"Pastori" Hansilla

Korppuralli

jo yksi suosikkinainen katsottuna. Eikö ole vähän epäreilua muita kohtaan? Jos valitsee sen kaverien suositteleman, niin mitä järkeä mennä koko ruljanssia niiden muiden naisten läpi.
Hans puhuu kuin joku sielunapimen. Ärsyttää sen korostetun harras puhetyyli. En jaksaisi kuunnella jos mun mieheni puhuis tuolla tavalla. Sängyssäkin kun jauhais tuollain niin kyllä limakalvot pysyis kuivina;DD

13

1209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sopivaa liukastetta

      Näinhän asia toki on, mutta demokratia ei voi toimia ihan kaikissa parisuhdetilanteissa, sillä kysehän on täysin subjektiivisesta valinnasta.

      Mitä tulee hartaaseen puhetyyliin, niin toki meidän pitään muistaa, että hartauskin on kuulijan korvissa.

      Eikä meitä mitenkään kiinnosta tässä yhteydessä teidän limakalvojenne fysiologinen tila. Jos teillä on jotain ongelmia sillä alueella, poiketkaa apteekissa ja ostakaa itsellenne sopivaa liukastetta eli lubrikanttia. Tietääkseni niitä voi hyvin käyttää eri paikkojen limakalvoille.

      • Hansia fanittava

        Hyvä vastaus! :D


    • Hansia fanittava

      Minä tykkään Hanista, olis mulle oikein toive"pastori" =)))

      Kaikesta näkee että huomioi kumppaninsa ja osaa arvostaa naista. Silloin hän saa varmasti rakkautta ja arvostusta myös omaksi osakseen. Jos on nyt jo rakastunut Miaan, kuten selvästi näyttää, niin eikö tämän ohjelman tarkoitus ole jo täytetty eli Hans on löytänyt morsmaikun? Jos se on tapahtunut toisessa kohtaa kuin on tarkoitus eli vasta viimeisessä jaksossa niin väliäkö sillä. Ei tunteitaan voi ajoittaa telkkariyleisön tarpeita varten.

      Musta on vaan hauskaa kun pidetään vähän jännitystä yllä, että jos tapahtuisi vaikka sellaisia yllättäviä käänteitä kuin tapahtui viime kaudella Teijan kanssa, joka lemppasikin sen Arton pihalle, vaikka olivat itsestään selvä pari. Hans ei varmaan niin kyllä tee, kun näyttää olevan niin hyväluontoinen ja lämmin ihminen. Minä vaan toivon Hansille kaikkea hyvää jatkossakin, vaikka olis mullekin Hansuli kyl kelvannu. :)))

    • google...

      heh heh! :D tämä ukkohan se naama punasena selitti että kaikki naiset ovat, ihania, mutta yksi on ylitse muiden..ihmettelen, miksi sen mervin otti, mitä se itekkin ihmetteli, mutta sen yhen kuivan näkösen vanhan akan, millä oli punanen mekko otti, se eukko kyllä niin vakavana, ja ei yhtää ilosena ottanut kutsua vastaan..jotenkin tais mummeli vaan muuten vaan kirjoitella tuolle ukolle..se mervi oli kyllä ihan nappi sille, vaikka aika ruman näkösen sinisen mekon, oli tukkinut päälleen tv sarjaan...eikö yhtään nätimpää olisi kaupasta osannut ettiä.. :D tulipahan ainakin hevos tatska esiin..

      • google 2-

        siis merviä ei ottanut, mutta sen yhen laihan bruneten, vanhan akan, millä tukka roikku kun moppi silmillä, ja sellanen punanen mekko päällä oli, se kyllä kelpas sinne maalle piiaksi.. :D


      • Kampaamaton
        google 2- kirjoitti:

        siis merviä ei ottanut, mutta sen yhen laihan bruneten, vanhan akan, millä tukka roikku kun moppi silmillä, ja sellanen punanen mekko päällä oli, se kyllä kelpas sinne maalle piiaksi.. :D

        Eikös se punamekkoinen tumma laiha vanha nainen ole juuri se etukäteen valittu?


    • jeps.

      Minusta tuo Hans muistuttaa jotenkin vähän Robin Williamsia mutta vähän rauhallisempi.

    • Hans olisi tuskin tullut tutuksi "ykkösnaiselleen" ilman ohjelmaa. Tutut suosittelivat Hansia "ykkösnaiselle" vasta kun esittelyjakso oli tullut, ja kaikki morsmaikut ovat näin ollen samalla viivalla. Ja vaikka kuinka jo pikatreffien jälkeen joku tuntuu siltä oikealta, on homma vietävä loppuun asti ohjelmaformaatin mukaan. Olihan tässä yksi vuosi hieman samanlainen tilanne, kun farmiviikolle mentäessä maajussi oli jo valinnut morsiamensa mutta farmiviikolle oli otettava toinenkin morsmaikku mukaan. Puhun siis tästä nuorehkosta ravihevosmiehestä.

      Hansin "harras" puhetyyli johtuu pääasiallisesti siitä, että ruotsi on hänen äidinkielensä ja hän joutuu toisinaan miettimään sanoja puhuessaan suomea. Harvempi suomea äidinkielenään puhuva pystyy puhumaan ruotsia sujuvaan tahtiin, kun joutuu kääntämään sanottavansa päässään oikealle kielelle.

      • TuruTartar

        Minusta Hans puhuu todella viehättävästi suomea. Kielioppi kun on opeteltu alusta saakka niin sen kuulee huoliteltuna puheena. Tämä on kaikkien ruotsinkielisten sympaattinen ominaisuus. Itse tykkään ruotsin kielestä kovasti, mutta en onnistu puhumaan niin rohkeasti tai hyvin kuin joku Hans suomea.


    • muuten Hans vaikuttaa oikein fiksulta mieheltä ja itsevarmuuttakin löytyy, se Stefanin ujous ei ole kovin viehättävää. mutta, mietityttää se jos Hansilla on jo 3 lasta niin miksi on vaimo lähtenyt lasten kanssa lipettiin??? tosi outoo, vaikuttaa tosi kivalta ja rehelliseltä mutta vaimo ja lapset häipänneet??? ei oikein yhtälö sovi? voiko joku valaista?

      • maalta paennut

        Jos Hansilla olis edelleen ne vaimo ja 3 lasta, niin tuskin hän olis tässä ohjelmassa yleensä mukanakaan.

        Monesti hyväluontoisella ja lupsakalla miehellä on pirttihirmu muija, koska vain hyväluontoinen kestää kotikyykyttäjää - sitäkin vain aikansa. Ehkä ex-muija huomaa vasta sitten, mikä namu Hans on, kun Hans saa muitakin. Eroon voi olla tietty monia syitä, ihan vaan rakkauden loppuminen tai joku sovittamaton kriisi, mistä sitä tietää toisten jutut. Joidenkin naisten on vaikea sopeutua maaseudulle, siksihän maalla emäntäpula onkin. Aikansa ehkä jaksaa, mutta sitten tylsyys ja eristäytyneisyys tappaa henkisesti, jos elämältä haluaa muutakin kuin tasaisuutta ja rauhaa jota alkaa arvostamaan ehkä vasta sitten, kun lentelyt on lennetty ja siipi on rikkoutunut elämän taistoissa. Siksi minusta tuntuu että vanhemmat emäntäehdokkaat jo tyytyvät siihen, ja arvostavat sitä mitä on tarjolla esmes Hansilla. On saanut elää ja lentää jo tarpeeksi.

        Itsellä oli entinen avomies parhaimpia miehiä mitä olemassa on, ei ihan noin lupsakka kuin Hans, mutta mahtava ja kiltti persoona. Aivan ihana mies. Se hyvyys ei vaan aina sitten kuitekaan riitä, kun tarvisi olla sitä tunnetta ja rakkauttakin niin, että se riittäisi ainoaksi henkiseksi ravinnoksi. Oikeastaan suhteemme olis jatkunut muualla, mutta maaseutu, ihmisten ahdas maailmankatsomus, suvaitsemattomuus ja pienet sosiaaliset ympyrät, valmiiksi jaetut roolit ja työnjako ja virikkeiden puute tappoi suhteen ja aiheutti henkisen kuoleman, ei toinen ihminen.

        Ihmiset muuttuu vuosikymmenien kuluessa siitä, mitä olivat nuorena, niin se ei sitten enää riitä se kumppani ja hänen maailmansa, vaikka kumppani olisi kuinka hyvä. Itse aloin haluta muuta, kuin mitä mies ja tämän kotipaikka edusti, eikä miestä saanut muuttamaan pois niistä oloista, mihin oli syntynyt eikä hän ymmärtänyt, että minulla oli tarvetta opiskella ja kiertää muutakin kuin tahkoa - elämä jäisi elämättä ja sitä vaan katuisi niitä tekemättömiä asioita sitten vanhana, kun ei enää jaksa lähteäkään enää.

        Siksi jonkun oli tehtävä jotain. Kipeää otti, mutta mies sai ehkä paremman naisen kuin minä olin - vähään tyytyväisen ja nöyrän, kiltin ja muutenkin sopivamman. Minä taas lentelin pitkin maailmaa ja tein virheitäkin mutta olen joka hetki tuntenut, että olen elänyt ja kokenut sen mitä on pitänyt kehittyäkseen henkisesti. Olen saavuttanut kaiken sen mitä ikinä on halunnut saavuttaa. Jos olisin jäänyt niihin rauhallisiin seisoviin vesiin niin olisin ikuisesti katkera siitä, että en tehnyt niin kuin sydän sanoo ja vaatii. Kaikella on tarkoituksensa.


    • toinen eksä

      Maalta paennut: Niin hyvin kirjoitit! Kiitos!

    • hjuu!

      Hjuu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      118
      9465
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      156
      2536
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      9
      1396
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe