Inssi Oulussa !

hjelppiä!!!

Eli n. viikon päästä olisi inssiajo Oulussa. Kertokaa vinkkejä mistä saatetaan ajaa, pahat paikat yms. Stressaa nyt jo ihan hulluna ja varsinkin kaupunki/keskustaosuus pelottaa, muuten ei niin kauheesti. Ja sen olen normi ajotunneilla huomannut, että vaikka teoriassa osaan melkein kaikki asiat, käytännössä ja jännityksessä unohtuu tosi yksinkertaiset jutut, esim. yksisuuntaiselle käännyttäessä ryhmittyminen oikeaan reunaan. Olen myös kuullut huhua että inssin läpäisy riippuu myös paljon ajattajasta, esim. kaksi kaveriani teki täysin samat virheet inssissä, mutta kun oli eri ajattajat, toinen pääsi läpi ja toinen ei. Onko tämä totta?

8

4961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lävistäjällä on merkki, että saa ajaa suoraan, mutta sen alla on pyörän kuva. jos ajat suoraan oikeanpuoleisinta kaistaa, inssi hylätään.
      Tiedäkkö paikan??

      lävistäjää ajat markettien aliskaa kohti

      usealla kaverilla pompannu siinä

    • saman kokenut

      Kyllähän ne tuossa Aurajoen rannalla vähän aikaa kiepututtaa, sitten saimaanrannallakin, ei vastavirtaan kuitenkaan, alas/ylistarollakin mutkitellaan kohtuullisen paljon, että kannattaa ottaa kuivat housut mukaan.

    • helBB

      Varmasti testataan Holiday Inn:in takana oleva kaupungin ainoa STOP-merkki. Muista pysähtyä. Sitten joku mäki ajatetaan kuten markettien lähellä oleva mäki. Ja perus Ruskon-kaupunki väli, motarilla tai taajamas. Kyllä sä pääset läpi jos osaat edes hiemankaan ajaa. Joo ja riippuu sitten siinä tutvosta millä mielin se on. Tsemppiä½

    • ketsk

      Tietysti on totta. Inssin vastaanottaja on ihminen. Ajaja on ihminen. On totta, että tuollaisissa tilanteissa, vaikka paikka ja tilanne olisi täsmälleen samat tulkinta on eri.

      Silmät päähän ja menox. Pikkuvirheitä saa tulla muuan, mut isoja ei. Joten maltti ja rauhallisuus ois ok. Ja sanosinko, et kun kirjoitit tuon yksisuuntaisen juttusi jo tänne, luulisin, ettet sitä ajossa unohda.
      Kuitenkin ajaminen on vaan eteenpäin kattomista sivuille kytäten ja tietysti oikeanlaisesti pedaaleja painellen. Varsin helppoa hommaa sanosinko muutaman vuoden ajelleena.

    • mummelioulustA

      hyvin se menee!!!!!

    • Anonyymi

      Kannattaa ajaa jossain muualla kuin Oulussa, älyttömät ruuhkat joka paikassa ja kokeen valvojat nipottajia Ruskon Ajovarmalla.
      Inssiajo hylättiin toisellakin ajokerralla siksi kun rengas kävi 10cm toisella ajokaistalla paikassa jossa kaksi kaistaa samaan suuntaan, kaistojen välinen viiva oli kokonaan lumen peitossa.
      Autokoulun kokenut kouluttaja oli ihan ihmeissään sanoi että ajan poikkeuksellisen hyvin.
      Ensimmäinen inssiajo hylättiin koska en muka ollut katsonut kahdesti oikealle risteyksessä, vaikka katsoin jo aikaisemmin ensimmäisen kerran koska näkyvyys oli yli 50 metriä, ja toisen kerran risteyksen lähellä, eikä sieltä sinänsä ketään ollut tulossa eikä tullut koko aikana.
      Eli jos halua tuolta Ruskon Ajovarmalta kortin saada pitää ajaa monta kertaa paremmin kuin mitä kokeneet kuskit joilla kortti ollut 10 vuotta osaa ajaa. Ajon pitää olla ehdottoman täydellistä ja virheetöntä joka ikisessä merkityksettömässä pikkuasiassakin.

    • Anonyymi

      Mulle tuli pahin tutvo kuulemma mikä voi olla. Monet oli puhunut aikasemmin siitä, että se hylkäisi aina ekan. Pääsin vasta toisella inssin ja kuumotin todella paljon. Suora 3 rivi tuli.

      • Anonyymi

        Kuka se pahin tutvo ruskossa on? Tänään uusinta inssiin kattoo joko menis läpi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      108
      2142
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1640
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1256
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe