Totuus Vapaamuurareista

ordo_ab_chao33

Päällisin puolin rapparit vaikuttaa rikkaiden herrasmieskerholta, jolla on 33 tasoa ja jokaiselle tasolle kuuluu jokin opetus.
Useimmat jäävät tasolle 3 eivätkä koskaan etene siitä eteenpäin.
Totuus kuitenkin on, että kaikki mitä ensimmäisillä kolmella asteella opetetaan, paljastuu valheeksi, kun pääsee ylemmäs.

Myöskin nämä "salaisuudet", joiden perään kuolataan, ovat täysin turhaa sanahelinää ja muurariuden pointti on jossain aivan muualla. Kaikki vapaamuurarien tasot 4-32 edustavat muinaisia pakanajumalia. Taso 33 myönnetään vain harvoin ja tietyille ihmisille. Sillä pidetään huolta, että korkeimmalla tasolla on vain heppuja, jotka pitävät huolen, että totuus järjestön toiminnasta ei vuoda. Edes 32. tason jäsen ei tiedä kaikkea toiminnasta: hänelle on hoettu vuosikymmeniä, että hänen tulee etsiä "valoa" ja hoetaan yhä. Mikä tämä valo sitten muurarien mielestä on? Lucifer. Vapaamuurarit ovat okkultismia, ei herrasmieskerho.

Muurarien riitit ovat kyseenalaisia ja pelottavia. Silmäsi sidotaan, kaulaasi laitetaan hirttoköysi, paitasi revitään auki ja joudut vannomaan valan, joka käytännössä poistaa sinulta kaiken ajattelunvapauden. Alemmilla tasoilla joudut vakuuttamaan, että et vasikoi kanssamuuraria rikoksesta ellei rikos ole murha tai maanpetos - ylemmillä tasoilla joudut vakuuttamaan, ettet vasikoi edes murhasta tai maanpetoksesta.

Vapaamuurarit edellyttävät, että jäsen uskoo johonkin jumaluuteen, mutta sillä ei ole väliä mikä se on. Näin jäsen on helpompi totuttaa satanismiin ja uuteen auktoriteettiin.

29

2582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suur Mestaaja

      Sä näytät tietävän asiat. Vannos nyt ettet käräytä sitä seikkaa Palmen murhasta että 'murhaajan' kuva on tuulesta temmattu. Ja että mistäs kuulit. Sinustahan tulee hyvä rappati.

    • Että silleee

      Palme oli illuminaatti, hänen kuolemansa lavastettiin, Hitler vietti loppuelämänsä jossain piilossa, onhan illuminatilla näitä maanalaisia kaupunkeja ympäri maailmaa.

      Illuminaatti on teknologisesti valovuosia virallista tiedettä edellä ja heillä on spermapankkinsa, on siis täysin mahdollista, että Angela Merkel on Palmen tytär.

    • Sigfried Kasler Sika

      Angela Dorothea Merkel (o.s. Kasner; s. 17. heinäkuuta 1954, Hampuri, Saksan liittotasavalta) on nykyinen Saksan liittokansleri.

      Sven Olof Joachim Palme kuuntele ääntämys? (30. tammikuuta 1927, Tukholma – 28. helmikuuta 1986, Tukholma) oli Ruotsin pääministeri ja maansa sosiaalidemokraattisen puolueen pitkäaikainen puheenjohtaja.

      o.s. Kasper vai Kasler vai Kasner. Tänään on Kasper ja Jesperin nimipäivä Kardemumman yössä. Vi ska ut och rövä.

      Palme sopii kaikin puolin Merkelin isäksi. Iän ja ajtusmaailman puolesta. Molemmat kommunismin vastaisia. Jos klikkaat Wikipediasta Merkel Angela niin näet hänen kuvansa ja katsokaa hänen käsimerkkiään. Peukalo ja eusormet yhdessä. Piti sanoa etusormet mut tulikin Eusormet ku tää näppäri reistaa. Kenes tunnus se olikaan.

    • Siegfied Kasper sika
    • ordo_ab_chao33

      En ole muurari, mutta satun tietämään jotain vapaamuurariudesta.

      Eräs vapaamuurareiden motto on "deus meumque jus".

      Tämä tarkoittaa, että jokaisen tulisi olla oma jumalansa. Se saattaa kuulostaa älykkäältä ja siltä, että jätetään vaan uskonto pois kuvioista.. mutta ei, tästä se satanismi vapaamuurariudessa alkaa.

      • Anonyymi

        "jokaisen tulisi olla oma jumalansa"

        Ei tarvita vapaamuurariutta saavuttaakseen tämän. Olet vain Jumalan tai Jeesuksen kanssa, ja annat Mestarin opettaa. Jos opiskelee vaikka venäjää, aukeaa uusia ulottuvuuksia maailmankatsomuksessa, kuten Marx sanoi, että vieraan kielen opettelu on ase elämän taistelussa.
        Olen havainnut joillain ihmisillä päässä olevan kuin metallipallon. Se ei saisi olla sellaista, vaan kuin vapis temppeleissä avara avaruus. Mielesi on avoin, peloton ja valmis ottamaan Korkeimmalta jatkuvasti uutta tietoa vastaan. Sinusta tulee Jumalan vapaamuurari/kenraali suoraan korkeimman tiedostosta hankittuun/saatuun tiedon käsittelyyn.


      • Anonyymi

        "jokaisen tulisi olla oma jumalansa"

        Tässä on virhe. Niin kauan, kun ihmistä sitoo luonnemerkit, jotka asettavat hänelle astrologiset lähtökohdat (luonteenpiirteet) elämään, hän ei voi olla jumala, joka ei ole näille luonnemerkeille alisteinen. Kellon aika, åäivä, kuukausi ja vuosi ovat kaikki yksi kokonaisuus. Jokaisella ihmisellä on kellon aika, joka määrittelee nousevat luonteet, päivä, joka tarkentaa luonteen kolmannekset, kuukausi, joka tarkentaa kuukausi- eli aurinkomerkin, ja vuosi, joka tarkentaa vuosiluonteen (nk. kiin. horoskooppi).
        Jopa Jeesuksen ollessa kyseessä, nämä vaikuttivat (neitsyt, päänsä päällä 12 tähteä (eläinrata)), ja myös antikristuksesta puhuttaessa kerrotaan eläinradasta (12 kalastajaa). Näitä ei jostain syystä ole laitettu raamattuun, eikä kuvausta antikristuksesta, joka vaikuttaisi enemmänkin olevan ihmisen ja koneen risteytys, mutta vaikka hänestä käytetään nimitystä "peto", niin nk. ihmisen luku (666) josta voidaan johtaa nimi, todentaa hänet vielä ihmiseksi.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/10739562/antikristuksen-ennustettu-valtakunta

        ...hänen ruumiinsa pituus on 600 kyynärää ja sen leveys 400 kyynärää. Ja hänellä on otsassaan yksi silmä, päässään yksi korva, ja hänen alahuulensa valuu leukaan, hänellä ei ole ylähampaita eikä polvia, hänen jalkapohjansa ovat pyöreät kuin vaunun pyörät. Vasemmassa kyljessä näkyy yksi kylkiluu niin, etteivät muut näy. Hänen päänsä hiukset ovat mustat ja kamalat. Hänen sieraimistaan lähtee kolminkertainen henkäys, kuin tulikiven liekki, joka tavoittelee ylös taivaisiin... Kukaan ei pysty kätkemään itseään häneltä. Kaikki ne, jotka hän itse tappaa, ja jotka kuolevat nälästä tai janosta hänen valtansa aikana, ovat Jumalan valittuja. Jokaisen, joka uskoo häneen, hän tulee merkitsemään otsaan yhdellä merkillä, eikä kukaan voi pyyhkiä pois tuota laitetta...


      • Anonyymi

        Minusta vapisten salailu jutussa on osaksi kysymys myös siitä, minkä tasoista tietoa ja ymmärrystä uudelle jäsenelle voidaan antaa. Jos lapsi ei osaa kertotaulua, eikä ymmärrä mistä siinä on kysymys, sitä voidaan alkaa silloin opettamaan siinä vaiheessa, kun aivot ovat muun kehityksen ja tiedon saannin mukana kehittyneet sopiviin mittasuhteisiin. Muussa tapauksessa lapsi hermostuu, ja voi alkaa tuntea vastenmielisyyttä asiaa kohtaan.
        Jos vapiksiin menijälle alettaisi samantien opettamaan korkeimpien tasojen etiikkaa, moraalia, käsityksiä ja tietoja vaikkapa jotain (hatusta vedettynä) rinnakkaistodellisuudesta suhteutettuna aikaan ja jatkumoihin, ei henkilö voisi ymmärtää sellaista, saati hyväksyä.


    • ootko vaan

      lukenut tuon jutun Dan Brownin kirjasta?

    • ordo_ab_chao33

      En ole lukenut kyseistä kirjaa. Olen tutkinut entisten rappareiden haastatteluja.

    • sadsfasd
    • 19+13

      Tuommoset pakanajuhlat kokonaan pois!

      Ikävää että rikkaat miehet on kyllin yksinkertaisia liittyäkseen "salaiseen" järjestöön. Siellä kenties joutuu myymään sielunsa s..tanalle.

      Terve maalaisjärki tiellä pitää!

    • Kriikin kaja pöhö

      Täyttä kusetusta sanon minä!

    • vanha järjestys

      Jumala on meille jo antanut järjestyksen ajan alussa. Ei tule olemaan mitään muuta järjestystä. Korkeintaan epäoikeudenmukainen, väkivaltainen, kuolemanmakuinen ja verinen kaaos, jonka mielenvikaiset Jeesuksen Kristuksen kieltäjät meille pyrkivät kauppaamaan uutena maailman järjestyksenä.

    • Essurappari

      Vapaamuurariudessa on kolme astetta, ei 33. Nuo 4-33 ovat skottilaisen riitin liitännäisasteita. Käsittääkseni jossain Amerikassa ne voidaan suorittaa viikonloppukurssina. Asterituaali on siis eräänlainen näytelmä, joka sisältää opetuksen. Sitten on olemassa muitakin liitännäisjärjestelmiä, joissa on vaihteleva määrä asteita. Kaikki liitännäisjärjestelmää harrastavat ovat vapaamuurareita, mutta ollenkaan kaikki eivät harrasta mitään liitännäisjärjestelmää. Ja miksi pitäisi? Ja miksi suomalaiset salkkarit ovat kiinnostuneita nimenomaan skotlantilaisesta riitistä ja sen asteista? Miksi ei olla kiinnostuttu muista liitännäisjärjestelmistä? Tai looshiviroista? Tai vapaamuurarillisten yhdistysten luottamushenkilöistä? Mikähän salaliitto tässä nyt on takana?

      • Yläaste

        Misraimin riitissä oli aikanaan 90 astetta ja Misraimin riitissä 96 astetta, ennen kuin riitit yhdistettiin. Siihen nähden joku 33 astetta on aika vähän.


      • Memphis-Misraim
        Yläaste kirjoitti:

        Misraimin riitissä oli aikanaan 90 astetta ja Misraimin riitissä 96 astetta, ennen kuin riitit yhdistettiin. Siihen nähden joku 33 astetta on aika vähän.

        Siis Memphisin riitissä...


      • Essurappari
        Memphis-Misraim kirjoitti:

        Siis Memphisin riitissä...

        Tarkoitatko, että Cagliostron kreivi oli suurin vapaamuurari, koska hän keksi itselleen 96 astetta?


      • Kysyn asteista

        Tietääkö joku, monennellako asteella nykyinen suurmestari Vuori on? Onko hän skottilaisen riitin 32 asteella, vai joko hänelle on myönnetty 33. ns. kunnia-aste? Vai onko hän skottilaisen riitin piirissä ollenkaan, ja näin ollen 'vain' kolmannen asteen muurari? Vai liittyykö hän Mestarimerkki /Royal Arch / Mariner/ Temppeliritari -järjestöihin? Ja montako astetta näillä liitännäisasteilla on?


      • Ritarikunta
        Kysyn asteista kirjoitti:

        Tietääkö joku, monennellako asteella nykyinen suurmestari Vuori on? Onko hän skottilaisen riitin 32 asteella, vai joko hänelle on myönnetty 33. ns. kunnia-aste? Vai onko hän skottilaisen riitin piirissä ollenkaan, ja näin ollen 'vain' kolmannen asteen muurari? Vai liittyykö hän Mestarimerkki /Royal Arch / Mariner/ Temppeliritari -järjestöihin? Ja montako astetta näillä liitännäisasteilla on?

        Nuo ns. liitännäisasteet ovat mielenkiintoisia. Tuntuu, että ensimmäiset kolme askelmaa ovat tätä viatonta höppänöiden setien hyväntekeväisyyttä yms., mutta vasta nämä _yläastejärjestelmät_ ovat niitä todella salaisia juttuja, joista ei hiiskuta.

        Lieneeköhän arvio 7000-8000 vaparista Suomessa sinisten alimpien asteiden muurarien määrä, ja nämä aidosti vaikutusvaltaiset ylempien mysteerien tyypit tulevat sitten siihen päälle, eikä määrää tiedetä.

        Ritarikunnista esimerkiksi ei kuule juuri halaistua sanaa, vaikka eiköhän niihin kuulu suurimpia nimiä..

        www.vapaamuurarit.fi -sivustolla on sentään lyhyet maininnat näistä "liitännäisjärjestöistä".


      • Otto1
        Ritarikunta kirjoitti:

        Nuo ns. liitännäisasteet ovat mielenkiintoisia. Tuntuu, että ensimmäiset kolme askelmaa ovat tätä viatonta höppänöiden setien hyväntekeväisyyttä yms., mutta vasta nämä _yläastejärjestelmät_ ovat niitä todella salaisia juttuja, joista ei hiiskuta.

        Lieneeköhän arvio 7000-8000 vaparista Suomessa sinisten alimpien asteiden muurarien määrä, ja nämä aidosti vaikutusvaltaiset ylempien mysteerien tyypit tulevat sitten siihen päälle, eikä määrää tiedetä.

        Ritarikunnista esimerkiksi ei kuule juuri halaistua sanaa, vaikka eiköhän niihin kuulu suurimpia nimiä..

        www.vapaamuurarit.fi -sivustolla on sentään lyhyet maininnat näistä "liitännäisjärjestöistä".

        Jos ne ovat todella salaisia asioita joista ei hiiskuta, niin miksi niistä sitten on maininta nettisivuilla? Onhan olemassa todella salaisiakin juttuja kuten O.T.O.


      • Tietenkin
        Otto1 kirjoitti:

        Jos ne ovat todella salaisia asioita joista ei hiiskuta, niin miksi niistä sitten on maininta nettisivuilla? Onhan olemassa todella salaisiakin juttuja kuten O.T.O.

        Kun ne ovat "esillä", ei kellään ole mitään hätää.

        Mutta, vaikka jokin onkin "esillä", ei siitä välttämättä kuitenkaan tiedetä pahemmin juuri mitään.


      • Anonyymi
        Otto1 kirjoitti:

        Jos ne ovat todella salaisia asioita joista ei hiiskuta, niin miksi niistä sitten on maininta nettisivuilla? Onhan olemassa todella salaisiakin juttuja kuten O.T.O.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/8693176/illuminaattien-lapsiuhrit
        Näyttäisi siltä, että mitä noista jutuista on puhuttu, niissä mukana olevat eivät tiedä mistä on kysymys, paitsi ne, jotka tietävät kaiken mitä aiemmat korkeimmilla tasoilla olevat kertoneet.

        https://hymy.fi/uutiset/vapaamuurarit-rituaalit-ja-salat/
        Mielipideosastossa yksi huomio on se, että ne, jotka näyttäisivät kuuluvan porukkaan, ovat vakuuttuneet meiningin oikeellisuudesta. Vaikuttaisi samalta, kun narsistin toiminta: ensin saat kaiken hyvän eteen, ja kun olet tullut riippuvaiseksi, alkaa toisenlainen meininki? Kieltäytyvätkö porukkaan kuuluvat uskomasta sitä mahdollista äärimmäistä pahuutta mitä tiettyihin porukoihin kuuluvat mahdollisesti harjoittavat? Jos 8 kertaa vuodessa uhrataan kersoja? Miksi kaikista terrori-iskuista ja isoista sodista voi vetää tavalla tai toisella kasin? Tuolla josain on väite että toka maailmansota alkoi 1944, mutta se muistaakseni oli 1939. No, kasit kyllä saa vähentämällä taas, mutta se, että kasia sanotaan Jumalan luvuksi...? Tehdäänkö kaikki Jeesuken ja Jumalan häpäisemiseksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/8693176/illuminaattien-lapsiuhrit
        Näyttäisi siltä, että mitä noista jutuista on puhuttu, niissä mukana olevat eivät tiedä mistä on kysymys, paitsi ne, jotka tietävät kaiken mitä aiemmat korkeimmilla tasoilla olevat kertoneet.

        https://hymy.fi/uutiset/vapaamuurarit-rituaalit-ja-salat/
        Mielipideosastossa yksi huomio on se, että ne, jotka näyttäisivät kuuluvan porukkaan, ovat vakuuttuneet meiningin oikeellisuudesta. Vaikuttaisi samalta, kun narsistin toiminta: ensin saat kaiken hyvän eteen, ja kun olet tullut riippuvaiseksi, alkaa toisenlainen meininki? Kieltäytyvätkö porukkaan kuuluvat uskomasta sitä mahdollista äärimmäistä pahuutta mitä tiettyihin porukoihin kuuluvat mahdollisesti harjoittavat? Jos 8 kertaa vuodessa uhrataan kersoja? Miksi kaikista terrori-iskuista ja isoista sodista voi vetää tavalla tai toisella kasin? Tuolla josain on väite että toka maailmansota alkoi 1944, mutta se muistaakseni oli 1939. No, kasit kyllä saa vähentämällä taas, mutta se, että kasia sanotaan Jumalan luvuksi...? Tehdäänkö kaikki Jeesuken ja Jumalan häpäisemiseksi?

        https://www.youtube.com/watch?v=oPmNEgRLACY

        Rapparit rukoilleet mulle jonkun "tutki jotain muuta" rukouksen... Oon alkanut kiinnostua kazakin kielestä... =(
        Ja tää o fakta. =L
        Taidan liittyy porukkaan välttääkseni tän.
        Mut toi edellsen "11:33" on aika kova juttu jo. =D


      • Anonyymi
        Kysyn asteista kirjoitti:

        Tietääkö joku, monennellako asteella nykyinen suurmestari Vuori on? Onko hän skottilaisen riitin 32 asteella, vai joko hänelle on myönnetty 33. ns. kunnia-aste? Vai onko hän skottilaisen riitin piirissä ollenkaan, ja näin ollen 'vain' kolmannen asteen muurari? Vai liittyykö hän Mestarimerkki /Royal Arch / Mariner/ Temppeliritari -järjestöihin? Ja montako astetta näillä liitännäisasteilla on?

        York riitissä ei ole asteita vaan titteleitä .merkki mestari nje


    • Anonyymi

      Paljasta nyt jo se Kennedyn murhaaja...
      Ja kuunatsien dealit.

    • Anonyymi

      Välimeren mulattimaiden kuten Espanjan vapaamuurarit harjoittavat ihmisuhraamista ym. ainakin skottiriitin 33.asteella. Mm. Alcasserin tytöt (Alcasser case) olivat tämän alkeellisten mulattien kabbalariitin uhreja. Riittiin osallistui mm. ex- kuningas Juan Carlos poikansa kanssa.
      Tällaista pervoa mulattipohjasakkaa.

      • Anonyymi

        Vaikuttaa siltä, että roomalaiskatolisen kirkon saatua vallan sen organisaatio muodostui näistä metsästäjäkeräilijätaustaisista apinasiitoksista, jotka olivat ja ovat liian alkeellisia kehittämäön sivistys-tai korkeakulttuuria. Ainoaksi vaihtoehdoksi näille ihmiskunnan mulattisyöpäläisille on jäänyt kiipiä arjalaisten kulttuurilla. Jopa uskonto on alunperin ollut Kanaan arjalaisten perustaman kuningaskunnan anunnaki- heimouskontoa, ja Salomon aryankuningas. Tätä arjalaisten kuninkaan temppeliä alkeelliset mulatit hokevat kiimoissaan 'vapaamuurari'- järjestössään.

        On aivan järkyttävää, että Euroopassa kutevat tuollaiset sairaat ja pervot elukat.


    • Anonyymi

      Eikös se Markel olutkaan Hitlerin tytär?

      Vai onko se sekä Hitlerin että Palmeen tytär?

      Mitä vittua?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2369
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1784
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      165
      1497
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1483
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1045
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      79
      889
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      175
      766
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      702
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      700
    Aihe