Idols on niin Out! The Voice of Finland korjaa potin

Tänä talvena

Idols on kyllä niin out ja kuka jaksaa sitä enää katsoa kun tulee uusi ja mielenkiitoisempi The Voice Of Finland.

Ketä kiinnostaa niin paljon
Idolsin Uudet tuomarit.
http://www.iltalehti.fi/viihde/2011090914353793_vi.shtml

The Voice Of Finlandissa mukana suomenhuippu artisteja ja formaatti vaikuttaa hyvin mielenkiitoiselta.
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/voice-finland/etusivu

28

699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin on

      taidat olla aika yksin mielipiteesi kanssa?

    • paulaforever
      • Huippuhyvä

        EX FACTOR on kaikkien aikojen paras musiikkikilpailu Suomessa.


    • The Voice of Finland

      The Voice of Finland ON Mieletön. Ja mä en yleensä syty näihin.

      Kaverini on mukana, voin sanoa että taso on laulajissa on aivan huippua!

      En oikein tiennyt mikä tää on. Nyt selvis, laulajat oikeesti paljon parempia kun Idolsis.

      M

      Täytyy alkaa seuraamaan, perjantain ilmeisesti alkaa Nelosella 30.12.

    • hööhöö

      Ja varmaan vaan se Ääni Ratkaisee....? Katotaan vaan niin finaalissa on kaikki missi-ja mallityypit, joukossa ehkä se yks ainut kiintiöpullukka tai -ruma....

    • Janizio

      Taso on kova ei Idols pääse lähellekään tota tasoa, mitä mainoksetkin jo osoittaa.

      Tosin mulla on jo teille heittää todella vahva voittajaehdokas.

      Nimittäin kisassa on mukana nainen joka hurmasi jo yleisön ja tuomariston joitakin vuosia sitten Talentissa, mutta jäi niukasti kakkoseksi. Sama kohtalo oli tänä vuonna viisukarsinnoissakin ja kumpikin kisa olis ehdottomasti pitänyt päättyä tämän enkeli soundisen naisen juhliin. Niin kenties osa jo arvasikin kenestä on kyse aivan Saara Aallosta. Etenkin Talentin olis pitänyt päättyä Saaran juhliin, koska Saara on kyllä sen kisan ehdottomasti tasokkain löytö ja puhtaalta Talentilta ylivertainen muihin kisassa ikinä mukana olleisiin.

      No mutta nyt on seuraava mato Saaralla koukussa ja ohjelman formaatti on kyllä niin osuva Saaralle kun vain voi olla. Nimittäin jos jossain ei ole mitään sanomista niin Saara äänessä se on kyllä luvalla sanoen fantastinen ja oikeasti yritän vältellä liikoja yli sanoja, mutta vaikeaa se on. Joka tapauksessa tasokkaita on muitakin sen tiedä, mutta nää muut kyllä kohtaa Saarassa ehkä tasokkaiman haasteen mitä he voivat vain kuvitella tollaiseen kisaan

      Mielestäni nyt on viimeistään aika antaa Saaralle se tunnustus hänen taidoistaan, koska siinä kaunottaressa piilee sellainen potentiaali, joka päästessää lopullisesti irti synnyttää meille ihan varmaan seuraavan kovan luokan artistitähden ja tämän kisan voitto saatta olla se potku jo nostaa Saaran sinne minne hän kuuluu ja mä tulen tekemään kaikkeni, että näin myös käy

      • öasldkjf

        Saara on friikki ja kuuluu lisäksi siihen hopea-, kaakao-, foodi- ja seksiklubiin, ei mahkuja.


      • oioioioi

        Saara on tasokas, vertaistaan vailla laulutaidoissaan, mutta... jotain jää uupumaan. Se tunne, minkä voi laululla yleisöön viestiä, laulun sisältö. Se, että osaa laulaa ei tarkoita sitä, että osaisi tulkita.


    • julia92_

      Mikä tää Saara hehkutus on?

      Siellä on satoja TOSI kovaa laulajaa. Saaraa en tunne, mut veikkaan et jos ei Talentis pärjää, niin ei ole kyllä mitään asiaa The Voice of Finlandin kärkipaikoille.

      Ootan suurel mielenkiinnolla.

    • Katsoja..

      Toisaalta, Saara Aalto ei ole vieläkään breikannut, vaikka on ollut ties kuinka monessa hommassa mukana.....

      Ja mitä ohjelmien suosioon tulee, niin Idols tulee maikkarilta, VOF tulee nelkulta. Eli helppo veikata että Idols vie katsojamäärissä voiton.....näin se vain on.

      Ja aika naurettavaa sinänsä hehkuttaa että vain ääni ratkaisee......ei se tänä päivänä näin ole. Jos olet susiruma läski hirviö, ihan sama kuinka hyvin laulat. No chance.....

    • Monroe-fani

      "Ja mitä ohjelmien suosioon tulee, niin Idols tulee maikkarilta, VOF tulee nelkulta. Eli helppo veikata että Idols vie katsojamäärissä voiton.....näin se vain on."

      Taisit veikata väärin, katsoin tänään molemmat ohjelmat ja kyllä Idols
      vanhentuneine formaatteineen jäi kirkkaasti hopealle.

      • Katsoja..

        Ihan sama mitä katsoit. Puhuin katsojamääristä, en itse ohjelman tasosta. Katsojaluvut viime viikolta : VOF 765 tuhatta, Idols 945 tuhatta......

        Idols vaikuttaa kyllä vaisulta, kun ne pellet on jätetty niin vähälle koko ohjelmassa. Minusta ne oli aiemmin koko ohjelman suola.....


    • VoiEiVoi

      LOL. Tö Voise of Tö Vinlantin pomo on pakottanut kaikki kulinsa tänne mainostamaan. Muuten tulee kenkää ja suunta takaisin Mäkkäriin.

      • Cliioosi

        Näin se taitaa olla.


    • dodld

      ´´ja kyllä Idols
      vanhentuneine formaatteineen jäi kirkkaasti hopealle.´´

      niin ehkä Suomen Idols jää hopealle Idols vs Voice of Finland skabassa, mutta juttu on niin että Viron Idols pesee myös sekä Suomen Idolsin että Suomen Voice of Finlandin!

      http://www.youtube.com/watch?v=F3-406UTA_c

      • Joopa joo

        "mutta juttu on niin että Viron Idols pesee myös sekä Suomen Idolsin että Suomen Voice of Finlandin!"

        Mutta juttu on niin että American Idol pesee myös sekä Suomen voice of finlandin että Viron Idolsin! *virn*

        Huvittaa tämmöinen vertailu, ihan kuin olis jotenkin omaa ansiota että joku ohjelman paremmuus tai mikä hyvänsä ois omaa ansiota. :)


    • alöskjdf

      Idols on ihan paskaa. Varmaan noin kolmasosa ajasta menee paasosen ja heralan "vitseihin", kolmasosa mainoksiin, kuudes osa muuhun turhaan ja jäljelle jäänyt aika näytetään ehkä hakijoiden esityksiä. Voice of Finland keskittyy olennaiseen.

      • esitykset"

        tosiaan suurin ohjelmasta oli juontajien ja tuomarien hömpötystä, vain muutama esitys näytettiin . sitte niitä tarjotaan katsottavaksi maikkarin katsomossa, tyyliin tätä et nähnyt tv:ssä.. !


    • asjhjkasfha

      Olen kyllä niin samaa mieltä!

    • No Joo

      Paljon on niitä kilpailuja tällä hetkellä.. Tässä livekaraoke, jossa voittaja saa aivan uskomattoman kovan palkinnon. Silti karsinta tapahtuu vain baarissa...:

      Amarillon Big Jam -kilpailun voittaja äänittää voittaasinkunsa Los Angelesissa, ja mukana olevat muusikoit ovat olleet mukana mm sinkuilla J-Lo feat Pitbull "On The Floor", ja Lady Gaga:n Alejandro. Mary j Blidge, Britney, Celine Dion, Alexandra Burke... voittaja saa myös tehdä kiertueen syksyllä.

    • Sakari789

      Ekan jakson perusteella Voice oli aika hyvä. Saatan katsoa uudestaankin.

      Idolsia en jaksanut katsella kuin muutaman hetken. Paasosen ja Heralan mukahauskat juontajahalpisvitsit on noloja. Katsokaa mä oon telkkarissa! Nikulan narinaakin on nähty jo varmaan 10 vuotta kaikissa tuuteissa. Se vois jo lopettaa sen esityksen että se ei ole television pölyttynyt vakiokasvo, koska hän ON television pölyttynyt vakiokasvo. Laulajakandidaattien sekoilutkin on jo nähty, tosin nekin hukutetaan Paasosen ja Nikulan linssiludeilun alle. Kuudes kausi on vaan yksinkertaisesti liikaa.

    • Hösähdys

      En osaa sanoa koska en ole koskaan jaksanut katsoa Suomen Idolsia, mutta tästä formaatista innostuin jostain syystä. Tuo alitus, että vain ääni ratkaisee herätti kiinnostuksen. Nyt vain ainoastaan häiritsee jos väkisin väännetään voittajaa jostain Saarasta ja muista jos ammattilaisista. Tuomareille tulee paineita eivätkä uskalla pudottaa jo ammatti laulajaa vaikka salaa pitäsivät jostain muusta enemmän. Onneksi tulee yleisöäänestys ja siellä ratkaisee muut jutut.

    • Voi Pyhä Sylvi

      Idols tuomarit ovat asiantuntijoita. Musiikin huippuammattilaiset Nikula & Liimatainen.

    • kaksin parempi

      Mielestäni ainakin on hyvä asia, että on muitakin ohjelmia kuin Idols, joiden kautta voi uudet artistit ponnahtaa pinnalle. Tylsää alkaa vertailemaan kumpi show on parempi. Hienoa, että meillä on molemmat!

    • Amalia93

      The Voice of Finlandissa on paremmat laulajat, mutta suora lähetys oli kyllä maikkarilla toteutettu katsojaystävällisemmin, laulajien äänet tuli paremmin esiin. Että siitä pointsit Idolsille. Tuo VoF:n suora lähetys oli mun korvaani aika puuroinen.

    • idols-fani

      the voice of finland on ihan perseestä.... idols on paras

    • df,.fmölsdf

      Hohhoijaa.... Idols su 18.3. Kyllä on väsähtänyt fiilis.

    • Ela on nolo!

      Elastinen on ihan pelle Amerikan ihailuineen. Eveliina on ollut aivan loistava laulaja kun on vetänyt omaa linjaansa. Nyt Elastinen oli pistänyt sen laulamaan jotain räppihumppadiskoa ja Eveliina putos kisasta. Ennen ollut ihan omaa luokkaansa kun on laulanut omalla tyylillään oman tyylistään musaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe