Terskan herkistäminen

terskatimo

Joskus nuorena oli terska kovin herkkä ja orkku tuli joskus liiankin herkästi.
Nyt kun ikää on tullut jo lähes 50v, tuntuu terska hyvin tunnottomalta ja orkun saaminen on tosi työlästä. Johtuuko siitä, että minulla on hyvin lyhyt esinahka, eli terska on aivan paljaana hankautunut alushousuihini kymmeniä vuosia. Kestävyys on nyt aivan hyvä, mutta olisi se orkkukin kiva saada joskus muulloin kuin oman käden kautta.
Onko olemassa mitään salvaa tai lääkettä jolla terskan herkkyyttä saisi parannettua? Tai onko muuta keinoa? Entä jos pitäisi kondomia jatkuvasti päällä. Herkistäisikö se ihoa. Tuli mieleen, että jos joskus joutuu pitämään vaikka sormessa laastaria pitkän aikaa, niin sen jälkeen iho tuntuu hetken aikaa kovin aralta. Pitäisikö terskan reunaa pitkin laittaa laastari?

18

6164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • testattujuttu on

      Ilmastointiteippiä ympärille ja annat olla viikon. Auttaa.

      • oiskonäin

        Entäs joku ihoa pehmentevä neste, jossa tavaraa huljuttaisi? Eikös naisilla ole tietoa tällaisista?


    • Terskaheppi

      Ice Power Hot lämpögeeliä vähän ja varovasti terskaan. Hepin varressa suorastaan polttaa. Polttaa kyllä vaikka olkapäässä. Sitä saa apteekeista, tarkoitettu lihasten rentouttamiseen ja verenkierron parantamiseen. Terska on pari tuntia herkempi. Jos ei käytä kortsua, ennen naintia kannattaa pestä pois, ettei nainen ihmettele kummaa tuntemusta.

    • Terskaheppi

      Pieni lisäys edelliseen: Se Ice Power Hot vaikuttaa muutaman minuutin viiveellä ja saattaa poltella sen verran paljon, että on parasta olla lähellä kylmää vesihanaa ja saippuaa. Tiikeribalsami saattaa herkistää myös.

      • uhhhaa

        Tiikerin salvaa....


    • terskatimo

      Kylläpä se Ice Power Hot polttelee kivasti terskassa! Sitä en vielä tiedä, onko siitä mitään hyötyä, vai onko haittaa?

      • terskaheppi

        Pitkäaikaisista vaikutuksista ei tiedä. Toivottavasti ei vähennä tuntoa. Toinen juttu: kepissä on kaksi päätä, toisessa on eturauhanen. Sitä hoitelemalla esim. rohdoilla tai hieromalla terskan herkkyys saattaa parantua. Vinkkejä löytyy esim. näiltä sivuilta. Electroseksiä ei kannata harrastaa, turruttaa melko varmasti, ainakin joksikin aikaa.


      • Terskaheppi

        Tutkin vähän sitä Ice Power Hottia. Sen vaikuttava aine on kapsaisiini eli capsicum, jota on chilissä. Siitä se polttelu. Käytetään myös kipulääkkeenä. Siispä pitempään käytettynä Icepoweri heikentää tuntoherkkyyttä, vaikka aluksi lisääkin. Mentholi ja kamferi herkistävät myös, mutta saattavat olla vähemmän haitallisia. Entäs penispumppu? Parantaa verenkiertoa, ellei pumppaa kalua mustelmille tai muuten pilalle. "Kaiki, mikä aistit avaa, on vaarallista tai lihottavaa". (Veikko Lavi)


    • terskatimo

      Tuolla jollain toisella osastolla annettiin sellainen ohje, että käteenveto pitää lopettaa toistaiseksi kokonaan, niin joka yhdynnässä herkkyys on parempi ja orkku tulee aina lähemmäksi. Täytynee kokeilla.

    • smoothpenisballs

      Tee kalukukkaro ja öljyä heppiäsi muutama kerta päivässä. Sitten voit jollain raspilla poistaa kuoleen ihon kepin nokasta ja tähän käy jalkaraspit tai joku melko karkea santapaperi.

    • hei ki

      Vaimo Antaa kunnon terskan herkistelyä!

    • 16

      Oma Vaimo kun Herkistää Terskaa niin sitä ei mikään Voita. Kyllä Kunnon Wanha käsiseksi on yhä se tehokkain Terskan herkistin, ja voidaan siten yhdessä nauraa kun lentää Mällit !

    • twitcher

      Käy ostamassa laadukasta kookosöljyä ja levittele sitä. Herkistää.

    • Anonyymi

      Kosteuttava rasva esim Amazonista joku Penile Health Cream - Penile Cream Moisturizer -Dermatologist Approved - Helps Relieve Chafing toimi mulla suht hyvin vesipesun jälkeen sitomaan kosteutta. Tunnon menettämiseen itsellä oli syynä esidiabetes, joka heikensi verenkiertoa hiusverisuonissa. Lääkäri määräsi Rosuvastatin-merkkistä statiinia, joka on parantunut verenkiertoa. Tunto palautui tällä selvästi minun tapauksessa tuon lääkkeen avulla. Kosteuttava voide auttaoi myös jonkin verran. Sopivasti kiristävällä penisrenkaalla saa lisää stondista, joka lisää ehkä myös herkkyyttä.

    • Anonyymi

      Sama vika minulla tunto huono ennen oli parempi vai onko naisten aukit niin väljiä sekin on yksi syy kondommin kanssa en tunne mitää valitettavasti

    • Anonyymi

      On kuulema jotain salvaa mikä auttaa mutta suurin syy on naisen tavaran koko kun on vaikea löytää pientä kokoa ainoa konsti onlaitaa peruna perseeseen yhdynän ajaksi se auttaa

      • Anonyymi

        Jaa, kumman perseeseen ?
        Olisiko molemmille oma peruna hyvä ratkaisu ?


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe