Missä isänmaallinen puolue?

huollestunut

Nyt raborttia kehiin puoluekartastamme, mikä on tämän hetken vahvin isänmaallinen muutosvoima? Arvioita kiitos. Alustus ensin.

Muutoksen tilanne on avoin. Galaktuksen johdolla puolue pysyy marginaalissa, suora demokratia ja vastaavat eivät isänmaallisia kiinnosta. Mutta jos Leino ja Äyräväinen saavat oman miehensä johtoon, saattaa tilanne muuttua.

Vapauspuolue on kaaoksessa, Helon siirryttyä sivuun valta on naisilla ja sillä sisävesikipparilla. Mäjenpään erottaminen on selkeä merkki puolueen linjan muutoksesta

Palosaaren valkoinen liitto on vasta alkutekijöissään. Ainesta siinä on tosin, Anuhan on avoimesti kansallissosialisti.

Skineillä ei näyttäisi olevan mitään toimintaa RKS:n loputtua, Blood and Honour -toiminta on sekin hiipumassa.

Varsinaisille kansallissosialisteille kävi köpelösti, Luoman kioskin kotisivu suljettiin, eikä Luomasta ole muutenkaan kuulunut mitään.

Itsenäisyyspuolue on vielä olemassa, mutta ne eivät ennätä politiikkaan sisäisiltä riidoiltaan. Onko vielä olemassa SKS:ää tai jotian muuta??

Tilanne on huono, kerrassaan ankea. Mistä tulisi se johtaja ja liike, joka yhdistäisi todelliset isänmaalliset voimat yhden lipun taakse?

8

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tabernaakkeli
    • Sisulaisuuden voitto

      "Mistä tulisi se johtaja ja liike, joka yhdistäisi todelliset isänmaalliset voimat yhden lipun taakse?"

      Totta kai ainoa realistinen ja toimiva vaihtoehto on oikeistopopulistinen, EU-vastainen Perussuomalaiset rp, jota johtaa Timo Soini, ja erityisesti sen suomensisulainen, kansallismielinen siipi, jota johtaa Jussi Halla-aho. Perussuomalaisilla on 39 kansanedustajaa, joista suuri osa on halla-aholaisia tai heihin myötämielisesti suhtautuvia. Toisin sanoen samaan aikaan kun avaajan listaamat pelleporukat vielä ihmettelevät, miksi mistään ei koskaan tule mitään ja miksi heikäläisten homma ei koskaan lähde nousuun, on oikealla kansallismielisellä Hommalla jo vahva edustus maan parlamentissa vaikuttamassa valtiollisiin asioihin ja saamassa konkreettisia tuloksia aikaan.

      Se mikä toimii, yksinkertaisesti toimii. Halla-aho, Hirvisaari, Eerola, Immonen ja kumppanit taustamiehineen ovat onnistuneet siinä missä Siitoin, Kuisma, Järviharju, Mäenpää, Holappa, Luoma ja monet muut ovat epäonnistuneet. Kannattaa itse kunkin miettiä, miksi näin on. Kaikkien kansallismielisten kannattaisi joko liittyä halla-aholais-sisulais-perussuomalaiseen rintamaan tai sitten ainakin pysyä poissa sekoittamasta sen toimintaa. Suomen Sisun "ison teltan" ja entrismin strategia on osoittanut paremmuutensa ääriliikkeiden ideologista puhtautta varjelevaan hörhöilyyn verrattuna. Politiikka on mahdollisen ja kompromissien taidetta. On tultuva valtavirtaa puoliväliin vastaan, jotta saa käännettyä sitä äärioikean suuntaan.

      Sisulaisuus on jo voittanut sisäisen taistelun Suomen kansallismielisen Liikkeen herruudesta. Nyt on vain kyse siitä, miten kauan menee aikaa ennen kuin omiin poteroihinsa yhä sitkeästi kaivautuvat ja ainoastaan jakaantumalla lisääntyvät kateelliset pienryhmät tämän tunnustavat. Halla-aho on johtaja. Homma on liike. Koska Homma on yhä nousussa. Sen on pakkokin olla, sillä nyt alkavat olla käsillä viimeiset vuodet Suomen ja suomalaisuuden pelastamiseksi. Siihen tarvittavia suuria kansallisia aloitteita ei ikinä panna alulle abstraktin muutoslibertarismin, natsinostalgisten autotallijärjestöjen, kuulapäiden kaljanlanttauskerhojen tai tyhjää uhoavien internetsuojeluskuntien toimesta.

    • Halla-ahonKannattaja

      Mahtavaa! Tuo oli hyvin sanottu! Aivan mahtavasti sanottu!

    • Ikuinen_kannattaja

      Suomen Sisu ja Hommalaisuus ovat todellakin kiistattomat ykköset suomi24 isänmaallisuus totuuspalstalla. Eläköön voitto! Eläköön Halla-Aho ja hänen vankkumattomat seuraajansa! Eläköön Sisulaisuus! Yhdessä me voitamme ja pelastamme suomi24-neidon!

    • iherpuna

      Olen valmis antamaan kaikkeni isänmaan puolesta olipa sitten kenen isänmaa tahansa.

    • TämänPäivänTietoa

      RKS toiminnassa taas ja yhdistys perustettu Ruovedellä. Blood & Honour toimii paremmin kuin pitkään aikaan aktiivisena Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Combat 18 toimii Porissa ja pyörittänyt turvapartiota. Skinit on uudessa nosteessa. Kansan Yhtenäisyys ry on Vastarintaliikkeen puoluehanke joka kerää kortteja.

      Olavi Mäenpää on kuollut, Väinö Kuisma ollut sivussa reilu 10 vuotta, Holappa petti ja vasikoi, Järviharjun hankkeet kaatuneet, Muutospuolue on historiaa nyt vain sekä IPU pelkkä turha suvakkipuolue joka ei tee mitään missään kun Pesonenkin kuoli pois.

    • JoensuuSkins

      Juuri näin! Vanhat opit käyttöön.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe