Norjassa se tapahtui, milloin Suomessa.???

Uusi-Ukki, se oikea.

Minä Uusi-Ukki, täältä Pohjanmaalta olen suuresti huolissani, milloin meidän "Valkokenraalikuntamme", satoa aletaan korjata. Me Suomalaiset emme ole ainakaan minun muistini aikana malttaneet pysyä erossa maailman ristiriidoista.

Syy siihen on eittämättä meidän kunniakas Valkokenraalikuntamme, aina vuoden 17-tapahtumien jälkeen, ja sitä ennenkin. Me suomalaiset olemme alistuneet siihen Eteläpohjalaiseen henkeen, että " me oomme meiltä, ja muut on meidän krannista".

Syy meidän Suomalaisten käyttäytymiseen on ehkä suurin syyllinen Kaarle Kustaa Mannerheim, joka nimi on kaikkien meidän Suomalaisten mieliin ja sieluihin kirjoitettu, kuin Poromerkinnät Lapin Paliskunnissa.

Ja kuten tiedämme, nämä merkinnät seuraavat Poroja heidän kulemaansa saakka, juuri kuten tämän Venäläiskenraali GG Mannerheimin päiväkäskytkin.

Nyt meidän Suomalaisten on vain odotettava, milloin nämä Muslimiterroristit iskevät Suomen maankamaralle. Voi voi, kumpa me Suomalaiset olisimme malttaneet pysyä suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolellaa.

Mutta kun ei, koska vaalkokenraali Mannerheimin aateluus velvoittaa, meidän Kenraalikuntamme on aina valmis jos jossakin maailmankolkalla vähänkin kahinoidaan.

No niin Jomppe sinullahan on kokemuksia paljonkin näistä rauhanturvatehtävistä,kysynkin sinulta onko Suomen osallistuminen ollut maamme edun mukaista.????????

32

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joseph.porta

      Mannerheim oli kyllä niin kaukaa haettu, että vaihda uusi-ukki nikkisi ikivanha-ukki muotoon!!

      suomalaisten rauhanturvaajien lähettämisestä on päätöksen tehnyt aina poliittinenjohto ei kenraalit.

      Päivitä vähän tietojasi

      • Uusi-Ukki, se oikea.

        Kuulehan porta, saat olla aivan varma siitä, että Suomen ulkomaille lähetettävistä rauhanturvaajista vastaa yksinomaan Suomen Kenraalikunta. Suomen Hallitus on tässä asiassa ainoastaan ja yksinomaan "Kumileimasin", ja tämä on taivahan totuus, pane tämä siihen tyhmään kallosi, ennenkuin tulet minua neuvomaan.

        Noissa "Muotoasioissa olet tietenkin oikeassa, mutta "kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää", se meidän on aina muistettava.?


    • Kapo-ukko

      Voisitko hieman tarkentaa, että mitä sinä tarkoitat sillä "valkokenraalikunnan sadon korjaamisella"?

      Me punaupseerit emme korjaisi suomessa mitään satoa vaan ostaisimme kaiken halvalla ulkomailta.

      • Uusi-Ukki, se oikea.

        No se sato on tietenkin vaikka helsingin vilkasliikenteisellä kadulla kuten norjassa kävi, sitä minä tarkoitin. Että sitä saa mitä tilaa, sehän on vanha totuus, eiköstä vain.???????

        Mitä muuten tarkoitat tuolla Punaupseeri vihjailullasi, voitko selittää.??


      • Niin demaritko..
        Uusi-Ukki, se oikea. kirjoitti:

        No se sato on tietenkin vaikka helsingin vilkasliikenteisellä kadulla kuten norjassa kävi, sitä minä tarkoitin. Että sitä saa mitä tilaa, sehän on vanha totuus, eiköstä vain.???????

        Mitä muuten tarkoitat tuolla Punaupseeri vihjailullasi, voitko selittää.??

        sitä tilaa semmoista kauheutta?


    • Sinulle pitäis...

      tilata ambulanssi, joka veis sinut sinne pitkään männikköön!

    • Bite like a dog

      Muslimit?

      Siinä taas yksi maalaistollo.
      Oliko Gerdt, Auvinen ja Saari muslimeja. Entä viimeiset perhesurmaajat?

      Tajuatko, mikä sinulta jää huomaamatta, kun syytä muita.
      Tuollaiset hullut ovat sinua askeleen edellä ja sitten omat koirat puree.

      • kapin veli

        Kyllä nyt on helle tehnyt vanhalle miehelle "temput".

        Onhan se ukki tosin ennenkin kirjoittanut "hassuja"
        mutta nyt on sekin muuttunut suoranaiseksi hulluudeksi!

        Miksi helvatassa sinun pitää työntää se potattinokkasi
        asioihin joista et mitään ymmärrä?


    • Sir Stadilainen

      Älä kirjoittele näillä palstoilla, ole hyvä.
      Nämä ovat sivistyneiden ihmisten palstoja.
      Sitä kun kävelee Stadissa ja näkee teitä vyölaukkuihin pukeutuneita maalaistolloja niin alkaa oksettamaan.

      Sieltä käsin sitten arvostellaan muslimeja ja syödään kuitenkin kebabbia ja pitsaa.
      Mistä se johtuu, että naapurin pitsamies on hyvä jätkä, mutta ulkomaalainen, jolla menee sinua paremmin on sitten huono.

      Sitä kun katsoo teitä maalaistolloja, niin olette suurilta osin työttömiä valittajia. Ette uskalla lähteä pieneltä kylältä tänne ihmisten ilmoille, kun pelkäätte niin kauheasti.

      Siellä sitten ruuvataa Carinaa ja naidaan omaa siskoa ja asutaan äidin helmoissa odottaen vanhempien maatilan siirtymistä omiin nimiin.

      • Uusi-Ukki, se oikea.

        En tarkoittanut avaustani miksikään uskontojen pilkkaamiseksi, mutta kun nyt tuli puheeksi, niin esimerkiksi Ranska aikoo kieltää Musliminaisten hunnut ja naisten naamojen peittämiset.

        Näin Länsimaisesti ajatellen hyvin outoa kulttuuria nuo muslimit edustavat, olihan Al Kaida, siitä karmea esimerkki. Ainakaan minä en halua puuttua koko Muslimisoppaan, kyllä näin on näreet.?


    • kapu-vaari

      Nyt Sinä ukki höpäjät, tämä ihan ystävyydellä sanottuna. Ei meillä ole vuosikymmeniin ollut mitään ”valkokenraalikuntaa”, nykyinen puolustusvoimain komentajakin kenraali Ari Puheloinen on työläiskodin poika, hänen edeltäjissään kyllä oli upseerin poikia (Klenbergin isä oli lääkintäkenraalimajuri, Hägglundin isä kenraaliluutnantti, ja Kaskealankin isä eversti). Mutta Gustav eli Köpi Hägglund on oikein mukava kaveri, kaikkea muuta kuin sotakiihkoinen, olen tuntenut hänet yliluutnantista asti ja vuoden hän oli esimiehenäni Siinailla.

      Liioittelet Mannerheimin vaikutusta, joskin hän oli aikanaan meille ratkaisevan tärkeä mies, myös päästessämme eroon viime sodistamme Kaikkien aikojen suurimmaksi suomalaiseksi hänet muutama vuosi sitten selvällä äänienemmistöllä äänestettiin, ja häntä taisin äänestää minäkin, joskin laitoin heti hänen peräänsä myös muita, kuten J.V.Snellmanin (Suomen valtioajatuksen isän) ja Elias Lönnrotin (suomalaisen identiteetin luojan, ja poliitikoista Väinö Tannerin ja Risto Rytin, Tannerin asemaa minun ei tarvinne perustella, ja Ryti saa arvostukseni paitsi poikkeuksellisesta älyjjyydestään ja kyvykkyydestään myös uhrautuvaisuudestaan maan puolesta, kun sai sillä omiin nimiinsä tekemällä Ribbentrop-sopimuksella vielä kesällä 1944 Saksalta apua, joka oli ratkaisevan tärkeä torjuntavoittomme saavuttamisessa, ja erosi sen jälkeen ja luovutti tehtävänsä Mannerheimille, joka vei meidät rauhaan. Huonosti palkitsi Suomi Rytin niin kuin Tannerinkin, sotasyyllisinä joutuivat vankilaan nuo rauhanmiehet, ja siinä neukkuja avitti entinen sotakiihkoinen sisäministeri Kekkonen.

      Suomen osallistuminen pahojen kriisin laukaisemiseen maailmalla ja sen jälkeiseen rauhanturvaamiseen on tietenkin ollut etumme mukaista, ja hyvin suurta arvostusta se on saanut maailmalta, kuten myös rauhanturvaajamme, joiden joukkoon minulla on ollut mahdollisuus kuulua kolmessa operaatiossa, Kyproksella, Siinailla ja Golanilla, yhteensä 3,5 vuoden ajan.

      Olen ollut Natojäsenyytemme varaukseton kannattaja, ja toivon sitä edelleen, mutta aivan entisen kaltainen ei luottamukseni Natoon enää ole, mm. syistä, joista kerroin tuolla omalla avauksellani vastineena sille, joka vihjaili, että meilläkin saattaisi tömähtää, jos kuuluisimme Natoon. Ei tuo Norjankaan terrori-isku niinkään johtunut Norjan Nato-jäsenyydestä kuin muista syistä, joita myös mainitsen tässä viestissäni:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10006928#comment-50422940-view


      Tässä vielä tietoja nykyisestä pv:n komentajastamme, ”valkokenraali”# Puheloisesta:

      Ari Puheloinen syntyi työläisperheeseen, viisihenkisen poikakatraan toiseksi vanhimpana. Hänen taustansa on korkeaksi upseeriksi poikkeuksellinen, sillä kenraalien perhetaustoja selvittäneen Veli-Matti Syrjön mukaan itsenäisen Suomen kenraalikuntaan on ollut todella vaikea päästä kohoamaan yhteiskunnan alimmista kerroksista. Puheloisen isä oli sähköasentaja ja äiti siivosi. Perhe eli Saimaan rannalla pienessä sahayhteisössä Lappeen pitäjän Lamposaaressa. Myöhemmin perhe muutti Luumäelle

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Ari_Puheloinen

      • Uusi-ukki, se oikea.

        Nyt teit punikki-aliupseeri viimeisen tekosi, kun menit haukkumaan minua höperöksi.
        Uutta anustappia et tulee saamaan ja saat pitää rupisen nysäkullisi.
        Kyllä näin on näreet???


      • siviili-ihminen

        Voiko maailmassa vastenmielisempää ja oksettavampaa
        ammattikuntaa olla kuin upseerit, oli ne sitten valkoisia tai
        punaisia.
        Niiden ainoa tehtävä kun on tappaa ja/tai tapattaa
        mahdollisimman paljon nuoria miehiä, niin oman kuin muidenkin maiden.

        Ja saavat siinä kyytiä naiset, lapset ja vanhuksetkin.

        Hyi helvetti minkälaista saastaa!


      • joseph.porta

        Hienoa Kapu-vaari!!! pystythän sinä kirjoittamaan todella asiaakin kun vaan haluat.

        Tuohon ei ole mitään poisotettavaa eikä lisättävääkään. Hienosti korjattu uusi-ukin vääristyneet ajatukset

        Hyvää illan jatkoa


    • kapu-vaari

      Tuo Oslon terroriteko on viimeisten uutisten mukaan paljastumassa jonkun norjalaisen hullun teoksi, teon takana ei siis liene kiihkoislamistit, vaan pikemmin kai maahanmuuttajien vastainen hullu. Tekijä on pidätetty, mutta teon motiiveista ei ole vielä annettu tietoa.

      Nato ainakaan ei ole ollut teon kiihokkeena.

      • evl evp

        Kovasti on jotakuta vaivannut tuo demarien punapioneeri
        touhu, kun piti alkaa sanoista tekoihin.

        Pitäisikö suomessakin kieltää vastaavat touhut,
        ennenkuin jotain tapahtuu?


      • Hyvä huomio

        "Nato ainakaan ei ole ollut teon kiihokkeena. "

        Mutta entäpä, jos olisi ollut (natojäsenyys)? Mitä Nato nyt tekisi asian hyväksi?


      • Totta kai
        evl evp kirjoitti:

        Kovasti on jotakuta vaivannut tuo demarien punapioneeri
        touhu, kun piti alkaa sanoista tekoihin.

        Pitäisikö suomessakin kieltää vastaavat touhut,
        ennenkuin jotain tapahtuu?

        Ja sinunlaistesi pitäisi antaa mellastaa vapaana, ettet vain ala sanoista tekoihin.
        Näinhän se saattaisi olla järkevintä, ettei kaheleita provosoida millään tavoin. Eli ei kokoonnuta joukoittain, jolloin massamurhaaja ei voi toteuttaa mielitekojaan. Lestakepujenkin kannattaa harkita sitten, kannattaako sutimisseuroja järjestää?


      • Älä kiihkoile

      • Ennen kuin....
        evl evp kirjoitti:

        Kovasti on jotakuta vaivannut tuo demarien punapioneeri
        touhu, kun piti alkaa sanoista tekoihin.

        Pitäisikö suomessakin kieltää vastaavat touhut,
        ennenkuin jotain tapahtuu?

        Pitäisikö maatilat kieltää Suomessakin?

        "Norjalaislehti Dagbladet kirjoittaa, että Breivik oli saattanut pitää maatilaa pommi-iskunsa koelaboratoriona. Poliisi on eristänyt maatilan Hedmarkin läänissä, sillä siellä voi olla todistusaineistoa: lehtitietojen mukaan Breivik oli pari vuotta sitten perustanut maatalousyrityksen, minkä kautta hän pystyi laillisesti hankkimaan suuria määriä räjähdysherkkiä kemikaaleja.

        Breivik oli hankkinut toukokuussa kuusi tonnia lannoitusainetta. Tiedon antanut tukkuliike kuvaa tätä tyypilliseksi maatilan tilaukseksi. Joistakin lannoitusaineista on aikaisemmissa tapauksissa rakenneltu räjähteitä. "


      • kapin veli
        Hyvä huomio kirjoitti:

        "Nato ainakaan ei ole ollut teon kiihokkeena. "

        Mutta entäpä, jos olisi ollut (natojäsenyys)? Mitä Nato nyt tekisi asian hyväksi?

        Kapin mukaan jos norja olisi natomaa ei sinne olisi
        hyökättykään?

        On sillä tollakolla ajatuksen juoksu.


      • Vai niin
        kapin veli kirjoitti:

        Kapin mukaan jos norja olisi natomaa ei sinne olisi
        hyökättykään?

        On sillä tollakolla ajatuksen juoksu.

        Norja kylläkin on Naton jäsen.


      • Uusi-Ukki, se oikea.

        No niin Jomppe, muistan elävästi kun Suomen Kenraalikunta saatteli Mannerheimiä hänen viimeiselle matkalleen. Jo tuolloin minulle tuli mieleeni, miten monta hyvää Suomalaista Työväenmiestä nämä samaiset Valkokenraalit ampuivat suruttaa montun reunalta, ilman kunnianosoitusta saviseen monttuun.

        Ymmärrän kyllä, aikojen muutokset näiltäkin osin, mutta näiden Työväenpoikien ja tyttöjen vanhempien suru oli varmasti suurempaa kuin Mannerheimin läheisten sur

        Sinä Jomppe kerrot kuinka esimerkiksi Puheloinen on Työväenperheen kasvatti, nythän olet varmasti Historiaasi lukenut ja olet tietoinen, että juuri näistä kasvaakin kovimpia ja hankalimpia simputtajia. Toisin sanoen kun "Paska saa hiivaa, niin se nousee", ja juuri armeijassa se nähtiin jopa Varusmietasollakin.

        Vaikka meidän pitäisikin unohtaa nuo vuoden 17- tapahtumat, ja onhan ne unohdettukin, senhän Talvisota jo näyttikin. Mutta ainakin minä muistelen surulla tuota Valkokenraalien terroriaikaa, ja sitä mitä nämä Valkokenraalit teetättivät, muun muassa Kersantti Kekkosellakin.

        Jos oikein rehellisiä ollaan, niin tämän Valkokenraalien "Terrorityön", pitäisi aina kertoa meidän lastenkin lapsille, että tällaista ei enää koskaan tapatuisi, että omia kansalaisia syrmattiin surutta kuten karjaa teurastamolla, et sinäkään Jomppe sitä hyuväksy.


      • Pöyristynyt

        Se oli Norjan kepulainen. Sille oli punikkeja ne nuoret, jouti tappaa. Samanlaisia hulluja on palstankin kepulaisissa, on siinä joku jo toivonut samaa Suomessakin.
        Luuli se Norjan kepulainen tuhoavansa sosialidemokratian tappamalla sen jälkikasvua, mutta vaikutus on varmaan päinvastainen, demarivalta vahvistuu ja jatkuu pitkään Norjassa. Kyllä tuolla järkyttävällä teolla on varmaan vaikutusta meilläkin, demarit saavat siitä lisää kannatusta.


      • kapu-vaari.
        Uusi-Ukki, se oikea. kirjoitti:

        No niin Jomppe, muistan elävästi kun Suomen Kenraalikunta saatteli Mannerheimiä hänen viimeiselle matkalleen. Jo tuolloin minulle tuli mieleeni, miten monta hyvää Suomalaista Työväenmiestä nämä samaiset Valkokenraalit ampuivat suruttaa montun reunalta, ilman kunnianosoitusta saviseen monttuun.

        Ymmärrän kyllä, aikojen muutokset näiltäkin osin, mutta näiden Työväenpoikien ja tyttöjen vanhempien suru oli varmasti suurempaa kuin Mannerheimin läheisten sur

        Sinä Jomppe kerrot kuinka esimerkiksi Puheloinen on Työväenperheen kasvatti, nythän olet varmasti Historiaasi lukenut ja olet tietoinen, että juuri näistä kasvaakin kovimpia ja hankalimpia simputtajia. Toisin sanoen kun "Paska saa hiivaa, niin se nousee", ja juuri armeijassa se nähtiin jopa Varusmietasollakin.

        Vaikka meidän pitäisikin unohtaa nuo vuoden 17- tapahtumat, ja onhan ne unohdettukin, senhän Talvisota jo näyttikin. Mutta ainakin minä muistelen surulla tuota Valkokenraalien terroriaikaa, ja sitä mitä nämä Valkokenraalit teetättivät, muun muassa Kersantti Kekkosellakin.

        Jos oikein rehellisiä ollaan, niin tämän Valkokenraalien "Terrorityön", pitäisi aina kertoa meidän lastenkin lapsille, että tällaista ei enää koskaan tapatuisi, että omia kansalaisia syrmattiin surutta kuten karjaa teurastamolla, et sinäkään Jomppe sitä hyuväksy.

        Haista muorisi kirkkovene sinä surkea punikki-kääkkä.
        Älä sekaannu sotilasasioihin, kun et niistä mitään ymmärrä, niin kuin et muustakaan.


      • Hetero-Sonni
        Uusi-Ukki, se oikea. kirjoitti:

        No niin Jomppe, muistan elävästi kun Suomen Kenraalikunta saatteli Mannerheimiä hänen viimeiselle matkalleen. Jo tuolloin minulle tuli mieleeni, miten monta hyvää Suomalaista Työväenmiestä nämä samaiset Valkokenraalit ampuivat suruttaa montun reunalta, ilman kunnianosoitusta saviseen monttuun.

        Ymmärrän kyllä, aikojen muutokset näiltäkin osin, mutta näiden Työväenpoikien ja tyttöjen vanhempien suru oli varmasti suurempaa kuin Mannerheimin läheisten sur

        Sinä Jomppe kerrot kuinka esimerkiksi Puheloinen on Työväenperheen kasvatti, nythän olet varmasti Historiaasi lukenut ja olet tietoinen, että juuri näistä kasvaakin kovimpia ja hankalimpia simputtajia. Toisin sanoen kun "Paska saa hiivaa, niin se nousee", ja juuri armeijassa se nähtiin jopa Varusmietasollakin.

        Vaikka meidän pitäisikin unohtaa nuo vuoden 17- tapahtumat, ja onhan ne unohdettukin, senhän Talvisota jo näyttikin. Mutta ainakin minä muistelen surulla tuota Valkokenraalien terroriaikaa, ja sitä mitä nämä Valkokenraalit teetättivät, muun muassa Kersantti Kekkosellakin.

        Jos oikein rehellisiä ollaan, niin tämän Valkokenraalien "Terrorityön", pitäisi aina kertoa meidän lastenkin lapsille, että tällaista ei enää koskaan tapatuisi, että omia kansalaisia syrmattiin surutta kuten karjaa teurastamolla, et sinäkään Jomppe sitä hyuväksy.

        Liika vähän listittiin näitä sossu-punikkeja, jotka aloittivat kapinan ryssäläisten kanssa. Eikö näre-tollo ole sitäkään lukenut, tai kuullut. Puheesi on kuin vitun vingunta ja tietosi niin kuin peräsuolen törinä ja tämä on taivahan tosi.


      • Oikein!!!?
        Pöyristynyt kirjoitti:

        Se oli Norjan kepulainen. Sille oli punikkeja ne nuoret, jouti tappaa. Samanlaisia hulluja on palstankin kepulaisissa, on siinä joku jo toivonut samaa Suomessakin.
        Luuli se Norjan kepulainen tuhoavansa sosialidemokratian tappamalla sen jälkikasvua, mutta vaikutus on varmaan päinvastainen, demarivalta vahvistuu ja jatkuu pitkään Norjassa. Kyllä tuolla järkyttävällä teolla on varmaan vaikutusta meilläkin, demarit saavat siitä lisää kannatusta.

        Noin sitä edistetään demarien asiaa. Varmasti vaihdan välittömästi kun puolueesta löytyy noin fiksua väkeä ;)))

        Tuossa on jopa Kuseksina kevyttä kauraa...


      • Ei ystävää tuhota
        Pöyristynyt kirjoitti:

        Se oli Norjan kepulainen. Sille oli punikkeja ne nuoret, jouti tappaa. Samanlaisia hulluja on palstankin kepulaisissa, on siinä joku jo toivonut samaa Suomessakin.
        Luuli se Norjan kepulainen tuhoavansa sosialidemokratian tappamalla sen jälkikasvua, mutta vaikutus on varmaan päinvastainen, demarivalta vahvistuu ja jatkuu pitkään Norjassa. Kyllä tuolla järkyttävällä teolla on varmaan vaikutusta meilläkin, demarit saavat siitä lisää kannatusta.

        Miksi Norjan kepulainen haluaisi tuhota Työväenpuolueen, joka hallitsee Norjaa yhdessä Keskustapuolueen kanssa? Ilman läheistä hallituskumppaniaan kepu joutuisi sielläkin istumaan oppositiossa.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskustapuolue_(Norja)


    • Jomppesi

      Ei minulla ole paljonkaan kokemusta, koska olen aina vapissut töpinässä.

      Ps. Homostellaan vaariseni.

      • Homo stellaan

        homos tellaan.


    • Liisa P

      Kyllä Ukki on oikeassa siinä miten suomalaista maalaisväkeä ja työväenluokkaa Mannerheimin joukot teurastivat..
      On hirvittävää tuo Suomen historia josta meille ei koulussa kerrottu mitään, vaan on itse nyt aikuisena täytynyt tutkia ja löytää vastauksia.
      Surullista miten vähän tiedoitusvälineet kertovat oikeaa totuutta. Häpeämmekö historiaamme.
      Ei saa haalistaa "suurmies" Mannerheimin mainetta.

    • ihmetyttää

      Miksi puhut muslimiterroristeista, kun Norjan tekojen takana oli valkoinen kristitty mies?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8855
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1227
    Aihe