Kyssäri enkeli näkyjä näkeville

vastuskin

Monet jotka näkevät näitä juttuja voivat keskustella ja kysellä vaikkapa neuvoja elämään. Voisiko joku näkiä ystävällisesti kysästä miten tälle KREIKALLE käy tai miten se pitäs hoitaa, jotta kärsimykset loppuu. Voihan olla, että enkelit ei puutu moiseen, mutta missä se "raja" menee, mihin he/ne puuttuvat.

11

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen minä

      Raja menee pitkälti siinä mihin sen itse on asettanut. Vapaa tahto on se joka määrittää mitä tulee tapahtumaan Kreikalle, Suomelle tai mille tahansa valtiolle tai yleensä koko maapallolle.

      Sinä myöskin olet osana tässä luomisessa ja siinä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Jokainen luo elämää tahtomattaankin ja usein ymmärtämättään.

      Kärsimyksen lopettamista ei voi puolestamme tehdä ulkopuolinen Jumala eikä ulkopuolinen enkeli meistä, mutta kun pyydämme apua sitä kyllä saamme, sillä emme ole koskaan yksin tällä matkalla. Kärsimyksen lopettaminen on meidän omissa käsissämme ja voimme sen saavuttaa kun astumme omaan voimaamme, omaan jumaluuteen, omaan enkeliolemukseemme, tai muistamaan sitä keitä todella olemme tai millä nimellä tätä tapahtumaan tahdotaankin kutsua. Jotkut kutsuvat valaistumiseksi, toiset pyrkivät siihen Jeesuksen avulla. Tapoja on monia. Jokainen valitsee omansa. Kollektiiviseen kärsimyksen lopettamiseen tarvitaan kollektiivinen tietoisuuden muutos tai laajentuminen. Mutta muutos alkaa aina yksilöstä ja sitä kautta kasvaa kollektiiviseksi. Näin jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa muutoksen luomiseen.

      Ei ole mitään ulkopuolista pelastajaa, joka tuo taivaan maan päälle. Ihmisen tarkoitus on luoda se itse ja tietoinen luominen alkaa aina itsestä ja siitä että tietoisesti alkaa tutkimaan omaa ajatteluaan ja uskomuksiaan asioista.

      Jos haluaa muuttaa elämäänsä tulee muuttaa ajatteluaan ja uskomuksiaan. Jos haluaa vaikuttaa tietoisesti kollektiivisiin tapahtumiin parantavasti, voi lähettää positiivisia ajatuksia (oli ne sitten missä muodossa tahansa, enkeleinä, Jumalana, rakkautena, positiivisena energiana, rauhana, tasapainona, jne) sinne missä apua tarvitaan "näkemällä" ja luottamalla, että tilanne ratkeaa kaikkien parhaaksi. Tämä on se mitä jokainen voi tehdä, oli kuka tahansa, omisti kuinka paljon rahaa tai ei ollenkaan, tai oli missä asemassa tahansa. Kaikilla on samat lähtökohdat muuttaa elämää parempaan suuntaan, sillä mitä olemme syvemmällä tasolla.

      Voit myös itse kysyä enkeliltäsi, kun olet siihen valmis ja haluat apua ja vastauksia.

      • nunnuka-lailailai

        Mikäs pakana se siinä urputtaa! Hyi, tait olla semmonen jumalaton?


      • shamaaniakka
        nunnuka-lailailai kirjoitti:

        Mikäs pakana se siinä urputtaa! Hyi, tait olla semmonen jumalaton?

        kukas hurskas kristitty se siellä toista tuomitsee?


      • kokija

        Käytännössä taivaallinen raha tai ruoka on myönteisiä ajatuksia, jaloja arvoja ja rakentavia asenteita.

        Taivaassa syödään ja levitellään tällaista enkelien ruokaa. Kaikille nälkäisille annettavaksi.


    • En ole enkeli

      Niin miten kreikalle käy,no se menee konkurssiin,vain miten sanois,että ymmärrettäsiin oikein ja on turhaan maksaa sinne mitään,kun kaikki menee kuin pohjattomaan kaivoon,vaikka aikaa sillä kyllä voitetaan ja sitten alkaa kaatuun muitakin maita,kuin rivissä,aina pienin väliajoin,myös suomi on tuleva kompastuun omaan ansaan,jota se ei osaa varoa,vaikka niin nyt ei vielä käy,myös raha,muuttuu siruksi,joka pistetään oikeaan käteen tai otsaan,kun siinä se on parhaiten käytettävissä,mutta elkää ottako,missäännimessä sitä,kun se on myös seurantaväline missä liikutta,pyrkikää tuleen toimeen ilman sitä,siihen ei mene kuin muutamia vuosia,kun se otetaan käyttöön ja ero tulee myös eu:sta taisteluiden yhteudessä,joka tulee talous ja muista ongelmista,ei enkelit pysty puuttuun tuollasiin,sen on vain tehtävä lähettäjänsä tahto ja lähettiläs ei puutu vielä ihmisten toilailuihin ja siinä on tuon kreikan kohdalla vielä,niinkuin monen muun maan ,etta sijoittajat,raharikkaat ja pankit tehneet omien ahneuksien myötä sijoituksia ja antaneet tavallisten ihmisten rahat lainoihin ja arvopapereihin,jotka on missä vain ja raharikkaat on rahansa vienyt verottomiin maihin piiloon.
      Olemme menossa kaaokseen,tai kuka on sen saamme nähdä vielä,on paljon pahenpaa tulossa,elkää tehkö velkaa tai isoja tulevaisuuden juttuja,uskokaa mitä sanon,ei mene kuin hetki niin kaikki on totta ja osin on jo!

      • äkkynnäK

        Tuo sirujuttu on puppua. Se on vain kuvainnollinen ilmaisu niiltä ajoilta, jolloin nykytekniikasta ei voitu uneksiakaan.
        Todellisuudessa meillä useimmilla jo on tuo "siru." Se on kännykkä. Kännykkä voidaan paikantaa viranomaisten toimesta missä ja milloin tahansa. Kännykällä voi jo nykyään maksaa joissakin tapauksissa ja piakkoin melkein missä vain.
        Sellainen on siis realismi tuosta tarujen "sirusta."


      • sitroen.
        äkkynnäK kirjoitti:

        Tuo sirujuttu on puppua. Se on vain kuvainnollinen ilmaisu niiltä ajoilta, jolloin nykytekniikasta ei voitu uneksiakaan.
        Todellisuudessa meillä useimmilla jo on tuo "siru." Se on kännykkä. Kännykkä voidaan paikantaa viranomaisten toimesta missä ja milloin tahansa. Kännykällä voi jo nykyään maksaa joissakin tapauksissa ja piakkoin melkein missä vain.
        Sellainen on siis realismi tuosta tarujen "sirusta."

        Kännykkä ei ole siru vaikka seurantalaite onkin.
        Sirussa on sinun ihmisen lukusi joka luetaan kaupassa, pankissa, ratsiassa, terveyskeskuksessa, bussissa, rautatieasemalla... Keskustietokone valvoo sinua siruusi tallennetun ihmisen lukusi avulla. Ei tarvita pankkikortteja, ajokortteja, passeja, käteistä rahaa, henkilötodistuksia... Tällä se meille myydään. Sirua on jo vuosia koekäytetty koirilla ym.

        Ihmisen lukusi määrittelee sinut täysin. Kenelläkään muulla ei ole sitä. Minä testasin sitä vakuutusyhtiö Varmaan ja se toimi, sain haluamani tiedot.
        Merkitse kotimaasi FI, sitten postinumero, sitten ns henkilötynnuksesi. Siinä on sinun ihmisen lukusi.Laske montako merkkiä. Tuli 18 merkkiä jos oikein laskit. Miten tämä sopii Ilmestyskirjan ilmoittamaan ihmisen lukuun joka on 666 ja jolla ymmärrys on, se laskekoon? Minulla tämä ymmärrys on ja 6 6 6=18. Näin helppoa se on, kun on ymmärrys.


    • zODiACsOp

      Vai siru puppua... Koirilla on jo sirut... Australiassa sitä testataan jo ihan käytännössä. Se on tulossa! Ja sitten tämä yleinen talouskriisi. Sehän on vaarassa räjähtää käsiin. Oisko seuraava valuutta yheydessä tähän "siruun", pedonmerkkiin... mene ja tiedä, mutta tulossa se on.

      Raamatun sanaan on paha mitään lisätä tai ottaa pois, koska se on Totuus!

      • Risti Riita

        Miksi ihmiset eivät sitten noudata kaikkia Raamatun juttuja?

        Miksi naiset käyttävät housuja, vaikka se Raamatussa kielletään?

        Miksi esim alla olevia ei noudateta?:

        Efes. (Paavali) 5:22-24 Vaimojen on antauduttava miehilleen kaikessa kuin nämä olisivat jumalia.

        5. Moos. 22:23-24 Jos raiskauksen uhri ei ole huutanut tarpeeksi kovaa, kivitä hänet kuoliaaksi.

        21:15, 21:20-21 Jos lapsi lyö vanhempaansa, hänet on surmattava. Jos mies lyö orjaansa, hänellä on siihen täysi oikeus, paitsi jos orja kuolee ennen kuin päivä tai pari on kulunut, jolloin miestä on rangaistava.


        Miksi uskovaiset ylipäätään vetoavat Raamattuun, kun he poimivat sieltä vain ne säännöt, jotka heille itselleen sopivat (esim. homojutuissa vedotaan Raamattuun).


    • Aukino

      En usko, että kreikalle on käymässä sen kummemmin kuin muillekaan Euroopan maille, jotka ovat kaikki velkaantuneet jollekin taholle, josta en itse tiedä muuta, kuin että ovat todennäköisesti pankkeja, jotka ovat - melkein kaikki - saattaneet jo mennä nurin... Silloin olisi kummallista, jos sellaiselle puljulle on täytynyt jäädä maksamaan.... Silloin rahat ovat valuneet joillekin petosfirmoille ja muille lumeyhtiöille...

      Kelle arvelvette Gaddafin 200 miljardia dollaria joutuneen? Rahoittiko Iranin ydinvoimahanketta? Se on melko todennäköistä.

    • Jumala ei yleensä puutu siihen mitä ihmiset tekevät VAPAASTA tahdostaan.
      Mutta jokaisella maalla ja kansakunnalla on oma vartijaenkelinsä.
      Ja jokaisen kansan kohtalo on edeltäkäsin määrätty.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6286
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      30
      2130
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1641
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1347
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe