HORMONIHÄIRIÖT JA SAIRAUDET VIEVÄT SEKSIKYVYT,HALUT!!!

mögge

miksi täällä kukaan ei tajua lähteä kunnollisiin tutkimuksiin sulkemaan pois elimelliset sairaudet jotka voivat viedä seksikyvyt halut!!
näitä sairauksia ovat esim.kilpirauhasen vajaatoiminta(joka laittaa koko kehon kaikki toiminnot toimimaan säästöliekillä myös seksin,
-naisilla endometrioosi joka voi olla oireeton ja ei näy yleensa gynegologin tutkimuksissa vaan vaatii tähystyksen löytyäkseen,voi tehdä hormonihäiriöitä ja tuhoja lantion alueella.-naisilla(myös miehillä) prolaktiini maitohormoonin liikatuotto voi viedä seksihalut kokonaan ja ei aiheuta pakosti mitään oireita muuten ,tähän voi syynä olla lukuisat seikat,paha stressi henkinen tai fyysinen eli usein kun masennus on vienyt seksihalut on syynä prolaktiinin nousu henkisen stressin takia,kilpirauhasen vajaatoiminta ja juuri myös endometrioosi voi tätä hormonia nostaa myös pieni aivolisäkekasvain joka ei pakosti oireita näytä monelle minkäänlaista, tuottaa prolaktiinia..näkyy vain aivojen kuvauksessa ja ei aina silloinkaan voi olla niin pieni ja täysin oireeton.
diabeteshan voi viedä halut ja kyvyt jos tekee hermo,verisuonivaurioita.
2tyypin diabetes voi olla vuosia suht oireeton ja tehdäkkin salakavalasti tuhoja kehossa jo ennenkuin se löytyy ja niin yleinen suomessa..
e-pillerit myös nostavat tätä prolaktiina joillain ja se voi jäädä pysyväksi häiriöksi että jos e-pillereiden jälkeen ei ne halut palaa ja ennen pillereitä haluja oli niin varmasti jotain häiriötä ovat tehneet-gynegologitkaan eivät näihin asioihin paneudu eivätkä niistä kerro potilaalle,he eivät yleensä ota tarvittavia verikoeita ellei itse jankuta!
periaatteessa terveyskeskuksessa ei tule mitään kunnollisia verikokeita saamaan jos vain haluttomuus oireena se ei lääkäreitä kiinnosta.eli yksityiselle koko hormooniverenkuva ym.tutkimukset jos haluaa selvittää onko joku sairaus,häiriö vienyt seksihalut.
minulta löytyi vuosien haluttomuuden jälkeen syyksi kilpirauhasen vajaatoiminta kuin myös mieheltäni jota ei ole seksi ikinä kiinostanut..
ja väitettiin kiven kovaa että se on vain henkistä(sekä minulla että miehelläni) ja istuin seksuaaliterapeutilla joka ei hänkään ollut koskaan kuullut mitään tällaisesta ja väitti että olen vain masentunut..juupa juu..niin ja löytyi myös se piilevä endometrioosi ja alkava diabetes ja lisämunuaisten vajaatoiminta.tämä kaikki siis yksityisellä ,julkiselta en saanut mitään tutkimuksia vaiikka kuinka itkin huonoa oloa,jos yritin vaatia enempää tutkimuksia ohjattiin yleensä vartijan kanssa ulos-luulotautisena.
että ei se aina ole korvien välissä-koittakaa taistella hoidon eteen!!

3

707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onnelllinen haluton

      Joo, omalta osaltani uskon, että neurologinen sairaus vaikuttaa asiaan. Inhottavaa jatkuva traumaattiseksi leimaaminen!

      Mutta, kun ei haluta eikä vähääkään haluta alkaa haluamaan, niin miksi mennä hoitoon? Sulla on yhtä haluton mies kuin sinä olet, eikös teillä kaikki ole silloin hyvin? Onko seksi joku välttämättömyys suhteessa? Ei tarvitse riidellä siitä, kuinka usein, eikä toinen saa traumoja, jos toisella on liian usein "ei tänään, kulta" -päivä. Ihanteelinen pari toinen toisellenne! Ongelmia siitä seksistä vaan tulee, usko pois!

    • 30+ nainen

      Kilpparin vajis nollasi ennen niin voimakkaan libidoni ja lisäksi tunnottomuutta/ tuntohäiriöitä tavarassani!
      Minulla onneksi thyroxin auttoi, varsinkin annoksen noston jälkeen, ja taas olen oma itseni: saan orgasmeja jo ajattelemalla seksiä!!! Tuntohäiriöt hävisivät myös hoidon myötä!!!
      Törkeää että niin usein syytetään masentuneeksi tai vika on mukamas elämäntavoissa ja noilla verukkeilla ei tutkita todellisia syitä. Itsekin sain avun vasta yksityiseltä. Olisi pitänyt mennä jo 2 vuotta sitten kun oireet alkoivat, vaikka kilppari arvot oli viiterajojen sisällä silloin, niin silti olin jo sairas.

    • 30+ nainen

      Hyvää tietoa aloittajalla. Lisäisin vielä että matala DHEA laskee libidon, samoin monet vitamiinien puutokset. Ja home myrkyt asunnossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2032
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1917
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1388
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe