Äiti Amman uhri.

Hmm...

Miksi suomalaiset ovat niin koukussa Ammaan?

– Se, että ihmiset kokevat Amman halaukset niin voimakkaasti, johtuu osaksi tilaisuuksien intensiivisestä tunnelmasta: suitsukkeet, musiikki ja pitkä odotus, joka vihdoin päättyy.

– Mutta on siinä muutakin. Aistin, että parikymmentä metriä Amman ympärillä on voimakenttä, jossa henget vaikuttivat. Valitettavasti kyseessä ei ole Pyhä Henki, vaan aivan muut voimat.
http://www.sana.fi/arkisto/ajassa/aiti_amman_sylista_takaisin_kristuksen_syliin/

Lue linkistä suomalaisnaisen vavahduttava tarina harhautumisesta demoniseen äiti Amman kulttiin ja vapautumisesta sen vallasta.

24

775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sefs

      Tuliko mieleen että äiti ammalla on parantava halaus, jeesusrukoilulla ei ole ikinä mitään tapahtunut.

    • aapelo

      Just joo. Äiti Amman tapaaminen on täysin vapaaehtoista eikä siellä tuputeta mitään niinkuin monen muun liikkeen tai uskonlahkon osalta. Siellä ei myökään peloitella tai painosteta vaan toiminta on täysin vapaata.

      Halausten kaipuu liittyy kulttuuriimme, osaltaan kirkkomme ja läheisten kylmyydestä.

      • Hmm...

        Ei tuputeta, ei. Kova keikkaliksa vaan Ammalla, 3 000 000 taalaa irtoaa 7 viikon kiertueesta! Moni rockbändi jää palkassa toiseksi. Mattokauppaa, julistekauppaa, nukkekauppaa jne... Amman oma kauppa myy kaikenlaista karman kumoavaa välttämätöntä krääsää:
        http://www.theammashop.org/

        Kylmä totuus. Amman fanien keskuudessa tehdään paljon itsemurhia :
        http://www.cultnews.com/?cat=4


    • outoa tietämystä

      e nole mikään Amman kannattaja, mutta miksi pitää mennä aina siitä mistä aita on matalin ja panetella jotain henkilöä demoniseksi tai muuta vastaavaa joka ei juuri sovi sinun pirtaasi, miksi sitten mennä , siksikö että saa arvostella.

    • Godmash

      Äiti Amma on ilmeisesti valaistunut ihmisolento. Näitä valaistuneita ihmisiä on paljonkin , monet ihan " normaaleja" tyyppejäkin. :)
      Eli siis valaistuneen henkilön energiat on vaan niin hyviä että auttavat muita eteenpäin.
      Kosmoksen valo virtaa heistä läpi , sillä he ovat yhtä universumin kanssa.
      He elävät ilman omaa egoa ja ovat itseoivaltaneita sieluja. :)

      Jokainen meistä voi valaistua itsekkin .. Kristitylle voi olla vaikeeta toi valaistuminen ja muut termit ja jutut kun ei kuulu omaan elämänkatsomukseen sit mitenkään.. ps. Jeesus oli itsekkin valaistunut .. huomaat jeesuksen opettaneen aiavan samanlaist settii kun suunilleet kaikki muutkin valaistuneet opettajat :)

      • Määrittele

        tieteellisesti se "energia", josta puhut. Määrittele myös "kosmoksen valo". Jos et voi niitä tieteellisesti määritellä, niitä ei ole.


      • zamppa63
        Määrittele kirjoitti:

        tieteellisesti se "energia", josta puhut. Määrittele myös "kosmoksen valo". Jos et voi niitä tieteellisesti määritellä, niitä ei ole.

        "Tiede tietää luulevansa, uskonto luulee tietävänsä."
        Vaan kenestä on dumaroimaan tämäkin juttu

        Ei tosin koske niitä uskonnollisia hahmoja, jotka yrittävät jotenkin positiivisia, pois lukien mainos/markkinointihörhöt.


      • siasl

        Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

        Näinkö ne kaikki valaistuneet opettavat?

        Ja hän sanoi: "Sentähden minä olen sanonut teille, ettei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei minun Isäni sitä hänelle anna". ‬

        Okei. Jokaisella valaistuneella on joku tällainen taustavaikuttaja?

        Kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni, eikä kukaan muu tunne, kuka Poika on, kuin Isä; eikä kukaan muu tunne, kuka Isä on, kuin Poika ja se, kenelle Poika tahtoo hänet ilmoittaa." ‬

        Mihin kohtaan se äiti Amma tähän sijoittuu?

        Huomaan että harrastat runsasta hymiöiden käyttöä. Johtuuko se siitä, että tiedät hieman oikaisevasi tosiasioiden kohdalla?


      • Avomieli
        Määrittele kirjoitti:

        tieteellisesti se "energia", josta puhut. Määrittele myös "kosmoksen valo". Jos et voi niitä tieteellisesti määritellä, niitä ei ole.

        :) Kaikki ne tiedemiehet, jotka ovat oikeasti tiedemiehiä, tietävät, että tiede tekee tutkimuksia ja laskelmia sekä pohtii keskiarvoja ja todennäköisyyksiä ainoastaan niistä elementeistä, joita tällä hetkellä tunnetaan ja joiden määrättyjä, suppeita suureita voidaan tunnetuilla teknisillä laitteilla mitata, mutta että se kaikki on vain summittaista ennustamista, sillä milloinkaan ei laboratio-olosuhteissa voida ottaa huomioon kaikkia niitä muuttujia, joita oikeassa elämässä on. Se ei siis ole sen enemmän faktaa kuin tarot-korttien lukeminen. Muuten, jokaisella kappaleella, jolla on massa, on myös energiakenttä/vetovoima... Kai sinulle koulussa se opetettiin?


      • Avomieli
        Määrittele kirjoitti:

        tieteellisesti se "energia", josta puhut. Määrittele myös "kosmoksen valo". Jos et voi niitä tieteellisesti määritellä, niitä ei ole.

        Terminologisestikin "Määrittele" on väärässä, sillä ei tähän tarvita mitään tieteellisiä määritelmiä, vaan suomen kieli riittää aivan mainiosti. Jos nimittäin jokin asia voidaan määritellä millä tahansa adjektiivilla, esim. "mahdoton", "olematon" tai "tuntematon", se määrittely tekee siitä olemassa olevan. Se, onko ko. oleminen näkyvää, tuntuvaa, haisevaa tai jollakin yleisesti käytetyllä suureella mitattavaa, on taas eri asia. Mutta ethän sinä wannabe-skeptikkona varmaankaan halua itsellesi psykoottisen leimaa puhumalla ja määrittelemällä aktiivisesti sellaista, jota ei ole... menee loppukin uskottavuus. X)


    • jösses

      voi jumalauta mitä paskaa... aivan tolkutonta sontaa. Koko amma on yksi ituhippi jolla virtaa liikaa keltaista nestettä päässä, yksinkertainen tiivistelmä kyseisestä henkilöstä.

      Ihme jeesustelua jonkun tuiki tavallisen viherpiipertäjän touhuista, kaipa se pitäisi itsekkin lähteä kiertueelle mainostellen parantavaa potkua, ja johan olisi jonossa kehareita jonottamassa pääsyä potkaistavaksi jos se vaikka parantaisi vaivan kuin vaivan niinkuin mainostan.

      Onko maailma tosiaan mennyt näin aivottomaksi...?

      Äiti amma seuraavaan sukkulaan joka lähtee kiertoradalle, ja pudottaa amman jollekkin tähdelle niitä itujansa viljelemään..

      • zamppa63

        No ite oon ateistibuddhalainen Kalliosta; mutta mikä hinku aina mollata positiivisuutta; täs en puutu mihinkään rahastuxiin; ikäänkuin toi vittuilu olis ainoa mikä kannattaa.


    • Parantajan potkut

      Vaikuttaisi "valaistumisesi" olevan sillä tasolla, että kun "itsekin lähtisit kiertueelle mainostellen parantavaa potkua", niin potkut taitaisivat tulla parantajan persumuksiin! Niitä saisi parantaja sitten parannella parhaansa mukaan!

    • Kiitos ei

      Minä en ole koulussa äiti ämmään. Mutta ymmärrän kyllä että fetissejä on monenlaisia.

    • egotonta rakkautta

      Aina näitä päähän potkijoita riittää. Aina näyttää riittävän ihmisiä, jotka eivät voi elää ilman negatiivisuuden kehää ympärillään. Jotka paheksuvat, pelkäävät ja vihaavat kaikkea, mikä poikkeaa omasta pienestä ja vajavaisesta maailmankatsomuksesta, oli se sitten raamattu tai agit pro. Negatiivinen, toista alentava ja samalla itseään ylentävä ajattelu palvelee vain ja ainoastaan sitä omaa egoa. Se ei loppujen lopuksi palvele mitään muuta. On yksioikoista tuijottaa lukuja, kuinka paljon joku jostain saa. Äiti Amma mm. kouluttaa lukuisia henkisen tien kulkijoita saamillaan tuotoilla. Hän tekee paljon myös muuta hyväntekeväisyyttä. Mutta potkijansa oli Jeesuksellakin....

    • coldfarter

      kaikenlaiset ammat, jumalat ja muut joulutontut ovat vain kuolemanpelon lievittäjiä. mikäs sen mukavampaa kun kunkuolinvuoteellaan uskoo pääsevänsä parempaan paikkaan kun viimeisen kylmän pierun päästää...

      ja vahingoniloisena siinä sitten kuvittelee että vain oma jengi paratiisiin pääsee neitsyitä kuksimaan.. onko se sitten taivas niille neitsytparoille?

    • Aattelepa ite

      Kävin ensimmäistä (ja viimeistä) kertaa Amman tilaisuudessa viime syksynä. Lähdin kesken pois. En pitänyt ollenkaan siitä, miten hänet, yksi ihminen, nostettiin meidän muiden yläpuolelle ja häneltä rukoiltiin pelastusta. Amma on ihminen, ei jumala (vaikka häntä Intiassa jumalan inkarnaationa pidetäänkin). Gurunpalvonta on aina vaarallista, koska siinä ulkoistetaan oma vastuu ja ajattelu toiselle.

    • Tekohyvä

      Länsimainen keski-ikäinen ja vaihdevuosivaivainen nainen kärsimässä rakkaudenkaipuusta. Kaikkien pettymysten ja tarpeiden projisointi äidinrakkaudellisuuteen ja ”myötätuntoon”, ylenpalttista empatiaa jakavaan hidulaistätiin on sekä eksoottista että ”luvallista”. Tässä tekopositiivisessa yhtälössä ei ole vielä mitään tekemistä valaistumisen kanssa, tämä on rahastusta ja riippuvuutta. Syvempiin leveleihin on kapeampi tie kuin puuvillakolttuun sonnustautuminen ja pakkopositiivisuus. Dualismin kumouksessa ei ole enää hyvää eikä pahaa.

    • Kulttimummo

      Missä Amman Suomen avustuskohteet? Ai niin - niitä ei ole. Mutta rahalla saa halin.

      Tyhjän saa pyytämättäkin.

    • Kyseessä varmaankin kundaliini käärmevoima eli sama kuin joogassa

      Halauksen kautta kyseinen "äiti" levittää saatanan voimaa

      lukekaa Raamattu

      Jeesus on tie totuus ja elämä

      • LueRaamattuaOpitJotain

        Näin on


    • Ruma_vanhus

      Ei. Kyseessä on silkka tyhmyys ja hyväksikäyttö.

      Jos et hörhöile, palvo ja maksa, olet ”negatiivisen energian vallassa”.

      Sairasta.

    • Maatuska_rules

      Hyvä bisnes rakkaudettomilla, pettyneillä ja epätoivoisilla länkkäreillä. Epäsuoraa rahastusta, mukaläheisyyttä, ”hyvää” energiaa, aivopesua Ihmisyyden kurjimman puolen ilmentymä - toisen heikkoudella pelaaminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe