Olen töissä Valion labrassa

pelottaa tyttöä

Täällä tuntuu olevan aika hirvittävän isoja mittamääriä annettuna peniksistänne.
Joku sanoo mitaksi 23cm, joka todellakin on senttiä vaille maitopurkki, siis 1 litra, ainakin Valiolla. Ja paksuuskin monella 6.5cm, joka on 0.5cm vähemmän kuin litraisen maitopurkin halkaisija :(

Ihanko olette tosissanne? Pelottavaa täytyy sanoa:(

19

3554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • H-X

      Nyt "tyttö" vedä esinahka taakse ja vertaa siihen maitopurkkiin. Kun niin tykkäät mittailla maitopurkkeja.
      Eikös sulle riittäisi Pirkan kahden desin kuohupurkki?

      Tyttö:) tsiihh hihiii

      • pelottaa tyttöä

        Pirkan kahden desin kuohupurkkeja olen kyllä enempikin nähnyt miesten alapäissä. Siis onhan iso kiva, mutta litran maitopurkin kokoa jos on, niin se on kyllä jo liikaa. Puolilitrainen olisi jo hyvä koko, mutta onhan siinä paksuutta liikaa ihan näin aikuiselle naisellekin.


      • Anonyymi
        pelottaa tyttöä kirjoitti:

        Pirkan kahden desin kuohupurkkeja olen kyllä enempikin nähnyt miesten alapäissä. Siis onhan iso kiva, mutta litran maitopurkin kokoa jos on, niin se on kyllä jo liikaa. Puolilitrainen olisi jo hyvä koko, mutta onhan siinä paksuutta liikaa ihan näin aikuiselle naisellekin.

        PERTTIPERÄREIJÄN mukaan ei ole


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PERTTIPERÄREIJÄN mukaan ei ole

        Voisit nauttia mm. jättisipulista! Ostatko?

        -FantasyOfAllium


    • hellureiiii

      Joo aika julmetun isoja moni väittää mitaksi kyllä jos tolleen ajattelee.

    • asdffds

      Oi armoitettu tuhannen nickin mies, sinä internetin majakka joka osoitat meille kaikille tietä. Kerro, mitä teet Valion laboratoriossa? Oletko murtautunut sinne sisään?

      Toisekseen, opettele hyvänen aika mittaamaan. Litran maitopurkki on kulmikas. Jos se olisi suurinpiirtein peniksen muotoinen, niin halkaisija olisi 8,5 senttimetriä. Tällöin sen ympärysmitaksi tulisi 26,7 senttimetriä. Kuka ihme tuollaisia lukuja on ikinä edes väittänyt? Tässä puhutaan mitasta, joka on paksuudeltaan samaa luokkaa aikuisen ihmisen nilkan kanssa. Vaikka siitä kymmenen senttiä pätkäisisi pois, niin se olisi silti jo luokkaa hyvin iso penikselle.

      Litran maitopurkin tilavuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna jopa isoimpaan penikseen mitä kellään ihmisellä on ikinä ollut. Tämä johtuu pitkälti siitä, että se on enemmän kuin tuplasti yhtä paksu kuin keskiverto penis. Yli parikymmentä senttimetriä ylittäviä peniksiä on useita, mutta ei yhtäkään lähimainkaan noin paksua.

      Olet tätä samaa juttua jauhanut täällä jo pari viikkoa, vaikka kukaan ei ole väittänyt mitään tuonne viittaavaakaan. Muutama idiootti, kuten sinä, mittailee peniksensä leveyttä, taikka halkaisijaa mahdollisimman edullisesta kohdasta itselleen. Tämä ei anna minkäänlaista osviittaa ympärysmitasta - peniksen muoto kun ei vieläkään ole täydellinen sylinteri, ja se vaihtelee.

      Toivottavasti joskus vielä pääset sairaudestasi eroon. Tai edes opit mittaamaan. Ja olisi kovin ikävää, jos jäisit kiinni Valiolle murtautumisesta. Silloin ei saisi lukea taas juttujasi ravunsyöteistä ja kymmeniä postauksia samalla kaavalla keksityillä nimillä esiintyen naisena.

    • Jatkakaa!!!

      asdffds puhuu nyt paskaa. Nimittäin jos litran maitopurkki käsitellään niin, että siitä pyöristetään ne kulmat, niin edelleenkin halkaisijaksi jää 7cm, eli kuseessä on lieriö, kuten mulqqu. Eri asia jos se purkki puristellaan pyöreäksi, niin ympärysmitta luonnollisesti kasvaa ja tuloksena on norsun mulqqu.


      Mitä tulee näihin kirjoituksiin, joita kuulema yksi ja sama henkilö tehtailee, niin en ehkä lähtisi allekirjoittamaan sitä väitettä. Itse kirjoittelen tänne aika paljon ja eri nikeillä, koska en ota tätä todellakaan vakavasti tätä koko suoli24 -palstaa, varsinkaan Onko koolla väliä-jauhantaa, eli en jaksa muistaa nikkejäni aiemmilta ajoilta.
      Kirjoittelen myöskin usein älypuhelimesta ja siinä tulee kirjoitusvirheitä.
      Muutenkin tämä palsta on mikä on, "Suoli24. onko koolla väliä", niin minulle on ihan vitun hailee tuleeko se teksti miten äidinkielellisesti oikein tai väärin, kun pikaiseen naputtelen jotain herjaa:)
      En siis jaksa skarpata, kun ei todellakaan ole mitään sydämenasiaa tällä palstalla todistettavana ja ei ole tarve päteä. -Mutta onhan täällä aika tähtitieteellisia mittoja annettu ilmoille:)

      Ei muuta kun jatkakaa! Vittuilen aina toisinaan takaisin ja kommentoin hevoskaliiberin vehkeistä unelmoitejanne.

    • asdffds

      Ymmärrät nyt varmasti että metodillasi ei litran maitopurkkiin mahtuisi enää litraa maitoa, ellei korkeus kasva oleellisesti. Mitenkä tyhmä nyt taas oikein olet?

      Ja joo. Satut nyt vaan puolustamaan jotakuta toista typerää palstalle postailijaa täysin samalla kirjoitustyylillä ja virheillä. Se koira älähtää, jolla on pieni penis ja mielenterveyden kanssa ongelmia.

    • Jatkakaa!!!

      Tuo oli kyllä tosi tuo asia mihin sinä runkkari asdff takerruit, että jos litran maitopurkista pyöristetään kulmat/ särmät, niin se ei enää ole litran maitopurkki sisätilavuudeltaan, vaan pienenee noin 0.7- 0.8 litraiseksi ainakin, eli emme voi enää puhua LITRAN maitopurkista -totta.
      Mutta silti sen mitaksi jää ne 24cm korkeutta ja 7cm halkaisijaa.

      Miksi olet noin hyökkäävä kun tyhmyytesi paljastuu? Relaa hei!

    • kekkonen on ykkönen

      Nyt äiti suuttui kun joku laitto pippelin maitopurkkiin.

    • iso vulva

      joopa joo! kun nyt pieni- ja isomulkkuiset mittailette vehkeitänne,niin en voi olla kertomatta omaa mielipidettäni.
      se mitä sanotaan,ettei koolla ole väliä,niin ei pidä paikkaansa.liian pieni tai liianISO ovat molemmat huonoja vaihtoehtoja.
      yksinkertaisesti siksi,jos on liian pieni,niin ei tunnu missään eikä yllä sisälle ja liian iso ei mahdu!
      olisiko mahdollista etsiä elämään muuta sisältöä kuin mulkkujen mittailu? sillä voisi saada ehkä jotain vastinetta mitoille! ;)

    • Anonyymi

      Oon PERTTIPERÄREIKÄ

    • Anonyymi

      Yleensä liioittelevat. Niin itsekkin kuppikokoani. Eikä ne niin pystyt ole...
      Miehen kanssa oltiin lomalla ja saatiin seuraan alan harrastajasta. Tykkäsi meidän maidon valkeasta ihosta siinä missä me sen yön mustasta.
      Sillä oli kalu tuota koko luokkaa. Oltaisi haluttu koikeilla "sisään" ottoa. Poika vaan halusi että me nuollaan ja imetään. Toteutettiin sitten sen haave. Minä oikealta ja mies vasemmalta puolen.

    • Anonyymi

      Voisi olla hyvä mittaustapa työntää vehje maitopurkkiin ja merkata, miten pitkälle yltää.
      Paljon saatte?

      • Anonyymi

        Se maitopurkki ei ole läpinäkyvä. Eli onko oikea mitta se kurotussuvyys?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se maitopurkki ei ole läpinäkyvä. Eli onko oikea mitta se kurotussuvyys?

        Leikkaa päät auki. Lyhennä purkkia tarvittaessa että yllät merkata pituuden.


    • Anonyymi

      23cm on ihan täyttä potaskaa. Laitetaampas kokoluokat peleistä tuttuihin termistöihin:

      Tavallinen: 10-13cm
      Epätavallinen: 13-15cm
      Harvinainen: 15-16cm
      Eeppinen: 16-18cm
      Legendaarinen: 18-->

      Jos joku ilmoittaa mitakseen vaikka 19cm niin ottakaa surutta mitasta pois ainakin 3cm. Legendaarista 23cm mulkkua ei luonnostaan juurikaan esiinny. 23cm on mahdollinen jos jo luonnostaan isosti varustettu alkaa tekemään mulkun pidennysharjoituksia, mekaanista venyttämistä esim painojen roikotusta, jelq:iä, ja vaikka vakuumipumppausta. Tätä kun tekee sitkeästi pidemmän aikaa niin alkaa kyllä mittaa tulemaan (on omakohtainen kokemus)

      Vuosi sitten oma muna oli 15cm (bone pressed erection length, eli niin eteen lantiolla kurotettu kuin mahdollista ja fläsää mitalla painaen). Nyt on muutama kk tehty temppuja ja 1kk sitten mitta oli 16cm ja pari päivää sitten 16.5cm. Ajan kanssa se kyllä venyy ku vaan sitkeästi jatkaa tekemistä ja tiettyyn pisteeseen asti pitää harjoitteet progressiivisina, eli tyyliin esim roikottaa tällä viikolla vaikka 4kg painoja 3x20min settejä, seuraavalla viikolla vaikka 1 x20min 4.1.kg ja 2x20min 4kg. Pikkuhiljaa lisää painoja ja roikotusaikaa.

      Itse roikotin eilen ensimmäistä kertaa yli 4kg painoja. Perään vakuumipumppu jonka mittataulukko kertoi pilin pituudeksi 17.3cm :) toki kyse on siinä väliaikaisesta mitasta, mutta ajan kanssa mitoista alkaa pikkuhiljaa tulemaan pysyviä kun solutasolla alkaa tapahtumaan venymisestä tulleiden mikroruhjeiden korjaantumista. Siksi All day stretching (kevyt venytys pitkin päivää) on tärkeä koska vehje alkaa korjaantumaan uuteen mittaansa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe