Arvostele mun illallinen Suomessa

Juhlaemäntä

Ensimmäinen viikko oli järkytys! Ruotsalaisen version pohjalta odotin kotimaista viihdettä, mutta sieltä tuli brittityyppistä piruilua. Sääliksi kävi varsinkin Dania ja Helenaa, jotka yrittivät olla positiivisia ja tekivät ruokaa sydämellä.
Taika oli sivistystasoltaan täysin eri maailmasta kuin nuo kolme muuta, sanoisinko jopa rivo. Jos on niin sokaistunut hyvän näköisestä miehestä ettei tajua toisen olevan kiinnostunut miehistä, niin olisi varmaan syytä katsoa itseään peiliin. Todella epämiellyttävää katseltavaa. Eiköhän Johanin parisuhde paljastunut ja Taika ottaa opikseen.
Johan pilasi oman ulkoisen tyylikkyytensä "tietämällä liikaa". Taikan avulla ja omalla ilkeällä taktikoinnillaan hän voitti koko potin. Osoite oli kyllä nyt väärä.

Jaana Saarinen on väärä valinta juontajaksi. Liian piruileva ja joka asiaa kommentoiva. Kun vertaa Neljän Tähden Illallista, eroa on kuin yöllä ja päivällä. "Piruilla" voi myös tyylikkäästi.

Onneksi näitä ei ole pakko katsoa. Nuppi kääntyy edelleen läntiseen naapuriin, sieltä on tullut paljon uutta oppia myös monikulttuurisista illallisista. Ruotsalaiset taitavat tässäkin lajissa olla sivistyneempiä kuin suomalaiset, jotka ihannoivat ilmeisesti enemmän brittiläistä alapäähuumoria. Myös ruokaohjelmissa.

20

1345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pilasivat tämänkin

      Saarinen pilaa koko ohjelman, helvetin kimittävä akka pitäis turpansa kiinni hänenkö esiintyminen tässä ohjelmassa on pääasia.

      • ärsyyntynyt

        Siis ihan hirveä juontaja, pois tommonen akka ja äkkiä, muuten olisi kiva katsoa ohjelmaa, mutta toi Saarinen, huh huh.


    • nimetonna
    • katarina

      Olen aivan samaa mieltä, aika inhottavan itsevarma tämä homppeli tässä ohjelmassa ja tämä taika keijukainen no joo antaa olla, voitto olisi ehdottomasti kuulunut danille joka näki vaivaa ja varmaan ruoka oli hyvää, on se totta että ruotsalaiset on parempia tässäkin asiassa ja kun itse teen töitä ruotsalaisten kanssa jag vet

    • joskus kattonut...

      Ite ihmettelen et onks sarja: Arvostele mun illallinen vai Arvostele mun koti ja varallisuus?

      Itseriittoisia nousukkaita suurin osa ohjelmaan osallistujista.... narsisteja parhaasta päästä.

    • M-L

      Paul oli symppis ruanlaittaja ja hyvät ruuat ...tykkään 24.09 ohjelmassa ,mutta saako ruuasta sanoa että inhoon ja inhoon ,vähän käytöstapoja telkkariinkin ..huh Mariele

    • Jouhevaa

      Mutta kylläpä oli positiivinen yllätys tällä kaudella, että taustaäänenä on miellyttävä Suosalo! Huomattava parannus edelliseen kauteen, tätähän voi jopa katsoa.

    • Voi itku taas

      No niin, pilalle meni tämäkin ohjelma; suomalaiset ovat selkäänpuukottajia, ei voi muuta sanoa.

      Eli taidan jättää loput Suomi-jaksot väliin ja odottaa, että ruotsalainen versio palaa ruutuun, sillä suomalaisten huono käytös paitsi tekee minulle pahan mielen että aiheuttaa myötähäpeää.

      Ja jos joskus vielä Marttiinin liikkeeseen eksyn, en ainakaan tämänviikkoiselta "Elliltä" halua minkään sortin palvelua, sen verran epäluotettavan kuvan antoi itsestään! :(

    • Ellinvellitys

      Elli oli todella kiero. No, eipä taktikoinnillaan voittanut. Onneksi kaikki näkee jälkeenpäin, mikä olisi ollut voitonjako.

      Tällaiset Ellit pitäisi jättää heti kättelyssä pois kisasta tai ainakin heidän pisteitään ei hyväksyttäisi. Muiden pisteet sitten lopussa poistetaan ja niin Ellit jäävät nuolemaan nollasaalista eivätkä myöskään pilaa muiden mahdollisuuksia.

    • Lentoemo

      Nooran kaikki muumit ei taida olla ihan laaksossa..

      Ylimielinen ja hermostunut. Ahdistavaa katsottavaa! Onneksi elämä opettaa ja joskus ottaa vielä kunnolla turpaansa, henkisesti tarkoitan. Eipä ole minkäänlaista hienotunteisuutta tai tilannetajua. Aistii energiakenttiä, jep varmaan, kun ei ole hajuakaan edes vieressä istuvan tunnetiloista. Jokaisten kemujen tunnelmanpilaaja.

      • Fanttta

        Näin tänään tän jakson ja täytyy vaan ihmetellä miten noin inhottava ja huumorintajuton ihminen on valittu mukaan ! Harmittaa kanssa kilpailijoiden puolesta kun menee kiva kokemus yhen kiukkuperseen takia poskelleen. Itse hän luo nuo negatiiviset energiakentät omalla kiukuttelullaan. HUHHUH, mikä muija !


    • ientä rjaaaa

      Minusta oli edesvastuutonta ohjelman tekijöiltä ottaa nora ohjelmaan, kai hänestä heti jo näki että parempi olisi ettei... ei ollut kivaa kun alkuuhmetyksen jälkeen tajusi että ihminen taitaa olla sairas.

    • pesukarhunen

      onko kenenkään muun mielestä jaksot sekavasti tuolla ruutu.fi ssä..? vai olenko vaan tollo enkä ikinä saa katsottua noita jaksoja oikeassa järjestyksessä, enkä varsinkaan löydä sitä viikon ensimmäistä jaksoa..

    • Lienen kade, mutta..

      Ei ollut kovin fiksua käytöstä tämän viikon miesvoittajalta, siis suomenruotsalaiselta Robilta, kun kehuskeli esim. saarellaan, jolle olisi asutettu karjalaisevakkoja ajan mukaisesti, mutta keksivät "pelastumiskeinon" evakoilta, eli äkkiä suku opiskelemaan maanviljelystä ja kukkien kasvattamista, jotka katsottiin ohittavaksi asioiksi yhteiskunnalisessa sodan jälkeisessä tilanteessa ohi evakkojen auttamiseen osallistumisesta.
      Jäi paha maku suuhun, oli siksi törkeesti ja itserakkasti sanottu. Vieläkö ihmetellään, miksi sr:sia pidetään erityisaseman saaneina ns. tavallisiin kansalaisiin verrattuna. Koko tyyppi oli pelkkää teatteria ( mm. pakasteherneiden päälle näyttävästi skumppaa päälle hoh hoijaa) ja pröystäilyä omaisuudellaan, ja toivoin viimisen asti, että ei olisi voittanut, mutta helposti menivät viikon vieraat "vipuun".
      Näin tällä viikolla, josta jäi ohjelman historian huonoimmat fiilikset - kiitos robiska siitä.

      • Ihmejengiä

        Ei ollut Eevakaan ok. Mistä näitä erikoisuuksia löytyy? Eikö ohjelmantekijät mitenkään arvioi osallistujia? Katsokaa ruotsalaista sarjaa, siinä sentään yritetään olla tahdikkaita. Ollaanko me niin hiljan noustu kahdelle jalalle ettei tavat ole vielä tarttuneet?

        Onneksi Neljän Tähden Illallisella enemmistö osaa käyttäytyä ja arvostaa muita.


    • lissujalasse

      Näin eilen jakson jossa nariseva nainen esitteli suutelukuvia itsestään ja miehestään ja lopuksi pisteenä vielä oman muotokuvansa kehystettynä. Voiko olla suurempi ego?

    • pelekkee makaroonia

      todella kulinaristi kokkeja ja syöjiä...stockmannin mamma tempas pasta ruuan..loput suurinpiirtein purkista ja voitti koko viikon..DDDDDDDDDD

      Juu,kyllähän se makarooni varmaan hyvää oli..jotkut yrittää kuiteskin laittaa ihan jtn erikoista eikä pa**aa.
      Heittää veteen ja maustaa,siinäpä se.

      Enempi arvostan näitä jotka sanoo ohjelmassa ettei ole ennen tehneet ja tekevät sitten suurinpiirtein kaiken itse.. ;)

      • 7+4

        Ruotsin ohjelmassa on otettu ikäryhmät huomioon eli pari nuorempaa sekä pari vanhempaa. Eilisessä oli tämä stockanmamma ja kolme nuorta, ei oikein skulannut.
        Tuloksena tässä sopassa oli sitten kaikki vähän pihalla.


    • gaypeople

      ainut jännitys oli siinä kumpi pojista on homo?Tai onko molemmat?
      muuten tosi tylsää..

    • maamuska

      Eilen ja tänään näytettävässä jaksossa taas h-kiintiö täyttyy...nallekarhu-vorschmakki mies on kyllä niin ihteetään,niin ihteetään...
      En kyllä selvin päin tuota lätystelyä kuuntelis...DD

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      406
      1623
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1308
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1245
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      173
      1220
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1007
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      916
    7. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      844
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      836
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      830
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      189
      759
    Aihe