Kreikassa vakava vallankaappaus

Antimonetaristi

YLE teksti-tv 11.11.2011 uutinen "Papademos Kreikan pääministeriksi"

1. Kappale:

"Kreikan uudeksi pääministeriksi on valittu Euroopan keskuspankin entinen varapääjohtaja Lucas Papademos, kertoo Kreikan presidentinkanslia."

3. Kappale:

"Papademosin on määrä johtaa väliaikaista hallitusta ennenaikaisiin vaaleihin saakka. Niiden päivä jätettiin auki Papademosin vaatmimuksesta."

4. Kappale:

Väliaikaishallituksen tärkein tehtävä on hyväksyä euromaiden ja Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n lupaaman tukipaketin ehdot."

Eli:

Kreikassa on syrjäytetty vaaleihin perustuva hallitus, joka esitti kansanäänestystä IMF:n ehtojen hyväksymisestä. Välikaisen hallituksen tehtäväksi on ilmoitettu IMF:n ehtojen eli käytännössä julkisen sektorin tuhoamisen hyväksyminen.

Valtaan astunut ekonomisti Papademos on ottanut itselleen myös oikeuden päättää milloin seuraavat vaalit järjestetään. Eli ekonomistit ovat julistaneet poikkeustilan jossa he käyttävät ylintä valtaa. Kansa ei sitä käytä sillä hallitus on rakennettu tietoisesti ilman vaaleja.

Muistakaamme että diktaattorilla tarkoitetaan alkujaan henkilöä, joka asetettiin ennalta asetetuksi määräajaksi suojaamaan demokratian toteutumista. Tässä ekonomistien mallissa ekonomistit ovat paitsi ottaneet itselleen vallan vailla ennalta määrättyä kestoa, myös estävät demokratian toteutumisen.

Kreikassa on siis tilanne, jossa maa on diktatuuria pahemmassa tilassa. Tila vastaa Jussi Halla-ahon hirtehistä kommenttia jonka mukaan Kreikan tulisi hyväksyä ehdot tankkien tukemana, sillä erotuksella että vain tankit puuttuvat.

Kreikka on siis laittomassa poikkeustilassa, jossa maan perustuslaki ei ole voimassa. Kreikkalaisten tulee käyttää tämä tilanne hyväksi ja surmata maata laittomasti hallitsevat ekonomistit. Demokratian kannalta monetaristien surmaaminen on aina ja kaikkialla viisain vaihtoehto.

5

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antimonetaristi

      13.11.2011 uutisoitiin vastaava vallankaappaus Italiassa. Tällä kertaa pääministerin paikan kaapanneen ekonomistin nimi on Mario Monti. Kuten myös Lucas Papademos, Monti on toiminut Euroopan unionin korkeassa virassa.

      Monetaristiekonomistien ohella tulee teloittaa myös näiden aktiivisina rikostovereina toimivat uutishuorat, joita Suomessa edustavat mm. Helena Petäistö ja Susanna Turunen. He toimittavat propagandan väestölle.

    • Joka tapauksessa

      Italian ja Kreikan nukkehallitukset ei voi yhdistää EU:n säästöohjelmilla köyhiä ja
      rikkaita.Rikkaat ja köyhät vastustavat imperialisti Olli Rehnin säästöohjelmaa
      mutta eri syiden takia.Esimerkiksi Kreikan oikeisto pitää EU:n säästöohjelmaa laitto-
      mana,sillä eihän EU ole oikeusvaltio.Länsi-Euroopan köyhät ja ay-liike vastustaa
      EU-herrojen kaikkia itseensä kohdistuvia säästöbudjettia.Siitä syystä Kreikassa ja
      Italiassa alkaa vain entistä pahempi ja verisempi anarkismi.

    • Antimonetaristi

      Toivotaan näin sillä sopeutuminen ei ole vaihtoehto. En kutsu toimintaa anarkismiksi koska vihollinen on tiedossa ja tavoitteena on palauttaa toisen maailmansodan jälkeen luotu demokraattinen markkinatalous.

      Toivotaan myös että tilanne eskaloituu myös Suomeen, sillä myös Suomessa vihollinen ja vihollisen toimet ovat samat, eikä sopeutuminen ole vaihtoehto täälläkään. Ratkaisevaa on saada massalle viesti siitä mistä on kyse.

      Suomestahan puuttuu miltei täysin puolueeton tiedonvälitys. Korruptoitunut oikeisto hallitsee kaupallisten kanavien ohella myös julkista tiedonvälitystä joka sekään ei voi toimia puolueettomasti resurssiriippuvuudesta johtuen.

    • Antimonetaristi

      17.11.2011 TV 1 klo 18:00 Tv-uutiset:

      Espanjassa oikeisto kaappaamassa vallan sosialisteilta. Eli Espanjasta onb tarkoitus tehdä yksi seuraavista ekonomistidiktatuureista.

      Toivottavasti pian pääsemme surmaamaan tuota ekonomistien roskajoukkoa.

    • Antimonetaristi

      Uutisten mukaan Belgiassa on tehty terroriluonteinen isku, eli ne ovat jo alkaneet. Vain ajan kysymys on milloin se tapahtuu Suomessa.
      Näissä tavallisiin ihmisiin kohdistuvissa iskuissa on vain yksi ongelma, eli väärä kohdentuminen.

      Esimerkiksi Anders Breivikin tekemän iskun kaltainen teko johonkin ekonomistien konferenssiin olisi merkittävä askel demokratian palauttamisesta käytävässä taistelussa. Näin loisregiimin ideologien rivejä saataisiin harvennettua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe