Globalisaation vastustajatko yksityisiin vankiloihin orjiksi?

HuonotTrenditPois

Onpa erikoista tuo ulkomaalaisten sivujen anti. Näyttää vähän siltä kuin tuo yksityistämisvimma kaikessa johtaisikin outoon orjatehtailuun ja uuteen mielipidevankien aikaan.
Miten voi maailman kansat kaikesta aivopesusta huolimattakin, mennä samoihin villityksiin kerta kerran jälkeen, uudestaan ja uudestaan. Keskitysleiritrendit näyttäisivät palaavan kuin huono muoti konsanaan.
Tuolloin tietysti aina vähintään 90% väestöstä, hiireilee ja katsoo muualle. Hävettävä homo sapiens. Apinoista nössöin ja pahin.

5

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antimonetaristi

      Meidän on ryhdyttävä järjestelmällisesti mutta ennakoimattomasti hävittämään ekonomisteja. Tämä on pieni hinta sivistyksen säilyttämisestä maassamme ja planeetallamme.

    • Antimonetaristi

      Meidän pitää lakkauttaa ekonomisteilta perustuslailliset oikeudet kuten he ovat tehneet tavallisille kansalaisille. Tämän tulee ekonomistien osalta koskea myös fyysistä koskemattomuutta.

      Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä vaan ekonomistit voidaan hävittää ja tekijät armahtaa. Kolmas mahdollisuus on ettei ekonomistien hävittämistä edes tutkita. Tämä on yleisin, vähiten byrokraattinen ja edullisin vaihtoehto.

      Tämä menetelmä toimi Euroopassa 1930-1940 luvuilla jolloin luotiin perusta modernille hyvinvointivaltioiden Euroopalle. Tästä historian jaksosta on kuitenkin opittava se ettei yhtään katkeraa monetaristia tule jättää henkiin.

      Euroopan tasolla erittäin keskeistä on komissaari Barroson, presidentti Sarkozyn ja liittokansleri Merkelin etsintäkuuluttaminen elävänä tai kuolleena. Mikäli heidät saadaan kiinni elävänä, heidät tulee hirttää julkisesti.

    • Antimonetaristi

      Edellä esitetyn ekonomistien fyysisen koskemattomuuden lakkauttamisen tulee ehdottomasti koskea myös luottoluokittajien, IMF:n ja Maailmanpankin edustajia.

      We certainly have to put an end to the physical safety of representatives of rating agencies, International Monetary Fund and World Bank. This means that physical attacks against them have to be welcomed. We have to get rid of monetarists, permanently and world-wide.

    • Antimonetaristi

      Suomessa majailevien syöpäläisten hävittämisessä, kuten muuallakin maailmassa, tulee käyttää tapauskohtaisuutta ja tilannetajua.

      Esimerkiksi vähämielisen sian näköistä valtiosihteeriä voidaan vaikkapa iskeä puukolla yläselkään: kipu ja hämmennys mahdollistavat tämän jälkeen kaulan viiltämisen auki.

      Monetarismia saarnaava kansantaloustieteen professori taas voidaan esimerkiksi kaataa portaissa. Tämän jälkeen kasvot voidaan useilla napakoilla potkuilla saattaa kallon sisään.

      Mielikuvitusta ja tilannetajua siis. Toivottavasti pian saamme täysimittaisen sodan näitä ahneita tyranneja vastaan.

    • Kansat Riviin RY!

      Kannatetaan. Emme enää halua olla öky-narsistien SIMS-pelin nappuloita!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 118
      2444
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2257
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2011
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe