Pieni istunto "Michaelin" seurassa.

Pakstori

Mentelmä, saada ajatuksiinsa viestejä enkeleiltä on opittu nk. "Michael-kirjoista". Tässä käytetty menetelmä ei ole niin okkultiistinen, kuin alunperin, ei ole käytetty Ouija-lautaa, tai muuta okkulttismin perusmenetelmää... Jos vataajan ääni kuulostaa liikaakin samalta, kuin kysyjän se johtuukin siitä, että todennäköisesti molemmat vastaukset VIRTASIVAT saman kanavan, omien aivojeni kautta.

1. Kysymys:
Sinun Michael kerrottiin olevan "sielu-entitetti". Onko se sama asia kuin enkeli, ja miksi tuota sanaa ei käytetty kirjoissasi?
1. Vastaus:
Kyllä, näin pääsääntöisesti on. Enkeli ja "entiteetti" koostuu yleensä monista yksittäisistä sieluista, joiden asunto on siis monessa ruumissa...: Enkeli kuten entiteetti muodostuu nk. kaadereista, joissa voi olla satoja tai tuhansia yksilöitä. Itse asiassa koko ajatustemme paljaus on riippuvainen muiden kaaderin osien läsnäolosta ja toiminnasta. He eivät kuitenkaan tavallisesti ole "kuolleiden henkiä", vaikka voivat olla niitäkin.

2. Kysymys:
Raamatussa sinut tunnetaan lähinnä taistelustasi Saatanaa vastaan, jonka sinun väitettiin voittaneen. Mistä oli oikeastaan kysymys?

2. On totta, että ole joutunut vastakkain paholaisen kanssa, ja ajan syklisyyden tähden vielä useita kertoja vastakin.... Saatanalla on 7 päätä, aivan kuin samoin kaikissa mentelmieni kategorioissa joita esittelin teille kirjoissani. 10 sarvea tarkoittaa, että 1 kymmenestä Saatanan päästä tulee esille noin 100 vuoden välien, maailmanhistoriassa. Ne kaikki katkotaan, vaikka jäävät omaan alkuperäiseen harhaansa vielä vahingoittumattomina elämään.

3. Kysymys:
Mutta onko Raamattu siis totta, Ilmestyskirja 12 osalta, mikä aiheutti sodan Saatanaa vastaan Taivaassa, ja joste se siis pudotetaan, TAAS, siis jonkun uuden päänsä osalta?

3. Vastaus:
Kyllä. Raamattu on totta, että sellainen tapahtui ja tapahtuu vastakin. Saatanalla oli suuri valta Taivaassa, Valheensa avulla, mikä ei kuitenkaan kelvannut sielläkään minkään todellisen asian rakentamiseen, ja sen vuoksi se hylättiin turhana ja turhan pahana olentona niistä sfääreistä. Ihmettelen kuitenkin ihmiskunnan kiinnostusta Satanailiin...Se on pohjimmiltaan hyvin eläimellinen vaistoiltaan, ja ihminen sen seurassa saa raa'an ja kovan sieluelämän ja väkivaltaan suuntautuvaa toimintaa...

4. Kysymys:
Mitä maailmalle tapahtuu, jos se taas, vuonna 12 (jälkeen 2000-luvun) syöstään maanpäälle?

5. Vastaus:
Saatanail tiedostaa Raamatun olevan ensisijassa juutalaisten kirjanoppineiden aikaansaannosta, siksi se pyrkii tuhoamaan muistot Israelista, valitettavasti siis Arabit eivät ole nähneet Israelia veljenään, vaan haluavat sen nimen Israel-tuhota, kuten Saatanailkin.

6. Kysymys
Onko vihassa Isaeliin kyse vain nimestä, vai onko muslimeilla oikeutettua vihaa heitä kohtaan?

6.Vastaus:
Nimi on hyvä yllyke, koska nimi Israel on hyvin vanha, niistä ajoista on yli 3000 vuotta, kun Hän eli, ja koska Arabitkaan eivät nimeään kauempaa säilyttäneet se ärsyttää heitä.... Muslimeilla on oikeutusta jonkinverran siinä, että Jeesuksen jälkeisenä aikana, kun juutalaiset maastaan taas kerran poistettiin, se asutettiin arabeina, ja se alue oli silloin nimellä Palestiina mm.

7.Kysymys
Minkä ohjeen antaisit budhistiseen joogaan antautuville, ja miksi se ei kaikille kristityille sovi?

7.Vastaus:
Joogassa voi länsimainen ihminen joutua helpommin pahojen henkien riepottelemaksi, koska hän ei usko lapsenuskoisesti kaikkea itämaista mytologiaa eikä liikkeidensä merkitystä eikä tunne Budhaa lainkaan, eikä juuri mitään opetuksistaan. Jeesuskin kävi nuorena Budhan opissa, todisteena tästä netissäkin oleva "TiibetiläinenTestamentti"... Itämainen uskonto on oikeampaa kuin länsimainen, mutta länsimainen tiede puolestaan parempaa kuin itämainen vastaava.... Viisaudella saataisiin itämaissa mm. Jeesuksen ja Budhan suuri palvonta näyttämään sangen lapselliselta, eihän yksi ihminen voi kuin oman kehonsa kivun ja tuskan kautta jonkun synnin rangaistuksen suorittaa, eikä sittenkään kovin monen puolesta sellaisia, lähinnä vain itselleen sen seuraavan inkarnaationsa asioita....

9

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pakstori

      8. Kysymys:
      Mistä johtui Jeesuksen suuri kärsimys ristillä? Menikö hän sinne muiden takia?

      8. Vastaus:
      Siihen on monta syytä. Tärkein oli se, että hän joutui omalla verellään ja tunteellaan suorittamaan ne parantamisensa, ennen ja jälkeen, mitkä nimessään tapahtui, siihen liittyy se, että hän joutuu poistamaan ihmisistä heidän syyllisyytensä Toinen ei niin suuri syy on se, että sanojaan jankutetaan, ja kärsumys ja kuolemansa oli siinä se, ettei niitä silti aina noudatettu oikein. Kolmas syy on se, että hänestä on paljon patsaita ja kuvia, joissa hän joutuu ja joutui olemaan jotenkin läsnä.
      Älkää kuitenkaan liikaa kadehtiko Jeesuksen elämää, monen askeettisen esim. budhalaisen silmissä Jeesuksen elämässä oli paha virhe, koska sai niin suuren "maallisenkin kunnian", se ei aina - itse asiassa harvoin - ole todiste mistään "taivaallisesta" vallasta.
      Helppo konkreettinen tieto oli Jeesuksen ristinkuolemasta, että hän suoritti sen MURHAAJAN nimeltä Barabbas puolesta, ja samaituen häneen, Jeesus siis suorittaa rangaistusta jopa sen pahimman asian ja synnin, eli murhan takia.

      • Hykstori

        9. Kysymys
        Olivatko kirjanoppineet ja fariseukset syyttömiä Jeesuksen kuolemaan?

        9: Vastaus
        Eivät todellakaan... Ja he jopa tulevissakin inkarnaatioissaan tekivät saman, josta Jeesus sanoi, että vain jäävät kalkitsemaan isiensä tappamien profeettojen hautoja, ja väittävät, etteivät itse syyllistyisi samaan, ja siis silti syyllistyivät - edelleenkin Jeesuksensa suhteen... Toivoa sopii ettei uutta Holokaustia tule nykyisten kirjanoppineiden sun muiden uskonnollista kirjaansa tutkivien ylle - kaikkialla maailmassa- jos kaiken haluavat tehdä samoin kuin pahat isänsä, jopa ne lain kiroamatkin asiat..."Älkää ottako oppia pahasta - vaan hyvästä" - taitaa Raamatussannekin lukea.... Sydämemme ei ole niin paha, että se aina valitsisi pahan, ja paha paatunut sydän voi olla se suurin kokija ja katuja silloin, KUN se särkyy....


    • tempmich

      Kun tämä nyt on pieni istunto Michaelin kanssa, niin tehdään siitä sellainen. Kirjoitit puutaheinää muka sanoinani. En pidä siitä. Jos sinulla ei ole totuutta kirjoittaa ja tiedät sen, olisi parempi olla kirjoittamatta lainkaan, ellet mainitse että on kyse fiktiosta.

      • ăzā’zyēl

        Ja sinäkö olet muka Mikha'el? Kalab!


      • tempmich
        ăzā’zyēl kirjoitti:

        Ja sinäkö olet muka Mikha'el? Kalab!

        Siitä onkin pitkään. Täällä on sodittu niin helvetisti. Tunnelmat ovat sen mukaan, vaikka voitto tulikin kotiin. Edessä mitä on odotettavissakin. Meillä on jo rauhanaika, mutta eräät eivät sitä ole vielä ymmärtäneet hyväksyä ... Kirjoittelen täällä vaimoni kautta, koska meillä on työvoima vähän vähissä. Täällä olisi työtä tarjolla ...


    • Saagapolku

      Ei ole taivasta muuten kuin maanpäällä ajateltuna.
      Jumala ei asu taivaassa, vaan meidän sydämmessämme.

      • netissäkö michael?

        Kuka sinä olet ottamaan ylienkelin viran?Et tunne edes itseäsi,Jeesus polkee rikki nuo sairaat pohdintosi.voi,voi,ja kolmas voi huuto tulee.buddha kuoli.eipä äijä elä enää.Jeesus on Jumalan Poika ja budha on demon.t.Mikael


      • 7+5
        netissäkö michael? kirjoitti:

        Kuka sinä olet ottamaan ylienkelin viran?Et tunne edes itseäsi,Jeesus polkee rikki nuo sairaat pohdintosi.voi,voi,ja kolmas voi huuto tulee.buddha kuoli.eipä äijä elä enää.Jeesus on Jumalan Poika ja budha on demon.t.Mikael

        Jeesus on mielukuva.


      • galatalaiskirje.1.8-9
        7+5 kirjoitti:

        Jeesus on mielukuva.

        Sinun mielikuvasi on oman pääsi tuotosta.kuka antaa valtuuden ylienkelin pilkkaan?vastaus.vastustaja.hebr.satan.tuo on antikristus joka työtään demonien kanssa.Todisteena tuo pakstori pirun omat mielikuvitus tuotteet.Olette harhautuneet pahasti suohon!rämpikää äkkiä pois valhe suosta..Jokainen joka itsensä ylentää se alennetaan.miksi ette alenna itseännä ennen.portot ja huorat menevät Jumalan valtakuntaan.Todisteena Raamattu,Pyhän Hengen antamaa ymmärrystä.t.Mikael.ps. Ja tämä on oikea nimeni,enkä ota ylienkeli asemaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      185
      1485
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1207
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1143
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1084
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      967
    6. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      928
    7. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      922
    8. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      100
      915
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      60
      886
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      875
    Aihe