Miks mukavat ujot on yksin?

ei kelpaa?

Jotenkin harmi, kun ujot miehet ja naiset ovat usein sinkkuja ja valittelemassa yksinäisyydestä. Ulkonäöstäkään ei ole mitään apua... Vaikka on suht hyvän näköinen, niin silti ne naiset valitsee sen äänekkään naistenkaatajan, joka on koko ajan vilkuilemassa muita ja kehuskelemassa saavutuksillaan. Ja miehet mielummin ronskia läppää heittävän pubiruusun / voimakkaasti meikatun tyrkyn, eikä sitä hissukkaa naapurin tyttöä.

Ujothan ovat usein luonteeltaan luotettavia ja mukavia, ottavat toiset huomioon eivätkä turhia rähise. Eiväthän he mitään räiskyviä show-ihmisiä ole, mutta eiköhän heiltäkin ala juttu luistaa kunhan tarpeeksi on tutustunut.
Jotenkin harmi, kun tämmöiset ihmiset, jotka oikeesti kaipaavat läheisyyttä ja osaisivat arvosaa toista joutuvat olemaan yksin ja semoiset joille muut ihmiset ovat vain leikkiä tunuvat löytävän seuraa mistä tahansa.

Äärimmäisissä tapauksissa kaiken maailman hakkaajat ja juopot ovat löytäneet itselleen vaimot, ja ujot mukaviat miehet joutuvat olemaan yksin. Sama pätee kyllä myös naisiin.

En nyt tarkoita, että kaikki ujot ovat ihania ja mukavia ja"ei-ujot" kamalia hyväksikäyttäjiä, mutta ymmärrätte varmaan pointin?

20

2398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ........

      minustakin ujot on fiksuja, ottavat muut ihmiset huomioon, jotenkin inhottaa röyhkeät ihmise.
      Suurin osa ihmisistä on kuitenkin ujoja, tässä maassa. Röyhkeys on pelkoa ei rohkeutta, tai muuta esm.alkoholin väärin käyttöä.

    • http://adf.ly/3T9gj
    • yksin kotona

      Mukavalla miehellä ei tee mitään. Juoppoihin ja pettäjiin naiset aina rakastuu. Tää on tosiasia joka ei muuksi muutu.

    • tosi asia2

      Eikä mukavalla naisellakaan tee mitään, pitää olla röyhkee ämmä, joka päätyy baari-illan jälkeen toiseen petiin.

    • ujo mies kelpaa miulle, röyhkeet egoilijat kuvottaa. niistä niin huomaa että puuttuu joku osa aivosta tai itseluottamus. äänekkäistä pubiruusuista onneksi kiinnostuu enimmäkseen ne niiden kaltaiset miehet, mutta ujommat ei koskaan kehtaa tutustua toisiinsa kun ovat niin ujoja. itse pilaan kaikki parhaimmat mahdollisuuteni saada hyvän miehen sillä, että meen ihan lukkoon erittäin kiinnostavan miehen seurassa. muuten on ujous kadonnut kokonaan, mutta tuollasissa tilanteissa se iskee täysillä.

    • ujojaeiyksin

      Kyllä ujotkin löytää sen oikean, täytyy ajatella vain optimistisesti eikä vaipua pessimistisyyteen. Lippu kannattaa pitää vain korkealla.

    • 7654edfghj

      Se on vaikea tutustua, jos ei juttu lennä kasvotusten. Eikä sitäpaitsi kaikki suinkaan valita yksinäisyyttä. Yksineläminen on melkein muoti-ilmiö. Yksin on helppo rentoutua.

    • Unna Riis

      Monet ihmiset ovat parisuhteessa vain tavan vuoksi, vaikka yhdessäolo on kurjaa. Sellainen sanonta kuin "paljon melua tyhjästä" kertoo minusta osuvasti myös ihmisistä. Ujous on kaunista. Yhtä hyvin voisimme ruveta näkemään ujouden sielukkuutena, kauneutena sekä harvinaislaatuisena ominaisuutena...ujoudesta voi salaa ylpeillä. Nämä kaiken kokeneet, kehäraakit, esilläolijat ovat surullista katsottavaa. On parempi rakastua harvakseltaan ja syvällisesti kuin koluta suhteesta toiseen liiotellulla rohkeudella. Rakkaus vaatii herkkyyttä, onnellisuus hiljaisuutta, läsnäolo kohtaamista. Ego ei anna tilaa rakastaa.

      • A.I.

        Tuo oli kauniisti kirjoitettu. Ja niin totta.


    • hjhjhjhjhjhjh

      Olen hyvännäköinen mutta ujo mies, mulla on ollut kymmeniä naisia mutta olen tehnyt aloitteen vain muutamaan suhteeseen. En ole koskaan pettänyt mutta minut on usein petetty ja jätetty. Geeneihin on kirjoitettu että alfayksilöitä pitää tavoitella hinnalla millä hyvänsä. Elämäni on surullinen esimerkki yksinäisyydestä, en ole löytänyt syvällisyyttä ja olen menettänyt uskoni.

    • niintotta

      Mie oon niin juuri tuollainen. usein liian ujo... se on tylsää.. :/

    • Paskakohtalo.

      MInä olen kans ujo, vaikka olenkin aina pitänyt itseäni rohkeana. Uskallan kulkea eri suuntaan ja omata oman mielipiteen. Valitettavasti huomasin intissä ettei se mihin olin uskonut koko elämäni ollutkaan totta. Ja maailmani romahti, aloin elämään täysin eri tavalla, elämä onkin vain pelkkää ryyppäämistä. Ei todellakaan ole mitään oikeudenmukaisuutta. Omana itsenäni en saavuta mitään. Olen siis jo 23 vuotias enkä ole koskaan seurustellut en edes tiedä mitä se tarkoittaa. Haluan usein tappaa itseni.
      Pahinta on se kun joskus säälin koulukiusaajia ja annoin tämän kaiken tapahtua itselleni. Ajattelin jotenkin olevani niin komea ettei minun tarvitse muutakuin olla oma itseni ja naiset lankeavat jalkoihini. Näin en ollut varmaan 10 vuoteen oma itseni.
      Ja miten juuri näin voi tapahtua minulle? On ihan järkyttävää! Ei ole mitään rajaa tässä huonossa olossa. Aina levitän tätä paskaa muille ja varmaan jonain päivänä sorrun johonkin väkivaltaa ja kaikki tapahtuu automaattisesti, en voi sille mitään.

    • lasihelmi72

      Onko se oikiasti ujoutta vai onko hiljasempi mies/nainen fiksumpi kun ei oo niin tyrkky?? On tietenkin altavastaajan asemassa sen suunapäänäittiääntyrkyttävän persoonan takana, mutta silti niin paljon luotettavampana, ja itseään sen enämpi mainostamatta, vailla juuri sitä aikuista yhteyttä toiseen samanhenkiseen tuttavuuteen. Pohojeessa, missä välimatkat riiuille on vielä niin hitonmoiset, ei tällasilta masennusi- illoillta voi välttyä... kaikilla on suuret toiveet yllä..kun kerranki josnakin käydään... liikaa alkoholia, paljon uhoa eikä sillon ole mikhän rahasta kiinii.. mutta arki sama kun isommissakin kaupungeissa? Täälläperillä joku on aina kuskina...baarimatkat on jopa 150 km tai enempi, etes poromies ei sitä matkaa tee taxilla, iliman vakuuksia :)

    • miksi miksi on miksi

      Kysymyksellinen otsikko sisältää vastauksen kysymykseen.

    • hitonsuomalaiset

      mun mielestäni ujous on itsekkyyttä ja itsesääliä! sitä että odottaa että joku tulee pelastamaan yksinäisyydelta. on muka niin ihmeellinen että ei voi laittaa itseään likoon, ottaa riskiä ja astetaa itseään arvosteltavaksi.

      suomalainen kansansairaus!

    • http://adf.ly/3haqk

      tässä selitys: http://adf.ly/3haqk

      ja tässä linkki ujojen vertais ryhmään: http://adf.ly/3T9gj

    • aloittamaton

      njaa,njaa itse olen ujona miettinyt että varmaan syy on siinä, kun ujot eivät uskalla tehdä aloitteita. On aika hankalaa "kelvata" ujolle jos ei kumpikaan uskalla tehdä aloitetta. Ongelma:
      Sivutetaan monta hyvää henkilöä ja törmätään sitten useammin pelimiehiin, juoppoihin, tunteettomiin miehiin tai miehiin keitä et kiinnosta tai miehiin jotka uskaltavat tehdä aloitteita. Mikäli onni
      on myötä niin saattaa ujokin törmätä mukavaan ehkä juuri siihen tulevaan elämän kumppaniin... Muuta en osaa sanoa.

    • hyvää.uutta.v

      ei ole ujot naisetkaan kovin suuressa huudossa. Baarissa kyllä kehutaan nätiksi ja tullaan jutteleen, mutta eipä enää sen jälkeen. Pari kertaa jotain tapailua ja siinä se... Yritän sentään aina olla mukava ja yrittää jutustella niin paljon kuin pystyn..

      Parikymppisiä miehiä ei taida hirveästi kiinnostaa tälläiset hissukat ja parikymppisiä hissukka-miehiä ei löydy mistään baareista.
      Naisen pitää olla kunnon törky muija, 100kg, musta siilitukka ja joka toinen sana v*ttu... Tälläinen on kovaa huutoa nykyään.

      Ehkä minun ja muiden ujojen pitäisi katsella itseään vanhempia ihmisiä, tuntuu että oman ikäisiä kiinnostaa vain jotkut "bb-masat ja minskut" :D
      Netissä on tullut treffipyyntöjä joltain 30 miehiltä, ehkä niihin pitäisi vastata.

      • ind.-vdl

        "Parikymppisiä miehiä ei taida hirveästi kiinnostaa tälläiset hissukat ja parikymppisiä hissukka-miehiä ei löydy mistään baareista."

        Kylläpäs kiinnostaa ja paljonkin mutta ainakaan itse en ujona miehenä enää uskalla tehdä aloitetta kun joitain vuosia sitten arvioin pahasti väärin kun kivalta ja luotettavalta vaikuttanut tyttö olikin sitten täysin muuta kun olin kerrankin aloitteellinen.

        Nyt mulla se kynnys aloittellisuuteen on tuon kokemuksen myötä suunnilleen 100 kertaa korkeammalla eli toisin sanoen loppuelämä yksin kun naisilta on ihan turha odottaa mitään aloitetta. Koko elämä on vain kaukaa ihailua. :(


      • 234346346

        Ei todellakaan pidä olla mikään siiilitukka. Ujot miehet eivät vaan uskalla tulla juttelmaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe