SKANDAALI!!!!!!!!!!!!!!

Tomppa

Kaikkien aikojen törkyskandaali! Typerä sirkuspelle pudottaa oikean tanssijan pelistä! Hävetkää, duudsoniääliöt!

51

488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fhji

      Ne oli ne pienet teinitytöt ja -pojat, jotka Jarppia äänestämällä paremman tanssijan pudottivat... Eikö äänestyksessä ole ikärajoja? Ei ainakaan missään tunnuta mainostavan. Sääli, että annetaan lastenkin äänestellä...

    • maipo

      Tuomareille enemmän valtaa. Jon on kerran joku kilpailu niin eikö tanssitaito merkitse mitään? Joku hölmö kävelemään sinne - onneksi ei tarvitse katsoa enää eikä tällaisia tarvii järjestää.

      • kansalta valta pois

        En ole äänestänyt mitään ohjelmaa jossa katsojia rahastetaan ja kansa ns päättää... alkoi nyppimään kun tuntui että paras - oikeesti- ei voita sillä tavalla.

        Jotain muuta pitää keksiä. Ainakin tuollaisissa taitolajeissa, kuten tanssi talent ym.. on. miksei missikisassakin. Järjetöntä että annetaan yksi kansan päättää.

        Vois olla vaikka että tuomariäänet olisi 2/3 ja kansan 1/3. Ehkä sillä saisi jotain järkeä.


    • dbhdhy

      Jep, tuomareille pitäisi antaa enemmän valtaa, mutta rahaahan tälläkin koitetaan kerätä, halutaan ihmisten mahdollisimman paljon äänestävän... Sääli...

      • rahastusta vain

        Alkaa oikeesti ällöttää kaikki ohjelmat joissa yllytetään soittamaan ja tekstaamaan... soita , soita, tekstaa jne... ja päätin vuosia sitten etten enää
        soita, enkä tekstaa mihinkään rahastusohjelmaan. Maksan tv-lupani ja se saa olla siinä. Mikään muu ole takana kuin rahastus. Ei oikeudenmukaisuus siitä että paras voittaa.

        Se vielä puuttuu että kansa sais päättää kenet morsion sulhon maajussi valitsee tai saa valita.


      • Sama päätös
        rahastusta vain kirjoitti:

        Alkaa oikeesti ällöttää kaikki ohjelmat joissa yllytetään soittamaan ja tekstaamaan... soita , soita, tekstaa jne... ja päätin vuosia sitten etten enää
        soita, enkä tekstaa mihinkään rahastusohjelmaan. Maksan tv-lupani ja se saa olla siinä. Mikään muu ole takana kuin rahastus. Ei oikeudenmukaisuus siitä että paras voittaa.

        Se vielä puuttuu että kansa sais päättää kenet morsion sulhon maajussi valitsee tai saa valita.

        Saman päätöksen olen tehnyt minäkin... puhelinlaskuani en kasvata typerien rahastusohjelmien takia.

        Kylmän viileesti seuraan katseellani, en polta hermojani enkä kukkaroani... jos mielestäni väärä putoaa niin se on vain voi voi .. ja kohti uusia ohjelmia.


      • öhöögbdg
        Sama päätös kirjoitti:

        Saman päätöksen olen tehnyt minäkin... puhelinlaskuani en kasvata typerien rahastusohjelmien takia.

        Kylmän viileesti seuraan katseellani, en polta hermojani enkä kukkaroani... jos mielestäni väärä putoaa niin se on vain voi voi .. ja kohti uusia ohjelmia.

        Äänestyksen pystyis jotenkin ymmärtämään, jos se tapahtuisi tanssin aikana ja olisi käynnissä sen pari tuntia, silloin äänestettäisiin enemmänkin sen tanssin perusteella..., mutta nyt kun äänestys on KOKO VIIKON käynnissä, niin eihän tässä kenenkään tanssia voida äänestää, kun sunnuntaina vasta se äänestettävä tanssi telkassa näytetäänkin, niin on ihan naurettavaa!!! Silkkaa rahakeräystä ja äänestetään sitä, jonka naama mielyttää tai josta tykkää, ei tanssitaitojen perusteella....


    • TTK-fani

      No, tuo oli tiedossa jo monta viikkoa sitten, että jos Jarppi on semifinaalissa, on aivan sama vaikka seisoo kädet taskussa, finaaliin menee silti. Ei hän todellakaan huono ollut, muttei lähelläkään Jania tai Viiviä. Muutahan tästä ei puutu kuin että Jarppi pareineen voittaa, saadaanpahan ainakin nauraa sitten.....

    • Tilu

      Juu, meitä jää kyllä varmasti katsomatta mokoma finaali, jossa ei tanssitaidolla enää merkitystä.
      Myös ensi vuonna tuskin katsomme mokomaa rahan taasen kerran pilaamaa ohjelmaformaattia.

      Ihan ällöttää...

    • kivakivaaaaaaaaaaa

      Ugh kansa on puhunut! Kansalla on kansanvalta äänestää ketä haluaa. Kansa ei halunnut kansanedustajan voittavan. Kaikkea kun ei voi saada.

    • Petetty tanssifani

      Säälittää niiden tanssijoiden puolesta, jotka ovat ottaneet asian tosissaan ja todella oppineet ja onnistuneet. En epäile, etteikö Jarppikin ottanut tosissaan, mutta nyt ratkaisi joku muu, kuin parempi osaaminen tanssissa.
      Tanssi on hieno laji. Toivottavasti joku muu TV-yhtiö kehittää uuden formaatin ja sellaisen, jossa pärjää reilusti hyvällä tanssilla. Tämmöstä ei viitti tulevaisuudessa enää seurata.

    • J & A

      Jarppi on kehittynyt kisassa eniten, Viivillä ja Janilla oli jo tanssitaustaa. Ja ihmiset ehkä arvostavat tanssissa eri asioita. Ihmiset, joilla äänestysoikeus on eivät kaikki ole mitään tanssituomareita ja heillä on ihan täysi oikeus mielipiteeseensä. Minusta Jarppi ja Ansku olivat viihdyttävimpiä ja katsoin heitä mieluiten telkkarista he ovat mielestäni myös karismaattisin pari. Mielipideasioista on turha kiistellä.

    • Perusheterolainen

      Homman ratkaisi Janin homoseksuaalisuus ja se, että kainaloon vedetyissä henkselihousuissa tanssimista ei vain pysty katsomaan...Varsinkin tämän päivän ensimmäisessä tanssissa pinkkipaita/kainalohousut-yhdistelmä oli täysin kuvottava. Heidän tanssimisessaan mielestäni myös ajoittain näkyi selvästi se, että Jani ei tunne vetoa naista kohtaan. Se oli enemmän suorittamista, kuin tunteellista tanssia.

      Nainen on niin kaunis ja viehättävä, että miehen homoseksuaalisuus on vain kaikista seksuaalisuuksista vähiten ymmärrettävä. Vain kahden naisen välinen vetovoima on tässä maailmassa normaalia.

    • fanituspanitus

      Mitä sitä Duudsonit häppeemään jos heistä tykätään. Kansa on puhunut.

    • TALPERI

      No huh huh. Onko kaikki ihmiset unohtanut että Tanssii Tähtien kanssa on
      viihde ohjelma.Kyllä, olen samaa mieltä että väärä tippui eilen, mutta mun mielestä
      Viivi olis pitänyt tippua. Syy siihen on se että jos ihminen ottaa noin tosissaan
      viihde ohjelman, että nyt jo pelkää häviävänsä Jarpille, ja täytyy selitellä jo kuinka
      on nilkka kipeä ja plää plää.Jani oli tanssillisesti paras ja Jarppi on kehittynyt
      eniten ottaen huomioon mistä hän lähti. Eli nollasta. Mutta viihteellisin pari on
      ehdottomasti Jarppi, ja onneksi kansa saa sanoa oman mielipiteensä.
      Tanssi kilpailut käydään ihan jossain muualla kun viihde ohjelmassa.

    • the end

      Jorma oikeassa,ei oo tanssikisa enään,tuomarit päättämään jatkossa!!

      • Pervio Sirkusklovni

        Joo-o, tää ehaaana African trinssihän sais aina kymppinsä vaan imasemalla Uotisen JoRMaa. Eihän tää ikinä mikään absoluuttinen tanssikisa oo ollutkaan, vaan viihdeohjelma.


    • Kotkan poikii

      Ja sitten täällä itkette,jos pelkästään tuomarit saisivat päättää.

      Kansa on puhunut ja te täällä ette sille mitään voi!

    • jeeeeeeeeeeeee

      Jeeeee, nyt voi alkaa katselemaan ohjelmaa kun apina ammuttiin puusta alas.
      Jeee, elämä voittaa sittenkin, mielihyvää sydän täynnä kun apinalle koitti karkoitus.

    • njääh...

      pitäiskö tuomareilta kieltää tämä äänestä, äänestä jankutus?!...

    • Katon Jarppii vaan..

      Minä äänestin Jarppia, koska hänen tanssiaan oli mieluisinta katsoa. Se oli viihdyttävää. Tämä on viihdeohjelma eikä sitä pidä ottaa ihka aitona tanssikilpailuna. Ne kisat on muualla. Jarppi toi varmasti paljon katsojia tähän ohjelmaan tänä kautena.

      • MoneyMoneyMoney

        Tää kisa ei oo mikään tanssikisa, eikä liiemmin "viihde"kisakaan, ihan silkkaa rahan keräystä, äänestyslinjat ovat paraikaakin auki, mitä siinä siis äänestetään, suosikkia tietenkin! Ei sitä, kenen tanssi on ollut parasta tai hienointa. Ikävä kyllä.. Jos tanssia äänestettäisiin, linjat eivät pysyisi koko ajan auki..


    • tuomaristo osaavin

      miksi se tuomaristo sitten on jos se onkin vain kevyttä hupia? tästä pitää keskustella. jani tanssi paremmin kuin duudsonhemmo,notkeammin.ja ammattituomariskin oli aivan erimieltä,heitä ei huijata maikkarin suosikkityypeillä tai ulkonäön perusteilla!

    • Jorma väärässä

      Jani on ehkä Jarppia parempi tanssimaan. En tiedä, en oo kattonut.
      Mutta Jorma on vähän jäävi henkilö arvioimaan homon ja heteron paremmuutta;
      jussiparviainen.blogspot.com JUORUT 1, 3 ja 5
      Tiedän, oon kattonut. Lähietäisyydeltä. Julkisessa saunassa.

    • tanssivat turhakkeet

      Typerä sirkuspelle putosi ja tuomarina oleva sirkuspelle on shokissa.

    • oijoojojojojjj

      Ootko rasisti. No ainakin vihapuheen hallitset. Häpeäisit! Ylivoimaisesti parhaat meni jatkoon.

    • Remppari

      Loppukommentti: moukat pilasivat tämänkin kilpailun.

    • Oikea Markus-setä

      Tässä on kyllä jo viestin aloittaja mennyt perse edellä puuhun: jos Jarppi osallistuu skabaan ja pääsee katsojien äänillä pitkälle, niin mitä hemmettiä hän sille voi? Kieltää äänestämästä? Toteamalla suorassa lähetyksessä, että olin aivan paska ja äänestäkää toista?

      Kuulepa Tomppa, älä ota niin tosissasi viihdeohjelmaa. Menee vielä yöunet jostain BB:n katselemisesta. Mutta toi sun avaushan oli pelkkä teaseri. Oikeasti ole älykäs kaveri etkä edes oikeasti katso koko ohjelmaa, koska katsojien päätöksen ahdistavat aika ajoin.

      • Pettynyt....

        Luulin ohjelmaformaattia paremmaksi... Luulin, että parit ahkerana harjoittelevat ja ketkä eniten harjoittelevat ja parhaiten sitten tanssivat, pääsevät pitkälle. Petyin. Nyt on mahdollista päästä voittoon, vaikka ei harjoittelisikaan... Kyse ei ole tanssitaidosta vaan pelkästään naaman miellyttävyydestä tai suosiosta. Jää finaali kyllä katsomatta.

        Huom. ohjelmalla rahastajat!!! Eikös äänestyksissä pitäisi olla K18-ikäraja? Missään sitä ei mainosteta, joten varmasti pikkulapset äänestävät saldoillaan myös! Fiksu formaatti muistaa väliin tokaista, "lapset, kysykää vanhemmilta lupa äänestämiseen" tms....


      • oikein meni

        Tanssiilpailuun pitäisi ottaa sellaisia ihmisiä, joilla on suunnilleen samanlainen tanssitausta. Heti oli selvääkin selvempää, että yhdellä siellä oli etulyöntiasema muihin nähden. Oli ihan oikein. että sellainen tipahtaa. Kansa valitse sen jatkoon, jonka haluaa finaalissa nähdä, niin se on ja se on oikein.


      • Ei oo reilua....
        oikein meni kirjoitti:

        Tanssiilpailuun pitäisi ottaa sellaisia ihmisiä, joilla on suunnilleen samanlainen tanssitausta. Heti oli selvääkin selvempää, että yhdellä siellä oli etulyöntiasema muihin nähden. Oli ihan oikein. että sellainen tipahtaa. Kansa valitse sen jatkoon, jonka haluaa finaalissa nähdä, niin se on ja se on oikein.

        Viivillä on myös tanssitausta!!!! Kuinka siitä ei täällä marmateta, mutta jos Jani on jossain lavalla muutaman kerran tanssahdellut, niin siitä nostetaan hirveä haloo, että se on AMMATTILAINEN!!!


    • dippuidippui

      Oli eli mutta onneksi apina tippui, nyt voi alkaa katselemaan.

    • polloloco

      Jorma sitä ja Jorma tätä. Kisassahan ei ole mitään järkeä alun alkaenkaan,jos siinä on mukana oikeita tanssijoita (Jani) ja lähtökohtaisesti tanssitaidottomia (esim. Jarppi). Janin elämän suurimpiin tragedioihinhan on kuulunut muuan tapahtuma 10 vuotta sitten,kun hänen tanssiharjoituksensa peruttiin New Yorkissa,koska jotku idiootit kehtasivat ohjata lentokoneita joihinkin rakennuksiin.Janin päivä meni pilalle. Pakko on myös mainita tämä: Ensimmäisen kauden kansanedustajalla,jolla ei ole valtiotieteiden koulutusta, olisi varmasti hieman tärkeämpää tekemista kuin treenata tanssia päivät pitkät. Nimittäin töitä!!! Ei herranjumala! Kansa on äänestänyt Janin eduskuntaan ja hän kehtaa pettää heidät kuluttamalla kaiken aikansa tanssin treenaamisen jonkun naurettavan tv-formaatin takia..

      • kaikenmaailmanpellet

        Niinhän ne muutkin maahanmuuttajat tekee, työpaikka niille hommataan mutta steissillä vaan notkutaan.


      • dfghl
        kaikenmaailmanpellet kirjoitti:

        Niinhän ne muutkin maahanmuuttajat tekee, työpaikka niille hommataan mutta steissillä vaan notkutaan.

        En jaksa tätä enää useempaan ketjuun kirjoittaa....... Mutta Janihan on siis käynyt ihan normaalisti töissä tuon tanssin ohella! Tiedätte sen, jos ohjelmaa katsoitte...


      • joo lisäksi
        dfghl kirjoitti:

        En jaksa tätä enää useempaan ketjuun kirjoittaa....... Mutta Janihan on siis käynyt ihan normaalisti töissä tuon tanssin ohella! Tiedätte sen, jos ohjelmaa katsoitte...

        Jarppi tekee omaa pelleily työtään ohjelmassa, samoin Viivi... ;-)


      • oiuytfrd
        joo lisäksi kirjoitti:

        Jarppi tekee omaa pelleily työtään ohjelmassa, samoin Viivi... ;-)

        Käyks Viivi ees missään töissä? Mikä se on ammatiltaa, tuskin sillä työpaikkaaa on?


      • kai tätä(kin)

    • Hui kauheata

      Olipa kauhea juttu.
      Nyt seksuaalivähemmistöön kuuluva ei voitakaan. Jani kun on vielä ihonvärin puolesta vähemmistöä, siis kaksinkertainen vähemmistöläinen.
      Kyllä nyt menee monelta hienopyllyltä ja positiivista syrjintää suosivalta herneet nenään.

      On se niin kauheaa, kun kansa saa ihan itse äänestää suosikkiaan ja eniten pisteitä/ääniä saanut voittaa. Kauheaa tämä demokratia.

      • jhbvtgbn

        Jos joku tässä on kauheaa, niin se, että tanssikilpailussa tanssitaito ei ratkaise.


    • Hannaleena-

      Monella julkisuudella on ollut tanssitausta näissä kisoissa, joten kisa on vain viihdettä ja rahastusta lapsekkailla katsojilta.

      Kiva on katsoa mutta en koskaan äänestäisi koska peli ei ole reilua.

      • KenenNaamaMiellyttää

        Jep, Viivi on harrastanut ahkerasti eri tansseja. Jarpilla tuskin on mitään tanssitaustaa. Eikös viime vuonna voittanut Antti Tuisku, taisi Antillakin jotain tanssitaustaa olla? Ketä muita voittajia on ollut?

        Voittajasta näkee, minkälaiset katsojat eniten äänestävät... Antilla on paljon teini-faneja, eli teinit äänesti viime vuonna innokkaimmin. Jos tänä vuonna voittaa Jarppi, on taas teinit olleet eniten asialla.
        Jos Viivi voittaisi, ovat vanhat miehet äänestelleet? Vai onko Viivillä "faneja" muistakin ryhmistä? Itse en ainakaan ole kenenkään kuullu Viivistä tykkäävän, mutta voisi olettaa, että on vanhempien miesten mieleen..?

        Näistä kahdesta voiton soisin ilman muuta Jarpille, kun tämä "tanssi"kilpailu ei kerta enää ole..


    • TVviihde

      TTK on VIIHDEohjelma, ei tanssikilpailu. Aivan kuten
      Idols on VIIHDEohjelma, ei laulukilpailu.

      Molempien tarkoitus on houkutella TV:n ääreen max määrä katselijoita, jotta tv-yhtiö voi myydä mainosaikaansa max kalliilla. Jos katsojille tarjotaan VIIHDETTÄ, tämä yhtälö toteutuu max hyvin.

      Ihan sama kuka on ruudussa, kunhan katsojia on paljon. Duudsoni finaalissa kerää enemmän katsojia kun rivikansanedustaja. Siitä vaan on kyse. Manipuloidut tulokset? Mietipä tota yhtälöä mainosajasta.... ;)

      Tanssikisat on aina urheilutaloilla, jossa on vaan omaiset ja huoltajat yleisönä. Sitäpaitsi se on tanssiURHEILUa siellä, ei tv-VIIHDETTÄ.

      • aivan;

        ja joku pitkälettinen heiluu kuin talikon kans sontaluukulla...


    • polkkaviiksi

      Homo ammattitansija äänestetty edustamaan kansaa.Miten on mahdollista olla tuolla pelleilemässä työajalla,kuinka voi olla aikaa siihen.

      • kankitanssi

        millä ajalla edustaja Kanki- Kaikkonen lienee aikoinaan käynyt "tanssimassa"... kohua taisi herättää lähinnä tanssitaito.


    • Ihanaa viihdettä

      Minusta on mukavampi katsoa sellaista kilpailijaa, joka aloittaa ihan alusta. "Ammattitanssijat" niinsanotusti eivät kiinnosta tässä ohjelmassa. Jarppi oli juuri sellainen kilpailija, jota oli mielenkiintoista seurata. En ole Duudsonfani enkä ole teinikään. Toivotan kyllä Jarpille onnea kilpailuun. Ei varmaankaan ole helppoa nyt, kun Viivi varmaankin saa tuomarit puolelleen. Tuomarit tulevat taatusti näkemään Jarpista paljon heikkouksia ja Viivissä vain hyvää, kunhan saavat Viivin voittamaan. Minä toivon Jarpin voittoa !

      • pöokjuh

        Minäkin toivon Jarpille voittoa! Viivillä on vahva tanssitausta!
        Jarpilla taas ei ole mitään taustaa käsittääkseni, niin Jarppi on siinä mielessä enemmän kehittynyt ja aloittanut aivan nollasta, toisin kuin Viivi, joka on koko nuoruutensa tanssia harrastanut...


    • Hetero-Mies

      Ja p*skan marjat. Lihaa syövänä heteromiehenä olisi homojen hommaa äänestää heikommin tanssivaa ukkoa, kun paremmin tanssiva herkkupalakin on tarjolla. Eli virtuaalinen ääni Viiville (rahaa en tuotantoyhtiölle anna)

      • Makumennytohjelmasta

        Mä olin samalla kannalla viime viikkoon asti, mutta kun kerta tää ei olekaan tanssi-kisa, niin Jarppi voittakoon.. Saa tuotanto vähän miettiä, että pitäiskö tuomariäänillä olla enemmän osuutta asiaan.

        Jos tanssikisa ois kyseessä, Jani ois jo voittanut.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2184
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      156
      1419
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe