Snellman jyrää

Järjellävoimaa

Viisaat lihantuottajat sekä kauppojen asiakkaat suosivat kotimaan tuottajaa rahoittavaa yhtiötä.

14

961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adhd

      tierä tuota mutta kyllä jää nykyään ennen niin takuuvarmat itikan käristeet hyllyyn.Vaihdettiin pakkaus joskus kesällä mitäänsanomattoman lakooniseksi ja samalla tuhrittiin atrian ikonituote jollakin lailla pilalle ettei maistu eikä paistu kuin ennen.

    • fffrrttt

      pitääkö sen nelmannin tännekkin tulla mainostamaan?sekö nyt tuo onnen ja autuuden lihantuottajalle?

    • yksi monista

      Itse olen iso lihanautojen kasvattaja,kyllä täällä eteläpohjammaalla ei ole enään paljon snellmannilla asiakkaita, kaikii onvat menneet A-tuottajalle. Kyllä täälläpäin puhutaan ,että jatkuvasti kauppataan vasikoita nautakasvattamoihin ja joskus jopa ilman välitystä,mutta kasvattajat ei vaan vaihda virmaa vaan pysyvät A -lla.
      Kyllä täälläpäinn vasikat jää paljolti hakematta maitotiloilta kun ei ole kasvattamoja,lypsykarjatilatkin ovat paljolti menneet isoon taloonA:LLE. TOTUUS ON TÄMÄ ETÄPOJANMAALA.

      • Seinäjokinen.

        E- Pohjalaiset ovat tunnetusti tyhmää porukkaa.

        Sikayrittäjät: Lisää liksaa heti - tai laitamme Atrian ja HK:n saartoon!

        Rehun ja muiden kustannusten nousu on aiheuttanut kestämättömän taloustilanteen monilla sikatiloilla, Sikayrittäjät kertoo tiedotteessaan.Järjestö toivoo muiden lihatalojen seuraavan Snellmanin esimerkkiä hinnan nostamisessa. Snellman nostaa tuottajahintaa syyskuun alussa 10 senttiä kilolta. Kesän aikana hintaa on korotettu kaikkiaan yhdeksän prosenttia.
        Uutiskirjeestä saat muutkin uutiset päivittäin.
        Tilaa uutiskirje

        Maanantain Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa Snellmanin toimitusjohtaja Henrik Snellman haastoi muita lihataloja mukaan. "Nostamme hintaa vielä jos saamme muuta alaa mukaan. Kotimainen raaka-aine on meille elintärkeää", Snellman sanoi. Hänen mukaansa alan tilanne on kriittinen ja kaikkien lihatalojen pitäisi ottaa vastuu.

        Lähde.

        http://www.talouselama.fi/uutiset/sikayrittajat lisaa liksaa heti tai laitamme atrian ja hkn saartoon/a2139664


    • lihhoo,lihhoo

      Varmaankin näin osaltaan on,että lihatalojenkin pitäisi hintaansa tarkistaa ja tietysti ylöspäin mieluusti.
      Mielestäni kuitenkin suurin syntypukki on nämä kaksi suurta ja mahtavaa keskusliikettä,kesko ja s-ryhmä.Nämähän pystyy painamaan ostamansa lihan hinnan niin alhaiseksi että lihataloille jää osasta tuotteita pelkästään tekemisen ilo.

      Kyllä vaan kaupalla (keskusliikkeillä)täytyy olla melkoiset katteet että pystyvät joka kyläpahaseenkin tekemään jättimerkettejaan.
      Pitäisi suunnata boikottia sinnekin suuntaan eikä pelkästään lihataloihin.

    • ex-peee

      Ei nämä kaksi suurinta terurastamoa syyttömiä ole huonoon lihan tuottajahintaan, aivan turha kauppaketjuista tehdä ainoita syntipukkeja.
      Lihatalot jauhaa rahaa sijoittajien taskuun, tässä yksi suurimpia syitä miksi näillä ei ole halua korottaa tuottajahintaa.

      Jospa pysyttäisiin totuudessa.

    • kurjet paskoo päälle

      Mun outo joskus vallannut on mielen, et miehet sodast palaamattomat. Ei kaatuneetkaatkaan kankaalle turpeiselle, vaan valkokurjiks silloin muuttuivat.
      Ain niiltä ajoin tuonen kurjet lentää ja ankeasti meille ääntelee. Siksi lie kaiho syömmein usein entää, silmä kun taivahalle tähyilee.

    • lihhoo,lihhoo

      Lue enemmän niin luulet vähemmän.Vertaileppa lihatalojen tuloksia kaupan tuloksiin niin kumpikahan mahtaa ne parhaat katteet kerätä?
      Kaupankin pitäis vähä tinkiä voitoistaan niin varmasti olis lihataloillakin varaa maksaa enemmän tuottajille kotimaisesta lihasta.
      Myös kuluttajat vois katsoa peiliin ja laittaa ulkomainen liha boikottiin.Taitais tästä ulkomaisen lihan boikotista kyllä herra Snellman tykätä vähä huonoa.

    • Voeha näitä oloja.

      Ei oo kyllä mittään tolokkua täsä hommasa.Maidontuottaja kun näitä kurnupäitä silittellöö joka päevä,ympäri vuatta,ja muutama päivä lommoo,oikeen 3 pyhäpäivääkin vuojesa.Niin kauppa se kapsahtaa enemmän pelkällä myynillä voittoa kuin se lypsäjä.

    • Lopen kyllästynyt

      Ei kauppaliikkeissä mitään vikaa ole,vaan teissä tuottjissa. vapaaehtoisesti lihanne myötte eri virmoihin. Katsokaa itseänne peiliin ja kritisoikaa sitten

    • Snellu

      Snellmanni nostaa 25.2.2018 sekä sian että naudan hintaa. Summat voi jokainen käydä kattomassa ei ole salasanojen takana piilossa! Googlettaa vain anelma.

    • Koskahan sillä Atrialla olisi aikaa tulla tänne Lapualle siivoamaan ne vanhan Laajan teurastamon rakennukset pois. Ympäristöstä huolen pitävä yhtiö.

    • texkiller

      näin lihan syöjänä ei tuottajana voin sanoa että atrian laatu on pudonnut puolella kymmenen vuoden aikana ja kanssani moni on samaa mieltä...en tiedä kenen syy mutta sen paska lafkan tuotteita ei löydy mun pöydästä enää

      • Possuressu

        Sika on pilattu jalostuksella, se on nyt tanskanmallia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe