Päivän Sana (eilinen teksti-tv s.894)

RyhmäKokkolaSinde-82

Miten yhteiskuntamme rakentuu tälle?
Miten olet osallistunut tähän ja pitänyt sitten ihan kaikkea uskontoa ja uskonnollisuutta kielteisenä?

" Samoin kieli on pieni jäsen, mutta se voi kerskua suurilla asioilla. Pieni tuli sytyttää palamaan suuren metsän." Jaak. 3:5
Mitä oikeastaan tarkoitatkaan? Mä kokeilin ja tiedän, jälleen etukäteen järjestettynä ja pakotettuna. Se tarkoittaa holhousrekisteriä. Eli sun aivoihisi ohjataan suggestiotoimia, jotka ovat kuin psykologinen maailma, jäähdyttäen.
- Mä vihaan töykeää ja tylyä taistelua, mutta kuka on antanut luvan mun yksityisyydensuojan loukkaamiseen? Ihan oikein uuden katekismuksen halusitte painaa tästä kohdasta ja sitten seurailla. Halusit tehdä näin floristinen seinäkukkasta, koska kukaan muu ei halunnut. Halusit näin huolehtia turvallisuudesta ja fokusaatiosta, ja seurailla sekä tehdä ja teetättyttää sukupuolenvaihdosta. Seurakunta on ihan jumissa erääseen muuhun asiaan, kuten lyhyemmin ilmaistuna, henkilöllisyyksien käyttöön. He ovat aivan seis sukupolvenvaihdokseensa, myrkytyksiin ja kahteen keittiöön, joka kyllä muistuttaa kohtaa esikoisaseman myymisestä, teippijärjestelmästä ja kahdesta keitosta muistaakseni Iisakilla. Ja näissä oli sitten se sota-oikeus.
- Mä en halunnut osallistua siihen robotti-fokusaatioon, joka ehkä edellyttää frustraation sijaan kasvohermoja. No, mitä muuta islamilaista ja fundamentalistista löydät näistä? Ehkä oikeuden järjestysluvut, joihin piti tulla kolmiulotteisuus kapitalismeineen tilalle. (jatka tätä lausetta: en muista sitä sanaa)
Äitini oli esimerkiksi osoitettu toimimaan näin.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinde vm-82

      Tarkoitatko fundamentalismin yhteydessä pään, aivojen ja anatomian käsittelyä? Maalta tuleva opiskelija vertaa itseään siinä 3-5 vuotiaaseen lapseen. Siinäkö on uskonto? Miten olette kehittyneet?
      Olen tullut uskonnollisesta perheestä, minuun ei saa koskaan mennä naimisiin. Minua ei saa koskaan vihkiä. Minua, sinua, meitä, heitä ja teitä, nämä ovat uskonnollisia tarpeita, persoonallisuuspronomineja eivät ihmiskäsityksiä ja Jumalkäsityksiä.

      Miten katekismuksen painaminen vaikuttaa näkymättömiin ja näkyviin ajatuksiin? Niitä saa ihan holhousrekisteristäkin toimimaan. Ei tarvita kirurgiaa, eikä leukakirurgiaa tai alakerran leikkaussalia.
      Mielenterveysseura: Pakkotyön teetättäminen seksinmerkeissä
      Orjatyön teetättäminen ulkoilmaseksillä
      Seksuaalityön teetättäminen julkisella seksillä.

      Et saa kohdistaa enää Siniin tällaisia elementtejä. Olin sekoittanut, että saan käyttää kyseenalaistavaa keskustelumenetelmää florismina.
      "Inhoan leukakirurgiaa. Se niin satuttaa, mua satuttaa munasarhoihin. Hänen, isäni, lähestystapa on väärä. Hän käyttää päätä halkovaa yksinkertaisuutta, tyhjyyttä. Tämä on vuorovaikutuksen perusta. Haluat vain lukea täältä, että frustraatio ml. ja pl., koska olet vahingoittanut jotakin. Onhan sulla välineet siihen, seurakunta eli lapsiseksityövoima. Voiko näistä erottaa kaksi eri asiaa? Lapsityövoimaseksi. Siinä vasta fundamentelistinen ajatus, ratkaisu leijan lennätys.

      Ihmisiä ei saisi seurailla coping-keinolla, frustraatiolla ja defenssillä, edes rangaistusmielessä. Sen sijaan, että toimisit: eläen päivän kerrallaan, hyväksyn koettelemukset tienä rauhaan, kyselet vain: Olisiko tämä vielä joku unohtunut äitiys? Sh:n omainen teetättää uhraamisuskaliaisuuttaan ihan mitä tahansa. Ihan mitä tahansa, turvallisuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2723
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2070
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1817
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1696
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 95
      1625
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe