Canal+ prepaid

Ei haluu

Ostin R-kioskista canal prepaid-kortin. Pitääkö rekisteröidä? näkyykö kanavat vielä 7 päivän jälkeen, joka ohjeessa viimeinen rekisteröintipäivä.

10

2746

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kubbahuuli

      Täytyy rekisteröityä, ei näy. Oliks vielä tarjouksessa?

    • TV Prepaid=KUSETUSTA

      varsinainen prepaid jos kerran pitää maksaa useamman kk-maksut mutta niitä kanavia ei saa näkyviin 7 päivää pidempään ilman rekisteröintiä... Mä olen kyllä tottunut siihen että jos tarvii esim. prepaid-kännyliittymän niin sitä saa käyttää niin pitkään kuin saldoa vaan on voimassa eli kun sellasen ostaa niin saa käyttää sitä koko rahan edestä, eli sen edestä mitä siitä on maksanutkin. Sen sijaan näköjään tuossa Plustv-prepaidissa onkin ihan eri systeemi. Maksa 3 kk:sta ja käytä vain 7 päivää jos et tee sitovaa jatkotilausta. Se ei mun mielestä oo mikään prepaid vaan silkkaa kusetusta! Mielummin sitten tekee ihan reilusti toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen ilman määräaikaisuuksia jolloin sen voi irtisanoa vaikka kuukauden koekatselun jälkeen.

    • 489320

      Ei siinä mitään jatkotilausta tarvitse tehdä, löytyy vaihtoehto "ei jatkotilausta". Muuten koko homma on aivan perseestä, ostat prepaidin kun ei ole luottotiedot kunnossa mutta et saa aktivoitua kun ei ole luottotiedot kunnossa. Heh, kuka saatanan idiootti tuonkin keksi.

    • zunda

      Saa aktivoitua asiakaspalvelun kautta, vaikka luotoissa olisikin häikkää

      • 489320

        Joo-o, mutta ei saa netin kautta ja siitä onkin kysymys. Miksi jonkin prepaidin aktivointi netin kautta vaatii luottotietojen tarkistuksen ja henkilötunnuksen antamisen. Eiköhän riittäis kun lykkää kortin boksiin ja alkaa katsoa. Lisäaikaa vois ostaa kuten kännykkään. Eli kuten sanoin, kukahan saatanan idiootti tuonkin keksi.


      • -------------
        489320 kirjoitti:

        Joo-o, mutta ei saa netin kautta ja siitä onkin kysymys. Miksi jonkin prepaidin aktivointi netin kautta vaatii luottotietojen tarkistuksen ja henkilötunnuksen antamisen. Eiköhän riittäis kun lykkää kortin boksiin ja alkaa katsoa. Lisäaikaa vois ostaa kuten kännykkään. Eli kuten sanoin, kukahan saatanan idiootti tuonkin keksi.

        Olen samaa mieltä, tuossa pitäisi olla samanlainen systeemi kuin kännykän prepaidin lataamisessa. Pitänee laittaa palautetta Plustv:lle.


    • maksetaanmainoksista

      plustv on suoraansanottuna syvältä! Omasta mielestä maksukanavilla ei todellakaan kuulu näyttää mainoksia... Esim. discoveryllä tunnin ohjelman aikana 4kpl 5-7 min mainostaukoja... :(

    • Anon

      Plustv on operaattori ja ei päätä kanavien sisällöstä. Idioottikin tuon tietää:)

      • dsfgsfgasdfasdf

        plustv on operaattori, joka saa vapaasti valita jakelemansa kanavat. tai saisi, jos suomi olisi länsimaa. nyt tämä on tällainen itäeurooppalainen banaanivaltio, että operaattorin jakama kanavakin vaatii toimiluvan, jonka lvm:n tädit mielivaltaisesti päättävät. eikös tämä ole perustuslain kieltämää ennakkosensuuria, jos mikä?
        sananvapaus on satelliitissa.

        ja tuohon mainosasiaan:
        ilman mainoksia ei 15 minuutin sisällöstä saa mitenkään tunnin ohjelmaa.
        kaava menee nyt: 5 min ohjelmaa, sitten mainoskatko jossa mainostetaan toisinaan juuri menossa olevaa ohjelmaa. sitten ohjelma jatkuu ja siinä kolme minuttia kerrataan mitä ennen mainoskatkoa kerrottiin ja viisi minuuttia uutta asiaa. kierros alusta.
        ilman mainoksia tunnin ohjelmaan jouduttaisiin tekemään 60min materiaalia nykyisen 15 min sijaan. ja sehän maksaa maltaita!


    • Varokaa Canal / Cmore Prepayta (PlusTV). Tahallaan tehneet ettei aktivoinnissa voi ottaa vain sitä mitä on ostettu. Itse maksoin lätkän MM-kisoista 5kk maksut.

      Ihan törkeää toimintaa, asiakaspalvelun mukaan en kuulemma ollut ainoa jolle näin on käynyt ja eivät kyllä millään tule vastaan asiassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1448
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      715
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe