Pellemäinen konsepti.

Waisman

Satu Ruotsalainenko oli muka huonoin tanssija tänään ? Duudsoninen pellekö muka paras tanssija tänään! Äijä on kuin seinästä revitty lyhyt lankunpätkä naurettavine liehutukkineen ja tätä pelleä äänestäneet ovat varmaakin samaan kategoriaan kuuluvia.

Niin kauan kuin junttien äänet ratkaisevat, eikä todellinen tanssitaito ja parien näyttävyys, niin ohjelman konsepti on täysin perseestä. Tuomarien äänet pitäisi asettaa etusijaan, eikä katselijoiden joista suurin osa ei ymmärrä tanssimisesta mitään ja ovat itsekin vailla tanssitaitoa, kuten suuri enemmistö suomalaisista miehistä.

8

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Senja Jortikka

      No voi voi pientä. Selvennetään vähän ohjalman kuviota: ohjelmalle halutaan nuoris katsoajia, joten keski-ikäiset pullautetaan pois, että nuoret katsojat (ja mainostajat) pysyvät tyytyväisinä. Joten kaiken karvaiset saippuaooppera"näyttelijät" ja Duudsontähdet saavat mokailla minkä kerkeävät. Yleisöäänillä ei sinänsä ole mitään merkitystä, sillä ne eivät vaikuta mitenkään käsikirjoitettuun parien etenemiseen. Tuotantoyhtiö tosin hykertelee käsiään, koska kerää voitot hyväuskoisten soittajien "äänistä".

    • faktaa.

      En usko, että mitään on käsikirjoitettu etukäteen, sillä ainakin tähän asti ovat heikoimmat pudonneet pois. Antti Tuisku voitti viime vuonna, mutta hän oli kuitenkin ehdottomasti paras. Turhaa sinun on höpistä, että vanhat tiputetaan käsikirjoituksen mukaan aina ensimmäisinä, sillä siitä ei ole mitään näyttöä. Mainitsemillasi tyypeillä on niin vankat kannattajajoukot, joten vaikka he mokaavatkin ja tanssivat huonommin, niin pysyvät juuri siitä syystä mukana. Konsepti ei siis takaa, että parhaat pysyvät mukana pitempään, kuin heitä huonommat tanssijat.

    • bddn

      Eikö äänestyksissä ole mitään ikärajoja? Pitäis olla. Faktahan on, että Jarppi ei mikään huippu-tanssija ole ja toinen fakta, että nuoriso sitä äänestää hulluna. Hiukan tylsä seurata ohjelmaa, kun tietää jo etukäteen, että Jarppi aika varmasti tulee voiton viemään, vaikka kuinka huonosti tanssisi. Nuoret äänestää varmasti paljon enemmän kuin vanhemma ihmiset...

    • pettynyt ohjelmaan

      Satu Ruotsalainen tanssiopettajineen olisi kyllä ihan oikeasti saanut jatkaa tanssiesityksiään. He ovat tanssineet joka kerta upeasti ja olleet jopa parhaita esityksessään. Ja miten kaunis ja sopusuhtainen ja näyttävä pari he ovat olleet ohjelmassa 'Tanssii tähtien kanssa'. Heitä on ollut ilo katsoa.

      Että takuulla nyt kyllä väärä pari tippui - mutta eihän se ole ensimmäinen kerta tuon ohjelman historiassa. Vaikka kyse ei ole kilpatanssista, niin pitäisi tanssiosaamisen myös vaikuttaa - ei mikään showpelleily.

    • Jessica.

      Olen täysin samaa mieltä.

    • pojrpgojwr

      Pahoin pelkän että Jarppi voittaa, eikä silloin voida todellakaan puhua siitä että paras voitti....

    • pappapappapaaaa

      Waisman, varo ettei siun oma ego poksahda:)
      Jarppihan on hauska ja ihan hyvin hää vääntää sitä söpöä kimulia.
      Vanhan gubben silmään Satu R ei oo yhtä norja ja sähäkkä kuin just esim. Jarpin ope. Ja Viivi, wau, mikä mimmi, oivaa voittaja ainesta.

    • Huvittunut:-)

      Olit oikeassa, sillä Jarpin tanssit jatkuvat, vaikka niiden olisi pitänyt loppua jo ennen Ruotsalaista. Juttien äänet ratkaisivat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe