Valta ja media!

Journalisti.

YLE teki "tutkimuksen" valllan ja median suhteesta. Uutisessa haastateltiin Hesarin ja Iltalehden päätoimittajia. He tietysti korostivat median puolueettomuutta ja vapautta,

Melkoista hämäystä taas! Päämedia haastattellee toisiaan ja vakuuttelee kansalaisille puolueettomuuttaan.

Viime vaalit osoittivat hyvin todellisen tilanteen. Päämedia (YLE, Sanoma Oy ja Alma Media) yhdessä tuumin kyselyfirmojen kanssa tekivät härskiä puoluepolitiikkaa. Kohteena oli Perussuomalaiset ja yleensä kansan esiintuleva tahto.

Hesarin pääkirjoitukset vaativat RKP:tä kaikkiin mahdollisiin hallituksiin, kuten "sattumalta" Katainenkin. YLE oli mukana samassa toiminnasssa.

Päämedia ja pieni valtaklikki ovat tiiviisti sitoutuneet yhteen Suomessa. Ja omia kansalaisiaan vastaan.

10

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se suuri ero!

      Muualla maailmassa toimittajien terveys ja jopa henki on vaarassa heidän puolustaessaan kansalaisen näkemystä vallanpitäjiä vastaan.

      Mediaa on sanottu kolmanneksi valtiomahdiksi. Ja vallan vahtikoiraksi. Suomen media on taas puudeli. Tai oikeastaan vahtikoira, mutta vallanpitäjien puolella kansalaisiaan vastaan!

      Suomalaiset toimittajat saavat hävetä pelkuruuttaan....

    • "Viime vaalit osoittivat hyvin todellisen tilanteen. Päämedia (YLE, Sanoma Oy ja Alma Media) yhdessä tuumin kyselyfirmojen kanssa tekivät härskiä puoluepolitiikkaa. Kohteena oli Perussuomalaiset ja yleensä kansan esiintuleva tahto."

      Niinpä, ja seurauksen tuli se kuuluisa Persujytky!

      Vaan persutpa eivät sitten halunneetkan hyödyntää jytkyään vaan pistivät päänsä pensaaseen ja jatkavat takapenkiltä huutelua aivan kuten ennenkin (ja siinähän he ovat mestareita)

      Persujen petoksen takia jouduttiin sitten raapimaan kokoon kaikki kynnelle kykenevät vastuuntuntoiset puolueet ja politikot joten ihan turha sinun on osoitella RKP:tä. Siellä hallituksessa ovat kaikki muut paitsi "Pupu-Persut" ja pahasti nenilleen saanut "Otsa ruvella-Kepu".

      • lupa ihmetellä

        Perussuomalaisilla näytti olevan äänestäjien valtakirja oppositioon jäämisessä, jos hallituksessa ei voi ajaa sitä politiikkaa, mihin puolue oli sitoutunut.

        On ihmeellistä, että pieni RKP saa hallitukseen mennessään kutakuinkin kaiken haluamansa (Ahtisaari-utopian hallitusohjelmaan, Folktingetin puheenjohtajan oikeusministeriksi ja puolustusministerin turvaamaan Dragsfjärdin).

        Ei RKP:n asemaa voi selittää millään demokraattisella ilmiöllä.


      • Svekovaletta taas!

        Totuus on se, että PS pelattiin oppositioon. Syynä oli se, että PS ei halunut RKP:tä hallitukseensa. Kataisellehan RKP:n mukanaolo oli AINOA kynnyskysymys, josta hän piti loppuun asti kiinni. Työn verotus ja EU-tuet annettiin periksi.

        Petos kyllä tapahtui. Nimittäin taas kerran petettiin kansalaisten tahdon ilmaus vaaleissa. Kyselyn mukaan peräti 5/6-osaa kansalaisista halusi RKP:n ulos hallituksesta. Ja mikä oli lopputulos....


    • 22

      On selkeästi olemassa valtamedia ja siellä ainoa oikea tapa ajatella.

      Toimittajat ovat melkoisessa pakkoraossa, heidän on omaksuttava tietty maailmankuva pysyäkseen leivässä.

      Eikö journalismin tutkijoita kiinnosta nykyinen asetelma? Vapaa mediahan on yksi vapaan yhteiskunnan peruspilareista. Nyt se pilari on murentumassa.

      • Niin!

        Kyllähän toimittajien arkuutta tietyllä tavalla ymmärtää. Suomi on pieni maa. Jos joutuu päämedian mustalle listalle, niin ammatin harjoittaminen vaikeutuu huomattavasti.

        Kuitenkin pidän toimittajan ammattia omanlaatuisena. Sitä ei voi verrata yksityisen firman työntekijään, jonka velvollisuus on orjallisesti noudattaa omistajan tahtoa.

        Jos on ammattinsa valinnut, niin pitää uskaltaa sitä kunnolla harjoittaa. Muuten pitäisi vaihtaa ammattia.


    • Suomi yksikieliseksi

      80% kansasta vastustaa pakkoruotsia. Miksi 80% kansasta ei saa ääntään kuuluville mediassa? Ei edes Ylessä, vaikka Yle on kansan kustantama instituutio.

    • raakaa

      Iltalehdessä teemaa käsitellään tänään Rupert Murdochin imperiumin kannalta. Lehdistä tihkuneiden tietojen mukaan Murdoch on ollut - ainakin aiemmin - hyvin paljon yhteydessä eri päällikkötoimittajiin lehtien journalistisista valinnoista. Murdoch on myös palkannut lehtiin itselleen mieluisia avainhenkilöitä, jotka ovat tienneet ilman yhteydenottoakin, mitä hän haluaa.
      - Saattoi melkein nähdä, kun he miettivät: mitähän Rupert ajattelee tästä?
      - Sitä vaan jotenkin tiesi, millaisia juttuja tehdä ja millaisia ei.

      • Suomen Murdoch!

        Aatos Erkko on Suomen Robert Murdoch. Aatos esiintyy muka taka-alalla toimivana omistajana, mutta toimii monissa herraklubeissa ja järjestöissä(mm. Svenska.Nu.) tekemässä valtapolitiikkaa.

        Aatos on sanonut, ettei puutu lehtiensä toimitukselliseen linjaan. Kuka tuota uskoo?

        Sanoma Oy:n pääkirjoitukset suoltavat Kokoomus-RKP-myönteistä linjaa. Vaikka HS mainostaa itseään puolueettomana lehtenä.

        Hesarin perustja Eero Erkko kääntyisi haudassaan, jos näkisi jälkipolvensa touhut. Eero oli vakaasti suomenmielinen henkilö ja perusti lehtensäkin suomalaisuuden asian edistämiseksi.


    • YLE!

      YLE TV:n yhteiskunnallinen toimitus on Jyrki Richtin johdolla täysin svekojen vallan alla. Toimittajanaiset Uosukainen ja Päivärinta etunenässä.

      Sylkykuppina on PS ja RKP:n asiaa ajetaan joka käänteessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8584
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2323
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe