Tuuli Rintasen profetia

Herrammetulee

Jouko Pihon profetioita 2 sivustolla 26.8.2011 tulevasta pimeydestä toteutui kirjaimellisesti ainakin USA:ssa, jo 29.8.2011 oli suuret joukot ilman sähköä ja myöhemmin jopa yli 5 miljoonaa ihmistä kärsi sähkökatkoksista... Maranata!

http://www.reuters.com/article/2011/08/29/storm-irene-power-idUSN1E77S0X220110829

31

958

Vastaukset

 • Ilmestyskirja 16: 10: "Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa".

  On aika hommata varastoon kynttilöitä ja tulitikkuja, pieniä retkikeittimiä ja kuivamuonaa sekä säilykkeitä... Pedon valtaistuin on tietenkin Pentagon ja maailman pörssi, kun pankit kerralla kaatuvat, niin he pureskelevat kieltänsä pimeyden takia tuskissaan. Huomenna jännätään, mitä tapahtuu! Tulleeko täydellinen black out, kaatuuko Internetti.

  Muuten: voihan se olla tarkoituksellista tuo sähköjen sulkeminen Obamalta. Sillähän säästää tosi paljon energiaa... ja voi katkon aikana tehdä uudelleenjärjestelyjä. Tosin varavoimalat varmaan pyörittävät elintärkeitä instituutioita edelleenkin, mutta kansaa laitetaan pakkosäästämään, kun pankkiautomaatit eivät toimi sähkökatkojen takia eikä Visaa tai Mastercardia voi vinguttaa... Ylivelkaantuminen pistää pääpomon ottamaan Bipliasta hyviä vinkkejä... God bless America!

  • Ai jaa..tuleeko Herramme pelkästään pimeydessä eikä päivänvalossa?


  • ^Q^ kirjoitti:

   Ai jaa..tuleeko Herramme pelkästään pimeydessä eikä päivänvalossa?

   Jouko Pihon herra ainakin tulee pimeydessä.


  • ^Q^ kirjoitti:

   Ai jaa..tuleeko Herramme pelkästään pimeydessä eikä päivänvalossa?

   Kyllä Herramme tulee silloin kun pimeys valtaa maan kansat, sekä vertauskuvallisesti että kirjaimellisesti.
   Matteuksen evankeliumi 24. luku
   29 Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
   30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

   Sefanja 1. luku
   14 Lähellä on Herran suuri päivä, se on lähellä ja tulee sangen kiiruusti. Kuule, Herran päivä! Silloin sankarit haikeasti huutavat.
   15 Vihan päivä on se päivä, tuskan ja ahdistuksen päivä, häviön ja hävityksen päivä, pimeyden ja synkeyden päivä, pilven ja sankan sumun päivä,
   16 pasunan ja sotahuudon päivä varustettuja kaupunkeja ja korkeita muurinkulmia vastaan.
   17 Minä saatan ihmiset ahdistukseen, niin että he kulkevat kuin sokeat, sillä he ovat tehneet syntiä Herraa vastaan. Ja heidän verensä vuodatetaan niinkuin tomu, ja heidän elinnesteensä niinkuin saasta.
   18 Eivätkä voi pelastaa heitä heidän hopeansa ja kultansa Herran vihan päivänä: hänen kiivautensa tulessa kuluu koko maa. Sillä lopun, äkkilopun, hän tekee kaikista maan asukkaista.

   Tämä pimeys on ehkä toinen kuin Ilmestyskirjan pedon valtaistuimen pimeneminen. Silloin tehtaat seisahtuvat, TV- ja radiolähetykset vaikenevat ja kaupanteko lakkaa. Tai sitten ne ovat samaa "pimeää päivää". Ehkä ydinsota riehuu silloin?

   Joelin kirja 2. luku
   1 Puhaltakaa pasunaan Siionissa, toitottakaa torvia minun pyhällä vuorellani. Jokainen maan asukas on vapiseva, sillä Herran päivä tulee. Niin, se on lähellä:
   2 pimeyden ja synkeyden päivä, pilvien ja pilkkopimeän päivä. Vuorille levinneenä niinkuin aamurusko on lukuisa ja väkevä kansa, jonka vertaista ei ole ollut ikiajoista asti eikä tämän jälkeen enää tule, tulevaisten polvien vuosiin saakka.
   3 Sen edellä käy kuluttava tuli, sen jäljissä polttava liekki. Niinkuin Eedenin puutarha on maa sen edessä, sen jäljissä on autio erämaa, eikä jää ketään, joka olisi siltä pelastunut.
   4 Ne ovat näöltänsä kuin hevoset, ja niinkuin ratsut ne juoksevat.
   5 Ryskyen kuin sotavaunut ne hyppivät vuorten huipuilla, räiskyen kuin tulen liekki, joka kuluttaa oljet; ne ovat kuin väkevä kansa, sotarintaan asettunut.
   6 Niitten edessä kansat vapisevat, kaikki kasvot kalpenevat.

   Pedon valtaistuin, maailman kaupankäynnin keskus kaatuu. 10 vuotta sitten tapahtunut kauhistus oli kuin tulevan profetiaa, kuvana silmiemme edessä. Se tulee vielä koskemaan koko maailmaa.

   Ilmestyskirja 18.luku
   15 Niiden kauppiaat, ne, jotka rikastuivat tästä kaupungista, seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa, itkien ja surren,
   16 ja sanovat: "Voi, voi sitä suurta kaupunkia, joka oli puettu pellavaan ja purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä, kun semmoinen rikkaus yhdessä hetkessä tuhoutui!"
   17 Ja kaikki laivurit ja kaikki rannikkopurjehtijat ja merimiehet ja kaikki merenkulkijat seisoivat loitolla
   18 ja huusivat nähdessään hänen palonsa savun ja sanoivat: "Mikä on tämän suuren kaupungin vertainen?"
   19 Ja he heittivät tomua päänsä päälle ja huusivat itkien ja surren ja sanoivat: "Voi, voi sitä suurta kaupunkia, jonka kalleuksista rikastuivat kaikki, joilla oli laivoja merellä, kun se yhdessä hetkessä tuhoutui!"
   20 Riemuitse hänestä, taivas, ja te pyhät ja apostolit ja profeetat; sillä Jumala on hänet tuominnut ja kostanut hänelle teidän tuomionne.
   21 Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: "Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki, eikä sitä enää löydetä".
   22 Ei kuulla sinussa enää kanteleensoittajain ja laulajain, huilun-ja torvensoittajain ääntä; ei löydetä sinusta enää minkään ammatin taituria; ei kuulla sinussa enää myllyn jyrinää;
   23 ei loista sinussa enää lampun valo; ei kuulla sinussa enää huutoa yljälle eikä huutoa morsiamelle; sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun velhoutesi villitsi kaikki kansat;
   24 ja hänestä on löydetty profeettain ja pyhien veri ja kaikkien veri, jotka maan päällä ovat tapetut.

   Mitäpä muuten luulette olevan nuo "laivat merellä"? Ne ovat ehkä myös oikeitakin merellä kulkevia laivoja, mutta ne voivat olla myös vertauskuva eräänlaisista "kalastusaluksista". Kun kaupankäynnistä on kyse.


 • Onko Jouko Pihon profetioista yksikään toteutunut? Nythän hän mm. profetioi, että Väyrysestä tulee presidentti 2012 vaaleissa.

  • Ei kai ? Ei voi olla totta ! Nyt minä en usko ! Niinistöstähän se pressa tulee ja edes toista kierrosta ei tule !


 • Muuten, Suomen putkat kauppakeskuksissa tarkistetaan, että ne ovat tulevaisuudessa toimintakuntoisia, kun otetaan kiinni niitä, joilla ei ole kaupassa asioitaessa mikrosirua joko oikean käden ruston sisällä tai keskiotsan nahan alla.... koska sitten heidät on helppo kuljettaa suoraan sopeuttamiskeskuksiin ja jos he eivät silti taivu ottamaan merkkiä, niin tuhoamiskeskuksiin....

  http://www.youtube.com/watch?v=ifjFF7-rW6Q&feature=BFa&list=PLB522FC49A5F63626&lf=results_video

  Aika taitavia on nykyisin amerikkalaisissa kaupoissa nuo sähkölukkosysteemit, ei tarvitse edes vartija tulla hätiin ja jos on iskunkestävää lasia, niin kaveri on jumissa, paitsi jos sillä on ase mukanaan... eli aseelliset ryöstöt tulevat lisääntymään, Suomessakin, on profetiani, vaikka aselakia tiukennettaisiin!

  Seuraavassa videonäyte tyhmästä varkaasta

  http://www.youtube.com/watch?v=gEfRwQ3vHPY&feature=results_video&playnext=1&list=PLC615EE3E748F41BE

  • Mielenkiintoista.... Missähän kohdassa kättä tuo rusto sijaitsee ja miksi kummassa mikrosiru pitäisi rustoon työntää?


 • Matt. 25: 6: "Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.' "

  Joo, tulee olemaan hengellinen, henkinen ja kirjaimellinen pimeys maailmassa....

 • STUK:n sivuilta päivittäinen säteilytilanne näkyy selvästi säteilyjen raju nousu elokuun lopulla. Nuo säteilyt tuhoavat aivosoluja ja aiheuttavat pimeyttä ihmisiin!

  • Varsinkin jos asuu vaikkapa Loviisassa.Ei tosin välttämättä Loviisan Keskustan tuntumassa vaan syrjempänäkin mahdollinen säteily voi joillekin olla ehkä hieman haitallista....


 • Kannanotto aloitukseen.

  UT
  "Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja
  - heidän tähtensä totuuden tie tulee hävistyksi." ( 2. Piet 2:1-2)

  VT
  "Niinkuin ketut raunioissa ovat sinun profeettasi, Israel."

  "Näin sanoo Herra: Koska te olette puhuneet petosta ja nähneet valhenäkyjä, katso minä käyn teidän kimppuunne, sanoo Herra. Minun käteni on profeettoja vastaan, jotka petosnäkyjä näkevät, ja valhetta ennustelevat."
  (Hes 13:4, 8-9)

  "Mutta Herra sanoi.... Valhetta ennustavat profeetat minun nimessäni; minä en ole heitä lähettänyt, en käskenyt heitä, enkä puhunut heille. Valhenäkyjä, turhia ennustuksia, ja oman sydämensä petosta he ennustavat teille."

  (Jer 14:14)

  Ei mitään uutta auringon alla!
  2700 vuotta sitten oli sama sekameteli... oman pään profetioita ja ennusteluja.

  Mutta? Herra puuttui silloin, tulee nytkin puuttumaan. Siivoaa väärät profetiat, iljettävät oman pään ennustelut, laittaa ennustelijat ruotuun.

  "Minä olen kuullut, mitä sanovat nuo profeetat, jotka ennustavat minun nimessäni valhetta sanoen:
  - Minä olen nähnyt unta, olen nähnyt unta!" (Jer 23:25)

  Unta? Kyllä... Olen nähnyt unta... minäkin olen nähnyt unta.... Kyllä?

 • varsinkin profetian armolahjaa, sillä on arvokkaimpia, Jeesuksen nimessä ja Hengessä, amen.

  Jokainen anova saa Herran Jeesuksen opetuksen mukaan. Varokaa hengettömiä pilviä ja hajaannuksen aikaansaajia ja turmiollisia oppeja. Karttakaa niitä, jotka kieltävät Jumalan voiman.

 • 19 Ja he heittivät tomua päänsä päälle ja huusivat itkien ja surren ja sanoivat: "Voi, voi sitä suurta kaupunkia, jonka kalleuksista rikastuivat kaikki, joilla oli laivoja merellä, kun se yhdessä hetkessä tuhoutui!"Tuossa jakeessa oleva yhdessä hetkessä kuuluisi suomentaa yhdessä tunnissa.Suomalainen raamattu on väärennysten äiti monilta muiltakin kohdiltaan.Suomi on paha maa,ja ihmiset ovat suomessa pahoja.Suomi ei tule säästymään Jumalan rangaistuksilta,vaan saa maksaa rikoksistaan täyden hinnan.

  • Jouko Pihon profetia sivulla näin ennen presidentin vaaleja vaalimainontaa.Muka uskova liikemies vai olisiko ollut nainen kehoitti äänestämään Niinistöä.Itse en äänestänyt ketään jo syystä etten porvareita äänestäisi missään vaaleissa enkä mihinkään virkaan.Raamatun mukaan tulee aika jolloin Jumala käy näiden kimppuun jotka riistävät kansan vähäosaisempia.Voi kuinka toivonkaan,että se aika tulisi pian.Tuosta pedon merkistä mieleeni tuli,että sen ovat ottaneet jo sydämeensä kaikki suvaitsevaisuus propagandaa levittävät.Niin tullaan markkinoimaan mikrosiruakin propaganda puree.


 • "5 miljoonaa ihmistä kärsi sähkökatkoksista... "
  Maranatatatatatanattattanattaa huhhahei ja jihhuu!

  Aikun kivaa! Lisää sähkökatkoksia! Maranatatatatatanattattanattaarattatttataa ja töttöröö..

  • "5 miljoonaa ihmistä kärsi sähkökatkoksista..."

   Ja pöh...,ei siinä mitään ihmeellistä ole jos he olivat Fortumin asiakkaita!

   Haranatamataharamataharimaitreyeshuajakovlesvkipihokdharamamata....

   Eli ei siis muuta kuin lisää sähkökatkoksia koska silloin Fortum saattaa joutua maksamaan asiakkaille korvauksia.

   Mutta vastaisen varalle viisaat neitsyet varaavat öljyä lamppujaan varten sähkökatkosten varalta.

   Tyhmät neitsyet taasen varaavat sähkökatkosten varalle vain taskulamppuja.

   Tällaisten tyhmien neitsyiden kimppuun joku kuulemma käy mielellään varsinkin silloin,jos ne tyhmät neitsyet ovat myös käyneet äänestämässä ja ottaneet myös mikrosirun.

   Haratahäläpätihämmäää..


 • Tämä on vain uni jonka näin.Kun menin noin viikko sitten nukkumaan,näin selkeän unen jossa luin uutisia netistä.Uutisotsikko oli etusivulla ja isolla tekstillä Otsikoituna.Jyrki Katainen on kuollut.Hänet oli ampunut työttömäksi jäänyt keskiikäinen mieshenkilö.Unessa vielä ollessani vein roskia,olin iloinen ja huojentunut tästä uutisesta.Pihalla näin naapureitani jotka myös iloitsivat,siitä että maatamme vaivannut pahuus oli kuollut,Muistan sanoneeni unessa,että ei se auta mitään,joku muu kelmi tulee kuitenkin tilalle.En väitä että uni oli profeetallinen,sillä se on ehkä vain toiveunta,mutta tälläisen unen kuitenkin näin,herättyäni olin pettynyt,että se olikin vain unta.Henkilökohtaisesti uskon,että kaikki nuo unennäkiöiden unet mitkä väittävät tulleen Jumalalta ovat valheellisia kuin suomen hallitus.

  • >>...se on ehkä vain toiveunta...

   Luepas Sigmund Freudin 'Unien tulkinta'.

   Tulkintasi unesta on todennäköisesti aivan oikea. Freudinkin mielestä uni on aina toiveen toteuma.


  • Siis justko heräsit vai?


 • Suomessa meni sähköt Joulun jälkeen suurin osa Etelä-Suomessa.

  Mä luulin sähkö on itsestäänselvyys ennen mutta nyt en enää. Kannattaa ostaa agregaatti kotiin. Tsunami pisti ydinvoimalat matalaksi Japanissa.

  Rintasen näky ehkä piti paikkansa.

  Jumala puhuu tavalla tai toisella..

 • Suomessa oli sähkäkatkoksia runsaasti myös viime vuoden lopuilla myrskyjen takia.

  Ja sitä edellisenä vuonna ja sitä edellisenä vuonna ja niin edelleen kauas,kauas taaksepäin.

  Eli ei niissä siis mitään yliluonnollista ole,ne ovat aina olleet täysin luonollisia tapahtumia siinä missä maanjäristykset ja tulivuorenpurkauksetkin.

  Mutta kuten on voitu todeta,niin eräät nostavat aina esille juuri tämän hetken sähkökatkot sekä muutkin luonnonilmiöt ajatellen,että juuri nyt J-la puhuttelee.

  Jos juuri nykyheken tapahtumat nostetaan esille ja niitä tulkitaan uskonollisesta näkökulmasta vaikka sähkökatkojen suhteen,niin miten sitten oli aiemmmin?

  Esimerkiksi 1700 luvulla.Silloinhan ei ollut sähköverkkoja eikä siis voimaloita eikä siis sähköyhtiöitäkään.

  Miten J-la silloin puhui?

  Sammutteliko hän silloin myrskyjen aikana öljylamppuja,kynttilöitä ja päreitä kun hän halusi puhua....

  • Ei Jumalan Sana eikä profetiakaan tuolloin 1700 - luvulla levinnyt internetin kautta. Jumala puhui Suoraan Sanansa Kautta ja se uskottiin ja otettiin elämänohjeeksi. Sivistykseksi.
   Lapsuudessani ei puhuttu sähkökatkoksista.


 • Näin itsekin toiveunta.Näin unta että Paavo Lipponen sekä Jyrki Katainen olivat oikeudessa syytettynä maanpetoksesta.Suomi oli mennyt konkurssiin siinä unessani,ja suuret mellakat olivat alkaneet.Nälkäisten suuri joukko vaati kostoa ja mielenosoittajia oli paljon,mutta tapahtui paljon pahaa ryöstelyä ym väkivaltaista käytöstä..Poliisi oli voimaton niin suuren kapinan aikana.Liikemiesten toimistorakennuksia tuhottiin,ja heidän henkensä oli jatkuvassa vaarassa.Monet näistä roistoista pakenivatkin maasta.Kukaan hallituksessa ei tiennyt mitä tehdä,kaikki vain syyttelivät toisiaan,ja kukaan heistä ei ollut turvassa.Ruotsin uuden maailmanjärjestyksen kannattajat viestivät asiasta isoin uutisotsikoin,ja heillä alettiin istuttaa ihmisiin mikrosirua joka tekee kansasta "suvaitsevaisempia" sillä myös heillä oli mellakoita hallituksen toimia vastaan.Suomessa myös alettiin tiukoin toimin ihmisten valvontaa toteuttaa kirjaimellisesti.Maallistuneet seurakunnat olivat tyhjillään,ja piskuinen joukko aitoja uskovia oli mennyt piiloon.Monia heistäkin alettiin pidättää kun löydettiin ja useita teloitettiin,sillä he eivät hyväksyneet suvaitsevaisuus propagandaa,eivätkä näin ollen ottaneet pedon merkkiä edes sydämeensä.He eivät suostuneet minkaanlaisiin kompromisseihin pedon hallituksen kanssa..Kristilliset politiikot kehoittivat ihmisiä ottamaan mikrosirun,jotta järjestys palautuisi,he olivat olevinaan Jumalan asialla,vaikka useimmat heistä olivat suuromistajia ja korruptoituneita roistoja jotka siten suojelivat vain omaa etuaan ja vääryydellä hankittua omaisuuttaan.

 • Tuosta pedon hallituksesta mieleeni tuli asia jota olen miettinyt.Monet kristityt varmaankin ovat vilpittömiä ,mutta heillä on omituinen olettamus tai luulo,että suomi ei olisi mukana pedon hallituksessa,ja antikristuksen alaisuudessa.Sen täytyy johtua hallituksemme propagandaohjelmasta,Suomi on mukana jo nyt,ja on tehnyt työtä pedolle jo vuosia.Suomi tulee olemaan ensimmäisiä maita maailmassa jossa ihmisiin aletaan istuttaa pedonmerkki.Suomi ei myöskään tule tekemään minkaanlaista parannusta niinkuin on ennusteltu,vaan tämä maa tulee tuhoutumaan.Itsenäisyytemme onkin jo mennyt,siitä voi syyttää eniten Niinistöä.Hallituksemme tekee kovasti työtä viedäkseen loppuun jo vuosia sitten aloitetun ohjelmansa,johon suurena osana kuuluu propaganda ohjelmat,esim suvaitsevaisuuspropaganda.Tämä maa tullaan tarkoituksella saattamaan täydelliseen kaaostilaan,jolloin se voidaan "pelastaa" kuin ihmeen avulla.Tämän suuren viisauden ja ihmeen tuo jokin ryhmittymä jolla silloin on ratkaisu valmiina lamaan,ja kaikkiin ongelmiin mitä ihmiskunnalla onkin.Kuitenkin tämä pieni eliittijoukon ryhmä on itse kaikkien maailman ongelmien taustalla,ja aiheuttaja,siksi he myös voivat korjata asian.He valmistavat tietä antikristukselle.

 • Poistakaa ylläpito tuon noidan mainos sivuston alalaidasta.Se kuuluisi johokin paranormaali sivustoon,mitä tekemistä joillain selvänäkijä noidilla on tässä palstassa??

 • Kiitos,näkyykin poistuneen,hyvää jatkoa kaikille,vaikka hiukan huolettaakin mitä tapahtuu ensi kesänä.:)

 • No,kesällä 2012 ei tapahtunut mitään sen ihmeellisempää ja tämä on satavarmaa tietoa!

 • Heh...,tapahtuneeko sitten kesäällä 2013 jotain ihmeellistä?

 • Onko niitä sähkökatkoksia viime aikoina ollut Amerikanmaalla ja muuallakin ja onko Herramme vielä tulossa?Vai jo menossa?

 • Vähänkö noita nyt on tapahtunut? Tämän tästä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.