David Wilkersonin

Viimeinen Blogi

tämä on lainaus veijosen sivulta

"April 30, 2011 Huhtikuun 30. 2011

KUN KAIKKI KEINOT PETTÄVÄT

Uskominen silloin, kun kaikki näyttää olevan mennyttä, miellyttää Jumalaa kaikkein eniten. Jeesus sanoi Tuomakselle: "Sen tähden, että minut näit, sinä uskot. Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat!"(Joh.20:29).

Siunattuja ne, jotka uskovat silloin, kun rukousvastauksista ei ole tietoakaan. He luottavat toivoon, kun kaikki keinot pettävät.

Joku on ehkä joutunut toivottomaan paikkaan. Toivo on lopussa, kaikki keinot käytetty. Joku läheinen tietää kuolevansa pian, eivätkä lääkärit anna enää toivoa. Kuolema näyttää tulevan vääjäämättä. Toivo on poissa. Ihmettä, jota on rukoiltu, ei näytä tapahtuvan.

Silloin juuri saatanan voimat hyökkäävät mieleesi pelolla ja vihalla. Mielesi täyttyy hämmentävistä kysymyksistä: "Missä on Jumalasi? Sinä rukoilit, kunnes kyyneleet loppuivat. Sinä paastosit. Sinä turvasit lupauksiin. Sinä luotit."

Jumalaa pilkkaavia ajatuksia nousee mieleesi: "Rukous petti. Usko petti. Älä hylkää Jumalaa, mutta lopeta häneen luottaminen. Se ei kannata!"

Mieleesi on ujutettu jopa epäilyjä Jumalaa olemassa olosta. Näitä välineitä saatana on käyttänyt kautta aikojen. Demonit ovat näin hyökänneet kaikkien aikojen hurskaimpia miehiä ja naisia vastaan.

Niille, jotka vaeltavat juuri nyt kuoleman laaksojen ja varjojen läpi, kuuluu tämä sana: "Itku jatkuu läpi pimeyden ja hirveiden öiden. Siinä pimeydessä kuulet pian Isän kuiskauksen: "Minä olen kanssasi. En voi kertoa sinulle juuri nyt, miksi käyt läpi näitä asioita, mutta jonain päivänä kaikki selviää. Näet sitten, että se kaikki oli osa suunnitelmaani. Se ei ollut vahinko, eikä se ollut sinun epäonnistumisesi tulosta. Pysy lujana. Anna minun syleillä sinua kivun hetkinä."

Rakkaani, Jumala on aina toiminut ainoastaan hyvyytensä ja rakkautensa tähden. Kun kaikki näyttää olevan lopussa, hänen rakkautensa voittaa. Pidä lujasti kiinni uskostasi. Pidä kiinni hänen Sanastaan. Täällä maailmassa ei ole muuta toivoa."

onko tässä sanaa jollekkin tai joillekkin?

18

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aamenet

      Kyllä on... Kiitos!

    • Anonyymi

      https://marita-honeymilk.blogspot.com/2011/05/kun-kaikki-keinot-pettavat.html

      Tässä auto-onnettomuudessa 27.4.2011 menehtyneen pastori David Wilkersonin viimeinen saarna

      by David Wilkerson | April 27, 2011

      --------------

      http://davidwilkersontoday.blogspot.com/

      -------------

      https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/david-wilkerson-kuollut/

      KULTTUURI 28.04.2011 08:42 (päivitetty 8:42)

      David Wilkerson kuollut

      David Wilkerson 1931-2011.

      Tunnettu yhdysvaltalainen pastori ja kirjailija David Wilkerson on kuollut. Wilkerson sai surmansa keskiviikkona tapahtuneessa auto-onnettomuudessa Texasissa.

      Onnettomuus sattui, kun David Wilkersonin kuljettama henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle. Auto törmäsi vastaan tulleeseen ajoneuvoon ja autoa kuljettanut Wilkerson sai välittömästi surmansa kolarissa.

      David Wilkerson toimi Seurakuntalainen.fi:n blogistina.

      Auton kyydissä oli myös David Wilkersonin puoliso Gwen, joka on sairaalahoidossa samoin kuin törmäyksessä loukkaantunut toisen auton kuljettaja.

      David Wilkerson oli kuollessaan 79-vuotias. Hän perusti monikansallisen Times Square Church -seurakunnan New Yorkiin.

      David Wilkerson tuli suomalaisille tutuksi Nicky Cruzin 1950-60 -lukujen jengimaailmaa kuvaavan Juokse poika juokse -kirjan henkilönä ja samoista tapahtumista oman näkökulmansa Risti ja linkkuveitsi -kirjan muotoon saattaneena kirjailijana. Risti ja linkkuveitsi on myynyt miljoonia kappaleita ympäri maailmaa.

      Juokse poika juokse on ollut suosittua koululaislukemistoa aina näihin päiviin saakka. Kirjasta on otettu Suomessa 27 painosta.

      David Wilkerson vieraili usein Suomessa. Hän puhui helluntaiseurakuntien järjestämissä suurkokoussarjoissa, viimeksi vuonna 2004.

      Wilkersonin noin kolmenkymmenen kirjan joukosta suosituimmaksi on noussut vuonna 1974 julkaistu Näky, jossa hän ennakoi muun muassa pornografian yleistymistä ja homoseksuaalisuuden hyväksymistä länsimaisessa yhteiskunnassa.

      Wilkersonin Manhattanin Times Squarella toimivat kirkko on 8000-jäseninen vanhakantainen karismaattinen seurakunta. Wilkerson on ottanut etäisyyttä
      menestysteologisiin piireihin ja muun muassa arvostellut amerikkalaista tv-pastori -kulttuuria.

      David Wilkerson kirjoitti viimeiseksi jääneessä Seurakuntalainen.fi:n blogissaan siirtymisestä katoavasta katoamattomuuteen ja Jeesuksen armoon turvautumisesta:

      Voit olla varma siitä, että Kristuksella on palatessaan ihana seurakunta, joka innokkaasti haluaa olla hänen kanssaan. Siihen kuuluvat ne, jotka ovat irronneet tästä maailmasta ja kiinnittyneet niin häneen, siirtyminen katoavasta katoamattomuuteen on vain pikku rakkaudenaskel hänen läsnäoloonsa.

      Olet saattanut kaatua tässä kilpailussa, mutta voit nousta ja juosta taas. Jeesus ei anna sinun jäädä makaamaan radalle, väsyneenä, raajarikkona. Hän nostaa sinut heikenneille polvillesi ja antaa sinulle yliluonnollisen voiman juosta loppuun asti.

      Hän ei hylkää sinua. Armon tähden pääset maaliin ja siellä Herra seisoo maalinauhan luona ja sanoo: ”Hyvin tehty!”

      Katso, mitä David Wilkerson kirjoitti Seurakuntalainen.fi -blogeissaan.

    • Anonyymi

      https://vm.fi/digitaalisen-henkilollisyyden-hanke

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus

      Valtiovarainministeriö valmistelee digitaalista henkilöllisyystodistusta, jota kansalaiset voisivat käyttää erilaisissa asiointitilanteissa.

      Poliisin myöntämä digitaalinen henkilöllisyystodistus mahdollistaisi henkilötietojen osoittamisen sähköisessä asioinnissa ja käyntiasioinnissa. Se toimii mobiilisovelluksena älypuhelimessa tai tabletissa ja tulee passin ja henkilökortin rinnalle.

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus parantaa omien henkilötietojen hallintaa. Digitaalinen henkilöllisyystodistus mahdollistaa asiointitilanteessa nykyistä paremman yksityisyyden suojan ja tietosuojan. Valtion ei ole mahdollista seurata, miten digitaalista henkilöllisyystodistusta käytetään.

      Valtiovarainministeriö valmistelee parhaillaan lainsäädäntöä Linkki toiselle sivustolledigitaalisen henkilöllisyystodistuksen käyttöönotosta. Hallituksen esitys on tarkoitus antaa eduskunnalle syksyllä 2022.

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus on tarkoitus ottaa käyttöön syyskuussa 2023.

      Nykyisiin passeihin ja henkilökortteihin ei tule muutoksia.

      Lisäksi lakiehdotuksella on tarkoitus mahdollistaa luonnollisen henkilön tunnistusvälineen sekä ulkomaalaisen digitaalisen asiointivälineen tuottaminen ja käyttö. Digi- ja väestötietoviraston myöntämä luonnollisen henkilön tunnistusväline mahdollistaa sähköisen tunnistautumisen julkishallinnon palveluihin. Luonnollisen henkilön tunnistusvälinettä ei voi käyttää henkilöllisyystodistuksena.

      ------------

      Digitaalinen henkilöllisyystodistus on virallinen henkilöllisyyttä osoittava asiakirja passin ja henkilökortin rinnalla.

      Sitä voi hyödyntää monissa arjen asiointitilanteissa, niin käyntiasioinnissa kuin sähköisessä asioinnissa. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi

      henkilöllisyyden osoittamiseen, kun noudetaan paketteja
      iän osoittamiseen, kun ostetaan erilaisia ikärajoitettuja tuotteita
      henkilöllisyystodistuksena, kun haetaan vahvaa sähköistä tunnistamisvälinettä (pankkitunnukset, mobiilivarmenne)

      henkilöllisyystodistuksena, kun noudetaan passia tai henkilökorttia noutopisteestä
      sähköisiin asiointipalveluihin kirjautumisessa.

      -------------

      https://www.koronatilastot.fi/fi/rokotukset/

      Koronarokotukset annoksittain

      1. rokotusannoksia on annettu 4 523 948 kappaletta, noin 81 % väestöstä.

      2. annoksen osalta on 78 %, sillä 2, rokotusannoksia on annettu 4 346 897 kpl.

      3. koronarokotusannoksen on saanut noin 55 %, eli 3 070 439 annosta.

      4. rokotusannoksia on annettu 1 177 293 annosta, siis noin 21 %.

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/Jumalan lasten kalenteri/Luukku23.htm

      4.5.5009 Vertauskuvat, niiden käsittely, käyttö ja ymmärtäminen

      Kiitos eräälle henkilölle, joka antoi juuri nyt konkreettisen hyvin tämän tärkeän aiheen minulle.

      Raamattu sanoo: Kun hän puhui opetuslapsilleen, hän puhui aina vertauksin, eikä mitään heille opettanut ilman vertauksia. Vertaukset olivat siis taivaallista puhetta ja ovat yksi tärkeimmistä kommunikointitavoista meidän ja Jumalan kesken. Ilman vertauksia, emme saa juuri mitään konkreettisen hengellistä opittavaksemme ja sen opimme vain ja ainoastaan vertauksin.

      Vertauksen sanastoiksi voidaan kutsua: Metafora, allegorinen tai symbolinen.
      Lisäksi vertauksiin kuuluu toinen tärkeä sana, eli esikuva, esimerkkitapahtuma ja esimerkki asettelu.

      Olennaisia sudenkuoppia vertauskuvallisille tutkimuksille, on jäädä vertauskuvaan sisälle kiinni ja jatkaa vertauskuvallista tutkintaa enää vertaamatta sitä mihinkään alkuperäistarkoitukseen. Toinen yhtä tärkeä vertauskuvan käsittely ja spekulaatiomainen tutkimustapa saattaa muodostua sudenkuopaksi ja johtaa harhaan on vertauskuvien sisäkkäinen pakkaaminen. Eli vertauskuvalla verrataan vertauskuvaa. Tämä ei yleensä johda hyvään tulokseen. Varo sitä.

      Tämä tuhlaajapoikavertaus oli tämän päivän oikein hyvä esimerkki, joka laittoi minulle aihetta kirjoittaa tämä puuhaluukku. Kaikki ajatukseni lähtivät liikkeelle vertauskuvan tarkoituksen ja sen spekuloimisen ylittämisestä, eli tarinan jatkamisesta ohi alkuperäisen vertauksen tarpeen.

      Oletetaanpa että minulla tarve tietää miten tämä vertauskuvallinen tarina päättyisi. Aloitan spekuloida sen pojan tulevaisuutta, joka jäi hieman nyrpeänä katselemaan, kun tuhlaajapoika sai ruhtinaan vastaanoton ja itse oli ollut viisas ja koko ajan ollut uskollinen isänsä kodissa. Eikös tälläkin pojalla ollut oikeutta ottaa omaisuutensa ja lähteä maailmalle ja eikös hänellekin pitäisi järjestää paluun hetkellä suuret juhlat? Toisaalta kyllä ja toisaalta ei.

      Tässä siis halutaan jatkaa mietintää, mitä jo ja mitä jos... Kyse ei ole siitä, mitä tuo poika tekisi tarinan päättymisen jälkeen, vaan siitä miten tarina päättyi. Minäpä kerron miksi, kosk olet varmaan itsekin jo herännyt kysymykseen, mitäpä jos poika tahtoisi omaisuutensa ja eikös se olisi aivan oikein, jos tämä saisi saman kohtalon palattuaan tuhlaamasta. Kyse on siis vertauksen tarpeettomasta jatkamisesta ja Raamatun ilmoitukseen omiamme panemisesta. Eli siis ensinnäkin hyvin, hyvin arveluttavaa tehdä mitään sellaista.

      Mitä jos keksin itse kymmenen neitsyen tarinaan jatko-osan. Eli olemme ihan samassa tilanteessa, jossa keksisin Tuhkimotarinalle jatkoa, eli kakkososan. "Tuhkimon avioliitto ei ollutkaan niin ruusuista ja hän joutuikin pian tossun alle, nyrkin ja hellan väliin, joka johti lopulta katkeraan avioeroon". Näinkin Tuhkimon tarina voisi jatkua, tai sitten ei. Miten vaan. Jatkokertomus ei ollutkaan siis oleellista, vaan vertauksen todellinen kohde.

      Mikäli haluamme hakea vertaukselle jatkoa, meidän täytyy tietää TASAN TARKKAAN kenestä vertauksessa on oikein kyse. Jumalan vertaukset kun sattumalta ovat useiden kerrosten täyttämiä ja mikään ei välttämättä tarkoita samaa ja täsmää sikäli samalla tavalla jatko-osalle kerrottavaksi. Sen sijaan tämä tuhlaajapojan vertaus kertoo eräältä esikuvaltaan mm. Suomen kansaa, talvisodan jälkeen. Se täsmää myös hyvin ennen Kristittynä itseään pitänyttä maailman niellyttä ihmistä joka palaa tuhlaamastaan takaisin isän luo. Nämä molemmat johtavat Taivaskotiin ja tarkemmin sanottuna tuhatvuotiskaudelle. Eli meidän pitää löytää joku toinen vertaus, joka kertoisi meille tuhatvuotiskaudelle tulleista ihmisistä. Minulle tuli heti mieleeni eräs hyvin tähän soveltuva toinen vertaus, jota voimme käyttää toimivana vertauksena näihin kahteen ihmiseen, tuhlaajapoikaan ja tähän toiseen, joka jäi hieman katkerana katsomaan sivusta isän onnea ja tuhlaajapojalle pidettävää suurjuhlaa. Katsos:

      • Anonyymi

        Matteus 20:1-16 "Sillä taivasten valtakunta on perheenisännän kaltainen, joka varhain aamulla lähti ulos palkkaamaan työmiehiä viinitarhaansa. Ja kun hän oli sopinut työmiesten kanssa denarista päivältä, lähetti hän heidät viinitarhaansa. Ja hän lähti ulos kolmannen hetken vaiheilla ja näki toisia seisomassa torilla joutilaina; ja hän sanoi heille: 'Menkää tekin minun viinitarhaani, ja mikä kohtuus on, sen minä annan teille'. Niin he menivät. Taas hän lähti ulos kuudennen ja yhdeksännen hetken vaiheilla ja teki samoin. Ja kun hän lähti ulos yhdennentoista hetken vaiheilla, tapasi hän vielä toisia siellä seisomassa; ja hän sanoi heille: 'Miksi seisotte täällä kaiken päivää joutilaina?' He sanoivat hänelle: 'Kun ei kukaan ole meitä palkannut'. Hän sanoi heille: 'Menkää tekin minun viinitarhaani'. Mutta kun ilta tuli, sanoi viinitarhan herra tilansa hoitajalle: 'Kutsu työmiehet ja maksa heille palkka, viimeisistä alkaen ensimmäisiin asti'. Kun nyt tulivat ne, jotka olivat saapuneet yhdennentoista hetken vaiheilla, saivat he kukin denarin. Ja kun ensimmäiset tulivat, luulivat he saavansa enemmän; mutta hekin saivat kukin denarin. Kun he sen saivat, napisivat he perheen isäntää vastaan ja sanoivat: 'Nämä viimeiset ovat tehneet työtä vain yhden hetken, ja sinä teit heidät meidän vertaisiksemme, jotka olemme kantaneet päivän kuorman ja helteen'. Niin hän vastasi eräälle heistä ja sanoi: 'Ystäväni, en minä tee sinulle vääryyttä; etkö sopinut minun kanssani denarista? Ota omasi ja mene. Mutta minä tahdon tälle viimeiselle antaa saman verran kuin sinullekin. Enkö saa tehdä omallani, mitä tahdon? Vai onko silmäsi nurja sentähden, että minä olen hyvä?' Näin viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeisiksi."

        Tämä siis tulee tapahtumaan tuhatvuotiskaudella ja jokainen näistä kokee tuhlaajapojan kokemuksen ja jokainen kokee myös toiselle tarjotun armon. Isä on hyvä ja miksi siis valitat. Jos sinut on armahdettu, niin miksi ihmeessä et antaisi toiselle armon käydä.

        Ajattelehan esimerkiksi näin: Jos haluat spekuloida tuhlaajapojan oikeuksia lähteä isän kodista tuhlaamaan, niin sinun on paljon helpompi tehdä se järjettömän tyhmä ratkaisu tässä maailmassa, kuin että sitten kun Usko on tullut jo lihaksi maan päälle, eikä profetoimistakaan tarvita, eikä kielilläpuhuminen ketään hyödytä.

        Silloin jokainen voi nähdä Jeesuksen Kristuksen ja sitten joku haluaisi vielä silloinkin tuhlaajapojaksi, tuhlaamaan???? WHAT! ...kysyn minä!!!

        Silti kaiken lopuksi, Raamatun antamat vertauskuvat ovat moniulotteisia ja käyvät pääsääntöisesti useampaan verrattavaan kohteeseen ja tapahtuma-asetelmaan.


    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/Jumalan lasten kalenteri/Luukku27.htm

      8.5.2009 Ihmisen tunnetilojen oravanpyörä

      On siinä ihmispololla miettimistä, miten voittaa omat tunteensa ja miksi mikäkin voittaa toinen toisensa. Miksi ikuiseksi lupaamasi Rakkaus lopulta sammui, vaikka valalla sen vannoit. Kun suutuit, niin mikä sinut lepytti?

      On vanha sanonta, että Rakkaus voittaa järjen. Pahaa taas on se, että viha voittaa rakkauden. Pelko taas voittaa vihan tunteet, koska pelko ei ole pelkoa, jos viha puskee silti läpi. Järki taas voittaa pelon ja saa mielen rauhoittumaan.

      Rakkaus tulee Jumalalta ja samoin pelko. Toinen noista on vahva lähteelleen olemuksellinen tunnetila, kuten Jumalan toinen nimi on Rakkaus. Saatanaa voisi kuvitella hyvin vihan herraksi, joten sen olemus kuvastaa pelkästään vihaa. Nämä kaksi ovat vastakohtia toisilleen.

      No entäoä nämä kaksi muuta? Ne ovat keinoja saada viha tai rakkaus sydämeen. Ne ovat välineitä, joista toinen on armottomuuden väline, viisauden ja järjen itsekeskeinen toimintatila, joka adaptoi ihmisen poistumaan Jumalan luota luottamaan itseensä enemmän kuin Jumalaan. Tuo toinen väline on tietysti hyvin paljon Jumalan käyttämä

      väline, jolla saadaan ihminen pois itsekeskeisyydestään pelon avulla. Monesti olen kertonut, että pelko, puute ja sairaudet ovat lähestyvän Jumalan varjo, koska silloin kun ihminen on heikoimmillaan, hän tarvitsee eniten Jumalaa.

      Tästä johtuu, että pelko on Jumalan parhain työkalu saada ihminen katsomaan Häneen päin, pois itsekeskeisestä maailmastaan.

      Tämä oli vain kiva kaava, vähän kuin vanha leikki, kivi, paperi ja sakset. Että tällainen...

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/Jumalan lasten kalenteri/Luukku26.htm

      7.5.2009 Asenne uskovien kesken

      Mitä me maailman uskovaiset ihmiset haluaisimme olla? Me haluaisimme olla viisaita. Me kehumme, että meillä on Jumalan antama viisauden armonlahja. Me haluamme olla rikkaita ja kun sitä saamme, me kehuskelemme rikastuneemme Jumalan siunauksista, koska olemme täyttäneet hänen tahdon. Sitten me haluamme olla kauniita ja me kehumme että koska meidän elämäntapamme teki meistä kauniita, koska me elimme Jumalan ohjeiden mukaan terveellisesti ja pidimme lepopäivän. Mitä me siis olemme?

      Itsekeskeisiä lihan himoissa, silmämme pyyntöä ja korvamme halun mukaan meneviä lihanhimoissamme kieriskeleviä säälittäviä ihmisiä. Meitä kutsutaan aikuisiksi, koska aikuiset ovat sellaisia, jotka tavoittelevat kaiken tästä maailmasta.

      Sen sijaan, meillä on uskomaton vertaus, joka ei ole edes vertaus, vaan meidän mallimme elävässä elämässä. Olkaamme lapsia.

      Kun Jeesus kutsui lapsen luoksensa, hän joutui torumaan opetuslapsiaan, koska opetuslapset eivät halunneet lasten tulevan häiritsemään heidän suurta mestariaan. Opetuslapset olivat siinä luulossa, että Jeesus piti heitä ja muita aikuisia tärkeimpinä ja ettei lapset olisi Jeesukselle niin tärkeitä. Lapsethan häiritsivät leikeillään ja touhuillaan aina aikuisten toimintoja.

      juutalaisessa kulttuurissa vaimot olivat alamaisia ja lapset heidän vastuulla ja lapset olivat sitten lopulta kaikkein alamaisimmassa asemassa. Tällainen oli käytäntö vanhassa juutalaisuudessa. Jeesuksen tapa toimia, oli tietysti Taivastenvaltakunnan tapa, joten se joka itsensä ylentää, se alennetaan ja päin vastoin, joten vaimot ja lapset olivat Jeesukselle tärkeimpiä asioita.

      Sen sijaan julistaminen ja vastuunkanto oli miesten työtä ja siksi Jeesuksella oli 12 opetuslasta, eikä yhtään opetustyttölasta.

      Luukas 10:6-16 Mutta luomakunnan alusta Jumala 'on luonut heidät mieheksi ja naiseksi. Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa. Ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi.' Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako." Ja heidän mentyään huoneeseen opetuslapset

      taas kysyivät häneltä tätä asiaa. Ja hän sanoi heille: "Joka hylkää vaimonsa ja nai toisen, se tekee huorin häntä vastaan. Ja jos vaimo hylkää miehensä ja menee naimisiin toisen kanssa, niin hän tekee huorin." Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, että hän koskisi heihin; mutta opetuslapset nuhtelivat tuojia. Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle." Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päällensä ja siunasi heitä.

      Voi kuinka vaikeaa on kristittynä ihmisenä itseään kutsuvan sanoa, että olen lapsonen vain Herran kämmenellä. Voi kuinka viisaita ihmisiä on kaikki kirkot täynnä, heidän johtokuntineen, kirkkohallituksineen ja kaiken maailman toimikuntineen. Hyviä asioita moni on, en minä sitä, vaan sitä, kuinka sitä tuodaan esille ja ne ihmiset, jotka istuvat päättäjinä, ovat aina saatanan paulojen kanssa ansassa langeta ylpeyteen, aikuisuuteen.

      Tässä maailmassa lapseus ei vain toteudu koskaan, vaikka kuinka monta kertaa yrittäisi nöyryyttä kertoa ja sitä opettaa. Aina on joku sanomassa, "älä ole lapsellinen" ja antaa aikuisen näkökulman. Tämä koko aikuinen/lapsi dilemma on paradoksi, koska jos olet lapsi, sinua huijataan, jos olet aikuinen sinua ei ehkä voi huijata, mutta olet sitten aikuinen. Kumman tien valitset, haluatko säilyttää lapseutesi ja taivastenvaltakunnan avaimen, vai muututko aikuiseksi, joka osaa puolustautua tässä maailmassa ja antaa potut pottuina.

      Asenteemme uskovana ihmisenä ei ole siis mikään itsestään selvyys. Mieti itse.

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/Jumalan lasten kalenteri/Luukku8.htm

      Kuin Nooan aikana... ja mitä siitä sitten?

      1. Mooseksen kirja 5:23-24 Niin oli Hanokin koko elinaika kolmesataa kuusikymmentä viisi vuotta. Ja kun Hanok oli vaeltanut Jumalan yhteydessä, ei häntä enää ollut, sillä Jumala oli ottanut hänet pois.

      Eikä Hanokista sen enempää, koska eihän hänestä paljon puhuttu. Hänestä ollaan pikemminkin oltu hiljaa. Se miksi hän katosi, ei ole morsiamelle mikään mysteeri. Ei Jumala häntä huvin vuoksi pois ottanut ja kun Jumala tunnetaan äärimmäisenä periaatteen noudattajana, me voimme löytää Hanokin katoamiselle vain yhden syyn ja sillä on merkityksensä, ennen Nooaa.
      Nooa sai kutsun:

      1. Mooseksen kirja 6:12-14 Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä. Silloin Jumala sanoi Nooalle: "Minä olen päättänyt tehdä lopun kaikesta lihasta, sillä maa on heidän tähtensä täynnä väkivaltaa; katso, minä hävitän heidät ynnä maan. Tee itsellesi arkki honkapuista, rakenna arkki täyteen kammioita, ja tervaa se sisältä ja ulkoa.

      ...ja niin alkoi Nooa tehdä arkkia. Ja samalla kun hän teki arkkia, hän myös julisti mitä Jumala oli aikomassa tehdä. Ihmiset nauroivat ja pilkkasivat, koska sadetta koko maailma ei edes ollut vielä kertaakaan edes nähneet. Tuskin moni edes tiesi mitä se on, koska maa kasteli itsensä kasteen kautta, jolloin sumu nousi ja laskeutui maahan.

      Nooa oli noin viidensadan vuoden vanha kun hänelle syntyivät kolme poikaa ja samoihin aikoihin hän aloitti rakentaa arkkiaan.
      Kun arkki tuli valmiiksi noin sadan vuoden kuluttua, olivat pojatkin siis jo noin sadan vuoden ikäisiä.

      Noihin aikoihin Jumala aikoi myös muuttaa ihmisiän pituuden 120 vuoteen, joka tapahtuikin heti vedenpaisumuksen jälkeen.

      Nooa siis toimii kuten Luukas kertoo:

      Luukas 17:24-30 Sillä niinkuin salaman leimaus loistaa taivaan äärestä taivaan ääreen, niin on Ihmisen Poika päivänänsä oleva. Mutta sitä ennen pitää hänen kärsimän paljon ja joutuman tämän sukupolven hyljittäväksi. Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki. Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

      Luukas kertoo vertaamalla ihmisenpojan kärsimyksiä maailmaan ja maailman kristittyihin. He joutuvat sitä ennen kärsimään. Mutta Hanok ei hukkunut vedenpaisumuksessa, eikä hän edes joutunut rakentamaan arkkia, eikä pelkäämään henkensä puolesta vapaasti kelluvassa arkissa:

      Johanneksen ilmestys 3:10-11 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
      Hanok oli siis vaeltanut yhteydessä Jumalaan 365 vuotta, eli kun päiviä vuodessa on 365 (huomioitu jopa karkausvuosi) niin se tarkoittaa täyttä, jokapäiväistä uhraamista Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa. Morsian, eli Hanok ovat siksi samanlaisia, he ovat luottaneet yhteyteen joka ikinen päivä, jopa karkausvuoden päivät.

      Nooa sen sijaan joutui rakentamaan arkin, keräämään siihen eläimet ja sukulaisensa. Arkki kellui pauhaavien vetten päällä ja ahdistus arkissa oli käsin kosketeltava. Eläimet pelkäsivät ja ihmiset pelkäsivät, jopa Nooa on pelännyt niitä pitkiä päiviä sisällä tuossa arkissa.


      Kun Nooan kärsimykset olivat ohi ja vesi oli maasta kuivunut, he pääsivät vihdoin uuteen maahan, jossa eläimet hajaantuivat heti omille teilleen. Jumala asetti sateenkaaren armonliiton merkiksi ihmisen ja Jumalan välille. Mitä Nooa alkoi sitten tehdä, kun suuri urakka oli päätöksessä? Hän alkoi viljellä viiniä.

      1. Mooseksen kirja 9:20 Ja Nooa oli peltomies ja ensimmäinen, joka istutti viinitarhan.

      ...ja kun palataan vertaukseen, mitä Nooan aikana tarkoittaa ja mitä viinin viljely tarkoittaa:


      Johanneksen ilmestys 20:6 Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

      • Anonyymi

        Matteus 20:1-16 "Sillä taivasten valtakunta on perheenisännän kaltainen, joka varhain aamulla lähti ulos palkkaamaan työmiehiä viinitarhaansa. Ja kun hän oli sopinut työmiesten kanssa denarista päivältä, lähetti hän heidät viinitarhaansa. Ja hän lähti ulos kolmannen hetken vaiheilla ja näki toisia seisomassa torilla joutilaina; ja hän sanoi heille: 'Menkää tekin minun viinitarhaani, ja mikä kohtuus on, sen minä annan teille'. Niin he menivät. Taas hän lähti ulos kuudennen ja yhdeksännen hetken vaiheilla ja teki samoin. Ja kun hän lähti ulos yhdennentoista hetken vaiheilla, tapasi hän vielä toisia siellä seisomassa; ja hän sanoi heille: 'Miksi seisotte täällä kaiken päivää joutilaina?' He sanoivat hänelle: 'Kun ei kukaan ole meitä palkannut'. Hän sanoi heille: 'Menkää tekin minun viinitarhaani'. Mutta kun ilta tuli, sanoi viinitarhan herra tilansa hoitajalle: 'Kutsu työmiehet ja maksa heille palkka, viimeisistä alkaen ensimmäisiin asti'. Kun nyt tulivat ne, jotka olivat saapuneet yhdennentoista hetken vaiheilla, saivat he kukin denarin. Ja kun ensimmäiset tulivat, luulivat he saavansa enemmän; mutta hekin saivat kukin denarin. Kun he sen saivat, napisivat he perheen isäntää vastaan ja sanoivat: 'Nämä viimeiset ovat tehneet työtä vain yhden hetken, ja sinä teit heidät meidän vertaisiksemme, jotka olemme kantaneet päivän kuorman ja helteen'. Niin hän vastasi eräälle heistä ja sanoi: 'Ystäväni, en minä tee sinulle vääryyttä; etkö sopinut minun kanssani denarista? Ota omasi ja mene. Mutta minä tahdon tälle viimeiselle antaa saman verran kuin sinullekin. Enkö saa tehdä omallani, mitä tahdon? Vai onko silmäsi nurja sentähden, että minä olen hyvä?' Näin viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeisiksi."

        Nooan viinitarha kuvastaa siis tuhatvuotista viininviljelykautta, jota Kristuksen Pyhät tekevät. Johan Laulujen laulu 2:10-13 kertoo, kun morsian on valmis, "nouse sinä kaunokaiseni ja tule" viiniköynnös tuoksuaa silloin jo. Lisäksi Sakarja 8:12 kertoo rauhansiemenen kylvöstä, jonka jälkeen viiniköynnös antaa satonsa. Viini heitetään sen jälkeen Jumalan vihan suureen kuurnaan, jossa se tulella koetellaan. "Osta minulta kultaa, tulessa puhdistettua".

        Kun vielä panet merkille, että Jeesus on tuo perheenisäntä joka lähtee palkkaamaan tuhatvuotiskaudella uusia julistajia itselleen viljelemään viiniä ja palkka on sama kaikille. Kristuksen morsian ja viini ovat siis eri asioita, joten viini tehdään ja se viljellään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Matteus 20:1-16 "Sillä taivasten valtakunta on perheenisännän kaltainen, joka varhain aamulla lähti ulos palkkaamaan työmiehiä viinitarhaansa. Ja kun hän oli sopinut työmiesten kanssa denarista päivältä, lähetti hän heidät viinitarhaansa. Ja hän lähti ulos kolmannen hetken vaiheilla ja näki toisia seisomassa torilla joutilaina; ja hän sanoi heille: 'Menkää tekin minun viinitarhaani, ja mikä kohtuus on, sen minä annan teille'. Niin he menivät. Taas hän lähti ulos kuudennen ja yhdeksännen hetken vaiheilla ja teki samoin. Ja kun hän lähti ulos yhdennentoista hetken vaiheilla, tapasi hän vielä toisia siellä seisomassa; ja hän sanoi heille: 'Miksi seisotte täällä kaiken päivää joutilaina?' He sanoivat hänelle: 'Kun ei kukaan ole meitä palkannut'. Hän sanoi heille: 'Menkää tekin minun viinitarhaani'. Mutta kun ilta tuli, sanoi viinitarhan herra tilansa hoitajalle: 'Kutsu työmiehet ja maksa heille palkka, viimeisistä alkaen ensimmäisiin asti'. Kun nyt tulivat ne, jotka olivat saapuneet yhdennentoista hetken vaiheilla, saivat he kukin denarin. Ja kun ensimmäiset tulivat, luulivat he saavansa enemmän; mutta hekin saivat kukin denarin. Kun he sen saivat, napisivat he perheen isäntää vastaan ja sanoivat: 'Nämä viimeiset ovat tehneet työtä vain yhden hetken, ja sinä teit heidät meidän vertaisiksemme, jotka olemme kantaneet päivän kuorman ja helteen'. Niin hän vastasi eräälle heistä ja sanoi: 'Ystäväni, en minä tee sinulle vääryyttä; etkö sopinut minun kanssani denarista? Ota omasi ja mene. Mutta minä tahdon tälle viimeiselle antaa saman verran kuin sinullekin. Enkö saa tehdä omallani, mitä tahdon? Vai onko silmäsi nurja sentähden, että minä olen hyvä?' Näin viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeisiksi."

        Nooan viinitarha kuvastaa siis tuhatvuotista viininviljelykautta, jota Kristuksen Pyhät tekevät. Johan Laulujen laulu 2:10-13 kertoo, kun morsian on valmis, "nouse sinä kaunokaiseni ja tule" viiniköynnös tuoksuaa silloin jo. Lisäksi Sakarja 8:12 kertoo rauhansiemenen kylvöstä, jonka jälkeen viiniköynnös antaa satonsa. Viini heitetään sen jälkeen Jumalan vihan suureen kuurnaan, jossa se tulella koetellaan. "Osta minulta kultaa, tulessa puhdistettua".

        Kun vielä panet merkille, että Jeesus on tuo perheenisäntä joka lähtee palkkaamaan tuhatvuotiskaudella uusia julistajia itselleen viljelemään viiniä ja palkka on sama kaikille. Kristuksen morsian ja viini ovat siis eri asioita, joten viini tehdään ja se viljellään.

        Valaisevaa kuunneltavaa:
        https://www.youtube.com/watch?v=ceW6AqAsdME

        Monien epäjumalien viidakossa näyttää marxilaisuususkonnon epäjumala menestyneen nimenomaan mammonan varjolla.

        Luuk. 16:13
        "Ei kukaan palvelija voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa."

        Varmaa on ajan merkit . Jumalan hallintavalta on kaikessa. Raamatun Sana on ainoa Totuus. Siihen saamme luottaa ja pelätä ei tarvitse.
        Jeesus varoitti:
        Markus 13
        1 Ja kun hän meni ulos pyhäköstä, sanoi eräs hänen opetuslapsistaan hänelle: "Opettaja, katso, millaiset kivet ja millaiset rakennukset!"
        2 Jeesus vastasi hänelle: "Sinä näet nämä suuret rakennukset. Niistä ei ole jäävä kiveä kiven päälle maahan jaottamatta."
        3 Ja kun hän istui Öljymäellä, vastapäätä pyhäkköä, kysyivät Pietari ja Jaakob ja Johannes ja Andreas häneltä eriksensä:
        4 "Sano meille: milloin tämä tapahtuu, ja mikä on merkki siitä, että kaikki tämä alkaa lopullisesti toteutua?"

        5 Niin Jeesus rupesi puhumaan heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
        6 Monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä se olen', ja he eksyttävät monta.".


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Juudaksen kirje 1

      22 Ja armahtakaa toisia, niitä, jotka epäilevät, pelastakaa heidät, tulesta temmaten;

      23 toisia taas armahtakaa pelolla, inhoten lihan tahraamaa ihokastakin.

      24 Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensa eteen,

      25 hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen.

      -------------

      Heprealaiskirje 12

      1 Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa,

      2 silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.

      3 Ajatelkaa häntä, joka syntisiltä on saanut kärsiä sellaista vastustusta itseänsä kohtaan, ettette väsyisi ja menettäisi toivoanne.

      4 Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan,

      5 ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille: "Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee;

      6 sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".

      7 Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita?

      8 Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia.

      9 Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme?

      10 Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään.

      11 Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut.

      12 Sentähden: "Ojentakaa hervonneet kätenne ja rauenneet polvenne";

      13 ja: "tehkää polut suoriksi jaloillenne", ettei ontuvan jalka nyrjähtäisi, vaan ennemmin parantuisi.

      14 Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa;

      15 ja pitäkää huoli siitä, ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta, "ettei mikään katkeruuden juuri pääse kasvamaan ja tekemään häiriötä", ja monet sen kautta tule saastutetuiksi,

      16 ja ettei kukaan olisi haureellinen tahi epäpyhä niinkuin Eesau, joka yhdestä ateriasta myi esikoisuutensa.

      17 Sillä te tiedätte, että hänet sittemminkin, kun hän tahtoi päästä siunausta perimään, hyljättiin; sillä hän ei löytänyt tilaa peruutukselle, vaikka hän kyynelin sitä pyysi.

    • Anonyymi

      Johanneksen ilmestys 6

      9 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.

      10 Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"

      11 Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.

    • Anonyymi

      Daniel 6

      1 Daarejaves näki hyväksi asettaa valtakuntaansa sata kaksikymmentä satraappia, että heitä olisi kaikkialla valtakunnassa.

      2 Ja heitä ylempänä oli kolme valtaherraa, joista Daniel oli yksi. Heille tuli satraappien tehdä tili, ettei kuningas kärsisi vahinkoa.

      3 Mutta Daniel oli etevämpi muita valtaherroja sekä satraappeja, sillä hänessä oli erinomainen henki; ja kuningas aikoi asettaa hänet koko valtakunnan päämieheksi.

      4 Silloin toiset valtaherrat sekä satraapit etsivät Danielia vastaan syytä valtakunnan hallinnossa. Mutta he eivät voineet löytää mitään syytä eikä rikkomusta, sillä hän oli uskollinen, eikä hänestä laiminlyöntiä eikä rikkomusta löydetty.

      5 Silloin nämä miehet sanoivat: "Me emme löydä tuossa Danielissa mitään syytä-ellemme löydä sitä hänen jumalanpalveluksessaan".

      6 Senjälkeen nämä valtaherrat ja satraapit riensivät kiiruusti kuninkaan tykö ja sanoivat hänelle näin: "Kuningas Daarejaves eläköön iankaikkisesti!

      7 Kaikki kuninkaalliset valtaherrat, maaherrat, satraapit, hallitusmiehet ja käskynhaltijat ovat keskenänsä neuvotelleet, että olisi annettava kuninkaallinen julistus ja vahvistettava kielto, että kuka ikinä kolmenkymmenen päivän kuluessa rukoilee jotakin yhdeltäkään jumalalta tai ihmiseltä, paitsi sinulta, kuningas, se heitettäköön jalopeurain luolaan.

      8 Nyt, kuningas! Säädä kielto ja kirjoita kirjoitus, jota meedialaisten ja persialaisten peruuttamattoman lain mukaan ei voida muuttaa."

      9 Niin kuningas Daarejaves kirjoitti kirjoituksen ja kiellon.

      10 Niin pian kuin Daniel oli saanut tietää, että kirjoitus oli kirjoitettu, meni hän taloonsa, jonka yläsalin ikkunat olivat avatut Jerusalemiin päin. Ja hän lankesi kolmena hetkenä päivässä polvillensa, rukoili ja kiitti Jumalaansa, aivan niinkuin hän ennenkin oli tehnyt.

      11 Silloin nuo miehet riensivät kiiruusti sinne ja tapasivat Danielin rukoilemasta ja avuksi huutamasta Jumalaansa.

      12 Sitten he astuivat kuninkaan eteen ja muistuttivat kuninkaan kiellosta: "Etkö ole kirjoittanut kieltoa, että kuka ikinä kolmenkymmenen päivän kuluessa rukoilee jotakin yhdeltäkään jumalalta tai ihmiseltä, paitsi sinulta, kuningas, se heitettäköön jalopeurain luolaan?" Kuningas vastasi ja sanoi: "Kielto on luja, meedialaisten ja persialaisten peruuttamattoman lain mukaan".

      13 Silloin he vastasivat ja sanoivat kuninkaalle: "Daniel, joka on juutalaisia pakkosiirtolaisia, ei välitä sinusta, kuningas, eikä kiellosta, jonka olet kirjoittanut, vaan kolmena hetkenä päivässä hän toimittaa rukouksensa".

      • Anonyymi

        14 Mutta kun kuningas sen kuuli, tuli hän sangen murheelliseksi, ja hän mietti, miten voisi pelastaa Danielin; auringon laskuun asti hän vaivasi itseään vapauttaaksensa hänet.

        15 Silloin ne miehet riensivät kiiruusti kuninkaan tykö ja sanoivat kuninkaalle: "Tiedä, kuningas, meedialaisten ja persialaisten laki on, ettei mitään kuninkaan vahvistamaa kieltoa tai julistusta peruuteta".

        16 Silloin kuningas käski tuoda Danielin ja heittää hänet jalopeurain luolaan. Ja kuningas puhui Danielille ja sanoi: "Sinun Jumalasi, jota sinä lakkaamatta palvelet, pelastakoon sinut". Sitten tuotiin kivi ja pantiin luolan suulle,

        17 ja kuningas sinetöi sen omallaan ja ylimystensä sineteillä, ettei Danielin asiassa muutosta tapahtuisi.

        18 Sitten kuningas meni palatsiinsa ja vietti yönsä paastoten eikä sallinut tuoda eteensä naisia, ja hänen unensa pakeni häneltä.

        19 Aamun sarastaessa kuningas sitten nousi ja meni kiiruusti jalopeurain luolalle.

        20 Ja lähestyessään luolaa hän huusi Danielille murheellisella äänellä, ja kuningas lausui ja sanoi Danielille: "Daniel, sinä elävän Jumalan palvelija, onko sinun Jumalasi, jota lakkaamatta palvelet, voinut pelastaa sinut jalopeuroilta?"

        21 Silloin Daniel vastasi kuninkaalle: "Kuningas eläköön iankaikkisesti!

        22 Minun Jumalani on lähettänyt enkelinsä ja sulkenut jalopeurain kidat, niin etteivät ne ole minua vahingoittaneet, sillä minut on havaittu nuhteettomaksi hänen edessänsä, enkä minä ole sinuakaan vastaan, kuningas, rikosta tehnyt."

        23 Silloin kuningas ihastui suuresti ja käski ottaa Danielin ylös luolasta. Ja kun Daniel oli otettu ylös luolasta, ei hänessä havaittu mitään vammaa; sillä hän oli turvannut Jumalaansa.

        24 Ja kuningas käski tuoda ne miehet, jotka olivat syyttäneet Danielia, ja heittää heidät lapsineen ja vaimoineen jalopeurain luolaan; eivätkä he ehtineet luolan pohjaan, ennenkuin jalopeurat hyökkäsivät heidän kimppuunsa ja murskasivat kaikki heidän luunsa.

        25 Sitten kuningas Daarejaves kirjoitti kaikille kansoille, kansakunnille ja kielille, mitä koko maan päällä asuu: "Suuri olkoon teidän rauhanne!

        26 Minä olen antanut käskyn, että minun valtakuntani koko valtapiirissä vavistakoon ja peljättäköön Danielin Jumalaa. Sillä hän on elävä Jumala ja pysyy iankaikkisesti. Hänen valtakuntansa ei häviä, eikä hänen herrautensa lopu.

        27 Hän pelastaa ja vapahtaa, hän tekee tunnustekoja ja ihmeitä taivaassa ja maan päällä, hän, joka pelasti Danielin jalopeurain kynsistä."

        28 Ja tämä Daniel oli korkeassa arvossa ja kunniassa Daarejaveksen valtakunnassa sekä persialaisen Kooreksen valtakunnassa.


    • Anonyymi

      http://veijonen.fi/

      tää on lainaus veijosen sivuilta

      11. 9. 2003 kaksi vuorokautta ennen Anna Lindin murhaa kirjoitin varoitus "ulkoministeri tulisille hiilille". Helpoin ennaltatiedettävä oli isku 11. 3. 2004 keskellä seitsenvuotisjaksoa, kuten Madridissa iskettiin kuin jo Exodus 3.500 vuotta sitten. Tsunami. 26. 12. 2004 - 13 päivän aalto, mistä olin etukäteen kirjoittanut, että Suomenlahti on kortsu, joka antaa siemensä tänne eikä mitään Pietariin, asetella kortsua 27. 4. 2000. Ja että kun jotakin menee Pietariin niin antaja ei ole Jumala vaan Perkele siittäen Saatanan pojan! Ja juuri 50-vuotispäivääni sitä ennustin! Tässä kaksikin ennaltatiedettyä päivää ja 13 päivän aallon päätepiste: Pietari. 8. 4. 2005 ja kolme kuukautta Pojan sikiämisestä syntyy Johannes Kastaja, vaikka paavi hautaansa. 8. 10. 2005 eikä tätäkään Aasian sika syntyy-varoitusta kukaan julkaissut vaikka tarjosin. Lappeenranta-ryhmään jopa sekunnilleen myöhään illalla Suomen aikaa kirjoitin ja vasta seuraavana päivänä tuli uutisiin Aasian suuri maanjäristys, 73.000 ihmistä upposi maan multiin.



      Venäjän presidentinvaalit voittanut Dimitri Medvedev sai onnittelut Suomen Tarja Haloselta. Halonen on Suomen kymmenes presidentti, ja kymmenes Moskovassa on myös Medvedev laskien alkaen Leninistä.

      Molemmissa maissa seuraavan presidentin tuloon liittyy dramatiikkaa, sillä pohjoisen petovaltion yhdestoista presidentti on viimeinen suuri Antikristus! Venäjän anti-ilmestyskirjan mukaan - kirjoitettu tai kuviteltu - tuleva peto on Suomen uusi Urho Kaleva Kekkonen.

      Seitsemäs johtaja tulee takaisinkin, ja koska on ilmeistä, että Kekkosta ei saada henkiin, uudeksi Kekkoseksi kelpuutetaan vaikkapa Matti Vanhanen onhan hänen poliittinen taustansa Keskusta kuten oli Kekkosella. Suomalaisenkin Raamatun mukaan seitsemäs johtaja tulee takaisinkin ja on myös yhdestoista.

    • Anonyymi

      Raamatun Sana on ihmeellinen. Ahdingon ja epätoivon keskellä voi aina luottaa Raamatun Jumalan Sanaan. Siinä on valtava voima pienelle ihmiselle.

    • Anonyymi

      Aam. 2:15

      jousimies ei kestä paikallansa, nopeajalkainen ei pelastu, eikä ratsumies pelasta henkeänsä.''

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10762
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3053
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      207
      2871
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1666
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1516
    Aihe