Sidottuna

Bondage

Ootko ollu sidottuna? miten, missä ja kuinka kauan? Mitä sitojasi teki? Kertokaa kokemuksia :)

87

13044

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nam nam
    • nam nam

      Linkki meni tarinan puoliväliin, kelaa alkuun ennenkuin alat lukea.

    • luottamus 100%

      Tutkimuspöydällä 10-20min multa otettin siemennestenäyte voisin uusia saman se oli todella nautittava kokemus kumihanskat ja näytetikku sekä purkki mihin näyte otetaan ihana toimenpide.

      Nyt mulla on mahdollisuus ottaa naiselta klitoris testin sekä venyttää klitoriksen huppua auki mikä toimenpide tehdään tutkimuspöydällä.

    • Bondage

      Itse olen joskus teininä päätynyt reilusti vanhemman miehen käsittelyyn. Ensimmäisellä kerralla seisoin olohuoneessa, katossa oli koukku johon se minut pisti "roikkumaan". Piiskaa tuli oikein kunnolla... tais mennä jo vähän yli minun makuni. Olihan meillä turvasanat, mutta ei sitä viitsinyt käyttää. :)
      Kuollaaksenikaan en muista oliko ikkunoiden säleverhot kiinni. Ikkunoista näkyi suoraan kerrostaloalueen sisäpihalle.
      Toisella kertaa makasin x-asennossa sängyssä. Käsi- ja jalkakahleet oli niin tiukalla ettei siinä päässyyt liikkumaan mihinkään suuntaan. Taas tuli piiskaa... Lopuksi hän irrotti jalkani että pääsi panemaan minua.
      Olisihan se taas mukavaa olla tiukasti sidottuna miehen käsittelyssä!

    • 12+4

      Olen ollut, jalat ja kädet sidottuna sängyn tolppiin, yleensä olen sidottuna kolmesta viiteen tuntiin kerralla ja vaimo tekee sillä aikaa omia askareita.

    • M 43

      Kotona ja kylässä.

      Olen käynyt useammankin ammattidominan käsittelyssä.
      Niistä ei ehkä kannata ryhtyä montaakaan kuvailemaan.
      Eräs kahlitsi käteni selän taakse, veti minut patjalle polivilleni kiristäen kaulapannan puoliväliin polviin.
      Kevyen raippakäsittelyn jälkeen pani minua straponilla ja lopettaessaan laittoi dildon anukseeni.
      Sijoitti mustan kivespussi- penis dildon suuhuni pussien toimiessa suukapulana.
      Istui eteeni penkille hajareisin ja veti suussani olevan dildon penisosuuden vaginaansa aloittaen lyhyen nytkytyksen samalla kiihottaen itseään kahden ohuen johdon päissä olevilla, pienillä nutikoilla.

      Lopulta runkkasi minut takaa päin ollesani vielä kahleissa.

      Eräs käyntini oli "tavanomainen" ukko raipan kannustamana köysiin ranteista ja nilkoista ja jonkin aikaa "pehmitystä".
      Sidonnan muutos etukenoon telineeseen toinen käsi vapaaksi ja raipalla lätkien "pakottaminen" runkkaamaan.

      Noiden väliin sopii muita variaatioita pelkistä käsiraudoista täydellisessä liikkumattomuudessa tehtyy käsityöhön ja suihin ottoon.

      Kerran on kaksi tyttöä pistänyt minut "mattoon" ilman köysiä toisen pitäessä polvillaan käteni patjassa ja pillunsa 10cm nenäni yläpuolella toisen runkatessa minut.

      Kotona viikottaiset sessiot ovat yksipuolisempia mutta perusteellisempia.
      Kunnon köyttely, lievä härnäys, "pakottaminen" nuolemiseen ja vaihtoehtoisesti ratsastus tai toisen ranteen vapautus / kyynärpäät kuitenkin kiinni ja ne kiristettynä sidottuihin nilkkoihin, ja runkkaus vapaalla kädellä.

      Valmistelu sessioon vaihtelee.

    • Hullu...

      Rangaistuksena jostakin voisin olla sidottuna muutaman tunnin. Entisajan rangaistuksena käytettiin jalkapuuta, se voisi olla mukava :)
      Tai muovikelmuun ja teippiin käärittynä nilkoista olkapäille asti.
      Hogtied kelpais myös!

      • Anonyymi

        Oletko mies vai nainen ja missäpäin asut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko mies vai nainen ja missäpäin asut?

        Vittuako se sulle kuuluu


    • namuanamuatämä

      olen kokeillut myös. Mies sitoi minut jo valmiiksi osittain kahleisiin. Meni sillä aikaa valmistamaan sänkyyn tuokiota. Tuli sitten hakemaan minut. Talutti hihnalla minut. Irrotti kalheet ja riisui. Kaasi minut sänkyyn. Levitti jalkani todella leveään asentoon ja kädet myös. sitoi tiukkaan. Kierteli minua tutkaillen minua koskematta. Sitoi sitten silmät. Alkoi sitten kosketella minua, hyväillen alkuun rintoja ja kiusotteli dildolla minua. Aste asteella aloitti kovimmilla otteilla. Sain ratsupiiskaa ja pyykipoikia yms. Namilta tuntui.

    • sitomisestatykkäävä

      Eräs kiihottavimpia sitomiskokemuksia oli, kun avomieheni sitoi eräänä lauantaiaamuna käteni ja jalkani ja jouduin makoilemaan sidottuna kylppärin lattialle tuodulla vanhalla patjalla. Välillä sain juoda kokista ja päivällä avokkini syötti lusikalla velliä. Iltapäivällä alkoi pissahätä olla aikamoinen ja lopulta jouduin nöyrtymään ja laskemaan alleni, kun tuli liian tukala olo.

      Illemmalla sitten avokkini päästi minut siteistä ja sain piiskaa rangaistuksena housujen kastelusta, lopuksi hän otti minut välittämättä olllenkaan nautinnostani. Spermaa valuen jäin yksin pissasta märälle patjalle hoitamaan itselleni orkut omin sormin ja en kyllä ole koskaan aiemmin yhtä kiihottunut ollut ja saanut yhtä voimakkaita orkkuja.

    • kokovartalohoito

      Kumipuvussa sidottuna sänkyyn x-asentoon. Päässä kumihuppu, jossa vain pieni ilmareikä. Huppu pullistui uloshengitettäessä ja tiukkeni naamaa vasten ilman kulkiessa toiseen suuntaan. Siihen oli tyydyttävä. Tietenkin huppuun oli pissitty ennen käyttöä. Tunteja se koko homma kesti ja kyllä siemenet lensi.
      Käytössä on myös kokovartalo muovipussit ja ilman saanti on partnerin kontrollissa. Ja käsirautoihin ensin, ettei voi itse mitään yrittää. Ja muuta samantapaista.

    • Anonyymi

      mä haluisin tuntea miltä se tuntuu, vähän niinkuin kim bauer teipattiin 24 sarjassa:

      • Anonyymi

        Luullakseni useat naiset arastelee tätä aihetta,tai sen kokeilemista,koska yleinen luulo tuntuu olevan,että sidottuna/kahleissa oloon liittyy/kuuluu kipu,piiskat ym.,no,näinhän se EI ole,koska voihan kahleissa olevaa naista vaan hyväillä,helliä,nuolla,sauvottaa... tavoitteena tietysti orgasmi(t) uudella tavalla koettuna...😉t.ylläoleva


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luullakseni useat naiset arastelee tätä aihetta,tai sen kokeilemista,koska yleinen luulo tuntuu olevan,että sidottuna/kahleissa oloon liittyy/kuuluu kipu,piiskat ym.,no,näinhän se EI ole,koska voihan kahleissa olevaa naista vaan hyväillä,helliä,nuolla,sauvottaa... tavoitteena tietysti orgasmi(t) uudella tavalla koettuna...😉t.ylläoleva

        Kirjoituksesi loppuosa kuvaa leikkejämme parinkymmen vuoden ajalta.
        Sitten vaimon aloittama verenohennus lääkitys käänsi roolit toisin päin.
        Kaikenlainen kivun tuottaminen oli pois laskuista vaimoni kohdalla.
        Minua saisi kyllä kannustaa raipalla nykyistä enemmänkin. Painopiste on fyysisen hallinnan puolella ja "pakottaminen" toimiin joita omat vanhempani pitäisivät pervoina


      • Anonyymi

        Hih hih. Toimintani tuloksia. Profiilisi lakaistu roskiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hih hih. Toimintani tuloksia. Profiilisi lakaistu roskiin.

        Hih hih. Joko sulta tuli?


    • Anonyymi

      Muistan aina ekan kerran ku kaveri ehdotti näitä.
      Oltiin kaverin mökillä kun hän ehdotti että mites olisi ja veti kassin täynnä erilaisia välineitä esille. Vähä kyllä jännitti, mutta ajattelin että antaa ny mennä.
      Siinä se sitten meni koko viikonloppu ja huomasin pitävänäni siitä. Siinä alussa aloitettiin noin 30min sessioilla erilaisiin paikkoihin köysillä ja raudoilla.

      Nykyään ihan normaalia tää meille. Kannattaa kokeilla jos vähänkin kiinnostunut.
      Selbvinpäin ja tutun ihmisen seurassa.

      • Anonyymi

        Minut sitoi tuttu aviopari. Ajatus oli alistumisesta toisten käyttöön ja mielivaltaan. Pidin siitä kovasti. Myöhemmin olen päätellyt pääsian olleen toisten halu minuun. Kasvot peitettynä suukapulalla varustettuna en voinut houkutella ketään. Asia mikä jäi salaisuudeksi oli paniko mies minua useasti vai kävikö vieraita.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minut sitoi tuttu aviopari. Ajatus oli alistumisesta toisten käyttöön ja mielivaltaan. Pidin siitä kovasti. Myöhemmin olen päätellyt pääsian olleen toisten halu minuun. Kasvot peitettynä suukapulalla varustettuna en voinut houkutella ketään. Asia mikä jäi salaisuudeksi oli paniko mies minua useasti vai kävikö vieraita.

        Tuollaisen parin alistetuksi tuleminen on varmaan sellainen kokemus, että muistelee monesti tuota tapahtumaa:)


    • Anonyymi

      Meillä minä olen vähintään kerran viikossa sidottuna. Välillä 30min, välillä useamman tunnin. Useimmiten X asentoon sidottuna ja vibra haaroväliin kiinnitettynä. Olemme jopa alkaneet valita uudet huonekalumme sen mukaan miten niihin saa sidottua kiinni. Sänkyyn hommattiin rautainen pääty juuri tätä varten.

      Lisävarusteina ovat suupallo, kaulapanta, dildot, nänninipistimet, huput ja silmälaput. Nautin ja kiihotun siitä, kun en tiedä kauanko joudun olemaan sidottuna ja mitä tulee tapahtumaan. Välillä saan vain vähän vibrausta (ilman orgasmia), mutta joudun pakko ottamaan suihin ja senkin jälkeen vain odottamaan tunnin, jopa kaksi että minut vapautetaan.

    • Anonyymi

      Olen mies joka on ollut sidottuna tuhansia kertoja.
      Olen seurustellut vain dominoivien naisten kanssa koska olen todella alistuva. Vaimo ja kolme exääni ovat sitoneet minut useasti nilkoista ja ranteista sänkyyn ja istuneet naamallani sekä munallani. Vaimoni osti pikalukittavat järeät metallikahleet joilla hän usein kahlitsee käteni selän taakse jos hän haluaa varmistaa että pysyn aloillani esim nuollessani häntä kontallani samalla kun hän katsoo televisiota. Hän myös pitää minut kahleissa usein piiskatessaan minua. Tosin piiskatessa hän laittaa suuhuni pallokapulan jotta lapset eivät hetää yöllisiin leikkeihini. Vaimoni on ihanan taitava piiskaaja joka uskaltaa lyödä todella kovaa joka paikkaan. Palleissa se tekee tosi hyvää.
      Eksäni yleensä sitoivat lähinnä käteni petipuuhia varten. Oli kyllä eräs joka tykkäsi sitoa aina minut tosi tiukkaan haara-asentoon sängylle ja lisäksi käytti nahkavyötä kuristamiseeni aina ratsastaessaan minua. Samalla antoi ratsupiiskalla vauhtia ja karjui vaatien minua liikuttamaan lanteitani kovempaa vastaamaan panoliikkeisiin. Vieläkin muistelen joskus haikeana noita sessioita. Hänen pissansakin maistui muistaakseni paremmalle kuin nykyisen vaimoni. Hän jätti minut suurempikaluisen miehen takia ja toisaalta menneet on menneitä. Sinkkuna en ole paljoa ollut mutta sen vähän mitä olen oli pakko käydä ammattidominoilla. Neljän kanssa olen ollut sessioissa ja tottakai hekin ovat minua monenlaisilla tavoilla sitoneet. Yksi mieleenpainuvimmista oli pitkä ja lihaksikas leidi joka sitoi minut käsistä roikkumaan katossa oleviin koukkuihin ja kiinnitti nilkkojeni väliin levitystangon. Pani minua lanteille vyötettävällä dildolla siinä perseeseen ja kehui kuinka minulla on hyvä pantava huoraperse. Siinä vaiheessa kun hän kertoi että aikaa parittaa minua kadulla homomiehille samalla sivellen seisovaa mulkkuani multa alkoi mällit lentää. Hän otti ne kahvikuppiin ja juotti ne minulle. Onhan näitä ihania muistoja.

      • Anonyymi

        Olen minäkin ollut merillä tuhansia jouluja!


    • Anonyymi

      Vaimon sidoin olkkarin pöytään mahalteen ja jalat pöydän jalkaan kiinni. Otin palavan kynttilän ja tiputin vaimon selkään steariiniä. Vielä läpsyt pyllylle ja melaa sisään. Vaimo vikisi onnesta.

    • Anonyymi

      Kerran laittoivat rautoihin ja transitin koppiin viskasivat. Kisiksen putkassa päästivät irti

      • Anonyymi

        Ikävämpi juttu kun ne vapautti sut.


    • Anonyymi

      Olen ollut alastomana sidottuna oven yläreunassa olevaan voimistelutankoon käsistäni ja jaloistani huonekaluihin niin että olen ollut x asennossa. Sitten mieheni on vetänyt ikkunan edestä verhot syrjään jä jätänyt minut siihen. Ikkunasta näin vastakkaisen kerrostalon ikkunoiden takana liikuskelevan ihmisiä ja kokoajan pelotti huomaisiko joku tukalan tilanteeni. Tunnin päästä olin räjähdyspisteessä kiihotuksesta vapautuessani.

      • Anonyymi

        Katselisin kiihottuneena ikkunasta kun olet sidottuna oviaukolla kaluni seisosi kovana valuttaen kiimatipan pitkin vartta hieman liukkaria käteen ja hitaasti liikuttelemaan kättä kalullani haaveena päästä pistämään rintoihisi nipistimet ja piiskaamaan pakaroitasi ja tunnen kaluni paisuvan ja nytkäisevän spermat kaaressa ikkunalasiin terveisin wej


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katselisin kiihottuneena ikkunasta kun olet sidottuna oviaukolla kaluni seisosi kovana valuttaen kiimatipan pitkin vartta hieman liukkaria käteen ja hitaasti liikuttelemaan kättä kalullani haaveena päästä pistämään rintoihisi nipistimet ja piiskaamaan pakaroitasi ja tunnen kaluni paisuvan ja nytkäisevän spermat kaaressa ikkunalasiin terveisin wej

        Jos mut sidottais tunniksi paikoilleni eikä tulisi piiskaa, dildoa eikä mitään huomiota niin pitkästyisin hengiltä. Ei naapurit niin kiihottavia ole.
        Mutta jos joku pervo runkkaisi mulle niin sitten kyllä 😍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos mut sidottais tunniksi paikoilleni eikä tulisi piiskaa, dildoa eikä mitään huomiota niin pitkästyisin hengiltä. Ei naapurit niin kiihottavia ole.
        Mutta jos joku pervo runkkaisi mulle niin sitten kyllä 😍

        Jos oot nainen niin voiain piiskata ja dildottaa ja lopuksi naida sinua sitoen eri asentoihin wej


    • Anonyymi

      Olin sidottuna ensi kerran viimevuonna rannalla seksikeinussa, joka oli ripustettu lähelle rantaa kahden rantakoivun väliin. Mieheni jätti minut keinuun alastomana mennessään saunan lämmitykseen. Pelkäsin koko ajan, että joku veneilijä kulkee ohi ja näkee minut siinä jalat levällään auringonpaisteessa, tai että vastarannalta minua katsellaan. Onneksi keinahtelin hieman puiden suojassa. Mieheni palatessa hän työntyi minuun muitta mutkitta. Paria päivää ennen juhannusta tänä kesänä menimme mökille juhannuksen viettoon ja mieheni otti seksikeinuun mukaan. Arvasin käyttötarkoituksen ja jännitin jo matkalla kovasti mitä hän suunnittelee.
      Lämpöä 30 ja vesikin oli jo 25 ja ensin tunnelmadrinksut ja heti uimaan, nakuna tietysti kuten meillä aina uidaan. Mieheni haki keinun myhäillen ja ripustikin sen uuteen paikkaan laiturin päälle aiemmin hankkimaansa mökille tuomaansa metallikehikkoon. Sanoin, etten kyllä tuohon noin näkyville käy ja neuvottelun jälkeen keinu siirrettiin keskeltä laituria sen rannan puoleiseen päähän. Mielestäni edelleen täysin näkyville. Ei auttanut keinua oli kokeiltava ja mieheni otti minut siinä.

      Aattona uimme, saunoimme ja naukkujakin tuli otettua. Kokoajan uimaan mennessä keinu heilahteli tuulessa ja kummitteli mielessä ja ehdotin sen siirtoa kauemmas, mutta mieheni ei siihen suostunut. Sanoin, että veneilijät näkevät sen ja varmasti tajuavat mikä se on ja muutaman kerran huomasinkin ohikulkevien veneilijöiden hidastelevat kohdallamme ja yksi veneilijä kulki laiturimme editse useamman kerran.

      Iltapäivällä mieheni sanoi lämmittävänsä saunan ja sanoi, että saisin lekotella rauhassa laiturilla sen aikaa ja se tarkoitti seksikeinua. Hän ripusti minut keinuun sitoen kädet ylös pään yläpullelle ja jalat ylös sivuille ja siinä keinahtelin mieheni naureskelessa ja kehuen näkymiä. Pyysin, ettei hän jätä minua siihen, pelottaisi nähdä jos veneilijöitä kulkee ohi, tai vastarannalta katsellaan.
      Mies naureskeli ja sanoi, että hyvä on ei tarvitse nähdä, haki mökiltä liinan ja kietoi silmilleni.
      Kuulin loittonevat askeleet ja heiluin siinä mitään näkemättä auringon porottaessa ja lämmittäessä ihoani. Aikaa kului ja aloin jo pelätä ihoni ja erityisesti pimppani palavan ja sittenhän se tapahtui. Lähestyvän perämoottorin ääni. Olin kauhuissani, huhuilin miestäni, mutta eihän hän tullut, tai seurasi tilannetta mökin suojista.

      Yritin vapautua, mutta olin tiukasti sidottu ja vene lähestyi ja kohdallamme hidasti äkisti, Moottorin kierrokset putosivat ja vene eteni selvästi hitaammin. Huokasin jo helpotuksesta veneen äänen vaimennuttua, mutta sitten ääni voimistui ja vene selvästi kääntyi kulki hitaasti ohitse ja vielä kerran takaisin lipuen ohitseni tosi hitaasti tai pysähtyen. Kuulin puhetta ja naureskelua ja ompas rouva joutunut kiipeliin.
      Olin siinä avuttomana jalat levällään alastomana keinahdellen tuulessa, enkä edes tiennyt moniko minua katseli, tai oliko vene ihan lähimökeiltä ja tuttuja.

      Kiihotuin ihan kamalasti ja hävetti. Tunsin kuinka nännit paisuivat ja avoin pimppani kostui selvästi ja olin orgasmin partaalla vaikka kukaan ei edes koskenut minuun. Hetken päästä vene kiihdytti ja poistui ilmiselvästi vain pienen matkaa.

      Hetken päästä mieheni tuli kysellen onko täällä nautittu ja ihmetteli miten rouva on niin kiimassa. Hän kertoi nähneensä veneen seilaavan aivan laiturimme editse ja kolmen miehen katselleen minua.

      Myöhemmin selvisi, että mieheni olikin mennyt naapurimökille ja pyytänyt sieltä veljekset maisema-ajelulle ja he olivat katselleet ja kuvanneet minua. Illalla veljekset tulivat naureskellen juhannuksen viettoon ja saunomaan porukalla. No näin on tehty joskus ja he ovat nähneet minut alastomana ennenkin saunassa ja uimassa mutta eivät tuolla tavalla riettaasti tyrkyllä paikat avattuina. Kännykkäkuvia sain nähdä tukalasta tilanteestani sitten pitkin iltaa.

      • Anonyymi

        En, kyllä se on varattu vain oman miehen kanssa puuhailuun, vaikka tiedän ja huomasin toistenkin tekevän mieli siinä minua koetella. Joudun kuulema toistekin keinahtelemaan heidän ilokseen. Näin he ainakin naureskellen totesivat juhannuksen jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En, kyllä se on varattu vain oman miehen kanssa puuhailuun, vaikka tiedän ja huomasin toistenkin tekevän mieli siinä minua koetella. Joudun kuulema toistekin keinahtelemaan heidän ilokseen. Näin he ainakin naureskellen totesivat juhannuksen jälkeen.

        Siinähän sitä on kiva keinutella auringossa ja nauttia tissit paljaana ja koivet levällään ja odotella panijaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En, kyllä se on varattu vain oman miehen kanssa puuhailuun, vaikka tiedän ja huomasin toistenkin tekevän mieli siinä minua koetella. Joudun kuulema toistekin keinahtelemaan heidän ilokseen. Näin he ainakin naureskellen totesivat juhannuksen jälkeen.

        Miltäs tuntu kun katselit itsestäsi otettuja kuvia vittusi levällään ja tissit turvoksissa. Varmasti olet tunnistettavissa, vaikka liina silmillä. Jäävätköhän kuvasi vain miehellesi ja näille naapurin veljeksille. Mistä seksikeinu on hankittu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miltäs tuntu kun katselit itsestäsi otettuja kuvia vittusi levällään ja tissit turvoksissa. Varmasti olet tunnistettavissa, vaikka liina silmillä. Jäävätköhän kuvasi vain miehellesi ja näille naapurin veljeksille. Mistä seksikeinu on hankittu?

        Kuvat kiihotti ihan valtavasti, mutta myös kauhistutti ja nolotti. Kyllä niistä tuttu minut tunnistaa. Olen vannottanut, ettei kuviani saa näyttää muille, kun eivät ole suostuneet niitä hävittämään. Seksikeinun mies hankki jostain seksikaupasta netin kautta ja kehikon siihen myöhemmin.


    • Miehellä kenen kanssa seurustelin oli sellaiset kahleet jotka hän laittoi minulle kun makasin mahallani sängyllä käsissä ja jaloissa oli kahleet jotka kiinnitettiin keskeltä toisiinsa jalkoja pystyi pitämään ylhäällä tai alhaalla. Ja sitten oli vielä suukapula suussa siinä hän härnäsi ja nuoli takaapäin ja nai takaapäin. Ja välillä siirtyi sängyn toiselle puolelle ja otti suukspulan pois niin pysyin ottamaan suihin.☺️. Ajasta ein tiedä 😁

      • Anonyymi

        Antoiko hän myös piiskaa pakaroillesi ja anustappia peppuun kun olit sidottuna tuohon suukapulan lisäksi olisin peittänyt silmäsi lisää herkkyyttä kun on kiihottunut näky on varmasti ollut kiihottava


      • Anonyymi kirjoitti:

        Antoiko hän myös piiskaa pakaroillesi ja anustappia peppuun kun olit sidottuna tuohon suukapulan lisäksi olisin peittänyt silmäsi lisää herkkyyttä kun on kiihottunut näky on varmasti ollut kiihottava

        Piiskaa antoi mutta ei anustappia. ☺️


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Piiskaa antoi mutta ei anustappia. ☺️

        Pidätkös peppuseksitä ja mikä saa sut kostumaan ja kiimaiseksi ? Itse kiihotun asuista ja bondage seksistä ja posliini pilluista ja nännilävistykset ja clithood saa mut valtaisaan kiimaan😎


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pidätkös peppuseksitä ja mikä saa sut kostumaan ja kiimaiseksi ? Itse kiihotun asuista ja bondage seksistä ja posliini pilluista ja nännilävistykset ja clithood saa mut valtaisaan kiimaan😎

        Peppuseksi ei oo mun juttu. Tykkään käyttää seksikkäitä alusvaatteita mulla on yks lemppari body mitä tykkään käyttää ☺️


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Peppuseksi ei oo mun juttu. Tykkään käyttää seksikkäitä alusvaatteita mulla on yks lemppari body mitä tykkään käyttää ☺️

        Ja bodyssa varmaan avohalkio jotta pillu pääsee ihanasti esille ja varmasti musta asu kyseessä ja piikkikorkkarit verkkosukkien kera


      • Gothic_girl kirjoitti:

        Peppuseksi ei oo mun juttu. Tykkään käyttää seksikkäitä alusvaatteita mulla on yks lemppari body mitä tykkään käyttää ☺️

        Hej Gothic_girl Missä sinä asut ja kuinka vanha sinä olet?Oletko vapaa eli varattu?


      • strykpojke kirjoitti:

        Hej Gothic_girl Missä sinä asut ja kuinka vanha sinä olet?Oletko vapaa eli varattu?

        Hei☺️ olen 27 vuotias. Asun itä Helsingissä olen sinkku yksinhuoltaja ☺️


      • Gothic_girl kirjoitti:

        Hei☺️ olen 27 vuotias. Asun itä Helsingissä olen sinkku yksinhuoltaja ☺️

        Kiitos vastaus!Sinä olet liian nuori minulle ja asut liian kaukana minusta!Minä asun Uudessakaarlepyyssä ja olen 60 v


      • strykpojke kirjoitti:

        Kiitos vastaus!Sinä olet liian nuori minulle ja asut liian kaukana minusta!Minä asun Uudessakaarlepyyssä ja olen 60 v

        Eipä kestä 💋


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Hei☺️ olen 27 vuotias. Asun itä Helsingissä olen sinkku yksinhuoltaja ☺️

        Oisko kiinnostusta..... Pk-seudulla viiskymppinen vaalea mies


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Hei☺️ olen 27 vuotias. Asun itä Helsingissä olen sinkku yksinhuoltaja ☺️

        Miten sinuun saisi yhteyttä?


    • Jees☺️

      • Anonyymi

        Jos arvaus osui oikeaan niin on kyllä kalun kovettava asu näky kun istut ratsaille huulet korostuvat kiihottavasti avohalkiosta esiin 🤩käytätkö paljon verkkosukkia etenkin missä on avonainen halkio myös pwc asut saa sykettä kaluun


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos arvaus osui oikeaan niin on kyllä kalun kovettava asu näky kun istut ratsaille huulet korostuvat kiihottavasti avohalkiosta esiin 🤩käytätkö paljon verkkosukkia etenkin missä on avonainen halkio myös pwc asut saa sykettä kaluun

        Tykkään käyttää paljon sukkahousuja löytyy monta erilaista on verkkoa ja silkkiä. PVC pukuja olen käyttänyt mutta en omista tällä hetkellä yhtään ovat aika arvokkaita.


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Tykkään käyttää paljon sukkahousuja löytyy monta erilaista on verkkoa ja silkkiä. PVC pukuja olen käyttänyt mutta en omista tällä hetkellä yhtään ovat aika arvokkaita.

        Kuinka usein harrastat sitomisseksii ? Ja ootko aina itse sidottuna vai välullä sitojana? Käytätkö kesäisin mekon alla pelkkiä sukkiksia ilman pikkareita pidätkö vanhemmista miehistä itse oon 50risat


      • Anonyymi

        Miten sinuun saa yhteyttä?


    • Anonyymi

      X-asentoon alastomana selälleen maahan ranteista ja nilkoista tappeihin sidottuna. Prikemmentäsenttinen pallo asetetaan ristiselän alle. Siinä saa olla eikä aikaakaan, kun alkaa kuulua rukoilua.

    • Aika usein se on kivaa vaihtelua. Ja kesäisin en käytä ollenkaan pikkuhousuja☺️ ikää en ole ikinä miettinyt on ollut nuoria ja vanhempia miehiä ja naisia.

      • Anonyymi

        Naisten kesken kun harrastat seksiä niin ootko sidottuna vai sitoja ja käytätkö straponia silloin? Ja harrastatko seksiä julkisilla paikoilla entä kolmen kimppaa ?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Naisten kesken kun harrastat seksiä niin ootko sidottuna vai sitoja ja käytätkö straponia silloin? Ja harrastatko seksiä julkisilla paikoilla entä kolmen kimppaa ?

        Olen sitoja sekä tykkään olla sidottu. On tullut käytettyä straponia naisiin. En ole harrastanut seksiä julkisilla paikoilla ja olen ollut vieraileva tähti pari kertaa ☺️


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Olen sitoja sekä tykkään olla sidottu. On tullut käytettyä straponia naisiin. En ole harrastanut seksiä julkisilla paikoilla ja olen ollut vieraileva tähti pari kertaa ☺️

        Uskoisin että käsittelysi oli tajunnan räjäyttävä kokemus päässyt sidottuna katsomaan naisten leikkejä voin sanoa kiimatipan valuneen pitkin vartta


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Olen sitoja sekä tykkään olla sidottu. On tullut käytettyä straponia naisiin. En ole harrastanut seksiä julkisilla paikoilla ja olen ollut vieraileva tähti pari kertaa ☺️

        Mikä on suosikki asento mihin tykkäät sitoa tai olla sidottuna ? Ja käytätkö muita välineitä kun olet ohjaimissa esim piiskaa dildoja ? Ja käytätkö käsirautoja vai narua terveisin sidonta kiihottaa


      • Anonyymi

        Miten sinuun saisi yhteyttä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on suosikki asento mihin tykkäät sitoa tai olla sidottuna ? Ja käytätkö muita välineitä kun olet ohjaimissa esim piiskaa dildoja ? Ja käytätkö käsirautoja vai narua terveisin sidonta kiihottaa

        Suosikki asentoja on monia en osaa valita vaan yhtä 🙂. Olen käyttänyt muitakin välineitä huiskusta dildoihin kuunnellen toisen toiveita. Käsiraudat on suosikit.


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Suosikki asentoja on monia en osaa valita vaan yhtä 🙂. Olen käyttänyt muitakin välineitä huiskusta dildoihin kuunnellen toisen toiveita. Käsiraudat on suosikit.

        saako sinuun yhteyttäkin?


      • Anonyymi kirjoitti:

        saako sinuun yhteyttäkin?

        Ainoastaan täällä juttelen. Lapset vievät suurimman osan ajasta. Niin ei jää aikaa muuhun. Ja mulla on meneillään elämäntapa remontti haluan päästä entisiin mittoihin.☺️


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Suosikki asentoja on monia en osaa valita vaan yhtä 🙂. Olen käyttänyt muitakin välineitä huiskusta dildoihin kuunnellen toisen toiveita. Käsiraudat on suosikit.

        Oletko käyttänyt tai ollut kaulapannassa ja talutushihnassa samalla käsiraudoissa ja käytätkö pitkävartisia saappaita dildo värinällä vai ilman ja pidätkö lasisauvoista t wej


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oletko käyttänyt tai ollut kaulapannassa ja talutushihnassa samalla käsiraudoissa ja käytätkö pitkävartisia saappaita dildo värinällä vai ilman ja pidätkö lasisauvoista t wej

        Olen käyttänyt kaulapantaa toisille. Ja on iso kokoelma demonia kenkiä. Dildoja sekä että ☺️


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Olen käyttänyt kaulapantaa toisille. Ja on iso kokoelma demonia kenkiä. Dildoja sekä että ☺️

        😊itsellä fetissi saappaisiin ja sidontaan ja muutaman kerran ottanut straponia suihin kun on komennettu ehkä joskus rohkenen toteuttaa fantasian ja ottaa takaapäin alistajani straponin peppuuni uusi kokemus itselle oletko toteuttanut tuota itse miehelle t wej


    • Yhdelle meinasin eka otti suuhun mutta kun olisin laittanut pyllyyn niin ei halunnut. Niin en siinä väkisin viitsinyt lähteä laittamaan.
      Mutta monelle naiselle olen käyttänyt

      • Anonyymi

        Eli muitakin löytyy tilanne kiihottaa itseäni polvistuneena ja saa suihin straponia kiihottaako sinua kun annat straponia miehelle ? Ja miten naiset haluavat sitä edwtä vai takaapäin pitänee joskus uskaltaitua ja menettää neitsyys2😊


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eli muitakin löytyy tilanne kiihottaa itseäni polvistuneena ja saa suihin straponia kiihottaako sinua kun annat straponia miehelle ? Ja miten naiset haluavat sitä edwtä vai takaapäin pitänee joskus uskaltaitua ja menettää neitsyys2😊

        Kyllä se on hyvin kiihottavaa. Naiset ovat aika usein halunneet takaapäin ja lujaa ja lyöntejä pyllyyn 🤭


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Kyllä se on hyvin kiihottavaa. Naiset ovat aika usein halunneet takaapäin ja lujaa ja lyöntejä pyllyyn 🤭

        Minkä kokoista straponia käytät ? Ja laukeatko itse siinä naidessa vai nuoletatko lopuksi orkut itselle tuo lyönnit pyllyyn 👌kuulostaa kiihottavalta


      • Gothic_girl kirjoitti:

        Kyllä se on hyvin kiihottavaa. Naiset ovat aika usein halunneet takaapäin ja lujaa ja lyöntejä pyllyyn 🤭

        Kyllä se olis kivaa olla mukana ja kokeilla kaikki mitä te kirjoitatte täällä!Se rupea seisoa minulle kun luen kaikki teidän kertomuksia!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minkä kokoista straponia käytät ? Ja laukeatko itse siinä naidessa vai nuoletatko lopuksi orkut itselle tuo lyönnit pyllyyn 👌kuulostaa kiihottavalta

        Keskikokoinen on ollut suosittu ei mitään hirveän isoa.
        Ja en ole itse lauennut mutta kiihottunut joten sitten kun toinen on tullut niin on minun vuoro ☺️


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Keskikokoinen on ollut suosittu ei mitään hirveän isoa.
        Ja en ole itse lauennut mutta kiihottunut joten sitten kun toinen on tullut niin on minun vuoro ☺️

        Elikkä noin 15cm sträppi .oletko itse saanut sträppiä vai nuolentaa ja sormea ?mitäs pidät nyrkki panosta ja sqruittaatko koskaan twej


      • Anonyymi kirjoitti:

        Elikkä noin 15cm sträppi .oletko itse saanut sträppiä vai nuolentaa ja sormea ?mitäs pidät nyrkki panosta ja sqruittaatko koskaan twej

        Olen joskus. Nyrkki panoa en ole harrastanut en ole sqruitannut.
        Olen yhden naisen kanssa ollut joka sqruittasi mutta hän oli muutenkin todella herkkä siihen 🙂


      • Anonyymi
        Gothic_girl kirjoitti:

        Olen joskus. Nyrkki panoa en ole harrastanut en ole sqruitannut.
        Olen yhden naisen kanssa ollut joka sqruittasi mutta hän oli muutenkin todella herkkä siihen 🙂

        Se kiihottaa itseäni jos niin aktin aikana käy kiihottikos se sinua voi olla niinsanotusti märkää touhua 😋t wej haluutko sträppiä taakaapäin vai selällään maaten


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se kiihottaa itseäni jos niin aktin aikana käy kiihottikos se sinua voi olla niinsanotusti märkää touhua 😋t wej haluutko sträppiä taakaapäin vai selällään maaten

        Ensimmäisellä kerralla ihan yllättäin kun tuli sellaisella voimalla että kaikki oli ihan märkää minä oli märkä 🤭. Mutta sitten seuraavalla kerralla ei tullut niin yllätyksenä ja sitten jo odotinkin innolla sitä.
        Takaapäin tykkään koska se kuuluu lemppari asentoihin muutenkin ☺️


      • Gothic_girl kirjoitti:

        Ensimmäisellä kerralla ihan yllättäin kun tuli sellaisella voimalla että kaikki oli ihan märkää minä oli märkä 🤭. Mutta sitten seuraavalla kerralla ei tullut niin yllätyksenä ja sitten jo odotinkin innolla sitä.
        Takaapäin tykkään koska se kuuluu lemppari asentoihin muutenkin ☺️

        Olen kateellinen teitä!


      • strykpojke kirjoitti:

        Olen kateellinen teitä!

        Okei. Miksi


      • Gothic_girl kirjoitti:

        Okei. Miksi

        Oli kirjoittanut paljo jo mutta se ei meni sisään!Kokeilan toinen kerta!Haluan olla mukana ja osallistua kaikki mitä te keskustelet siellä!Olen fantasionut tuo seksileikkit koko elämäni!


    • Anonyymi

      Vaimo halusi että sais olla sidottuna ei näkisi mitään ja suukapula, on puhunut siitä niin pitkään että ajattelin toteuttaa, Laitettiin teltta leirialueen sivuun nuotiopaikan lähelle. Sidoin vaimoni kävi kuumana kun kuului ihmisten ääniä ennen kuin laitoin suukapulan sanoi sitten kunnolla että nautin. Nuotiolle tuli kolme poikaa, kysy että yksinkö olet sanoin on vaimo sidottuna teltassa, nauroivat yksi kävi katsomassa tuli nopeasti ja sanoi puhuu muuten totta. Sanoin isoimmalle saat siltä jos nuolet ensin kunnolla, mies meni telttaan ja tuli sieltä , on hurja nainen niin märkä kuin voi olla ja kiimanen, kävi toinen , kävi kolmas. Menin telttaan vaimo makasi spermasena otin kapulan pois alkoi heti sättimään laitoin kapulan nain kunnolla ja käänsin ja panin pyllyyn sieltä tuli vastaan jonkun spermat en välittänyt vaan panin loppuun asti. Kuiskasin oletko kunnolla nyökkäsi irroitin vaimon tuli kainaloon, en tarkoittanut tuota mutta nautin olin jossakin eri maalimassa kun rintoja imettiin ja pantiin rajusti. sillä ensimmäisellä oli jumalaton kalu kun totuin siihen sain monta kertaa ja jäi päälle halu kaikki nai kuin hullut ja sitä tuli sisään paljon. Oltiin aamuyöstä nuotiolla pojat tuli takaisin, vaimo oli hiljaisena, sanoin nyt pojat uusinta, veivät vaimon telttaan sitä uikutusta ja huutoa kuului pitkään. Menin telttaan vaimo sanoi haluan olla joskus muuloinkin huora nautin siitä, ei mitään estoja sain ja halusin kaikkea mitä voi tehdä nyt en jaksa mitään.
      On kokeiltu kerran ja sanoi ei enää kiinnosta ei se ole enää uutta.

      • Anonyymi

        Kymmenen vuotta vanha ketju.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kymmenen vuotta vanha ketju.

        Mitäpä muuta täällä oliskaan. Vanhaa paskaa aina vaan ja säälittävämmäks vaa menee koko ajan 🤡


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäpä muuta täällä oliskaan. Vanhaa paskaa aina vaan ja säälittävämmäks vaa menee koko ajan 🤡

        Poistu ja heti paranee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poistu ja heti paranee.

        Nimenomaan. Sinä itse säälittävimpänä eka. Sinä ja kaltaisesi täältä ikuisuuteen niin maailmakin pelastuu. Ja etenkin tää koko suoli24palsta puhdistuisi kjähkjäh 💩🤡👾


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      H­­e­­i! Ku­ts­­­um­me sinu­­t kä­­­ymään uude­­ss­­a chatis­sa! Mei­­­tä on yl­­i mil­­­joona! 👉 http://306181.com/H/H2hF 👈

    • Anonyymi

      Oon. Nainen riisui itsensä ja sitoi mut vaatteillaan. Sukkahousuilla kädet, pikkuhousuista suukapula ja rintsikoilla jalat kiinni. Olisin koska vaan päässyt irti mutten tietenkään halunnut. Korkokengän hän pujotti kovan kullini päälle ja toiseen kenkäänsä kusi. Suukapula pois ja arvasin (jo kusen suihkutessa kenkään) että joudun/saan juoda sen. Siinä oli toinen kenkä naisen kusesssa ja toinen mun spermassa.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe