Tumma ihoiset ajattelevat vaaleat automaattisesti rasisteiksi

ei näin

Koska aina heti jos vaalea ihoiset sanovat vähänkin jotain negatiivista esim tumma ihoisista, niin heti on automaattisesti rasisti. Itselleni kävi päinvastoin. Olin 16vuotiaana kaupungilla, ja samalla kun kävelin kassajonolle niin kirjoitin tekstiviestiä kännykälläni joten menin jononpäähän, jota itse luulin jononpääksi. Ilmeisesti näin ei ollukaan, olin epähuomiossani mennyt yhden tumma ihoisen naisen eteen. Tämä nainen alkoi todella agressiivisesti kysellä että mitä helvettiä teen. sanoin samantien että anteeksi, en huomannut etuilevani tai mitään, ja päästän hänet kyllä ohitseni. Sitten tämän naisen luokse tuli hänen kavereitaan, toinen nainen ja mies, ja hän kertoi näille ystävilleen että "pikku natsi ohitteli", ja koko kolmikko alkoi sitten huutamaan, kiroilemaan ja haukkumaan minua rasistiksi, natsiksi, pikku paskaksi sun muuksi. Kolmikon ainoa miespuolinenkin tuli minua hyvin lähelle ja otti pariin kertaan kiinni paitani hihastakin. Siinä oikeasti pelkäsi tulevansa hakatuksi. He olivat ainakin 25-30vuotiaita, minua paljon pidempiä, ja he käyttäytyivät todella naurettavalla tavalla ja ahdistavasti itseään paljon pienempää kohtaan. Tämän kolmikon huuto ja kiroilu meni niin pahaksi, että tilanteeseen alkoi tulla ulkopuolisiakin kysymään että mitä on tekeillä. Vielä kun he pääsivät kassalle ennen minua, ja tilanteen olisi pitänyt olla jo ohi, he vielä mulkoilivat minua olkansa yli ja puhuivat kovaan ääneen miten "valkoista pikku natsia pitäisi opettaa". Että näin. Aloitin tämän keskustelun ihan vain siksi, että jos kolme vaalea ihoista 30vuotiasta oisi nähty huutamassa samalla tavalla 16vuotiaalle tumma ihoiselle teinille niin varmaan olisi tullu lehteenkin juttu miten kaikki vaaleat on rasisteja ja heti tekemässä pahaa tummille.. JOTKUT vaaleat on rasisteja ja ahdasmielisiä, mutta niin on myös nähtävästi JOTKUT tummatkin..

39

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • z.o

      onneksi olkoon.

      Kerrankin palstan aiheeseen liittyvä hyvä keskustelunaloitus.

      Mutta luultavasti ylläpitorasistit eivät siitä pidä ja se sensuroidaan.

      • Anonyymi

        "Suomalaiset ja askenaasijuutalaiset ovat erityisryhmiä"

        Lääketieteensäätiö

        ”Meillä on muihin maihin verrattuna tiettyjä etuja, joita tutkijat ovat osanneet hyödyntää. Yksi asia on väestön geneettinen ainutlaatuisuus. Suomalaiset ovat askenaasijuutalaisten tavoin oma pieni väestöryhmänsä, jolla on oma luokka kansainvälisissä geneettisissä tietokannoissa”, Palotie selittää.

        Geneettisissä tietokannoissa maailman väestö on jaettu kahdeksaan luokkaan: afrikkalaiset, latinot, eurooppalaiset poissulkien suomalaiset, askenaasijuutalaiset, itä-aasialaiset, suomalaiset, etelä-aasialaiset ja muut.



        Geenitieto avaa uuden ulottuvuuden – suomalaisilla on erityisasema alan tutkimuksessa

        Hesari 16.11.2020


      • Anonyymi

        Onhan sekin rasismia kun rantapallon pelaajat pakotetaan pelaamaan bikineissä. Eipä puhuta mitääm. Mutta jos olis mamut kyseessä niin hirmu hsloo nousis. Puolialastomana pakotetaan pelaamaan häpeällistä


    • ei näin

      luultavasti, mutta toivottavasti ei..

    • ....

      ihan syystä huusivat

    • paskan väriset

      on vain loisia ei mitään muuta

    • oujeeeeee

      valkosia natseja täynnä koko suomi

    • Kerjö Rasi Verinenäs

      Ne on vaan kateellisia kun ei ite voi olla natseja...tai voisivat, mutta se olisi melko absurdia, MUTTA rasisteja he voivat olla, niinkuin kuka tahansa

      • Anonyymi

        Itseasiassa siitä on valokuva todisteita että natsien kanssa rintarinnan taisteli afrikkalaisia ja kohdeltiin muiden sotilaiden toimesta ihan samanlailla kuin saksalaisia maanmiehiä


    • pirun natsipelle

      Just joo ja tuoko pitäisi uskoa, buuuuaaaaaaaaaahahhhhhh.

      Olet idiootti ei voi muuta sanoa, hanki elämä!

    • saman kokenu

      täytyy vaa edellise viestin kirjottajalle todeta että vaaleita kyl saa haukkua rasisteiks, mut tummat on mukamas niin hyväntahtosia,eivät muka mitään pahaa tee valkosille.
      just juu! On kyl meikäläistäki alettu haukkumaa natsiks ilman mitää syytä, tummat sun muut vaa haluaa ajatella kaikki valkoset rasisteiksi vaikka ite vasta ovatkin

    • Vouhkataan että Suomi on rasistinen maa. Aloitus on hyvä esimerkki siitä että tottahan se asia on. Se on tosin suurimmalta osin tuonti-rasismia.

    • kaikkea sitä kuulee

      on kyl ollu säälittävää käytöstä alkaa uhoamaan ja haukkumaan itteään noinki paljon nuorempaa ja vielä lasta!!

    • Eijaksakirjautua.

      Uskoisin, että kaikki ovat täysin samaa mieltä, että heidän käytöksensä oli erittäin huonoa ja törkeää. Onneksi ei tapahtunut sentään mitään rikosta, vain törkeää käytöstä.

      Epäilit, että vastaava törkeä käytös olisi tullut lehtiin, jos teidän ihonvärinne olisivat olleet toisinpäin. Tätä en oikein jaksa uskoa. Mistä ihmeestä lehti olisi tiennyt tehdä juttua, jostain kassajonossa kinastelusta? Tai miksi se olisi noin pienestä asiasta juttua tehnyt. Jos lehti haluaa juttuja rasismista, niin eiköhän hieman parempaakin aineistoa sentään tämän kokoisesta maasta löydy kuin ilkeää keskustelua kassajonossa?

      Vielä kerran: Heidän käytöksensä oli paitsi tyhmää ja lapsellista myös törkeää sinua kohtaan.

    • blaaaaaa

      tuskin se nyt iha vakavissaa tarkotti tota lehtijuttua.
      eiköhän se ollu vaa esimerkki siitä että aina jaksetaa muistaa miten valkoset on paskoja lähestulkoon kaikille ittestää eroaville, mut tämmösist tapauksista missä valkosta on ahdisteltu rasistisesti kuulee kylläki aika harvoin vaikka varmast tapahtuu tällastakin enemmän ku annetaa olettaa.

      • Eijaksakirjautua.

        En huomannut tuossa aloittajan kertomuksessa mitään sellaista, joka osoittaisi, että törkeän käytöksen syy olisi ollut ketjun aloittajan vaalea ihonväri tai etninen tausta. Sain sellaisen kuvan, että tilanne lähti liikkeelle erehdyksestä jonottamisessa, jolloin nämä, jotka kokivat, että heitä yritettiin etuilla, ryhtivät käyttäytymään törkeästi, vaikka aloittaja pyysi anteeksi virhettään ja siirtyi ilmeisesti jonon päähän. Minusta tuo kaikki näytti tyypilliseltä jonotuksen riitatilanteelta, jossa poikkeuksellista oli tuo ylireagointi ja hölmön tuntuinen nimittely. En minä huomannut mitään rasistisia lähtökohtia tuossa typerässä käyttäytymisessä.


    • mora-mage

      vittu mitä meininkiä! juuri tässä on syy, miksi vihaan ulkomaalaisia. Suomi suomalaisille!!

    • mies------82

      jos kolme vaalea ihoista ois alkanu karjumaan ja huutamaan tummalle lapselle että helvetin nekru mitä kuvittelet tekeväs niin nehän ois samantien leimattu rasisteiksi, uusnatseiks tai persuiksi. miksei siis voi todeta myös kun kyseessä on kolme tummaa aikuista huutamassa valkoselle lapselle että hän on natsi paska ja pitäis päästä vähän opettamaan tapoja, että he ovat ahdasmielisiä rasisteja?

    • Ei näin

      Oli tällä kolmikolla jotain sitä vastaan että satuin olemaan nimenomaan valkoinen ja menin vahingossa jonossa näiden eteen, ainakin päätellen kaikesta siitä kommentista ja huutamisesta mitä he laukoivat. siinäki vaiheessa kun sanoin automaattisesti että päästän tämän naisen kyllä eteeni, niin hän oli jo heti kättelyssä niin kiihdyksissä ja alkoi raivoamaan "ai että koska olen nekru niin mua ei muka voi huomata edes jonossa???" Olin ihan että mitä ihmettä, en todellakaan mennyt hänen eteensä siksi että hän oli tumma ihoinen, vaan yksinkertasesti luulin sitä jononpääksi, mutta hän otti sen heti jonain henkilökohtasena hyökkäyksenä.. ja vaikka siinä yritti sanoa mitä hyvänsä, niin ei auttanu, niien haukkuminen vaan kasvo kokoaja.. onneksi siihen tuli aikuisia ulkopuolisia puolustamaan mua koska en tiiä miten siitä tilanteesta oisin päässy pois..

      • Eijaksakirjautua.

        Kuvasit tilanteen hyvin. Tämä nainen varmasti reagoi noin voimakkaasti nimenomaan siksi, että hän luuli sinun vahinkosi johtuvan rasismista kuten kerroitkin hänen sanoneen.

        Inhottava ja kurja tilanne sinulle. Rasismiin tapauksesi liittyy juuri siinä, että hän ja ilmeisesti myös hänen seuralaisensa kuvittelivat täysin virheellsisesti, että tätä naista kohdeltaisiin rasistisesti. Sinua ei kuitenkaan mielestäni onneksi kohdeltu rasistisesti, vaan kyse oli väärinkäsityksestä ja siitä aiheutuneesta ylireagoinnista. Sinua kohdeltiin tietenkin tilanteessa väärin, mutta onneksi siitä ei seurannut pahempaa.

        Jäin miettimään, mikä mahtoi olla syynä, että tuo nainen noin herkästi kuvitteli pelkän vahingon heti rasismiksi ja lähti siksi noin vahvaan ylireagointiin. En tiedä, kun en ole elänyt mustana Suomessa. Tulisiko aiempien kokemusten perusteella silloin sellaiseksi, että kuvittelisi kaikkia normaalejakin asioita yliherkästi itseen kohdistuvaksi rasismiksi? Saattaa olla.


    • Ei näin

      Nii, voihan se olla.. siinä tilanteessa meni aikas lukkoon ku vaikka oli pyytäny anteeks ja sanoin automaattisesti että päästän hänet kyllä eteeni, niin ne vaa jatkamalla jatko. seki meni ihan yli kun se kolmikon ainoa miespuolinen henkilö joka oli hirveän pitkä ja iso kokoinen, alko ottamaa mun hihastani kiinni ja tuli tosi lähelle, sillon kyllä niit ulkopuolisia onneks puuttu tilanteeseen.. 30vuotiaat käyttäyty mua paljon lapsellisemmin, ite nimittäin kyllä osasin pitää suuni kiinni tilanteen mentyä jo ohi, mutta nää kolme vaa edellee puhu keskenää hirveän kovaa äänee että "tyypillistä valkosten pikku natsien käytöstä" ja "jos oltais jossai sivummassa ni sais kyllä toiki kakara opetuksen".. joku mua herkempi ois voinu saada niist niitten puheist ja käytöksestä traumat..

      • laiton uhkaus

        siis ollut selvästi kyseessä. Syyllisiä on rangaistava tai muuten he jatkavat rikollista ja rasistista toimintaansa.

        Vähemmistövaltuutettukin on sitä mieltä, että lievemmästäkin vihapuheesta tulisi rangaista. Tosin eihän hän sitä tarkoittanut mamuja koskevaksi ollenkaan, mutta tässä tapauksessa pilkka kyllä kajahtaisi makeasti omaan nilkkaan.


    • jeesboxx

      varmaa jos niit oltais syytetty tai jos syytettäis niin varmaa alkaisivat puolustella itseään pistämällä kaiken tuon 16vuotiaan niskaan että hän muka oli se rasistinen sun muuta, varmaa suosisivatkin näitä tummaihosia koska ainahan muka me valkoset niitä vihamielisiä ollaan eikä ne..

    • voi voi voi

      ois kiva kuulla mitä joku tumma ihonen tai romani tai joku sellaseen ryhmään kuuluva jota "vaaleat aina sortaa" sanois tähän juttuun.. myöntäisivätköhä etteivät hekään mitään kovinkaa vapaa katseisia pyhimyksiä ole.. ei ole rasistinen käytös vain vaaleiden ongelma.
      ja ihan vaa omia kokemuksiani ihmettelen tässä samantien että miksei muka saa olla maahanmuutto kriittinen ilman että on heti rasisti?? ei tarvi tulla tänne jos ei osaa käyttäytyä tai jos aikaa vaa lusmuilla sossun sun muiden rahoilla.. suomes hyysätää ja huolehditaa enemmän näistä lusmuilijoista kuin vaikka suomalaisista opiskelijoista..

    • Eijaksakirjautua.

      Joo, olis se varmaan kivaa kuulla, mutta luultavasti ja toivottavasti eivät maahnmuuttajat lue näitä vihakirjoituksia, joita tämä palsta pursuaa.

      En tosiaan nähnyt tuossa pojan kertomuksessa kummaltakaan puolelta mitään rasismia. Siinä oli noiden huutajien puolelta selvästi liioiteltua ylireagointia, joka saattoi johtua heidän virheellisesti kuvittelemastaan rasistisesta asenteesta pojalta, ja erittäin huonoa ja tyhmää käytöstä. Kaikki typerä ja ääliömäinen käytös ei kuitenkaan ole rasismia.

      Minusta myös voi hyvin kritisoida maahanmuuttopolitiikkaamme. Ei siinä ole mitään rasismia. Kaikkea politiikkaa voi, ja pitää kritisoida, vain siten voi tapahtua kehitystä. Rasismia on, jos kritiikin perustelut ovat rasismia. Sosiaaliturvamme, sen jakoperusteiden tai määrän kritisoiminen ei tietenkään ole mitään rasismia.

      Rasismia on, jos esittää rasistisia perusteluita tai johtopäätöksiä.

    • jeesboxx

      Eijaksakirjautua'lle:

      Ihan vaa mielenkiinnosta kysyn että ootko itse mies vai nainen, oletko maahanmuutto kriittinen vai et, etkö vaan halua myöntää että tuon kolmikon käytös oli rasistista vai mitä? ku vastailet kokoajan tuollaisia analyyttisia faktoja, vaikka jos tuon tapauksenki kääntäis toisinpäin, että vaaleat olis haukkunu tummaa lasta samalla tavalla ja vielä melkei käyny käsiks, ni luultavasti ne kolme ois saanu automaattisesti rasistin leiman otsaansa ilman tuollaista jossittelua?

      • Eijaksakirjautua.

        Olen mies. En ole maahanmuuttokriittinen, mutta suhtaudun maahanmuuttoon niin, että se ei missään tapauksessa saa olla mitään ovet-auki -politiikkaa. Maahanmuuton määrä ja toteutus on oltava jatkuvasti kriittisen tarkastelun ja seurannan kohteena.

        Kolmikon käytöksestä en voi tietää mitään muuta kuin, mitä sen kokenut nuori kertoi. Mikään siinä ei osoittanut, että kolmikko olisi käyttäytynyt törkeästi tätä nuorta kohtaan hänen tenisen alkuperänsä vuoksi, vaan siksi, että he kuvittelivat hänen etuilevan jonossa. Kolmikon käytös oli huonoa ja typerää, mutta rasismia en siinä millään näe näiden tietojen perusteella.

        On sangen todennäköistä, että samalla tavoin ja yhtä olemattomin perusteluin olisi päinvastaisessa tapauksessa kolmikko saanut rasistin leiman otsaansa ihmisiltä, jotka eivät tajua lainkaan mitä tapahtui. Näinhän saivat näköjään tässä todellisessa maailamssakin tapahtuneessa kinastelussa ja huutelussa tuo musta kolmikko esimerkiksi sinulta ja monilta muilta palstan keskustelijoilta.


    • moi!

      ei siin kyl paljoa mietittäis tai jossiteltais jos tummalle pojalle ois kolme valkosta aikuista ihmistä huutanu.. ei mietittäis että "ei ne ehkä rasisteja ollu, ehkä ne vaa käyttäyty tyhmästi", ei tulis kuuloonkaan.. että aika epäreilu asetelma..

    • jeesboxx

      ois myös kiinnostava tietää että onko tämän keskustelun aloittaja itse tyttö vai poika? ihan vaa senki takia että jos se aikuinen mies kävi tytön käteen kiinni ja puhu viel että pitäs opettaa ja hakata ni on kyllä ollu aika säälittävä mies.. siis on tietty yhtälailla väärin jos on pojalle sanonu samat asiat mut you know, ymmärrätte varmaanki mitä meinaan..

    • ei näin

      Poika, 17v, tää asia tapahtu jotain melkein vuos sitte.. aika mielenkiintosta oli myös se miten nää kolme alko vouhkaamaan ja haukkumaan minua natsiksi, koska mulla oli tuolloin tosi lyhyt siili.. että olen skinhead ja bonehead.. meni aika yleistämiseksi kylläkin.. koko juttu oli niin typerä ja turha ihan senki takia koska en ole ikinä ollu mikään rasisti, jossai määrin maahanmuutto kriittinen ehkä mutta musta se on iha eri asia..

      • Eijaksakirjautua.

        Todella inhottava tilanne varmasti sinulle. Helposti ihmiset tuntuvat sortuvan yleistämiseen "jokainen lyhyttukkainen on natsi" tai "kaikki mustat ovat rikollisia" jne.

        Onneksi sinä ymmärsit toimia tilanteessa järkevästi ja rauhallisesti, vaikka tämä kolmikko ei siihen kyennytkään, ja onneksi tilanne ei päässyt tuon pahemmaksi.


    • ei näin

      Nii, se mun pointti oliki kun alotin tämän keskustelun että kaikkien pitäis oppia olemaa yleistämättä.. koska en kertonu tota juttua siks että VAIN tummien pitäis nyt jollain tavalla muuttua, koska itelleni kävi tollanen tilanne vaan tummien ETTÄ valkosten, ihan kaikkien. kun nähtävästi kuka tahansa voi joutua tähän yleistämiseen ja inhottaviin tilanteisiin niin rasismin pitäis vähentyä ja loppua joka suhteessa, ei vaan yhdessä ryhmässä..

    • itse päästin negroi naisen kaupassa jonon ohi koska itselläni oli kärry täynnä ja rouvalla oli vain jäätelö.
      Kyllä hämmästyi.

    • Rissanen

      Opettele kuulapää kirjoittamaan. Ei ne lauserakenteet ja yhdyssanat nyt niin vaikeita ole.

    • Isän man puollustaja

      Juuja meekerit ja muut naahan muuttajat on ihan peppusta.

      • Rissanen

        Sinun on Isän man puollustaja pakko olla trolli. Ei edes vannoutunein umpi- perussuomalainen nahkatukka voi olla noin onneton.


    • Anonyymi

      Koko asia on kääntynyt vähän nurinpäin.
      Pitää aina vaan muistaa että hyvä ihminen on hyvä ihminen ja mulkku on mulkku, ei väliä mistä maasta se tulee.
      Olen asunut ulkomailla jonkin verran ja paljon tumman ihoisia kavereita, myös aasialaisia, intialaisia ja iranilaisia jne.
      Olen lukenut paljon historiaa, orjista. Ongelma oli että vaikka orjakaupat loppui ongelmat ei loppunut. Esim californiassa tummanihoiset piti asua tietyssä alueella. Heillä ei ollut rahaa suvuissa, ja moni työpaikkaa ei hyväksynyt niitä, paitsi siivous hommiin jne. Ei ollut varaa pistää lapset hyviin kouluihin.
      Siitä esim Black Pantets muodostui, ja sieltä Bloods and Crisps.
      Ongelma oli silloinkin poliisien kanssa, vielä pahempi kuin nyt. Paljon syyttömiä joutui vankilaan ja sen jälkeen on vielä vaikeampaa saada hyvä työpaikkaa.

      Mun mielestä oli tosi hienoa kun BLM alkoi. Vihdoinkin ihmisiä jotka vastustaa rasismia yhdessä, ja kunnolla. Seurasin niitä aika ahkerasti. Sitten asiat rupesi menemään piiiiikkasen yli.
      Esim valkoinen ei saa huutaa ”i cant breath”. Silloin päätin että en tue niitä enää. Miksi valkoinen ei saa tuntea empatiaa ja surua siitä mitä tapahtui George Floydille?
      Jos noi on hänen viimeiset sanat, miksi valkoinen ei saa huutaa sitä protestin aikana?
      Olihan sielä paljon muutakin sääntöjä, jos tuut mukaan mielenosoitukseen ja olet valkoinen et saa tehdä tätä tai tota.
      Ei pitäisi olla mikään sääntö, tai väliä mikä sun ihon väri on, kaikki pitäisi vapaasti saada vastustaa rasismia. Mitä enemmän eri ”värisiä” ihmisiä osallistuu, ja nimenomaan yhdessä sitä parempaa.

      Noh, kerroin sitten mun ystävälle että en tue BLMää enää.
      Mikä vastaus oli?
      ”En tiedä kenen kanssa hengaat mutta olen nyt vähän huolissaan että sinusta on tullut rasisti”
      Just...... tämä on vaan yksi esimerkki. Mutta monelle se on joko tai. Paskaa se on.

      Ps. Suomi on mun kolmas kieli, jos vaikuttaa siltä että viisi vuotias on kirjoittanut tämän tekstin 😂

      • Anonyymi

        BLM on juutalaisten ohjailema ja rahoittama järjestö. Juutalaisten tarkoituksena on hävittää valkoinen ihmisrotu. Tämä siitä syystä että vain he pystyvät olemaan esteenä juutalaisten Maailmanvalloituksen tiellä. Tarkoitushan on jakaa Maailma juutalaisten ja kiinalaisten kesken. Tämähän on vanha Kalergi - plan.
        USAn tilannetta ei voi verrata Suomeen. Mustat eivät koskaan ole olleet täällä orjina. Itseasiassa mustia kävi tänne muuttamaan vasta 1990-luvulla.
        On vastenmielistä että ihmiset on aivopesty ajattelemaan että 'rasismi' on kaikista pahin rikos, että jopa epäily rasismista pyhittää kaiken käytöksen mustilla ja ruskeilla.
        Meidän valkoisten täytyy tiivistää rivimme taisteluun paskamyrskyä vastaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BLM on juutalaisten ohjailema ja rahoittama järjestö. Juutalaisten tarkoituksena on hävittää valkoinen ihmisrotu. Tämä siitä syystä että vain he pystyvät olemaan esteenä juutalaisten Maailmanvalloituksen tiellä. Tarkoitushan on jakaa Maailma juutalaisten ja kiinalaisten kesken. Tämähän on vanha Kalergi - plan.
        USAn tilannetta ei voi verrata Suomeen. Mustat eivät koskaan ole olleet täällä orjina. Itseasiassa mustia kävi tänne muuttamaan vasta 1990-luvulla.
        On vastenmielistä että ihmiset on aivopesty ajattelemaan että 'rasismi' on kaikista pahin rikos, että jopa epäily rasismista pyhittää kaiken käytöksen mustilla ja ruskeilla.
        Meidän valkoisten täytyy tiivistää rivimme taisteluun paskamyrskyä vastaan!

        Joo, nimenomaan liittyy jenkki kulttuuriin.
        Mutta se mustavalkoisuus rupee näkemään täälläkin päin. Suomalainen kaveri kutsuu minua rasistiksi koska en tue BLMää enää. Kun taas mun somalialainen ystävän mielestä se on naurettavaa että joku reagoi tollee ja koko BLM organisaatio on mennyt ihan väärään suuntaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe