"brasiliainen" kotona

soft thing

Tykkään olla posliinina, tähän asti olen ajanut kaikki karvat höylällä ja nyt mietin, kokeilisiko vahausta/sokerointia ta epilointia.

Jos sulla on kokemuksia jostain näistä, mitä tuotetta suosittelisit kotona käytettäväksi? Haluan pitkäaikaisia tuloksia ja tarkkaa jälkeä. Ja apuvoimia löytyy kotoa, ei tarvitse itse repiä ;)

12

1472

  Vastaukset

  • Ehdottomasti Surgi-Waxin Brasilian Wax. Lämmitettävä vaha, ei oo nopein käyttää ja vaatii vähän harjoittelua, mutta silein ja kestävin tulos. Ainoa, joka on saman tasoinen kuin kosmetologin tekemä. Sattuu toki jonkin verran, mulla on hyvin herkkä iho ja aina parista karvatupesta tulee pikku tippa verta, mutta ei oo ikinä tulehduksia tullut hyvällä jälkihoidolla (alapesut Lactacydillä tai vast. pesuaineella, vahauksen jäkeisinä parina päivänä Bepanthenia noihin vähän kärsineisiin kohtiin).

   Tää vaha sai mut muuttamaan mieltäni karvattomuudesta täysin. On alussa vähän hankala käyttää tosiaan, mutta tulos on tuhannesti sen arvoinen. Saa esim. Stockalta, noin 14,- purkki. Kicksillä taitaa olla täsmälleen sama tuote vähän eri merkillä, myyjät varmaan tietävät.

   Ei enää ikinä pistelevää ja kutiavaa sänkeä, ah!!

   • Kuinka usein vahaa pitää käyttää, kerran viikossa? Eli kauanko vahattuna posliini kestää?


   • Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla :)


   • soft thing kirjoitti:

    Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla :)

    Me on keitelty itse sokerimassa, hiukan kokeilua vaatii että saa massasta sopivan sitkoista niin toimii tosi hyvin ja on helppo käyttää, ohjeet sokerin keittämiselle löytyy helposti, kannattaa kokeilla mikäli keittotaitoa löytyy vähänkään.


   • Ränttätänttäää kirjoitti:

    Me on keitelty itse sokerimassa, hiukan kokeilua vaatii että saa massasta sopivan sitkoista niin toimii tosi hyvin ja on helppo käyttää, ohjeet sokerin keittämiselle löytyy helposti, kannattaa kokeilla mikäli keittotaitoa löytyy vähänkään.

    Voi helvetti mitä skeidaa:
    "Me on keitelty itse sokerimassa..." VAi että ihan keitetty.
    Tyttäreni kertoi yhtenä päivänä ettei omista edes kattilaa, koska perunatkin palaa pohjaan.
    HAHHAHHAH!!!!


  • Veet kuumavaha toimii hyvin ja maksaa n.10€ purkki.
   Toimii paremmin jos laittaa vahan liuskaan eikä karvoihin.

  • Minkäpituinen pitää karvoituksen olla vahatessa parhaan lopputuloksen takaamiseksi? Heti Stockalle töiden jälkeen ;)

   • Karvat kannattaa leikata saksilla niin lyhyeksi kun saa eli noin puolen sentin mittaan, liian pitkä karva on hankala vahata ja kivuliaampi vetää pois, joutuu usein uusimaan toiseen kertaan tai höyläämään loput.

    Mulla pysyy posliinin sileänä vajaa kaks viikkoo sit pitää joko höylätä tai antaa kasvaa parikolme viikkoo että voi taas vahata


  • Tänne oli tullut ihan ketjun jatkoa.

   Mä ehdin kokeilemaan aika monia muitakin tököttejä omiin karvoihini, mutta tuo Surgi-Waxin Brasilian on ollut ainoa oikeasti toimiva. Tosiaan puolen sentin-alle sentin karva lähtee mukavimmin. Mulla pysyy sileänä sen pari viikkoa, ihan-ihan sileää jos aatellaan. Sitten ilmestyy pehmeitä haituvia sinne tänne, käytännössä vahaan kerran kuussa, eikä siinä ajassa ehti tulla "karvainen" olo.

   Tärkeintä mulle tuon vahaustavan ja tuotteen valinnassa on ollut se ihoystävällisisyys, niin monista on tullut jotain näppyjä/punoitusta/kutinoita, se ettei tule koskaan sängen tunnetta (inhoan!) ja että voi ottaa ihan siinä limakalvorajalla kasvavat karvat. (Jostain syystä itselläni ärsyttävimmät, karkeampaa karvaa kuin muut.) Mulla yleensä menee tätä vahaa karvattoman limakalvon päällekin, mutta ei lainkaan tartu pakettiin kuuluvan öljyn ansiosta. Vahaa on tipahtanut myös sisemmän häpyhuulen päälle vahingossa, mutta ei oo tarttunut.

   Niin paljon lukee netistä avautumista iho-ongelmista, joita ajelemisesta tulee, että tekee mieli kehottaa kokeilemaan tätä konstia, vaikka onkin ensin hankalampi toteuttaa. Opettelu auttaa kyllä. Tuotteen ainoa huono puoli on tuon askartelun lisäksi ollut, että en oo saanut öljyä riittämään aivan yhtä pitkään kuin vahapurkissa on tavaraa. Vahanjämillä oon sitten poistanut kainalokarvoja käyttäen paketin öljyn sijaan pientä määrää oliiviöljyä.

  • Pakko nostaa. Toi Surgi-Wax toimii järkyn hyvin. Jälki on... IHANA, vaikka ite sanonkin.

  • Karvaton pillu ei ole koskaan ihana vaan inhottavan näköinen broileri!!!

   • Et vissiin ole koskaan nähnyt tai kosketellut parikymppisen naisen juuri vahattua posliinipimpsaa, se on kaukana broilerista.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   98
   5938
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1211