Kodinturvajoukot

OmShantiShivaShakti

Voivoi, armeijalla ei ole enää varaa puolustaa suomalaisia. Nähtävästi uusi Suojeluskunta pitää muodostaa vapaaehtoisvoimin, ilman valtiovallan sekaantumista, kuten sata vuotta sitten.

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Puolustusvoimat Kodinturvajoukkoihin ei varaa/1135269444921?ref=rss

10

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Нацбол финляндия

      Tällaisten kodinturvajoukkojen tehtävä ei tosipaikan tullen välttämättä olisi puolustaa suomalaisia vaan suomalaisia hallitsevaa suomalaisvastaista eliittiä. Niitä käytettäisiin pikemminkin Suomen kansan mahdollisten mellakoiden ja kapinayritysten kukistamiseksi. Juuri sillä tavalla kuin Jussi Halla-aho on ilmaissut toivovansa käyvän. Taitaa hänkin pelätä, että kansallisen vallankumouksen yhteydessä menee peritty omaisuus alta pois.

      Vuonna 1918 Suomen saksalais- ja ruotsalaismielinen porvarisenaatti käytti suojeluskuntien suomalaisia talonpoikia aseena suomalaisia työläisiä vastaan. Suomalaiset tappoivat suomalaisia niin kuin parhaina nuijasodan päivinä ja eräät "isänmaalliset" pitävät sitä yhä jonakin kansallisena ylpeydenaiheena. Tiedämme hyvin, mitkä "kansallismielisiksi" itseään kutsuvat, todellisuudessa epäkansalliset tahot haluaisivat, että sama toistuisi, jos Suomen nykyisen ylä- ja ylemmän keskiluokan etuja uhataan kansanjoukkojen taholta, keskieurooppalaisen talouseliitin eduista puhumattakaan.

      Alas porvarillinen, oikeistokonservatiivinen valekansallismielisyys, joka ei puutu omistavan luokan etuihin. Alas halla-aholaisuus, breivikiläisyys, pinochetilaisuus. Eläköön proletaarinen, työväenluokkainen, punainen kansallismielisyys, jonka aika on tullut. Kansallisomaisuus on kansallistettava. Нацбол финляндия!

      • Suomalainen mies

        kommunisti.


      • OmShantiShivaShakti

        Väittäisin että tarvetta tulee ennemminkin suojella suomalaisia muunmaalaisten kansoittamien slummien luisuessa sharia-anarkiaan, kuten Briteissä ja Ranskassa. Kun poliisi ei ehdi eikä armeijalla ole varaa, täytyy tavallisen kansan ryhtyä aktiiviseksi ruohonjuuritasolla.


    • Virsi 440

      Onneksi suoraselkäiset poliitikkomme ovat saaneet hankittua USA:lta "turvatakuut, ja NATO-yhteen-sopivia ilmatorjuntaohjuksia helsinkiä puolustamaan, ja hornetitkin.............Hyvin menee...............Ja koska amerikkalainenkin aseteollisuus on niin erinomainen bisnes, tottahan toki
      poliitikkojen myötämielisyys NATO-yhteen-sopivien hankintojen suhteen on PALKITTU oletettavasti varsin avokätisesti...
      -
      Mitä tuohon alussa esiin tuotuun tulee, sehän on päivänselvää, että nimenomaan -18 nostalgiatunnelmissa ja haavemaailmassa elävät monet aikaisemmatkin, että nykyiset ministerit ja päättäjät.
      On vain kovin kyseenalaista toimintaa, kun pitää apinan raivolla OIKEISTOLAISTAA ISÄNMAAN PUOLUSTUS. Silläkin uhalla, että koko Isänmaan puolustus on saatettu hyvin arveluttavaan tilaan, "yksityistämis- / ulkoistamis- / amerikkalaistamishuumassa".......
      On kyllä ymmärrettävää, että oikojärkinen fasistinen ajattelutapa johtaa siihen, että keinolla millä hyvänsä on saatava kaikki mahdollisesti vasemmistolaisesti ajattelevat kansalaiset asekoulutuksen ulkopuolelle......
      Vaatii kuitenkin edelleen uutterilta isänmaankauppiailta ponnistuksia, ennenkuin kaikki asepalveluksen suorittaneet tässä maassa ovat amerikkalaispropagandan omaksuneita, natoyhteensopivia, ja takataskussa oikeistolainen jäsenkirja...............
      Toisaalta, nykypäivänä, pitkälti lipposenkin ansiosta, demarit ovat lähestulkoon oikeistolaisempia, kuin kokoomus, joten onkin vaikea juttu määritellä poliittinen kanta, missä laidassa se kullakin on.
      Kun katsoo telkkarista eduskunnan kyselytuntia, on mm. kiviniemen oppositioteatteri tragikoomista pelleilyä..................ja kataisen itseensätyytyväinen hymynaama kertoo loput...............
      Kun on puolueitten merkitys saatu hävitettyä, passaa tehdä mitä lystää.........
      "Kun vääryys vallan saapi..."

      • OmShantiShivaShakti

        Väittäisin kuitenkin että, niin punertavalta kuin joskus supisuomalaiset neuvostomyönteiset argumentit joskus tuntuvatkin, niin suomalaisuuden veri on kuitenkin halpaa nettihöpöttelyä sakeampaa kun oikeasti pitää päättää kenen pää lyödään teroitetulla lapiolla kahtia, suomalaisen vaiko ulkomaalaisen? Se joka puhuu suomea, tietää AINA vastauksen.

        Yhteinen vihollinen yhdistää suomenkielisen nyt, ja tulevaisuudessa. Enkä nyt suinkaan väitä että se vihollinen tulee idästä, vaan ennemminkin etelästä. Väittäisin että, Suomen ja muun Euroopan tulee pitkällä tähtäimellä olla Venäjän tukena yhteistä, muhamettilaista uhkaa vasten. Valkoinen pohjola, vastaan... hmm ... vaikka mitä! ;-)

        Siinäpä eväät ensi vuosituhannelle:
        Kitkerää toki, mutta pitää hengissä!


      • edrfrftgtg
        OmShantiShivaShakti kirjoitti:

        Väittäisin kuitenkin että, niin punertavalta kuin joskus supisuomalaiset neuvostomyönteiset argumentit joskus tuntuvatkin, niin suomalaisuuden veri on kuitenkin halpaa nettihöpöttelyä sakeampaa kun oikeasti pitää päättää kenen pää lyödään teroitetulla lapiolla kahtia, suomalaisen vaiko ulkomaalaisen? Se joka puhuu suomea, tietää AINA vastauksen.

        Yhteinen vihollinen yhdistää suomenkielisen nyt, ja tulevaisuudessa. Enkä nyt suinkaan väitä että se vihollinen tulee idästä, vaan ennemminkin etelästä. Väittäisin että, Suomen ja muun Euroopan tulee pitkällä tähtäimellä olla Venäjän tukena yhteistä, muhamettilaista uhkaa vasten. Valkoinen pohjola, vastaan... hmm ... vaikka mitä! ;-)

        Siinäpä eväät ensi vuosituhannelle:
        Kitkerää toki, mutta pitää hengissä!

        Vai että oikein muhamettilainen uhka...

        Oletko koskaan tullut miettineeksi sitä seikkaa että muhamettilaisilla ei ole ollut eikä ole vielä tänäpäivänäkään käytännössä juuri lainkaan sanavaltaa siihen minkälaista maahanmuutto- ym. politiikkaa niinkutsutuissa länsimaissa harjoitetaan?

        Tai anna olla. Eihän sellaisten asioiden pohtiminen sovi teidän länsimaiden uppoamista vastaan taistelevien suoraselkäisten isänmaallisten oikeistolaisten kuvioihin mitenkään.


    • virsi 440

      muhamettilaisilla on kuitenkin valta päättää, että haluavat tulla suomeen, ja verkostoitua täällä hyödyntäen ja nauttien sellaisia etuuksia joihin suomalaisella ei ole mahdollisuutta. al kaidaa lienee tässäkin maassa kattavasti edustettuna, kiitos p. lipposen joka omin nokkineen, kansalta kyselemättä, kytki suomen usa:n "terrorisminvastainensota"-koohotukseen.
      mitä taas isänmaallisuuteen tulee, aito isänmaallisuus ei ole sidoksissa poliittiseen kantaan, vaan isänmaallisuus on aina sinivalkoinen asia.
      luku erikseen on se porukka, joka isien uhraukset halpana pitäen, rahan-, ja vallanhimon sokaisemina ovat myyneet itsenäisyytemme. heiltä höpötykset "suoraselkäisestä isänmaallisuudesta"ovat vain tyhjää sanahelinää kansan harhauttamiseksi. heille isänmaallisuus on vain käyttökelpoinen sana, ansaita kolmekymmentä hopearahaa.

      • OmShantiShivaShakti

        Nyt kun suomalaisten varat on annettu välimeren arabi-jälkeläisille, armeijalla ei ole edes varaa laittaa ketään metsään huutamaan "laukaus, sarrrrja...". Aika heikkoa maanpuolustusta, mutta tästähän nämä itsenäisyyden myyjät haaveilevatkin. Nyt sitten odotetaan jännäkakka housussa että tuleeko uusi isäntä lännestä, etelästä vai idästä.

        http://www.hs.fi/kotimaa/Puolustusvoimat aikoo säästää maastopäivistä ja kertausharjoituksista/a1305546624519


    • Anonyymi

      Jos kyseiset kodinrurvajoukot perustetaan ja ne saavat puolustusvoimien tuen niin voisihan siihen mukaan lähteä.
      Reservin kersanttina ja entisenä maakkilaisena saattaisi vaikka olla paljon annettavaa kyseiseen hommaan, vaikka vaan kouluttajana.

      Mutta vaan jos kyse on aluellisesta toiminnasta omalla seudulla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe