Mikä pari voittaa?

jorkke554

Ennustuksia tänne..


minun ehdotus: Jarppi&Ansku tai Mikko&Katri

26

332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pöhköpieter

      Jarppi saa "ihailija ääniä" varmaan paljon, jotta hyvät mahikset voittoon. Ansku ja Katri ovat kauneimmat tanssijattaret kisassa näin sivuhuomautuksena:)

    • 2+7

      Jani ja Jutta! Mutta varmaankin myös Jarppi vahvoilla, sekä Veeti ja toivon, että myös Jukka ja Saana pääsevät pitkälle:)

    • erqwer

      Jarppi lienee aivan liian jäykkä pärjätäkseen loppuun asti, samoin Jukka Tammi. Viivi Pumpanen kenties....

      • jjjjjjjjjj

        Satuitko kattomaan se "jäykän" Jarpin jiven...vau, sai suurimmat kehut.


    • JarppiAnsku

      Jarppi ja Ansku on mun lemppareita. Voitto heille!

      • ''¨+++?

        Kertokaa minulle, mikä siinä tönkössä pohjalaasessa viehättää???? Voi herran jessus sentään. Jututkin on, sanonko mistä?


    • 13+16

      Taitaa homppeli voittaa.
      Julki homo on oltava joka asiassa mukana se on tasa-arvoa.

    • Let'sdance

      Jani Toivola ja Jutta Helenius ovat aivan loistavia tanssimaan. Varsinkin tuo rumba oli aivan upeaa katsottavaa... Kaunis pari ja kemiakin tuntuu toimivan. Tanssillisesti olisivat kyllä ehdottomasti finaalipaikan arvoisia.
      Jarppi Leppälä ja Ansku Bergström ovat myös aivan mahtava pari. Todellisia ilopillereitä ja Jarppi on yllättänyt minut tanssitaidoillaan. Kiitoksia myös Anskulle hyvistä ja sopivan haastavista koreografioista. Tällä parilla on mahdollisuudet mennä pitkälle, sillä yleisö tuntuu rakastavan heitä ja miksikäs ei, kun asenne on kohdallaan...
      Luulen ja toivon, että voittaja löytyy näistä kahdesta parista.

    • Humppa-barbie

      Minusta pari Mikko ja Katri ovat mitäänsanomattomia, harmaita esiintyjiä jotka hukkuu massaan. Vaikka tanssivat ihan ok, ei persoonat erotu mitenkään. Samoin Satu Ruotsalainen tanssii hyvin, mutta on jotenkin iso, kolho ja romuluinen.

      Luulen, että loppupeleissä on Jarppi ja Jani pareineen. Jani tanssii paremmin, mutta Jarppi taitaa kerätä sympatiapisteet persoonallaan.

      Kaikkein eniten tykkään Anskusta, kyllä on ihanan pirteä ja kaunis nuori nainen. Ja hyvä opettaja.

      • Vai on Satu muka romuluinen? Älä naurata, sillä Satu kaunein ja näyttävin nainen koko ohjelmassa. Vartalo on kuin pajunvitsa ja loistavan kaunis hymy kruunaa kaiken.


      • Humppa-Barbie
        Waisman kirjoitti:

        Vai on Satu muka romuluinen? Älä naurata, sillä Satu kaunein ja näyttävin nainen koko ohjelmassa. Vartalo on kuin pajunvitsa ja loistavan kaunis hymy kruunaa kaiken.

        Kauneus ja näyttävyys on eri asioita, ja kauniita ja näyttäviä naisiahan tuossa on ohjelma täynnä. Ei kisassa ole yhtään rumaa naista.

        Satu on nimenomaan romuluinen ja kun on isokokoinen niin on myös kömpelö.
        Hitaat tanssit sopii tietty tommoseen isoon kroppaan paremmin. Nyt se huomattiin, että jive nopeana tanssina ei sovi Sadulle kun musiikki meni edellä ja Satu laahasi perässä. Siksi tippui.


      • tanssilady....
        Waisman kirjoitti:

        Vai on Satu muka romuluinen? Älä naurata, sillä Satu kaunein ja näyttävin nainen koko ohjelmassa. Vartalo on kuin pajunvitsa ja loistavan kaunis hymy kruunaa kaiken.

        Makuasioita nuokin ovat. Kyllä kuitenkin väärä pari nyt putosi. Vaan me katsojathan sen ratkaisimme. Saivat hyvät pisteet tuomareilta, mutta katsojat eivät suosineet äänestämällä, joten näin kävi.

        Jani ja Jutta ovat hyviä, mutta Jani on vartaloltaan jotenkin kumman näköinen. Iso peffa ja tanssii takapuoli pitkällä. Saattaa olla, että voittavat koko kisan kuitenkin.

        Seuraavakisi saisivat pudota toi Mikko ja Katri. Eivät ole mitenkään erikoisen hyviä, vaan heitäkin äänestetään kotisohvilta kovasti.

        Ei huono myöskään Viivi ja opettajansa ole. Hekin voivat voittaa hyvässä lykyssä.

        Paras voittakoon!


    • hello dolly

      En ole Duudson-fani, mutta mieluummin Jarppi ja Ansku voittoon kuin muuten jo julkisuudessa pyörivät Jani ja Viivi tai kylmäSatu.
      Tuomarit vähättelivät kokemusta joka Viivillä ja Janilla on, - taitaakin sitten olla maailman ainoa asia jossa kokemuksesta ei ole hyötyä!!! Vai onko lento-oppilas samalla viivalla kymmenen vuotta lentäneen lentäjän kanssa tai onko keittiöapulainen samalla viivalla mestarikokin kanssa???

    • 9+19

      Aikanaan jo 60-luvulla tuli todettua ettei elämänsä aikana tule pääsemään sodasta eikä kiitollisuus vaatimuksesta...

      Nyt ovat Homot ja Duutsoni niitä joista ei pääse ei millään...

      • 1800

        Eikä tunnu pääsevän tyhmistä 9 19 jutuistakaaan eroon ikinä. Nyt eletään 2000-lukua jo.


    • 9+13

      Puppeli voittaa muuten koko ohjelma on rasismia.

      • nih.

        Kyllä se voittaa, jos ei voita, se järkyttyy.


    • mun mielestä

      Ehdottomasti Viivi ja Matti ovat parhaat.

    • missit ällöttää

      Kyllä Jani ja Jutta paras tanssipari on.

    • Dance.LAdy

      Eikö tanssikisassa pitäisi arvostella ihmisiä tanssitaitojen perusteella, eikä sen onko tämä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa. Minusta Jani ja Jutta ovat tehneet vakuuttavaa jälkeä, joka lähetyksessä. Viivi ja Matti ovat paranteet ensimmäisistä jaksoista, mutta jotenkin en lämpene heille. Jarppi ja Ansku ovat ihania ja hauskoja, ja Jarppi on yllättänyt ainakin minut tanssitaidoillaan. Mikko ja Katri saisivat lähteä kotiin, sillä he ovat mielestäni aivan eri tasolla kuin muut kolme paria.

      • määmy

        "Jani Petteri Toivola (s. 27. marraskuuta 1977 Vaasa) on suomalainen näyttelijä, kansanedustaja, tanssija ja juontaja. Hän opiskeli vuosina 1999–2002 New Yorkissa HB Acting Studiossa. Hän on esiintynyt tanssiteoksissa,"
        Voidaan siis kysyä, miksi ammattitanssija on otettu mukaan kisaan?


        Vähän sama juttu, jos tehdään "Treenaa kymppitonnille" kymmenen kisailijaa, joista yksi ammatikseen juossut kymppitonnin. Kuka mahtaisi voittaa... todennäköisesti hän, joka on ammatikseen juossut.


      • pilkunviilausta
        määmy kirjoitti:

        "Jani Petteri Toivola (s. 27. marraskuuta 1977 Vaasa) on suomalainen näyttelijä, kansanedustaja, tanssija ja juontaja. Hän opiskeli vuosina 1999–2002 New Yorkissa HB Acting Studiossa. Hän on esiintynyt tanssiteoksissa,"
        Voidaan siis kysyä, miksi ammattitanssija on otettu mukaan kisaan?


        Vähän sama juttu, jos tehdään "Treenaa kymppitonnille" kymmenen kisailijaa, joista yksi ammatikseen juossut kymppitonnin. Kuka mahtaisi voittaa... todennäköisesti hän, joka on ammatikseen juossut.

        Ei se nyt "ammatti"tanssija ole. Olihan viime vuonna(?) Tuiskukin kisassa, vaikka tanssii ahkerasti muutenkin. Eiköhän puolella kilpailijoista jonkinmoista tanssitaustaa löydy, jos oikein ruvetaan tutkimaan....

        Voidaanhan tässä sitten ottaa esille sellainenkin asia, että esim. Satu Ruotsalainen, hällä urheilutausta, sitten verrataan vaikka viime vuonna olleeseen Jethroon, jolla liikuntaa luultavasti ei ole tullut harjoitettua... Jo tämä asettaa kilpailijat eri asemiin....


    • TTK-fani

      Semifinaalissa on oikeat parit, mutta pahoin edelleen pelkään että kaksi selkeästi parasta, Viivi ja Jani, eivät voita kumpikaan koska kansa saa päättää...

      • ooofd

        Viivissä ja Matissa jokin tökkii erittäin pahasti. Ehkä se, että he ovat niin epäsuhtainen pari. Viivi on isokokoinen ja Matti hento, Viivillä iso pää ja naama, Matilla pieni.... Tuo kyllä vaikuttaa, vaikka ei haluaisi, mutta kun paistaa niin selvästi..

        Ei ole muutenkaan kaunis pari yhdessä, kun eivät ole kumpikaan kauhean kaunita/komeita ja lisäksi kun kummaktin ovat tummia, niin sekin ehkä vaikuttaa....

        En tiedä, miten ovat noin pitkälle kisassa kuitenkin pötkineet. Eiköhän ensi viikolla kotio kuitenkin joudu.

        Jarpin tanssihan ei ole viime kerroilla erityisen taidokasta ollut, mutta roikkuu kisassa, koska pikkupojat ja -tytöt sitä fanittaa ja kuluttaa saldojaan siihe (eikö äänestyksessä ole ikärajaa?).

        Jani ja Juttahan olisivat tanssitaidon perusteella voittajia. Ovat myös upean nököisiä.


    • Ei oo reilu kisa

      Viivin tanssi ei ole niin kaunista mitä tuomaristo höpöttää. Tarvitaanko sinne etukäteen sovittu menestyjä, stubido, joka on jollain kategorialla kaunis...? Jarppi ei osaa kyllä myöskään tanssia. Jani Toivola osaa!

    • plööööööhh

      Ei oo reilu kisa...
      Oikeassa oli.
      Pumppishömppis valittu etukäteen voittajaksi. :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe