa oli reilusti halvempi.


    • Kkkkkkk

      Semmone lestalux

    • Me_and_myself

      Vai lessumafian pedofiilit Lestaluxin takana... No. sehän on satavarmaa kusetusta alusta loppuun.

    • Voihyvantahden

      Meidän oktalon, 8 ikkunaa ja pari pienempää hinta ikkunoille 25t€. Jäi tekemättä 😂

    • lestamafiajyllää

      Tämä on niin järkyttävä firma että työntekijätkään eivät pysy talossa. Niillä on jatkuva myyjien rekrytointi menossa mutta kun homma on moraalitonta niin eihän sitä kukaan kestä. Sama ongelma on muillakin alan lestafirmoilla. Kusettavat sekä asiakasta että työntekijöitään.

    • Anonyymi

      Täyttä kusetusta. Hinnat tuplat kalliimmat muihin nähden ja samaa tavaraa myyvät. Sopimus pitää tehdä heti tuntien väsytyksen jälkeen, ettei asiakas vain pääse tarkistamaan ja kilpailuttamaan hintaa.

      VAROKAA TÄTÄ FIRMAA. HUIJAREITA

    • Anonyymi

      Jo vain, meinasi vielä että vedän nimen paperiin umpimähkään. Tivasi oikein kun hän on kerran käynyt niin nimi pitää saada että on käyty ja tarjous jätetty. 6 ikkunaa pikkasen vaille 12 000 eikä edes asennusta.
      Pyysin Samoja ikkunoita myyvältä liikkeeltä tarjouksen täsmälleen samat ikkunat 2650€ kotiin tuotuna. Olen oikein miettinyt että kuinka paljon ihmisiä oikein vedätetään. Tuo on röyhkä ryöstö jo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe