Jääkiekon Euro Hockey Tour

Leijonat telkkariin!

Mitä mieltä olette, että maikkari lupasi näyttää Suomen eht. pelit televisiosta maksutta, mutta kuitenkin he laittoivat ne maksukanaville?!? Eikö ole Suomalaisten perusoikeus nähdä miten leijonat pärjää maailmalla!?!

20

1593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17v poika

      V*tuttaa ihan per*keleesti! Olin torstaista lähtien odotellut viikonloppua että näkisin Suomi-Tsekki ja muut pelit.. Mutta ei ku pitäis ostaa paskapaketti että näkee matseja!!

      Oli tosi kiva nähä joo se yks peli torstaina(mistä tuli vielä häviö loppujen lopuks..)

      Jos MTV3 luulee että ostan paskapaketin sen takia että nään pelit, nii anti olla. Pistän radiota päälle siinä vaihees jos vaikka Mertaranta selostais sinne puolelle..

      • HIFK KHL:ään

        Laita googleen "stream Suomi-Venäjä", niin löytyy eri vaihtoehtoja, joista kokemukseni kmukaan Vipbox on paras. Mutta Adblock päälle, että tulee mahdollisimman vähän mainontaa. Kuvan laatu on 100/10-yhteydellä kohtalaisen hyvä. Kokoruututilassakin voi katsoa. Ja kun peli on Venäjällä niin35 löytyy muitakin tasokkaita striimejä.


      • laura
        HIFK KHL:ään kirjoitti:

        Laita googleen "stream Suomi-Venäjä", niin löytyy eri vaihtoehtoja, joista kokemukseni kmukaan Vipbox on paras. Mutta Adblock päälle, että tulee mahdollisimman vähän mainontaa. Kuvan laatu on 100/10-yhteydellä kohtalaisen hyvä. Kokoruututilassakin voi katsoa. Ja kun peli on Venäjällä niin35 löytyy muitakin tasokkaita striimejä.

        Ei toimi Vipbox. jokaisen videon alettua tulee ilmoitus "vipbox lakkasi toimimasta ja ohjelma suljetaan".
        Paska homma


    • Zsekki otti pataan!

      Eikö ole Suomalaisten perusoikeus nähdä miten leijonat pärjää maailmalla!?!

      Niin on, alkaa pikkuhiljaa v**uttamaan koko MTV3!

      • Haitzu

        TV-homma menee ihan päin hanuria näiden maksukorttien kera. Toivottavasti Suomi putoaa aikanaan alempiin sarjoihin niin loppuu korttien myynti siihen. Onpahan niin, että ne jotka ostaa ne myös katsoo mutta sittenkin kehitys on menossa liian kaupalliseen suuntaan. No, jääkiekko ja urheilu ei tarvitse kaikkien tukea joten se siitä. Katsellaan pikkukakkosta ja uutisia jne...


    • FatForward

      Olisi paikallaan jonkinlainen kansalaisaktivismi. Muidenkin lajien maajoukkuepelit näkyvät maksutta ja maajoukkueen pelaamista rahoitetaan verovaroin. Ymmärrän täysin liigapelien katselun maksullisuuden, kyseessä on osakeyhtiön pyörittämä liiketoiminta. Mutta nyt meni kyllä hermot, maikkarin kusetus vielä kaupan päälle.

      Mitähän tapahtuisi, jos kiekkofanit päättäisivät vaikka vetää tv-lupamaksut pystyyn protestina tällaiselle toiminnalle? Jos muutama 10 tuhatta taloutta näin tekisi, syntyis ainakin keskustelua. Tv-lupatarkastajilta loppuis resurssit heti kättelyssä ja luulenpa että saataisiin jotain vipinää aikaiseksi. Vaikka maksut menisivätkin jossain vaiheessa lopulta maksettaviksi. Jollakin tapaa pitäis pystyä näyttään Ylelle, Maikkarille ja Jääkiekkoliitolle että pitäkää tunkkinne ja laittakaa pelit maksutta ruutuun. Heti.

    • hyytyy67

      Nämä euro hockey tourin pelithän on jo mutaman vuoden tullut mtv3 MAXilta.. Joten mikä nyt on ongelma että ne tulee nyt canal plussalta? mm-kisoista kuitenkin näkyy suomen pelit ilmaisilta kanavilta..

      eikä kansainvälinen jääkiekkoliitto näitä oikeuksia varmaan ihan ilmaiseksi anna suomalaisille, että me nähtäisiin ilmaiseksi ja muissa maissa maksettaisiin

    • Sanonpa vaan

      MM-kisoissa näkyvät kaikki Suomen pelit sekä väilerät että finaalit suorina ja ilmaiseksi. Kaikki muut pelit mukaan lukien Suomen Euro hockey tour pelit saa Suomen lain mukaan siirtää maksukanaville.

      Onhan se ikävää ettei enää Euro hockey tourin pelejä näe telkkarista, mutta kai kaikki täällä ymmärtävät mistä YLE:n rahat tulevat? No verorahaahan sekin on suurimmaksi osaksi ELI jos haluamme tämän ilmaiseksi (kuten niin monen muunkin asian) on yksinkertainen johtopäätös että veroja on tämänkin vuoksi nostettava taas lisää. Sitäkö kaikki täällä huutelijat haluavat? Halvemmaksi tulee sen Canal tilaaminen niille jotka Euro hockey touria niin ikävöivät!

    • FatForward

      Käyrä nouseekin siitä, kun Maikkari lupasi jossain vaiheessa näyttää eht-pelit maksutta. Käyrää korottaa myös se, että kaikkien muiden lajien kisat kyllä näkyvät maksutta.

      Ehkä verojen korotus olisi paikallaan tämänkin epäkohdan korjaamiseksi, ainakin Ylen rahoituksesta tulisi Breznevin aikainen televisiolupamaksu siirtää veroihin. Sanon näin, vaikka todennäköisesti se olisi itselleni kalliimpi vaihtoehto.

      Ehkä sekin nyppii, kun kuluttajan on jonkin mielenkiintonsa kohteen televisioon saamiseksi otettava aina uusi kanavapaketti, joka mielenkiinnon kohteen lisäksi sisältää sata kanavaa skeidaa.

      Oletan nykytekniikan mahdollistavan sen, että maksat juuri siitä mitä katsot. Kenen etu on, että sitä ei ole tehty käytännössä mahdolliseksi?

      Sanonpa vaan...Viasat meillä näkyy NHL:n vuoksi, Maikkarin -paketin otin, jotta lapset saivat sub-juniorin. Televisioluvan maksan, jotta muutkin ihmiset voivat katsella telkkaristaan kiinnostuksensa kohteita.

      Sanonpa vaan...halpuus riippuu kenen näkökulmasta asiaa tarkastelee. Minun mielestäni ei ole halpaa maksaa muutama kymppi kuussa esim. vuoden ajan eht-pelien katsomisesta. Sen sijaan on erittäin halpaa katsoa vaikka maajoukkueen jalkapallopelejä. Etenkin jos jättää tv-luvan maksamatta. Eli käytännössä jättää oman osuutensa mm. minun maksettavaksi.

    • Kumma juttu

      Mulla nyt ihmetyttää kun tämä moskovan turnaus ei nytten tule sitten ihan mistään vaikka meillä kaikennäköset kanavat tuolta näkyykin??????????

    • HockeyMan

      Niinpä näkyy ja yllättävän hyvä kuvanlaatu, hyvä venäliäiset. Kiitos vinkistä, pitäkööt Maikkari ja Canal tunkkinsa!!

    • MissäMertsi

      Nyt kyllä maikkari kyllä pissii kansalaisia silmään! Vedetään sitten Mertaranta pois maksukanaville selostamaan!

    • Raduuuuulov

      livetv.ru näkee kaikki ottelut.

    • tonjskoff

      pitääkö toho rekisteröityä, ihmetteln vaa ku ei lähe lataa tai siis video ei aukee :O=

    • MTV3=Sairas pska

      Mtv3 herrat voi nussia heidän lapsiaan saatana vittu räjäyttäisin mielelläni heidän kodit perheineen kun tollasta vitun rahanperintää harrastavat vittu nyt vituttaa, kaikki mitä olen katsonut lapsesta asti on nykyään maksukanavien takana!!!! F1 kausi = jollai vitun gay kanavalla nimeltä Max. Jääkiekon MM = Maxsport. WWE = ei enää edes näy. TV-porno = ei enää edes näy. VITUN PASKAT BONNIER HOMPELLEILLE PITÄIS TULLA SYÖVYTTÄVÄ SYÖPÄ SAAKELI

    • Näkökulmia

      Äänestäkää jaloillanne, jos MTV:n ja kiekkopomojen touhut eivät miellytä.

      Jokainen meistä tulee toimeen seuraamatta jääkiekkoa. Urheilkaa itse, niin kuntokin nousee.

    • Jääkiekko fani

      Muutenkin miksei kaikki oo kun ennen, että yle näytti kaikki lätkä-matsit tv:ssä suorana ja ilmaseks. Tai edes muutamia pelejä. Itse olen kyllä halunnu katsoa sm liigaa koska pidän siitä. Mutta kyllä parempaa viihdettä ois nähä nuo kaikki pelit suorana ja kokonaan.

      • TIETÄJÄ EKI

        NYT KUN SUOMI VOITTI RUOTSIN 5-2 NIIN ISO PORUKKA MIEHIÄ TULI JA YKSINKERTAISESTI RAISKASIVAT SUUSEKSISSÄ KANSANEDUSTAJA HAGERLUNDIN. SAATTOI UPOTA VÄHÄN MUUALLEKIN. NAHAT RENNOSTI TERSKOJEN TAKANA.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      423
      2685
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      40
      1295
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      51
      1141
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      33
      1116
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      161
      1101
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      221
      1048
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      97
      953
    8. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      60
      872
    9. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      39
      857
    10. Idän uskontojen viisaita tekstejä...

      ... luettuani tulin siihen tulokseen, että esim, sielunvaellusessa en halua syntyä satiaiseksi jonkun h...an perzeezeen.
      357
      784
    Aihe