Vankikarkuri löytyi mökistä : IL

IL

Murhasta elinkautiseen tuomittu Luukkonen löydettiin mökiltä Kuusamosta.

Oulun vankilasta karannut Pekka Luukkonen on saatu kiinni.

Koillismaan poliisilaitoksen poliisipartiot ottivat Luukkosen kiinni kello 16 jälkeen Kuusamosta.

Poliisipartio oli mennyt tarkistamaan tutkimuksissa esille tullutta mahdollista piilopaikkaa ja teki havainnon miehestä mökin saunan ovella. Lopulta Luukkonen löytyi etsinnän tuloksena mökin sisälle piiloutuneena.

Poliisi joutui murtamaan mökin oven sisälle päästäkseen. Kiinniotto varmistettiin poliisikoiran avulla. Kiinniottotilanteessa Luukkonen ei tehnyt poliisille vastarintaa.

Pekka Luukkonen karkasi maanantaina 4. heinäkuuta Oulun vankilasta. Luukkonen on tuomittu elinkautiseen vankeuteen murhasta. Karkumatkan ajan poliisi on tarkastanut sen saamia vihjeitä ja tehnyt omia tutkimuksia olinpaikan selvittämiseksi.

Luukkonen sai elinkautisen tuomion ex-anoppinsa julmasta murhasta.

11

2316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ironiaa ? ?

      Kaleva 20.7.2011:

      "Ei hän ole ketään uhkaillut, ei ole missään näyttäytynyt, eikä antanut mitään viestejä, että haluaisi tehdä jotain jollekin. Tietenkin tämä vaaran tunne ihmisillä on siitä lähtöisin, että hän on karannut vankilasta ja siitä ihmiset ovat tehneet omat johtopäätöksensä", rikoskomisario Tapani Tasanto Oulun poliisista kertoo.

      Jos joku on toimittanut karanneelle vaatteita tai ruokaa, se ei ole tällaista avustamista ole, vaan enemmänkin inhimillistä toimintaa", Tasanto sanoo.






      Karkaamista selvitetään rikosnimikkeellä vangin karkaaminen. Poliisi ei epäile, että kukaan on avustanut Luukkosta niin, että tapaukseen liittyisi muuta rikosta.

    • listalla

      Pitkä lista poijalla kuulemma on ollut nimiä.

      • inho juttu

        Ainakin minulle on kerrottu, että hän on uhannut seitsemän ihmisen hengenmenolla. Suomessa saa vapaasti uhkailla, sillä edellisen hallituksen lakiemme laatijoiden mielestä uhkailu ei ole rikos. Valtiomme krooninen rahapula ja tuottavuusohjelma on sulkenut vankiloita, vähentänyt poliiseilta ja tullimiehiltä resursseja, eli vika on meissä itsessämme eli emme äänestä viisaita rahankäyttäjiä Arkadianmäelle.

        Miten paljon löytyy suojelijoita näille ihmisten ampujilekkin, miten kinkkistä on ollut tämän aselainkin kanssa? Miten tätä Kuusamon tappajaakin oikein kehuttiin mallivangiksi? Ei ihmishenki paina paljoakaan politiikkojemme puheissa, vaikka vakavien vahinkojen saattuessa ollaankin kärkkäästi keräämässä julkisuudessa poliittisia irtopisteitä. On tuoreessa muistissa nämä koulusurmat, silloin vallassa olevat politiikkomme lupaisivat parantaa asioita, mutta laihanlaiseksi tulokset jäivät.

        Aseet puhuvat Suomessa ja tappavat entiseen malliin.Kaiken kukkuraksi näitä tappoaseita virtaa päivittäin laivoiltamme Virosta ja tullimiehet pyörittelevät vain käsiään resurssipulan edessä.


    • mökkeilijä2

      vanhemmat kuulemma piilotteli poikaansa.

      • diipadaapa2

        Niin just...kuulemma ja kuulemma...paljonhan sitä kuullaan tässä pitäjässä...


    • mieti tätä

      Miksi muuten Kuusamossa vähän väliä tapahtuu näitä inhotekoja? Miten raa´asti ensin kiduttamalla sinne Joukamojärveen sitten upotettiin mies? Mikä panee Kuusamolaiset paikkakuntalaiset tällaiseen kostoviettiin? Ei ole arvet parantuneet tästä Joukamojärvi tapahtumasta, kun toista Kurkijoki-inhotekoa jo murehditaan päälle. Minkälainen systeemi Kuusamossa kasvattaa tällaisi hirmutekojen tekijöitä? Paapotaanko näitä pienenä liikaa vai pieksetäänkö? Aseisiin ainakin näytetään annettavan kotikoulua jo melko pienestä, mitä isät edellä siinä pojat perässä. Pojathan ottavat oppia isien teoista ei sanoista, näin ovat mieltä psykiatrian alan ammattilaiset.

    • lyysi.

      Aika erikoista lähtee Kuusamolaisia kollektiivisesti syyttämään. Kuitenkin suurin osa on ihan tavallisia tallaajia. Jos muutama tyyppi tekee jotain täysin epäinhimillistä, ei kai siitä voi kaikkia syyttää. Vain onko esimerkiksi kaikki oslolaiset nyt joukkomurhaajia ja miten tamperelaiset, ne ilmeisesti tolla perusteella kasvattaa kaikista ihmisistä paloittelusurmaajia. Kuusamossa harrastetaan paljon riistanmetsästystä ja suurin osa näistä aseiden käyttäjistä ovat täysin tervejärkisiä. Muuten tuli vielä mieleen, että miten on, jos tekee esimerkiksi murhapolton, niin pitäisikö myös tulitikkujen käytön kotikoulua rajoittaa ainakin nyt kuusamolaisilta, joilla sanojesi mukaan kollektiivisesti näyttää olevan joku kasvatusmetodihäiriö.

      • Anonyymi

        Kuusamolaiset on suomen typeryksiä. kaikki idiootit jää paikkakunnalle :D


    • TummiaPilviäKuusamos

      Ei Kuusamoon kannata tulla lomailee,täällä nyt tapahtuu isoja juttuja joten turisteille ei oikein ole enää tilaa hengittää vapaasti kun murhamiehet juoksentelevat täälä vapaasti!Pelottavia tilanteita tapahtuu nuorten piireissä ja kaduilla villitsee levottomuuksia.Kävin nopeasti keskustassa ja sai nähdä tummia pilviä kun nuoriso vahtasi siihen malliin että kuka määkin olen ja mitä teen heidän reviirillä!!??!!Erikoisen asiasta tekee sen että jos tänne eksyy todellakin niin kuka kantaa vastuun että ei tapahdu jotain järisyttävää?

      • Anonyymi

        Kuusamon nuoriso = epätoivon einareita kaikki


    • PoutapilviKuusamo

      Sinulle TummiaPilviä.... Miten tuo nyt liittyy tähän ketjuun??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe